coaching for menneskelige ressourcer fagfolk

Generelt

8 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Som en human ressource professionel, er du i opkræve mere, end du kender.

Dagens konkurrencedygtig virksomhed landskab betyder, at din rolle er blevet udvidet. Den bedste og mest succesfulde menneskelige ressourcer fagfolk lærer tidligt om hvordan at vinde og bruge indflydelse til at blive mere af en strategisk partner, for at afgøre, hvor organisationen er på vej, og at bruge de menneskelige ressourcer funktion til at guide vejen.

Den bedste lære at coache andre, for at hjælpe dem med at udnytte deres egen motivation og komme med ideer og løsninger på egen hånd, snarere end at vide, hvad de skal gøre og hvordan man gør det - igen og igen.

Coaching for Human Resource-fagfolk kan hjælpe dig med at komme der.

Dette program hjælper dig med at styrke dine egne lederevner og lære at bygge coaching forhold til at udvikle de færdigheder andres.

Brug af Centers ramme for vurdering, udfordre og støtte, vil du arbejde intensivt med en coach, en-til-én og i små grupper. Flere filmede coaching sessioner giver dig mulighed for nærmere at undersøge din coaching stil og evner, lære nye færdigheder og effektivt at skabe et klima for coaching i din organisation.

Udvikles gennem et samarbejde mellem CCL og Society for Human Resource Management (SHRM)

Resultater

  • Lær om det væsentlige i coaching ved at bruge CCL unikke rammer, sammen med nye coaching færdigheder, som kan blive sat til øjeblikkelig anvendelse, i et program, der er særligt fokus på interne menneskelige ressourcer fagfolk.
  • Deltage i en kombination af lille gruppe interaktion og videofilmet praksis sessioner. Coaches arbejde tæt sammen med små grupper i hele programmet, og en høj instruktør-til-deltager forhold (1:4) giver en fokuseret og feedback-rigt læringsmiljø under hele programmet.
  • Byg et resultatorienteret udviklingsplan ved hjælp af en kraftig peer coaching-proces, der overvåges af erfarne CCL fakultet.
  • Lær mere om dig selv og andre. Du vil forstå betydningen af ​​at styre coaching-forhold, samt hvordan dine personlige præferencer påvirker coaching resultater. Og du vil øge din forståelse for andres personlighed og læringsstile til at gøre dig i stand til bedre at coache dem.
  • Identificer coaching største virkning og muligheder og få strategier til at skabe en coaching-miljø i din organisation, der er fuldt tilpasses til de enkelte stilarter og omstændigheder.
  • Udvikle nye indsigter om grænser og etik i coaching forholdet.
  • Deltag i et post-program opfølgningsmøde, som blev gennemført via telefon, at styrke og udvide klasseværelset læring.
  • Netværk med andre menneskelige ressourcer fagfolk til at styrke kritiske færdigheder og udforske de udfordringer, som andre står over for.
  • Modtag en take-home værktøjskasse til at gennemføre coaching-teknikker i din organisation.

Målgruppe


Mid-til executive-niveau, Human Resource fagfolk, der er ansvarlige for coaching andre og / eller skabe et coaching miljø i deres organisation.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Center for Creative Leadership (CCL) tilbyder, hvad ingen andre kan: en eksklusiv fokus på lederuddannelse og forskning og enestående ekspertise i at løse de ledelsesmæssige udfordringer af enkeltpers ... Læs mere

Center for Creative Leadership (CCL) tilbyder, hvad ingen andre kan: en eksklusiv fokus på lederuddannelse og forskning og enestående ekspertise i at løse de ledelsesmæssige udfordringer af enkeltpersoner og organisationer overalt. Vi udstyre kunder rundt om i verden med de færdigheder og indsigt til at opnå mere, end de troede muligt gennem kreativ ledelse. &nbsp Hvad er kreativ ledelse? Det er evnen til at tænke og handle ud over de grænser, der begrænser vores effektivitet. Enhver leder og organisation ansigter forhindringer, der er vanskelige at overvinde - fra virksomhedsledere står over for komplekse globale markedsplads for undervisere forsøger at løfte elevernes præstationer til nonprofit-grupper og styrelser løse kritiske sociale spørgsmål med stramme budgetter &nbsp CCL mener, at løsninger på disse udfordringer eksisterer - og i næsten 40 år har vi hjulpet kunder låse dem gennem kreativ ledelse. Vi tror ledere er lavet, ikke er født, og at de kan tilpasse og ændre. Vi mener, at stærke interpersonelle færdigheder, funderet i personlig refleksion og selvbevidsthed, er nøglen til effektiv ledelse. Minimer
Greensboro , Davos , Colorado Springs , Bruxelles , Sankt Petersborg , College Park , Mount Eliza , San Diego + 7 Mere Mindre