tsbg-slide-15.jpg

College De fire-semester blev etableret af Steirischer Hotelfachschulverein for studerende have opnået gymnasier (A-niveau) og ansøgere, der har bestået kollegiet indgangen eksamen, der ønsker at fokusere på erhvervsuddannelse inden for turisme. Med hensyn til organisation og overnatning kollegiet er forbundet med Hotel School og det Højere Institut for Turisme.

Skolegang varer fire semestre. Skoleåret starter i september og slutter den første lørdag i juni. (Kollegiet indgangen eksamen kan tages på turisme skoler.) Kollegiet for turisme og fritid formidler almen uddannelse og specifikke kommercielle studier, uddannelse inden for turisme og gastronomi, specialiserede studier i mindst to fremmedsprog, viden og færdigheder i inden for gæst service, mad og drikke operationer og i forbindelse med administration og kundeservice.

Praktisk orienteret undervisning garanterer en grundig forberedelse for arbejdstagere og selvstændige erhvervsdrivende job i de forskellige linjer af gæstfrihed og fritidssektoren og mellemliggende og højere kommerciel administration.

Derudover kurser College of turisme og fritid med fokus på tredje fremmedsprog giver solid viden og færdigheder inden for kompetenceområder i kommunikation, hotel og rejsebureau korrespondance og fagterminologi med henvisning til turisme management på tre sprog.

Vores kandidater forfølge job, der kræver en høj grad af ansvar og selvstændighed i udvikling af regionale og overregionale turisme begreber, i planlægning, koordinering og overvågning operationelle procedurer og specifikke behandling elektroniske data operationer, i forbindelse med forhandling og udarbejdelse kontrakter samt i alle forretningsaktiviteter kræver fremmedsprog korrespondance.

Vi er fast besluttet på at opfylde de stadigt voksende job efterspørgsel efter mere professionelt uddannede engelsktalende turisme eksperter ved at tilbyde et to årigt program for studerende ivrige efter at møde globaliseringens udfordringer.

Siden oktober 2002 tilmeldte studerende på vores college har haft mulighed for at vælge den nye filial af kollegiet, hvor undervisning er udelukkende på engelsk.

Vi er overbevist om, at grundig uddannelse i engelsk er et naturligt og nødvendigt skridt til at øge professionalisme i en af ​​de hurtigst voksende industrier i verden. Også få en høj grad af kompetence på engelsk er simpelthen et must for alle i gæstfrihed feltet for at klare følgerne af den globale økonomi og for at sikre avancement.

Større faktorer som internet forskning klasser, dybdegående uddannelse, vil computer-støttet undervisning og praktikophold med gæstfrihed virksomheder bidrager til succes for dette program.

Kollegiet for turisme og fritid Industri er en non-profit, grad-ydelse højere læreanstalt, støttet af Steiermark handelskammer. Selvom vores juridiske status er privat, er vores pensum anerkendt af regeringen, og vi er under tilsyn af Undervisningsministeriet.

Vores studerende er indskrevet i fire-semester-programmer byder kurser for ledere inden for gæstfrihed og turisme. Skolen tilbyder vores elever kvalitet karriere uddannelse ved at kombinere klasse værelse teori med praktiske, on-the-job-erfaring. På campus indkvartering og undervisning er tilgængelige på en mest konkurrencedygtige pris.

Kurserne omfatter teoretisk og praktisk undervisning i en lang række fag, hvoraf de følgende er blandt de vigtigste: Engelsk, fransk, spansk eller italiensk, Regnskab og Økonomistyring, Databehandling, Marketing, Economics i turistindustrien, Madlavning og servering, Mad og drikkevarer Ledelse og seminarer i Tourism Management, Hotel Management, informationsteknologi samt Cultural Animation.

Praktisk uddannelse (praktik) på tre måneders varighed ved turistvirksomheder mellem anden og tredje semester er obligatorisk.

Indgang krav til kollegiet: Generelt certifikat for gymnasiale uddannelser adgangsgivende til universitetet indgang.

VILKÅR FOR ADGANG

Ansøgere opfordres til en indgang interview efter aftale i Bad Gleichenberg. Det er denne, der afgør, om optagelse vil eller ikke vil blive ydet. I august de indskrevne vil modtage en informationsfolder om nødvendigt udstyr, påklædning og langsigtede datoer.

Praktisk uddannelse på sommerferien

Praktisk uddannelse af en periode på 12 uger minimum er obligatorisk for alle studerende i løbet af sommerferien mellem anden og tredje semester. Det kan udføres i en turisme-relateret virksomhed (- køkken, service, reception, administration, rejsebureau -) i Østrig eller i udlandet. Den afsluttende eksamen kan ikke tages uden ordentlig praktisk uddannelse.

College Campus

STUDERENDE 'bopæl på turismeskoler

Turisme Skolerne drives som en privat, fremtidssikret kostskole. Som en konsekvens, vores studerende får vigtige kvalifikationer som teamwork, personlig udvikling, sociale færdigheder, lederevner og en følelse af ansvar.

Campus består af en overflade på 25.000 m2 og er beliggende direkte ved parken i Bad Gleichenberg. På campus er der elever fra mere end 25 nationer. Så du har mulighed for at få at vide, fremmede kulturer, andre traditioner og skikke og sidst men ikke mindst at få venner og skabe netværk for livet. Ved at leve og studere sammen på campus eleverne lærer meget vigtige bløde færdigheder som holdånd, tolerance, respekt, etikette og lederskab. Perfekt infrastruktur, lærere med erhvervserfaring og et stort antal muligheder for supplerende uddannelse gør dette kollegium den ideelle grundlag for din fremtid.

Vi tilbyder dig et omfattende program, herunder sport og wellness (fitness rum, moderne sportshal), musik og kulturelle aktiviteter i et moderne campusmiljø udstyret med gratis WIFI. Derudover kan du deltage i forskellige udflugter.

sniffle dAGE

Besøg os gratis for en dag og bo en nat på vores Campus. På denne måde kan du få at vide, vores skole, elever, lærere og ansatte på samme tid!

College Campus
Program undervist i:
  • Engelsk
  • Tysk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 semestre
Fuldtid
Price
4,000 EUR
Deadline
Kontakt skolen
International Students - NONE EU STUDENTS: May 31 (recommended)
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
International Students - NONE EU STUDENTS: May 31 (recommended)
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
International Students - NONE EU STUDENTS: May 31 (recommended)
End Date