Hvad tager det for at lede et firma til Fortunes liste over 100 bedste firmaer til at arbejde for i Amerika? Har Southwest Airlines cornered markedet på kundeservice og medarbejder dedikation? Og kan lektierne fra den sydvestlige kultur duplikeres på din arbejdsplads?

De fleste mennesker tror ikke, det er muligt for et firma at elske dig, og mange forstår ikke, hvordan man kan elske et firma, ifølge tidligere CEO Herb Kelleher. Faktisk lever mange i dag i "corporate fear", bange for, at de kan lave fejl og tanker deres karriere. Filmen, Det er så simpelt, viser dig, at det er muligt at ændre den frygt for at elske.

Filmen tager dig bag kulisserne hos Southwest Airlines for at finde ud af, hvorfor de er en af ​​de mest eftertragtede arbejdsgivere i nationen, og en af ​​de mest succesfulde og beundrede organisationer på planeten! Fra den nyeste medarbejder til CEO er der noget i det er så nemt for alle!

Det er så simpelt, at tillid, respekt og støtte blandt medarbejdere vil øge produktiviteten og bevarelsen og forbedre kundeservice og vækst. Det sker alt ved at give medarbejderne friheden til at gøre deres arbejde godt, friheden til at lære af fejl og friheden til at elske deres arbejde!

Deltag i os, da vi ser på de seks faktorer, der kan ændre organisatorisk liv, herunder:

Ledelse

Ansvarlighed

Vision

Kunde service

Kvalitet og produktivitet

Lave om

Hør det fra medarbejderne i sydvest, og opdag hvor meget det kan anvendes til din organisation.

Nye datoer, der skal meddeles


Se 31 flere kurser fra University of Tulsa College of Business Administration »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 dag
Deltid
Price
175 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date