Read the Official Description

header

»DEUTSCH i Weimar«

Forbedre din TYSKE FÆRDIGHEDER OG OPLEV Weimar - den kulturelle hovedstad i Tyskland!

Vores intensive tyske program »Deutsch i Weimar« tilbyder en fornøjelig og effektiv måde at lære og forbedre dine tyske sprogkundskaber. Tilbring din sommer i byen Weimar og lære at kende sin store kulturarv og dens betydning i tysk historie.

På dette kursus vil du deltage studerende fra hele verden, som du udvikler dine tyske færdigheder til brug i en række forskellige sammenhænge. Uanset tidspunkt du er på i dit liv, uddannelse eller karriere, vil vores intensive tyskkursus forbedre dit CV samt tilbyder dig en unik interkulturel oplevelse.

Nøgle Fakta

 • 4-ugers intensivt kursus (100 timer)
 • Niveauer: nybegynder til duelighedsbevis A1 - C1 (ingen forudsætninger)
 • 6 point
 • Maksimalt 10 - 15 elever pr klasse
 • Tilmeldingsfrist 15. juni 2017
 • Kursus dato: 6 August - 1 September 2017

Og hvad er fordelene ved at deltage i »Deutsch i Weimar«?

Du…

 • vil gøre hurtige fremskridt på at forbedre dine tyske sprogkundskaber på tale, skrive, lytte og læse.
 • vil opbygge dit ordforråd og styrker evnen til at kommunikere aktivt og trygt på tysk.
 • vil lære mere om Tyskland og udforske den kulturelle historie, Weimar har fået at tilbyde.
 • vil have det sjovt og etablere masser af nye tværkulturelle venskaber.

Accelerer dine tyske sprogkundskaber i den internationale atmosfære i Bauhaus Summer School!

Kursus program

Programmet for vores tyske intensivt kursus kombinerer en intensiv tysk som fremmedsprog kursus i klasseværelset undervisning med praktisk træning i små projekter.

sprogundervisning

Morgen klasser uddybe din kompetence i at lytte, læse, skrive og tale på tysk. Kurset hjælper dig med at bygge og udvide dit ordforråd, viden om grammatik og fonetik og giver dig masser af praksis til at kommunikere på tysk i et støttende og interaktivt læringsmiljø. Oven i det, under hele kurset, du vil lære interessante fakta om Tyskland, dets folk og kultur. Afhængig af sproglige niveauer og interesse, vil du også besøge omkringliggende byer i Weimar, for eksempel Erfurt og Jena, så du kan opleve den tyske kultur på første hånd.

Projekt Klasser

I samarbejde med Klassik Stiftung Weimar, tilbyder vi en supplerende funktion: museet projektet. Dette vil give dig mulighed for at øve dine sprogfærdigheder på stedet i en af ​​Klassik Stiftung Weimar museer, for eksempel kunstsamling af slottet, parken Cave eller den romerske House. Tag med os på denne opdagelsesrejse, og forbedre din tysk og din kulturelle viden på samme tid! Vi glæder os til at se dig og ønsker dig en spændende og givende sommer!

ledsagende program

Du vil fordybe dig i det tyske sprog i løbet af din tid på Bauhaus Summer School, men det er ikke alle klasseværelse-baserede undersøgelse. Drage fordel af vores ledsagende program og tage en mulighed for at anvende sproget i marken! Du kan øve din tysk i en legende atmosfære af Gaming Nights. Du kan forbedre din lytteforståelse og få ny indsigt i tysk kultur ved at se tyske film eller øve dine samtale færdigheder med dine medstuderende under udflugter til Berlin eller Dessau.

Kurset er engelsk.

Målgruppe

Vores intensive tyske kurser er designet til internationale studerende og dimittender med minimum 18 år der søger en autentisk oplevelse og ægte fordybelse i tysk kultur og sprog. De fleste deltagere, der deltager i kurset er 20 til 30 år og kommer fra alle dele af verden. Men alle er velkomne, uanset alder.

Der er ingen forudsætninger for deltagelse. Du kan starte din første tyske sprogkursus uden nogen viden eller du kan perfektionere dine nuværende tyske sprogkundskaber. Kurserne udbydes på alle niveauer - Forudsat at der er nok deltagere, som har de sproglige færdigheder, der kræves for den pågældende niveau.

Certifikat & Credit Points

Efter en vellykket afslutning af sprogkurset vil du modtage et certifikat for deltagelse. Det vil vise kurset titel, dato og varighed af kurset, at antallet af kontakt timer samt de vigtigste indhold og emner.

Deltagerne tjener:

6 point (ECTS) efter afslutningen af ​​fire-ugers kursus (100 H). Det er nødvendigt at deltage i mindst 80% af forløbet lektioner til at modtage point. Hvis du gør en ekstra arbejde for eksempel en præsentation, et papir osv kan du få en karakter. Tal med din lærer i starten af ​​kurset.

Kursus Fee

Kurset gebyret er 800 EURO.

 • 650 EURO for studerende og tidligere studerende
 • 500 EURO for BUW studerende

Kurset inkluderer:

 • Orientering og support
 • Program ifølge beskrivelsen
 • undervisningsmateriale
 • Bauhaus Summer School ID-kort
 • Certifikat
 • Internetadgang på Bauhaus-Universität Weimar
 • Gratis brug af biblioteket
 • Ledsagende program (undtagen udflugter)
 • Gratis adgang til museer, der tilhører Klassik Stiftung Weimar
Program taught in:
Tysk

See 15 more programs offered by Summer School at Bauhaus University Weimar »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
4 uger
Fuldtid
Price
800 EUR
Kursus gebyr 800 EURO; 650 EURO for studerende og tidligere studerende, 500 EURO for BUW studerende
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date