Siebel Institut Craft Distilling Operations and Technology er designet til at give de studerende den kritiske information, de har brug for til at skabe destilleret spiritus i et mindre destillationsmiljø.

Studerende vil lære teorien bag arbejdet med succes i små destilleri operationer samt relaterede ledelsesmæssige og logistiske spørgsmål. Med indhold skabt med deltagelse af Ethanol Technology Institute og fremlagt af nogle af de førende internationale eksperter inden for destillering, vil dette kursus give dig den træning, du har brug for til at drive dit destilleri effektivt, sikkert og rentabelt.

I løbet af kursets fem dage lærer du produktionsteknikker involveret i destillation fra korn, frugt og andre produkter fra start til slut. Sensorisk analyse præsenteres for at opbygge en forståelse for de positive og negative smagsattributter, der ofte er forbundet med produktionsprocessen, og besøg på områdedistillerier giver eleverne et billede af de grundlæggende aktiviteter i et lille destilleri.

Hvis du overvejer at komme ind i dette hurtigt voksende segment af alkoholholdige drikkevareindustrien, vil Craft Distillation Operations and Technology-kurset give dig et fundament for forståelse, som du kan opbygge en vellykket karriere inden for håndværksdestillation.

Adgangskrav

Alle studerende, der ansøger om et program, modul eller kursus, skal have lovlig alder.

Forudgående kendskab til brygningsproces basis gennem enten homebrewing (1 år) eller tidligere gennemført med succes er Executive Overview of Brewing Process kursus påkrævet.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Siebel Institute of Technology »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
5 dage
Fuldtid
Price
2,675 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date