Read the Official Description

header

»Designtænkning«

Tankegang af menneskecentreret INNOVATION

Design Thinking er en proces for at skabe elegante bruger-centrerede løsninger i tværfaglige teams. Men det er meget mere end det: det er en tankegang - en anden måde at tackle udfordringer: empatiske og hands-on. Tal ikke, gøre! Gennemført i det daglige arbejde, den problemløsende potentiale Design Thinking kommer til udtryk i form af en levende innovationskultur. Dette er endnu mere tilfældet, når der søges virkelig ønskelige løsninger. Hvordan det fungerer i detaljer kan opleves i denne workshop. I denne to uger vil du opleve og lære kernekompetencer for dit arbejde i kreative og innovative områder.

Du vil gå gennem hele design Thinking processen flere gange i små teams. Det starter med at forstå den udfordring, laver forskning i marken, for at finde en synspunkt; ideate på din indsigt til at skabe prototyper og teste din løsning med brugerne. Du og dit team er de mest værdifulde ressourcer. Det er vigtigt at komme ind konflikter, skabe dynamik og gøre brug af de forskellige hold kompetencer til de rette opgaver. Derfor giver vi vejledning og tutorials fuld af kreative metoder - som idé-typning og hjerne-myldrende - som du vil bruge frit og udførligt at fremprovokere en masse ideer.

Design Thinking er struktureret, hurtig og beskidt. Det er altid tid timet, der håndhæver hurtig beslutningstagning, for at presse på for vilde og spontane ideer. Denne stemning er perfekt til at komme op med virkelig innovative løsninger til produkter eller tjenesteydelser. Målet er at blive indlevende med dit brugernavn og skabe den perfekte løsning. Du vil arbejde med dit hoved og med hænderne. Det betyder ingen computer, ingen endeløse foredrag, ingen powerpoint dias, ingen e-mails og nogen dokumenter, men en masse bevægelse, interaktion, intuition, sjov og et hav af post-its. Må ikke bekymre dig, bare være nysgerrig!

Udfordringen kan blive behandlet i denne workshop er et reelt en fra forbindelse med Bauhaus-Universität Weimar. Carolin og Julius, erfarne Design Thinking Coaches, vil guide dig gennem processen, samt støtte hvert hold på deres rejse til innovation.

Pædagogisk mål:

Du vil få dybe indsigter og hands-on-erfaring med Design Thinking. Resultaterne af workshoppen er en omfattende, velinformerede, brugercentreret løsning med forskellige prototyper.

Kurset er engelsk.

Certifikat & Credit Points

Efter en vellykket afslutning af dette kursus vil du modtage et certifikat for deltagelse. Det vil vise kurset titel, dato og varighed af kurset, at antallet af kontakt timer samt de vigtigste indhold og emner.

Deltagerne vil tjene 3 point (ECTS). Kurset finder sted hele dagen fra mandag til fredag. Det er nødvendigt at deltage i mindst 80% af forløbet lektioner til at modtage point.

Målgruppe

Kurset henvender sig elever, studerende samt alumner, som er fordomsfri, selvbevidst og interesseret i at have det sjovt og arbejde i tværfaglige teams.

Ansøgning

1. Registrering Online

For at registrere, skal du udfylde vores tilmeldingsformular.

2. Dokumenter

Send venligst følgende dokumenter 1. maj 2017 som én pdf-fil via e-mail.

 • CV: max. to sider
 • Myer-Briggs personlighedstest: Tag online-test (varighed:. Ca. 10 min) og tilføje et screenshot af resultaterne til din ansøgning dokument.
 • T-profil: Udfyld din "T-Profil" og føje den til din ansøgning dokument. Du er fri til at være så kreativ som du vil.
 • Engelsk certifikat: mindst niveau B1 eller sammenlignelige

Vær opmærksom på følgende punkter:

 • Alle materialet forelagt som en pdf-dokument (max. 5 MB)
 • Navn på pdf-dokument »Design_Thinking_family name_first betegnelse«
 • E-mail med emnet »Application_Design_Thinking«

KUN KOMPLET OG KORREKT navngivne Ansøgninger behandles!

3. Udvælgelsesprocessen

Alle ansøgere vil modtage optagelse meddelelse den 15. maj 2017 via e-mail og bliver nødt til at bekræfte sin deltagelse inden for 3 dage. Hvis ansøgerne undlader at gøre dette, vil steder blive givet til andre på ventelisten.

Når du har bekræftet din deltagelse vil du modtage faktura for din specialiserede kursus indtil slutningen af ​​maj.

Hvis du har brug for en VISUMAnbefaler vi at informere nu om kravene og lave en aftale med den tyske ambassade i dit hjemland. Højst 20 ansøgere vil blive udvalgt til at deltage i dette kursus.

Kursus Fee

Kurset gebyret er 700 EURO.

 • 500 EURO for studerende og tidligere studerende
 • 300 EURO for BUW studerende

Kurset inkluderer:

 • Orientering og support
 • Program ifølge beskrivelsen
 • undervisningsmateriale
 • Bauhaus Summer School ID-kort
 • Certifikat
 • Internetadgang på Bauhaus-Universität Weimar
 • Gratis brug af biblioteket
 • Ledsagende program (undtagen udflugter)
 • Gratis adgang til museer, der tilhører Klassik Stiftung Weimar
Program taught in:
Engelsk

See 15 more programs offered by Summer School at Bauhaus University Weimar »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
2 uger
Fuldtid
Price
700 EUR
Kursus gebyr 700 EURO; 500 EURO for studerende og tidligere studerende, 300 EURO for BUW studerende
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date