corporate governance

University of California, Irvine - The Paul Merage School of Business

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

corporate governance

University of California, Irvine - The Paul Merage School of Business

Med en ny fokus på corporate governance ansporet af den seneste lovgivning, er bestyrelserne i offentlige virksomheder oplever bevidsthed og pres for at blive aktive og involveret i deres betroede ansvarsområder. Ikke alene er virksomheder beskæftiger sig med at sætte passende mekanismer på plads, men nævn skal vedtage nye rammer og nye holdninger om deres beslutningstagende roller og nye måder at opfylde deres forpligtelser.

For at løse disse vigtige spørgsmål, UC Irvine's Paul Merage School of Business i partnerskab med FCD (Forum for Corporate Directors), er at skabe et program helliget sig til etiske problemstillinger i Corporate Governance. Dette program vil behandle specifikke spørgsmål vedrørende god regeringsførelse, der ikke er systematisk behandlet i en integreret måde. Vores program vil tilbyde direktører offentlige virksomheder og ledere, som arbejder med dem mulighed for at udvikle en dyb forståelse af de vigtigste strategiske spørgsmål og udfordringer bestyrelser i dag.

Oplysninger om programmet vil snart være tilgængelige. Det nye format skal ISS (institutionelle aktionærer Services) godkendt.

Mens vi stadig er i færd med at træffe beslutninger om nye tilbud i Corporate Governance, kan du finde kommende møder om Corporate Governance af værdi for ledere og direktører bekymret over konsekvenserne af nye tilsyn retningslinjer for offentlige virksomheder.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Price
Pris
- TBD
Information
Deadline
Locations
USA - Irvine, California
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Irvine, California
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen