Programoversigt

Erhverve de toolkit er nødvendig for at få succes som en finansiel professionel

Finance fagfolk står over for stadig mere komplekse opgaver i nutidens hurtige erhvervsklima. For at få succes, de har brug for at beherske en bred vifte af corporate finance-værktøjer og forstår at bruge dem.

Corporate Finance Modular program giver dig mulighed for at erhverve disse værktøjer i tre selvstændige moduler, sæt 6-8 ugers mellemrum for at give dig rigelig tid til at absorbere materiale.

Financial Accounting og Analyse (modul 1) forklarer, hvordan at læse og fortolke regnskaber


Corporate Finance og værdiansættelse (modul 2) ser på værdiansættelsen teknikker og deres anvendelser


Corporate Finansiering og Risk Management-politik (modul 3) koncentrerer sig om brugen af ​​finansielle instrumenter til at finansiere virksomheder og styre risici.

&nbsp


Indhold

&nbsp

Modul 1: Financial Accounting og analyse
I dette modul lærer du at vurdere resultaterne af et selskab ved at foretage en omhyggelig analyse af årsregnskabet.

&nbsp

Modul 2: Corporate Finance og Værdiansættelse
Denne del af Corporate Finance Modular program udstyrer dig med de moderne værdiansættelse nødvendige redskaber til korrekt at vurdere finansielle beslutninger og evaluere selskaberne.

&nbsp

Modul 3: Corporate Finansiering og Risk Management-politik
Virksomhederne har adgang til et stadigt rigere sæt af alternativer til at finansiere deres aktiviteter. Hertil kommer, stole de i stigende grad på derivatmarkederne til afdækning af flere kilder til risiko. Dette modul introducerer de vigtigste instrumenter til rådighed for moderne virksomheder. Det undersøger også, hvordan man værdsætter dem og hvordan du bruger dem til at træffe fornuftige økonomiske beslutninger.


Du vil få en dybdegående forståelse af kapitalmarkederne, corporate finansiering og værdiansættelse af virksomhedernes forpligtelser som obligationer, optioner og egenkapital. Du vil derefter undersøge afdækning og styring af risiko samt vigtige områder af reelle valgmuligheder, udbyttepolitik, fusioner og opkøb, omstrukturering, finansiel uro, den sikkerhed udstedelse processen, og langsigtet økonomisk planlægning.

&nbsp

&nbsp

Målgruppe

&nbsp

Corporate Finance Modular program er ideel for alle, der søger en solid forståelse af de centrale begreber bag moderne finansiel beslutningstagning.

Program undervist i:
Engelsk

Se 22 flere kurser fra London Business School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
3 uger
Deltid
Price
14,950 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date