Read the Official Description

Hvad er Computing med Database Development Foundation Grad (FdSc) - Valideret af University of Salford kursus om?

Kurset lærer de studerende til at udvikle en forståelse af, hvordan computing vedrører forskellige aspekter af moderne business. Studerende vil udvikle praktiske færdigheder i software design, implementering og test, udvikle web og multimedia applikationer og i brugen af ​​databaser og relevante programmeringssprog. Studerende vil også have mulighed for at få erfaring med produkter, der anvendes af industrien.

Arbejdsgiverne har et løbende engagement i udformningen og gennemførelsen af ​​programmet for at sikre de studerende graudate med de færdigheder, der kræves af industrien.

Kurset hjælper også studerende til at udvikle andre vigtige færdigheder som kommunikation, teamwork og problemløsning færdigheder.

Studerende vil udvikle en forståelse af, hvordan computing vedrører forskellige aspekter af en virksomhed, forbereder dem til ændringer i teknologien.

Studerende også udvikle praktiske færdigheder i software design, implementering og test, og i brugen af ​​databaser og relevante programmeringssprog såsom Java.

I anden fase af kurset er der en større vægt på udvikling af praktiske færdigheder, som bidrager til at gøre kandidater attraktive for arbejdsgiverne.

Vurdering af programmet gør brug af en række aktiviteter, herunder rapporter, mundtlige oplæg, gruppearbejde, praktiske opgaver, flere valg spørgsmål test, tid-begrænset tests og peer-evaluering. Adskillige ultimo året undersøgelser og en række opgaver skal også foretages

Hvad vil jeg være i stand til at gøre, når jeg har gennemført dette kursus?

Efter en vellykket afslutning af fundamentet degree studerende kan udvikle sig på en tredje år og »TOP UP deres FdSC til en BSc (Hons) Forretning Computing med IT (Valideret af University of Salford). Alternativt kan studerende fremskridt i talrige karrierer, herunder junior IT kontor Krybber, junior softwareudviklere, netværksadministration assistenter og slutbruger support analytikere.

See 8 more programs offered by The Manchester College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date