Computing med database udvikling fundament grad (fdsc) - valideret af University of Salford

The Manchester College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Computing med database udvikling fundament grad (fdsc) - valideret af University of Salford

The Manchester College

Hvad er Computing med Database Development Foundation Grad (FdSc) - Valideret af University of Salford kursus om?

Kurset lærer de studerende til at udvikle en forståelse af, hvordan computing vedrører forskellige aspekter af moderne business. Studerende vil udvikle praktiske færdigheder i software design, implementering og test, udvikle web og multimedia applikationer og i brugen af ​​databaser og relevante programmeringssprog. Studerende vil også have mulighed for at få erfaring med produkter, der anvendes af industrien.

Arbejdsgiverne har et løbende engagement i udformningen og gennemførelsen af ​​programmet for at sikre de studerende graudate med de færdigheder, der kræves af industrien.

Kurset hjælper også studerende til at udvikle andre vigtige færdigheder som kommunikation, teamwork og problemløsning færdigheder.

Studerende vil udvikle en forståelse af, hvordan computing vedrører forskellige aspekter af en virksomhed, forbereder dem til ændringer i teknologien.

Studerende også udvikle praktiske færdigheder i software design, implementering og test, og i brugen af ​​databaser og relevante programmeringssprog såsom Java.

I anden fase af kurset er der en større vægt på udvikling af praktiske færdigheder, som bidrager til at gøre kandidater attraktive for arbejdsgiverne.

Vurdering af programmet gør brug af en række aktiviteter, herunder rapporter, mundtlige oplæg, gruppearbejde, praktiske opgaver, flere valg spørgsmål test, tid-begrænset tests og peer-evaluering. Adskillige ultimo året undersøgelser og en række opgaver skal også foretages

Hvad vil jeg være i stand til at gøre, når jeg har gennemført dette kursus?

Efter en vellykket afslutning af fundamentet degree studerende kan udvikle sig på en tredje år og »TOP UP deres FdSC til en BSc (Hons) Forretning Computing med IT (Valideret af University of Salford). Alternativt kan studerende fremskridt i talrige karrierer, herunder junior IT kontor Krybber, junior softwareudviklere, netværksadministration assistenter og slutbruger support analytikere.

Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Manchester, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - Manchester, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen