Diplom i Hospitality Operations Management

Generelt

Program beskrivelse

Hospitality Operations Management Program, gennem en kombination af teoretiske kurser, workshops og industriel træning på luksushoteller i Cypern og i udlandet, er designet til at hjælpe studerende med at få viden og færdigheder i det omfang, de kan lære, tilpasse sig og udvikle sig på hotellet og cateringindustri.

Ikke desto mindre sigter programmet mod at udvikle de vitale færdigheder inden for kommunikation, teamwork, ledelse og problemløsning, der giver de studerende mulighed for med succes at gennemføre opgaverne for Hospitality Operations Manager.

Derudover er et af de vigtigste mål for dette program at give de studerende en omfattende undersøgelse af arbejdet relateret til Hospitality Operations Management. Gennem de forskellige kurser i dette program vil de studerende i detaljer undersøge pligterne og ansvarsområderne for Hospitality Operations Manager, de forskellige områder for ledelse, kontrol og andre funktioner, der er forbundet med de store udfordringer i erhvervet.

I løbet af deres studier vil studerende på Hospitality Operations Management Program være i stand til at vælge specialiseringskurser og få ekspertise inden for gæstfrihedsområderne Food and Beverage Management og Rooms Division Management. De vil være involveret i teorien og udøvelsen af mad- og drikkevaretjenester eller rumdelingsservices og alle andre aspekter relateret til kundeservice.

Efter afslutningen af deres studier vil kandidater derefter være i stand til at planlægge, organisere, guide, instruere, træne, overvåge og evaluere succesen for de vitale afdelinger i mad- og drikkevareafdelingen på et hotel, en restaurant, madafdelingen i hospitaler og enhver anden form for fødevareservicevirksomhed på ethvert niveau eller modtagelse og rengøring på et hotel eller enhver anden form for turistvirksomhed på ethvert serviceniveau.

Endvidere vil kandidater fra Hospitality Operations Management-programmet have tilegnet sig følgende færdigheder: kontrol med salg, produktionsomkostninger og andre driftsudgifter og med succes opfylder deres forpligtelser over for forretningens budgetter, servicekvalitetsniveauer og mange andre funktioner i mad og drikke eller afdelingerne for rumafdeling.

* Dette program er registreret og godkendt af Undervisnings- og kulturministeriet, men er endnu ikke akkrediteret.

Karriere

Den kontinuerlige blomstring af hotel- og cateringbranchen er konsekvent en af de førende jobskabere på Cypern og de fleste europæiske lande. Programmet Hospitality Operations Management af Mesoyios College hjælper med at forberede fagfolk til at starte deres egen virksomhed, starte en franchisevirksomhed eller have en tilsyns- / ledelsesrolle på et hotel, restaurant, barer, klubber, spisefaciliteter, udvej eller steder, såsom virksomheder , plejehjem, gymnasier og universiteter.

Hotelbranchen påvirker dybest set alle brancher, og de veluddannede og uddannede fagfolk inden for Hospitality Operations Management, Food and Beverage Management, Front Office Management og Rooms Division Management er i stor efterspørgsel i dag. Dette antal forventes at stige dramatisk i løbet af de næste par år og kort efter den globale finanskrise, der langsomt begyndte at vise tegn på bedring.

Program Pathway

Gradskrav

  • Gæstfrihed Store krav
  • Forretnings store krav
  • Engelsk Sprogkrav
  • Computerkrav
  • Krav til samfundsvidenskab og liberal kunst
  • Matematiske krav
  • Valgfag for specialisering af mad og drikkevarer
  • Rumafdeling Specialisering Valgfag
  • Business Valgfag
  • Valgfag til fremmedsprog
  • Samfundsvidenskab og liberale kunstfag
  • Specialisering Valgfag

I alt ECTS til kandidatuddannelse: 123

Vigtige krav - gæstfrihed

  • HOS120 - Introduktion til gæstfriheden
  • HOS121 - Dimensioner på turisme
  • HOS122 - Mad og drikkevarer
  • HOS123 - Management af gæstfrihed
  • HOS125 - Front Office-operationer
  • HOS126 - Grundlæggende om husholdningsoperationer
  • HOI120 - HOM-praktik I
  • HOS220 - Principper for gæstmarkedsføring

Store krav - forretning

  • ACC130 - Finansiel regnskab
  • ACC231 - Finansiel regnskabsføring II

141358_pexels-photo-3771110.jpeg

Engelsk Sprogkrav

  • ENG191 - College engelsk A
  • ENG192 - College engelsk B

Computerkrav

  • COM143 - Erhvervsberegning
  • COM144 - Gæstfrihedsinformationssystemer

Krav til samfundsvidenskab og liberal kunst

  • PSY270 - Hospitality Human Resources Management

Matematiske krav

  • MAT160 - College Algebra

Valgfag for specialisering af mad og drikkevarer

  • HOS223 - Styring af restaurantdrift
  • HOS225 - Planlægning, kontrol og indkøb af mad og drikkevarer
  • CUA215 - Menuplanlægning og udvikling
  • HOS222 - Vine og spiritus
  • HOS226 - Sanitet og sikkerhed

Rumafdeling Specialisering Valgfag

  • HOS227 - Front Office Management
  • HOS228 - Husholdnings- og vedligeholdelsesstyring
  • HOS229 - Hotelfacilitetsadministration
  • BUS352 - Styring af servicekvalitet
  • HOS324 - Risikostyring i gæstfrihedsbranchen

Business Valgfag

  • ACC131 - Mikroøkonomi
  • ACC230 - Makroøkonomi
  • ACC232 - Ledelsesregnskab for gæstfriheden
  • BUS351 - E-marketing til gæstfrihedsindustrien

Valgfag til fremmedsprog

  • GRE290 - Græsk til gæstfrihedsindustrien - Niveau 1
  • GRE291 - Græsk til gæstfrihedsindustrien - niveau 2
  • RUS290 - Russisk til gæstfrihedsbranchen - niveau 1
  • RUS291 - Russisk til gæstfrihedsbranchen - niveau 2
  • GER290 - tysk for gæstfrihedsbranchen - niveau 1
  • GER291 - tysk for gæstfrihedsindustrien - niveau 2

Samfundsvidenskab og liberale kunstfag

  • HIS280 - Introduktion til Cyperns historie
  • PSY271 - Introduktion til psykologi
  • COM340 - Introduktion til multimedia

R = påkrævet

Tilmeldingskriterier for studerende

En politik for optagelse af ikke-diskrimination studerende følges stærkt af Mesoyios College . Kandidater til optagelse på Mesoyios College betragtes uden henvisning til race, farve, religion, køn, handicap eller national oprindelse. Således er mangfoldigheden af studerendesamfundet et mål for Mesoyios College 's optagelseskontor for at bringe en bred vifte af akademiske baggrunde, oplevelser, særlige interesser, talenter og kulturarv.

Derfor er det obligatorisk for alle kandidater at have et gymnasium, der forlader certifikat eller tilsvarende kvalifikationer (i deres hjemland).

Studerende kan opnå adgang til kollegiet, muligt i begyndelsen af ethvert semester. Adgang tildeles afhængigt af studerendes kvalifikationer og fremtidige valgte uddannelsesvej. Kollegiets optagelsespolitik er afhængig af studerendes tidligere optegnelser inklusive gymnasiekvaliteter.

Færdigheden i det engelske sprog kræves til alle programmer, der undervises på engelsk. En engelsk placeringstest gives til alle indkommende studerende. Dens formål er at bestemme en studerendes færdighedsniveau for at anbefale passende placering i engelskkurser. Studerende med kvalifikationer i det engelske sprog som f.eks IELTS 5,5, IGCSE C, TOEFL 525 (196 edb-baseret) vil være i stand til at følge de normale programkrav (som beskrevet i individuelle program Pathways ).

Senest opdateret Okt 2020

Om skolen

Mesoyios College is an inclusive and welcoming environment. International students start a week earlier than other students, giving them the chance to familiarize themselves with the campus and make f ... Læs mere

Mesoyios College is an inclusive and welcoming environment. International students start a week earlier than other students, giving them the chance to familiarize themselves with the campus and make friends with other international students. Students groups and societies organize regular networking events for international students throughout the year. Our aim is to provide higher education and lifelong learning opportunities to all people without any discrimination; provide quality education to develop knowledge and skills through theoretical and practical courses, in order to enable students to expand their options for vocational rehabilitation after graduation; support students develop and make a professional career in the industry. Minimer