Deltid generelle kinesisk

MY Chinese Study

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Deltid generelle kinesisk

MY Chinese Study

Part-Time General kinesisk

Deltid General kinesisk er designet til at forbedre din generelle færdigheder i kinesisk. Den er velegnet til elever, der gerne vil forbedre deres kinesiske i deres fritid, især for dem, der arbejder i Beijing og ikke har tid til at studere i løbet af dagen. Deltid General kinesisk kursus er til rådighed hele året rundt, og på niveauer fra begyndere til Proficiency. Niveauet er det samme som i den intensivt forløb. Men undervisningen er mere fokuseret på centrale punkter til at bruge den begrænsede tid effektivt.

Hvem er det egnet til?

Begyndere, kontorpersonale, husmødre og internationale studerende, der bor i Beijing, eller dem med fleksibel tid til at lære i et trin-for-trin formular og effektivt at forbedre deres eksisterende kinesisk niveau.

Er Deltid General kinesisk rigtige for dig?

Kurset vil hjælpe dig til at:

 • Forbedre din generelle niveau af kinesisk og forståelse af det kinesiske sprog
 • Udvikle dit ordforråd omkring emner af almen interesse, der er relevante i hverdagen
 • Udvikl din lytte og tale færdigheder og også grundlæggende grammatik, nogle supplerende læse- og skrivefærdigheder.

Hvad vil du studere?

Som studerende efter en General kinesisk kursus, du forbedre dit niveau af kinesisk, mens du studerer grammatik i sammenhæng, udvide dit ordforråd omkring dagligdags emner og forbedre din udtale. Du kan øve de fire centrale sprogfærdigheder lytte, tale, læse og skrive samt gavn af samtale praksis om interessante og relevante emner for at udvikle din flydende.

Hvordan reserverer du?

Gå til vores Hjemmeside → Booking → Deltids General kinesisk → Homestay / Hotel (eller springe) → Lufthavn henter (eller springe) → Indsend registrering

Level

Begynderniveau

Dette niveau starter fra Hanyu Pinyin læring, derefter til grundlæggende lytte, tale, læse og skrivefærdigheder. Du vil være i stand til at have simple samtaler med kinesiske folk på dagligdagen emner.

Level 1

På dette niveau, vil du lære 250 hyppigt anvendte ord, 25 sætningsmønstre og 150 sætninger i almindelig brug, som giver dig mulighed for at introducere dig selv, bestille på en restaurant og kommunikere med dit hus stuepiger mv

Niveau 2

Du vil lære 350 nye ord, 35 sætningsmønstre og 200 sætninger i almindelig brug. Du kan udtrykke ønsker og krav vedrørende fødevarer, haircutting etc. og være i stand til at diskutere fremtidige planer.

Mellemliggende niveau

Dette niveau er hovedsageligt omkring tales kinesisk bruges i den daglige kommunikation. Du kan kommunikere flydende med mennesker om forskellige emner under forskellige omstændigheder.

Niveau 3

Du vil lære 300 nye ord, 45 sætningsmønstre og 250 sætninger i almindelig brug. Du vil lære at udtrykke dine følelser og beskrive livssituationer.

Niveau 4

Du vil fortsætte med at udvide dit ordforråd. På dette niveau, vil du lære 350 ord, 55 sætningsmønstre og 300 sætninger i almindelig brug. Du vil være i stand til at udtrykke meninger om forskellige ting og blive mere fortrolige med kinesisk kultur.

Avanceret niveau

Du vil udvide dit ordforråd og forbedre deres færdigheder i talt kinesisk at være på niveau med en indfødt. Du vil også blive mere fortrolige med kinesisk kultur og samfund.

Level 5

Du vil lære 400 nye ord, 70 sætningsmønstre og 350 sætninger i almindelig brug. Læs mere om brugen af ​​tilknyttede ord samt hvordan at udtrykke din synspunkt.

Level 6

Du vil lære omkring 500 ord, 80 sætningsmønstre og 400 sætninger i almindelig brug. Du vil også lære mere om kinesisk kultur, lokale skikke og vaner.

Færdighedsniveau

Tæt på en indfødt, vil du lære at bruge slang og talemåder.

Niveau 7

Du vil lære den fælles brug af idiomer, sætninger og slang, og læse aviser og bøger på kinesisk.

Level 8

Hold op med indfødte, når vi diskuterer nyheder og aktuelle begivenheder og udtrykke synspunkter og udtalelser om dem.

Kursus detaljer

 • Niveauer tilbydes: Begynder til sprogfærdighed (Level 1-niveau 8)
 • Antal elever: 2 - 6
 • Materiale: "Min kinesiske Classroom", "Kortfristet tales kinesisk", "Boya kinesisk", "samtale Chinese301", "Læs This Way"
 • Start dag: Alle dage
 • Lektion gange:
  • Mon. Ons & Fri. (09:30 til 12:30 og 1: 30-4: 30 pm & 7: 00-9: 00 pm)
  • Tirs & Tor (09:30 til 12:30 og 1: 30-4: 30 pm & 7: 00-9: 00 pm)
  • Sat. & Sun. (09:30 til 12:30 og 1: 30-4: 30 pm)
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
Deltid
Information
Deadline
Locations
Kina - Beijing, Beijing
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Kina - Beijing, Beijing
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen