1

Vi har et internationalt ry for den høje standard for millinery undersøgelse, vi tilbyder. Mange af vores studerende på millinery kurser har været national og international prisvindere og har gået på at blive succesfulde professionelle milliners, viser arbejde på London Fashion Week og andre højt profilerede udstillinger.

Kurser bliver undervist af branchefolk i en specialist millinery studie og vores studerende er i stand til at få en forsmag på, hvad det er ligesom at arbejde som modist gennem levende projekter med industrien. Gennem vores forbindelser til mange britiske milliners kan vi lette erhvervserfaring muligheder for dem, der ønsker at forfølge modehandel som en karriere. Vi er glade for at tilbyde fleksible uddannelser for at opfylde individuelle studerendes behov.

Kursusoversigt

For dem med tidligere millinery erfaring, der ønsker at udvide deres færdigheder i dette fagområde. Arbejd på dine egne selvstændige rettet modehandel projekter med støtte og demonstrationer fra en ekspert modehandel tutor.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: Thu 18:15 til 21:15
Program undervist i:
Engelsk

Se 130 flere kurser fra Kensington and Chelsea College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
10 uger
Deltid
Price
330 GBP
Fuld gebyr £ 330
Deadline
Efter placeringer
Efter dato