Denne kvalifikation afspejler rollen som højtuddannede senioroperatører, der bruger en bred vifte af gæstfrihedsfærdigheder kombineret med ledelsesmæssige færdigheder og en solid viden om branchen til at koordinere gæstfrihed.

De opererer selvstændigt, har ansvar for andre og foretager en række operationelle forretningsbeslutninger.

Adgangskrav (International Students)

Ansøgere skal vise, at de opfylder et af følgende indgangskriterier:

  • Engelsk sprogfærdighed svarende til IELTS 5.5;
  • 18 år eller derover
  • Tilfredsstille det australske immigrationsministeriets (DIBP) ægte midlertidige deltagere (GTE) kriterier for et studentvisum (underklasse 500);
  • Færdiggørelse af australsk år 11 (gymnasial uddannelse) eller oversøisk tilsvarende ELLER
  • Demonstreret færdigheder erhvervet gennem erhvervserfaring ELLER
  • Ansat i en relevant stilling med mulighed for at erhverve færdigheder ELLER
  • Demonstrere gennem et indlæggelsesinterview, enten personligt eller telefonisk, at de har evner og evner til at lykkes i kurset.

Bemærk: Alle ansøgere skal holde alle forudsætningsenheder, hvis det kræves

Programvarighed

Dette program leveres som en pakke med certifikat III

Work Placement Program

Dette program kræver 48 serviceperioder for Work Placement. Dette Work Placement Program (WPP) er en væsentlig del af dette kursus og giver eleverne en rigtig oplevelse i branchen.

Pathways

Dette kursus vil åbne karriereveje i at være en leder, kok de cuisine, sous kok og virksomhedsejer / operatør.

Potentielle karrieremuligheder

Chef de Cuisine, Sous Chef, Forretningsejer / Operatør.

Koste

  • Undervisningsgebyr: $ 28.800,00 (AU)
  • Materiale Gebyr: $ 400.00 (AU)
  • Tilmeldingsgebyr: $ 200.00 (AU)
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurser fra Ad Astra Institute »

Senest opdateret Marts 9, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Jan 2020
Duration
2 år
Fuldtid
Price
28,800 AUD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date