Diplom (udvidet) i madteknologi

Generelt

Program beskrivelse

Det centrale formål med eksamensbeviset (udvidet) i fødevareteknologi er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder inden for madteknologi. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for fødevareteknologibranchen. Som en del af eksamensundersøgelsen og i samarbejde med de relevante arbejdspladsinstitutioner / organer / organisationer udsættes studerende også for den relevante arbejdsverden for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i arbejdspladsens kontekst. Undervisningen og arbejdspladserfaringen giver succesfulde studerende adgang til en række karriere- og beskæftigelsesmuligheder i forbindelse med analyse af deres specialisering.

Tanke katalog / Unsplash

Outit niveau resultater

Studerende skal kunne:

  • Identificere, evaluere og løse både rutinemæssige og ukendte problemer ved hjælp af korrekte procedurer / metoder / teknikker.
  • Arbejd effektivt sammen med andre i et team.
  • Administrer veldefinerede og nye læringsaktiviteter inden for et struktureret læringsmiljø.
  • Analysere, syntetisere og evaluere information, teorier og ideer forbundet med analytisk kemi / bioteknologi / fødevareteknologi.
  • Demonstrere en forståelse af omfanget og hovedområderne i analytisk kemi / bioteknologi / fødevareteknologi, og hvordan den respektive disciplin / felt relaterer til andre områder eller systemer.
  • Overvåg deres egen præstation og vurder den ud fra de givne kriterier.
  • Præsentere og formidle information effektivt og meningsfuldt ved hjælp af videnskabelige og faglige / faglige diskurs konventioner og formater.
  • Vis ansvar overfor andres miljø og sundhed ved at bruge videnskab og teknologi i overensstemmelse med anerkendte professionelle og / eller etiske koder eller praksis.

Adgangskrav

  • Minimum APS: 21
  • Engelsk: 4 (50%)
  • Matematik: 3 (40%)
  • Fysiske videnskaber: 3 (40% +)
  • Life Science 3 (40% +)

Karrieremuligheder

Fødevareteknologer undersøger produktion, forarbejdning, konservering, pakning og distribution af fødevarer

Senest opdateret May 2020

Om skolen

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Læs mere

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Minimer
Johannesburg