Cyber ​​Security

Tel Aviv University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Cyber ​​Security

Tel Aviv University

I de sidste tre årtier har staten Israel, "The Start-Up Nation", fastholdt sin position som et førende kraftcenter for cybersikkerhedsinnovation. Vi inviterer dig til at deltage i os, da vi undersøger både verden af ​​cyberkrig og sikkerhedstrusler samt de grundlæggende teknologier i cybersikkerhedssystemer, herunder kryptologi; Hash Funktion; Crypto-teknikker; Asymmetrisk kryptering; og meget mere.

Yderligere muligheder

Vores studerende, der er indskrevet i Cyber ​​Security-programmet, har også den enestående mulighed for at deltage i "Cyber ​​Week", som er en årlig førende international konference om cybersikkerhed, der afholdes på Tel Aviv University . Cyber ​​Week 2018 finder sted ugen før vores startdato for programmet. Konferencen tilbyder en unik samling af cybersecurity eksperter, der bringer branche ledere, startups, investorer, akademikere, diplomater og andre embedsmænd. Ved at levere en tankevækkende udveksling af viden, metoder og ideer vil konferencens arrangementer omfatte rundbord, paneler, workshops, fora, BSides, konkurrencer og meget mere. Tidligere har Cyber ​​Week vært vært for over 5.000 deltagere fra mere end 50 lande. Konferencen er vært for det tværfaglige Cyber ​​Research Centre (ICRC), Den Yuval Ne'eman Workshop for Videnskab, Teknologi og Sikkerhed, Tel Aviv University , Det Israels Nationale Cyberdirektorat under Statsministeriet og Udenrigsministeriet.

Curriculum

Grundlæggende teknologier af cyber systemer (4 point)

Prøve kursus pensum kommer snart.

Omkostninger

Tilmeldingsgebyr

Ekstra omkostninger

Studerende, der deltager i Cyber ​​Week, vil blive opkrævet yderligere $ 400; dette dækker indgangen til Cyber ​​Week og den ekstra boliggebyr for den pågældende uge.

Ansøgningskrav

Berettigelse

Åben for undergraduates, der har et karakterpoint på 80% (3,0 / 4,0 skala) og derover. Studerende skal have taget mindst et tidligere kursus i datalogi eller et beslægtet felt.

Påkrævede ansøgningsdokumenter

En komplet ansøgning består af en indsendelse af alle de krævede dokumenter i en vedhæftet fil til online ansøgningen.

 • Online ansøgningsskema,
 • Ansøgningsgebyr $ 60 USD,
 • Officielle transkripter fra alle videregående uddannelsesinstitutioner deltog, herunder en kopi af de modtagne eksamensbeviser,
 • To akademiske anbefalingsbreve,
 • Demonstrationeret engelskspråklig: Alle ansøgere skal bevise deres engelsksprogede færdigheder valideret gennem en TOEFL eller IELTS eksamen. Prøver skal tages inden ansøgningsfristen, og officielle scoringer skal sendes direkte til TAU International office af testbureauet. TAU Internationals ETS-kode er 7704. TOEFL-test (minimumscore: skriftlig 582, computerbaseret 223 eller iBT 89) IELTS-test (minimumscore: 6,5). Undtagelse: Studerende, hvis primære og sekundære uddannelse fandt sted i Australien, Canada, Storbritannien, Irland, New Zealand eller USA, er undtaget fra dette krav. Bemærk, at elever, der er født i et af disse lande, men som er uddannet andetsteds, stadig skal være forpligtet til at opfylde det engelske færdighedsbehov for at fuldføre deres ansøgning.

Påkrævet Forudgående Formularer

 • En kopi af gyldigt pas
 • Et pasfoto
 • Medicinsk formular
 • Aftalebrev
 • Sikkerhedsstillelse Formular

Boliger

Studerende, der deltager i TAU International Summer Programs, er berettiget til at bo i vores Einstein sovesale, der støder op til campus (baseret på tilgængelighed). Omkostningerne er $ 800 USD per måned. Sovesale er opdelt i suiter af to soveværelser delt af to studerende pr. Soveværelse. Hver suite er indrettet og indeholder et klimaanlæg, kabel-tv, trådløs, tekøkken og badeværelse.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret January 16, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juni 2019
Duration
Varighed
25 dage
Fuldtid
Price
Pris
2,000 USD
yderligere $ 400 gebyr for at deltage i Cyber ​​Week.
Information
Deadline
Kontakt skolen
*Students participating in Cyber Week must arrive on June 16
Locations
Israel - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Startdato : Juni 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
*Students participating in Cyber Week must arrive on June 16
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juni 2019
Israel - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
*Students participating in Cyber Week must arrive on June 16
Slutdato Kontakt skolen