Cosca rådgivning færdigheder certifikat

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Cosca rådgivning færdigheder certifikat

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Certificate in Counseling Skills er designet til dem, der arbejder inden for sundhed og social omsorg eller beslægtede områder, og har brug for avancerede kommunikations- og rådgivningsfærdigheder inden for deres primære rolle.

Vellykket gennemførelse af de fire moduler af kurset giver mulighed for tildeling af COSCA certifikat i rådgivning færdigheder. COSCA (det professionelle organ for rådgivning og psykoterapi i Skotland) er tilsynsorganet for rådgivningsfærdigheder i Skotland.

Hvad du vil studere

Kurset udvikler fire vigtige temaer - færdigheder, teori, selvbevidsthed og etik.

Formålet med de fire modulprogram er at gøre det muligt for eleverne at:

  • Identificere de færdigheder, der fører til en vellykket fremme af det hjælpsomme forhold via selvbevidsthed, udforskning og konstruktiv handling
  • Forstå de grundlæggende forhold i rådgivningsforholdet og processen, sammen med de sammensatte stadier af vækst og udvikling
  • Anerkender og overvåger de problemer og grænser, der er relevante for rådgivningsprocessen
  • Arbejde med en professionel etisk kodeks

Adgangskrav

Dette kursus er åbent for alle - erfaring inden for sundhed og social omsorg eller et felt der involverer tæt personlig kontakt med offentligheden anbefales; Ansøgere vil imidlertid blive valgt på deres følelsesmæssige beredskab til at gennemføre et sådant program.

Alle adgangskrav, der er opført her, skal bruges som vejledning og repræsenterer det minimum, der skal betragtes for indrejse. Ansøgere, der er lavet et betinget tilbud på et sted, kan blive bedt om at opnå mere end angivet.

Gebyrer og finansiering

Undervisningsgebyrer skal betales til universitetet, men nogle studerende er berettiget til studiebidrag. De gebyrer, du betaler, og den tilgængelige finansiering og støtte bestemmes af din gebyrstatus. Få mere at vide om gebyrstatus.

FINANSIERING

Studentprisbureauet for Skotland (SAAS) tilbyder et stipendium til deltidsgodtgørelse for dem, der opfylder kriterierne. Yderligere oplysninger og ansøgningsskemaer findes på SAAS hjemmeside.

Ekstra omkostninger

Der er ingen ekstra omkostninger til dette program.

Stipendier

Vi leverer uddannelse af høj kvalitet til en rimelig pris; som universitetet for det fælles gode, er vi forpligtet til at tilbyde adgang til højere videregående uddannelser for dygtige studerende ved at holde vores studiegebyrer lave og give en generøs stipendiepakke på over 2,5 millioner kroner om året.

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler vedrørende stipendier til rådighed for 2018/19, er du velkommen til at kontakte studienævnets team.

Undersøgelse tilstand

Tilstedeværelse kræves en aften om ugen, plus mindst en weekenddag pr. Modul.

Akkreditering

COSCA certifikat i rådgivning færdigheder (COSCA er det professionelle organ for rådgivning og psykoterapi i Skotland). Certificate of Counseling Færdigheder uddeler 40 SCQF kreditter på SCQF niveau 7.

Ansættelses muligheder

Kurset fremmer udviklingen af ​​avanceret kommunikation og personlige færdigheder til brug inden for ethvert erhverv eller enhver hjælperolle inden for en bred vifte af sammenhænge.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Price
Pris
1,820 GBP
Hjem / EU-studerende; £ 9250 RUK studerende; 11.500 £ Internationale studerende
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Glasgow, Scotland
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Det Forenede Kongerige - Glasgow, Scotland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen