Læs den officielle beskrivelse

Det Contemporary China Studies Programme studieprogram giver dig en enestående mulighed for at lære om og opleve nutidens Kina i et spændende et-semesters studie i udlandet, der bærer ECTS-point til dit studieprogram hjemme. CCSP er en unik lærerfaring for avancerede bachelorstuderende, der er nysgerrig efter Asiens kulturer og livsstil, der ønsker at studere på et universitet i verdensklasse, og som ønsker at udforske erhvervslivet i Kina i en virkelig fascinerende, men alligevel international og tilgængeligt miljø. CCSP er beliggende i Shanghai, en af ​​de mest spændende byer i verden i dag og undervist i samarbejde med Fudan University, et af de mest prestigefyldte forskningsorienterede universiteter i Kina og rangeret 40th i verden af ​​QS. Med CCSP har du et valg af kinesiske sprogkurser, engelsklærte akademiske kurser om en række emner samt en praktikplads i en lokal organisation eller multinationale virksomhed. I kombination med regelmæssige grupperejser og sociale aktiviteter, der introducerer dig til traditionel kinesisk kultur, er CCSP et tværfagligt akademisk program, der giver dybtgående teoretiske og praktiske perspektiver på Kinas nye status som global magt.

Programmet består af tre dele:

 • Akademiske kurser
 • Et sprogkursus
 • En praktikplads

Du kan vælge en kombination af faglige og sprogkurser og et praktikophold, der tilbydes i løbet af semesteret, med en maksimal studielast på 30 ECTS. Vi vil bede dig om at foretage et indledende kursusvalg under din ansøgningsproces. Men dit endelige valg kan laves en uge i programmet, efter at du har haft chancen for at sidde på nogen af ​​kurserne af din interesse. Hvis du har brug for CCSP-studiepoeng til dine studier hjemme, anbefaler vi stærkt at konsultere dit hjemmeskole på dit kursusvalg inden programmets start.

AKADEMISKE KURSER

Akademiske kurser om emner lige fra nutidig kinesisk kultur og samfund, økonomi, business og marketing til kinesisk politik, diplomati, religion og psykologi er alle undervist på engelsk. Alle kurser undervises i en periode på 2 eller 3 timer om ugen ved hjælp af en effektiv blanding af undervisningsmetoder samt kinesiske og vestlige studiematerialer. Eksamen kan bestå af skriftlige prøver, gruppe- eller individuelle præsentationer, papirer eller opgaver, afhængigt af kurset. Den fulde liste over tilgængelige kurser er under:
 • Forretning
 • Supply Chain
 • Marketing
 • Feltarbejde
 • Marketplace
 • Transitional Chinese Society
 • Samfund og kultur
 • Shanghai Studier
 • Kinesisk film
 • Urbanisering og Udvikling
 • Psykologi og Liv
 • Kultur og sundhed
 • Politisk økonomi

Sprogkursus

Sprogkurser tilbydes af licenserede Fudan Universitets sproglærere i små klasser på begynder- og mellemniveau. Placering sker på baggrund af din kinesiske sprogfærdighed, som testes i starten af ​​programmet.

PRAKTIK

Du får en enestående mulighed for at praktisere i en lokal organisation eller et internationalt firma. At lave en praktikplads i Shanghai giver en uvurderlig chance for at få erhvervserfaring i et globalt miljø, praktisk eksponering for erhvervslivet og ledelsen i Kina, og chancen for at udvikle unikke faglige og personlige færdigheder.

Før afrejse

Længe før afrejse vil du blive inviteret til at deltage i vores CCSP WeChat-gruppe, hvor vigtige og nyttige oplysninger vil blive delt, og du vil modtage en omfattende CCSP Pre-Departure Guide, som er fuld af praktiske oplysninger om leve og studere i Shanghai.

Orientering

Dit ophold i Shanghai starter med en gratis afhentning fra lufthavnen og et omfattende orienteringsprogram for at gøre dig fortrolig med dit universitet, med Shanghai og med dine nye klassekammerater.

Udflugter

Du bliver regelmæssigt inviteret til at deltage i vores fritidsaktiviteter, såsom sociale aktiviteter, kulturelle forestillinger og udflugter til steder af interesse i og omkring Shanghai.

Indkvartering

Vi vil tage sig af din bolig på Tohee International Students Village, kun få skridt fra campus på Fudan University.

Program undervist i:
Engelsk
Kinesisk
Senest opdateret July 3, 2018
This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Price
57,750 CNY
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date