Datalogi for ikke-dataforskere - studietype

  • Mulighed 1: 5-dages offentlig uddannelse
  • Mulighed 2: Erhvervsuddannelse

Datalogi for ikke-dataforskere - hvorfor?

Data Analytics er blevet kritisk for mange beslutningstagere. Med nye, kraftfulde og overkommelige værktøjer, der er tilgængelige på markedet, finder flere og flere forretningsfolk, at de har beføjelse til at gøre noget intelligent med deres data. Som følge heraf har mange virksomheder allerede en række værdifulde super brugere. Deres hybridrolle broer kløften mellem det højtstående, tekniske datavidenskabsmand og den mere business-orienterede datafondanalytiker.

I denne unikke 5-dages træning får du ekspertise og færdigheder til at udføre nogle af de analytiske funktioner, der traditionelt er forbeholdt datavidenskabere.

Dataforskere - verdensomspændende mangel

Efterspørgslen efter Dataforskere fortsætter med at vokse ud over udbuddet. Virksomheder af enhver art føler den akutte mangel på uddannede datavidenskabere i dag. At give erhvervslivet mulighed for at gøre meget af dataanalysen gør det muligt for de højtuddannede datavidenskabere at fokusere på de ting, der kræver deres specifikke ekspertise.

Som virksomhedsbruger / ikke-dataforsker kan du lykkes i denne kritiske position, men kun hvis du er beføjet til de rigtige værktøjer og processer. Du skal kunne analysere dataene uden at have omfattende teknisk viden om de underliggende it-applikationer og infrastruktur. Selvbetjeningsdata forberedelse og avancerede analytiske værktøjer giver dig mulighed for at udføre den kritiske opgave at kombinere Big Data med organisationens problemer og muligheder. Det voksende sæt kraftfulde selvbetjeningsværktøjer, der er tilgængelige på markedet, gør det muligt.

Datalogi for ikke-dataforskere - hvem skal deltage?

Er din primære jobfunktion uden for statistik og analyse? Har du en forretningsmæssig rolle, er du forretningsanalytiker, dataanalytiker eller medlem af Business Intelligence (BI) eller IT-teamet? Ønsker du at udøve SAS selvbetjenings-databehandlingskapacitet og den nemme brug af avanceret analyse i at udforske og visualisere data? Så er dette træningen for dig!

Vi har udviklet en unik 5-dages læseplan, der specifikt tager højde for uddannelsesbehov hos ikke-datavidenskabere / erhvervsbrugere. Hvis du er villig til at lære nye metoder og bruge nye værktøjer, uanset om du i øjeblikket bruger SAS-software, skal du deltage i denne 5-dages træning for ikke-datavidenskaberen.

Datalogi for ikke-dataforskere - in-company

Med mindst 5 delegerede kan en intern uddannelse være dit bedste valg. En virksomhedsuddannelse har flere fordele. Det:

  • sparer dig tid og penge
  • giver dig mulighed for at træne i komfort i dit eget arbejdsmiljø
  • Vil finde sted på en dato valgt af og bekvemt for dig
  • Følsomme problemer kan diskuteres åbent, fordi der ikke findes nogen udenforstående

Datalogi for ikke-dataforskere - forudsætninger

Som deltager i datalogi for ikke-datavidenskabers træning, skal du have en solid forretningsdomen viden og være fortrolig med at arbejde med data. Ingen programmeringskendskab er påkrævet. Ingen tidligere SAS erfaring er nødvendig. En grundlæggende forståelse af statistikker og viljen til at lære er alt hvad du behøver. Vi vil give adgang til online læringsmateriale før træningen for at hjælpe dig med at komme i gang.

Datalogi for ikke-dataforskere - hvad vil du lære?

Efter denne 5-dages træning vil du kunne udføre de vigtigste datarelaterede opgaver for den ikke-dataforsker ved hjælp af point-and-klik-mulighederne i SAS Visual Analytics: datatilgang og data manipulation, dataudforskning ved hjælp af analytics og bygning prædiktive modeller. Du vil lære at:

  • Indlæse data fra forskellige formater
  • Forbered data til analyse
  • analysere data ved hjælp af effektiv data visualisering
  • bygge og sammenligne data minedrift værktøjer

Datalogi for ikke-dataforskere - antal deltagere

På grund af den interaktive karakter af denne træning og for at optimere de fordele, du kommer fra forskellige øvelser, holder vi antallet af deltagere begrænset.

Datalogi for ikke-dataforskere - uddannelsesniveau

Datavidenskab for ikke-datavidenskabsuddannelse vil blive afholdt på bachelorniveau.

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra International Management Forum Academy »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
5 dage
Fuldtid
Price
3,475 EUR
(Moms ekskl.) Pr. Person. Afgiften inkluderer alle frokoster, kaffe / te og (online) træningsmaterialer.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date