Diplom i kulinariske kunst
LaSalle College Vancouver
Nøgleinformation
Campus placering
Vancouver, Canada
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
1 År
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Introduktion
The Fine Art of Food
For dig er mad ikke bare hvad du spiser. Sådan udtrykker du din kreativitet og hvem du er som en person. Og på et tidspunkt, hvor kulinariske smag udvikler sig og kulturelle barrierer forsvinder, har branchen behov for mennesker som dig. I Culinary Arts Diploma programmet, er studerende nedsænket i et miljø, der emulerer et ægte, moderne professionelt køkken. Studerende skærper deres madlavning mestre, da de fokuserer på at lære at levere de populære internationale smag og teknikker, dagens forbrugere - og arbejdsgivere - ønsker og forventer. Studerende er omgivet og inspireret af deres talentfulde, kreativt drevne jævnaldrende.
Studerende får den viden, kreativitet og etiske værdier, der er nødvendige for at trives i de udviklende kulinariske, restaurant- og cateringvirksomheder. Erfarne branchefolk deler deres viden og up-to-date teknisk velfærd med eleverne gennem en robust læseplan, der stærkt afhænger af deltagelse i projekter, der er praktiske og tekniske.
Kursmål
I løbet af dette kvartalsprogram vil eleverne få mulighed for at lære forretningsmæssige aspekter af kulinarisk kunst sammen med intensiv praktisk praktisk træning. Instruktionen begynder med en introduktion til kulinariske færdigheder, der beskriver de grundlæggende begreber, færdigheder og teknikker involveret i grundlæggende madlavning. Studerende har mulighed for samtidig at lære begreberne og teorierne af kulinariske teknikker samt mad og miljømæssig hygiejne og sikkerhed. Ved udgangen af 1. kvartal har eleverne mulighed for at besidde en velafrundet viden om gæstfrihedsbranchen og en øget bevidsthed om de forskellige muligheder i kulinariske verden.
Efterhånden som kurset skrider frem, har eleverne mulighed for at fortsætte med at finpudse deres færdigheder i en produktionsindstilling og opbygge deres tillid til de teknikker, der udforskes i første kvartal. Udviklingen af knivevidenskaber er accent, og eleverne kan begynde at lære detaljerne om ingrediensfunktioner, vægt og mål, mise og sted, tidslinjer, pladepræsentation og teamarbejde. En introduktion til både bagning og wienerbrød er indarbejdet i læseplanen, og eleverne forbereder, smager, serverer og evaluerer internationale, asiatiske og nordamerikanske regionale retter. Instruktion i ledelse af mad og drikkevarevirksomhed kulminerer i produktionen af en komplet spisestue og barbetjeningsmanual.
I løbet af det fjerde og sidste kvartal af programmet kombinerer eleverne alle de kritiske færdigheder, de har erhvervet og anvender dem på udvikling af en komplet forretningsplan for en 100-retters restaurant. Studerende begynder derefter på en eksternship i branchen for at få en ægte verdenserfaring.
Oversigt
Dette program består af 60 credits over 4 kvartaler.
Kursusliste
- Begreber og teorier om kulinariske teknikker
- Sanitation og sikkerhed
- Fundamentals of Classical Techniques
- Nordamerikanske regionale køkken
- Introduktion til bagning
- Indkøb og produktidentifikation
- Verdens køkken
- Ledelse, Tilsyn
- Introduktion til konditori
- Administrering af menuen
- practicum
- Planlægning og styring af omkostninger
- Asiatisk køkken
- Food and Beverage Management
- A la Carte Køkken
Karrieremuligheder
Kandidater går ind på karrierer i den kulinariske verden, arbejder som prep kokke, line kokke og første kokke. Alumni arbejder i restauranter som Vancouver Club, Fairmont Hotel, Four Seasons Hotel og Blue Water Café.
Legitimationsoplysninger
Eksamensbevis
Dette program er godkendt af registratoren for ministeriet for videregående uddannelser, færdigheder inden for private uddannelsesinstitutioner (PTIB)
Detaljerne
- Praktisk træning af eksperter fra industrien
- Innovativ instruktion i et state-of-the-art miljø
- Programmet kræver et kulinarisk kit
- Programmet består af 60 kreditter over fire kvartaler
- Graduerende studerende modtager et Diploma
I løbet af dette kvartalsprogram lærer eleverne de forretningsmæssige aspekter af kulinariske kunst sammen med intensiv praktisk praktisk træning. Instruktionen begynder med en introduktion til kulinariske færdigheder, der beskriver de grundlæggende begreber og mestring i grundlæggende madlavning. Studerende lærer samtidig mad og miljømæssig hygiejne og sikkerhed. Ved udgangen af 1. kvartal har eleverne en velafrundet viden om gæstfrihedsbranchen og en øget bevidsthed om de forskellige muligheder i den kulinariske verden.
Kandidater Lær
- Knivfærdigheder og detaljerne i ingrediensfunktioner, vægt og mål, mise og sted, tidslinjer, pladepræsentation og teamwork.
- Grundlæggende begreber og færdigheder i grundlæggende bagning og wienerbrød.
- At forberede, smag, servere og evaluere moderne, klassisk, internationalt, asiatisk og nordamerikansk regionalt køkken.
- Lær forretningsmæssige aspekter af kulinariske kunst gennem hele kvartalet programmet.
Hvem skal anvende?
Studerende direkte ud af high school eller modne studerende, der er klar til en karriereændring eller at bygge videre på deres evne.
- Kreativer, der nyder at lave mad og arbejde i køkkenet
- Er ivrige efter at lære nye færdigheder relateret til bagning og design
- De der værdsætter kreative bestræbelser med praktiske applikationer til en spændende karriere
Ideelle studerende
Hvem skal anvende?
Studerende direkte ud af high school eller modne studerende, der er klar til en karriereændring eller at bygge videre på deres evne.
- Kreativer, der nyder at lave mad og arbejde i køkkenet
- Er ivrige efter at lære nye færdigheder relateret til bagning og design
- Dem, der værdsætter sammensmeltning af kreative bestræbelser med praktiske applikationer til en spændende karriere
Læreplan
Oversigt
Dette program består af 60 credits over 4 kvartaler.
Kursusliste
- Begreber og teorier om kulinariske teknikker
- Sanitation og sikkerhed
- Fundamentals of Classical Techniques
- Nordamerikanske regionale køkken
- Introduktion til bagning
- Indkøb og produktidentifikation
- Verdens køkken
- Ledelse, Supervision & Karriereudvikling
- Introduktion til konditori
- Administrering af menuen
- practicum
- Planlægning og styring af omkostninger
- Asiatisk køkken
- Food and Beverage Management
- A la Carte Køkken
Legitimationsoplysninger
Eksamensbevis
Dette program er blevet godkendt af registratoren for Private Training Institutions Branch (PTIB) i ministeriet for avanceret uddannelse, færdigheder og uddannelse.
Detaljerne
- Praktisk træning af eksperter fra industrien
- Innovativ instruktion i et state-of-the-art miljø
- Programmet kræver et kulinarisk kit
- Programmet består af 60 point over fire kvartaler
- Graduerende studerende modtager et Diploma
I løbet af dette kvartalsprogram lærer eleverne de forretningsmæssige aspekter af kulinariske kunst sammen med intensiv praktisk praktisk træning. Instruktionen begynder med en introduktion til kulinariske færdigheder, der beskriver de grundlæggende begreber og mestring i grundlæggende madlavning. Studerende lærer samtidig mad og miljømæssig hygiejne og sikkerhed. Ved udgangen af 1. kvartal har eleverne en velafrundet viden om gæstfrihedsbranchen og en øget bevidsthed om de forskellige muligheder i den kulinariske verden.
Kandidater Lær
- Knivfærdigheder og detaljerne i ingrediensfunktioner, vægt og mål, mise og sted, tidslinjer, pladepræsentation og teamwork.
- Grundlæggende begreber og færdigheder i grundlæggende bagning og wienerbrød.
- At forberede, smag, servere og evaluere moderne, klassisk, internationalt, asiatisk og nordamerikansk regionalt køkken.
- Lær forretningsmæssige aspekter af kulinariske kunst gennem hele kvartalet programmet.
Programresultat
Kursmål
I løbet af dette firekvartals program får eleverne mulighed for at lære de forretningsmæssige aspekter af kulinarisk kunst sammen med intensiv praktisk praktisk træning. Undervisningen begynder med en introduktion til kulinariske færdigheder, som beskriver de grundlæggende begreber, færdigheder og teknikker, der er involveret i grundlæggende madlavning. Studerende har mulighed for samtidig at lære begreberne og teorierne om kulinariske teknikker samt mad og miljøhygiejne og sikkerhed. Ved udgangen af første kvartal har eleverne mulighed for at besidde et velafrundet kendskab til gæstfrihedsindustrien og en øget bevidsthed om de forskellige muligheder, der findes i den kulinariske verden.
Efterhånden som kurset skrider frem, har eleverne mulighed for at fortsætte med at finpudse deres færdigheder i en produktionsindstilling og opbygge deres tillid til de teknikker, der blev undersøgt i første kvartal. Udviklingen af knivfærdigheder accentueres, og eleverne kan begynde at lære detaljerne i ingrediensfunktioner, vægte og mål, mise en place, tidslinjer, pladepræsentation og teamwork. En introduktion til både bagning og wienerbrød er indarbejdet i pensum, og eleverne forbereder, smager, serverer og evaluerer internationale, asiatiske og nordamerikanske regionale retter. Instruktion i ledelse af mad- og drikkevaredrift kulminerer i fremstilling af en komplet betjeningsvejledning til spisestue og bar.
I løbet af programmets fjerde og sidste kvartal kombinerer eleverne alle de kritiske færdigheder, de har erhvervet, og anvender dem til udviklingen af en komplet forretningsplan for en restaurant med mindst 100 pladser. Studerende går derefter i gang med en ekstern virksomhed i branchen for at få erfaring fra den virkelige verden.
Karrieremuligheder
Karrieremuligheder
Kandidater går på opbygning af karriere i den kulinariske verden, arbejder som prep kokke, line kokke og første kokke. Alumni arbejder på restauranter som Vancouver Club, Fairmont Hotel, Four Seasons Hotel og Blue Water Café.