Read the Official Description

Siebel Institut Craft Distilling Operations and Technology er designet til at give de studerende den kritiske information, de har brug for til at skabe destilleret spiritus i et mindre destillationsmiljø.

Studerende vil lære teorien bag arbejdet med succes i små destilleri operationer samt relaterede ledelsesmæssige og logistiske spørgsmål. Med indhold skabt med deltagelse af Ethanol Technology Institute og fremlagt af nogle af de førende internationale eksperter inden for destillering, vil dette kursus give dig den træning, du har brug for til at drive dit destilleri effektivt, sikkert og rentabelt.

I løbet af kursets fem dage lærer du produktionsteknikker involveret i destillation fra korn, frugt og andre produkter fra start til slut. Sensorisk analyse præsenteres for at opbygge en forståelse for de positive og negative smagsattributter, der ofte er forbundet med produktionsprocessen, og besøg på områdedistillerier giver eleverne et billede af de grundlæggende aktiviteter i et lille destilleri.

Hvis du overvejer at komme ind i dette hurtigt voksende segment af alkoholholdige drikkevareindustrien, vil Craft Distillation Operations and Technology-kurset give dig et fundament for forståelse, som du kan opbygge en vellykket karriere inden for håndværksdestillation.

Adgangskrav

Alle studerende, der ansøger om et program, modul eller kursus, skal have lovlig alder.

Forudgående kendskab til brygningsproces basis gennem enten homebrewing (1 år) eller tidligere gennemført med succes er Executive Overview of Brewing Process kursus påkrævet.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by Siebel Institute of Technology »

This course is Campus based
Start Date
Juni 2019
Duration
5 dage
Fuldtid
Price
2,675 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
End Date