De grundlæggende og avancerede teknikker til fransk wienerbrød
Ferrières
Nøgleinformation
Campus placering
Ferrières-en-Brie, Frankrig
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, French
Studieformat
På campus
Varighed
7 Måneder
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 11.500 / per course
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
03 Sep 2024
Introduktion
Lærlingen på konditorkursusniveau kan udvide sin teoretiske viden og praktiske færdigheder i fransk wienerbrød. Han lærer, hvordan man laver klassiske wienerbrødskreationer og dekonstruerer standard, ved at lege med former, farver, strukturer og samlingsmetoder. Han lærer at overraske gæster og glæde deres øjne og deres smagsløg.
Objektiv
- Lav de grundlæggende forberedelser (deje: æltning, formning, detaljering, formning, bagning, cremer, mousser, ganacher, is og sorbet, kærning, klassiske desserter, kager, desserter, tærter og tærter, moderne produktioner; buffetkreationer; kreative kager, chokoladeinitiering; kunstnerisk sukkerinitiering …)
- Definer roller og positioner i en konditori og i en restaurant
- Mestre faglig terminologi
- Kategoriser professionelle værktøjer og lokaler
- Identificer udstyr og lær, hvordan du bruger det
- Organiser produktionen efter de etablerede standarder og foranstaltninger
- Identificer madvarer og fødevarekonserveringsmidler
- Identificer kvalitetskriterierne i fødevarer
- Mestre den indledende forberedelse
- Udvikle professionel troværdighed og effektivitet (professionel gastronomisk kultur, professionel praksis for ekspertise, feltbesøg, PAP diversificeret økosystem, valgfri operationel praktik).
- Sørg for, at arbejdsområder er behørigt vedligeholdt
- Respekter hygiejne- og sikkerhedsstandarder
Kursusstruktur
- Deje
- Viennoiserie
- Cremer
- Butterdej
- Choux wienerbrød
- Tærter
- Entremets
- Små kager
- Besøg af kager
- Chokolade
- Kiks
- Introduktion til brødfremstilling (traditionel baguette, frugtbrød, blødt brød, overraskelsesbrød)
Pædagogisk metode
- Lære
- Forstå
- Øve sig
- Vurdere
- Styring
Adgangskrav
Dette certifikatkursus er åbent for 18-årige ansøgere og derover, der ønsker at fremme deres erfaring og udvide deres færdigheder, eller dem, der skifter til et andet ekspertiseområde, og som ikke har en standard akademisk baggrund. Hvis du ønsker at ansøge om dette program, bedes du oprette en online profil, uploade dit CV, følgebrev og en kopi af dit ID-kort. En samtale med vores akademiske bestyrelse vil blive planlagt, efter vi har behandlet din fil.
Karriereudsigter
Mulighed for at komme videre som kommis i et køkkenteam eller et konditori.