Read the Official Description

Vi spiser på vores skriveborde foran vores computere, e-mail erstatter ansigt-til-ansigt samtale. Det er ikke så mærkeligt, vores manerer er rustne. Et nyhedsartikel gik så langt at sige, hvad vi ser i dag er "en uopdragen arbejdsplads epidemi." En eller anden måde er vi kommet til at tænke, at så længe vi har den nødvendige færdigheder, der til jobbet, gør vores manerer ikke noget.

I virkeligheden er dagens konkurrenceprægede virksomhed, klima og global økonomi, korrekt protokol og etikette spille en afgørende rolle i dag-til-dag forretning møder. Og virksomheder i dag ofte rystet over adfærd uklædeligt en medarbejder. Dette seminar er specielt designet til mennesker (og virksomheder), der ønsker at polere deres færdigheder og forbedre deres faglige image.

Denne seks-timers seminar dækker over forskellige former for erhvervsstøtte etikette: første og varigt indtryk, kraften i håndtryk, protokol for introduktioner, visitkort etikette, kunsten at virksomheden spise og underholdende, netværk savvy, teknologi etikette, og meget mere.

Men klassen er ikke ligesom mor skæld ud for din stakkels manerer. Information er præsenteret i en afslappet stil, der skærer i hjertet af dagens etikette bekymringer. Dagtimerne klasse vil have en let frokost bestående af suppe og salat, så du kan øve dig, mens du lærer. I løbet af aftenen sessioner, fordelt over to nætter, vil der være en let suppe og salat middag.

Opbyg din selvtillid ved at kende de rigtige etikette. Deltagerne vil lære at:

  • Demonstrere forskellige niveauer og komponenter i ordentlig introduktioner
  • Anerkende hvordan man laver en kraftfuld, positivt indtryk
  • Præsentere og modtage visitkort med rette protokol
  • Forstå begreber og funktioner i erhvervslivet spisning og underholdende
  • At navigere en virksomhed måltid
  • Udarbejde en handlingsplan til forbedring af netværksfærdigheder
  • Nuværende værdi af passende techn o-etikette

Nye datoer vil blive annonceretMålgruppe


Dette seminar er specielt designet til mennesker (og virksomheder), der ønsker at polere deres færdigheder og forbedre deres faglige image.  

See 31 more programs offered by University of Tulsa College of Business Administration »

This course is Campus based
Start Date
Juni 2019
Sep. 2019
Duration
1 dag
Deltid
Price
125 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date