Læs den officielle beskrivelse

CIEL Program Mission

Missionen for Dillard Universitets Center for Intensiv engelsk sprog (CIEL) er at give internationale studerende i jagten på meningsfuld sprogtilegnelse med en konkurrencefordel på det engelske sprog, amerikansk kultur, diversificering og de færdigheder, som er en integreret blive succesfulde studerende og professionelle. Målene for CIEL Program er:

 • At give de studerende læsning, skrivning, lytte, tale færdigheder, og kulturel bevidsthed.
 • At dyrke en forståelse af de sproglige og studere færdigheder, der er nødvendige for succes som akademiske studerende i USA, og især på Dillard University.
 • For at fremme den interkulturelle bevidsthed gennem meningsfuld klasseværelset og off-campus erfaringer.

Placement, evaluering og certifikater

Før igangsættelse af Center for Intensiv engelsk sprog (CIEL) Program, alle i kommende studerende vil være forpligtet til at tage en sprogtest. Placeringen test afgør, hvilken af ​​de seks niveauer (grundlæggende, høj begyndelse, lav mellemliggende, mellemliggende, høj mellemliggende, avanceret) tilbød, en studerende vil blive placeret i før starten af ​​kursusgange. Achievement måles på grundlag af scoringer, lektier, lab arbejde, klasseundervisning ydeevne, porteføljer, og fremmøde. Elev-lærer konferencer og midtvejsrapporter hjælpe med at vurdere forløbet af de studerende. Efter en vellykket gennemførelse af alle krav til en session, får eleverne et Certificate of Achievement. Studerende, der afslutter Level 6 modtager et Certificate of Program Afslutning, sammen med en endelig rapport / udskrift.

Læsning & Skrivning Kursus

Denne klasse har til formål at engagere deltagerne i skriveprocessen. Det diskuterer viden og forståelse for kultur og udforsker retoriske formål personlig fortælling og kulturel reaktion. Undervisning strategier omfatter individualiserede, konference-baseret undervisning, peer tutorials, grammatik og forbrug revision, og akademisk og it-undervisning.

Lytte & Tale

Mens der i dette kursus vil der blive lagt vægt på at lytte for detaljer, det vigtigste idé, samt at gøre forudsigelser, hjælp kontekstuelle spor, udtale og samtale.

kulturel berigelse

Dette kursus er designet til at introducere de studerende til store perioder, bevægelser og historien er relevante for amerikansk og afrikansk amerikansk arv, samt kultur og historie i New Orleans. Gennem ugentlige byture, vil de studerende have en mulighed for at lære mere om byen, staten, og landet.

Voice & Articulation Course

Studerende vil fokusere på vokal mekanismer, fonetik og relaterede øvelser for at forbedre artikulation, udtale og udtryksfuld intonation. Dette er en tilpasset kursus undervises af Theater Fakultet, rettet mod ikke-modersmål, med dens vigtigste formål er forbedring og styrkelse af udtale.

Laboratorium

Studerende vil forbedre deres fonetiske / mundtlige færdigheder gennem lyttende laboratorium, hvor de studerende engagere sig i læsning, lytning, grammatik og vokal øvelser, i sidste ende øge deres niveau af engelsk sprogfærdighed.

logistiske arrangementer

transport

Al transport til og fra lufthavnen vil blive arrangeret af CIEL udveksling koordinator. Udvekslingen koordinator vil være ansvarlig for optagning alle deltagere fra lufthavnen på dagen for deres ankomst.

Boliger Arrangementer:

Deltagerne vil blive opstaldet på campus. Hvis der anmodes om, kan de hver være forsynet med en indenlandsk engelsktalende roomate (afhængigt af Anvendelighed) for at maksimere deres fordybelse oplevelse.

Måltider

Morgenmad, frokost og middag vil blive leveret til studerende under hele opholdet. Deltagerne bliver nødt til at advare udvekslingen koordinator for eventuelle kosten restriktioner for at sikre, at der træffes foranstaltninger i cafeteriet før ankomst.

Sengetøj

Alle deltagere vil modtage en pude, et håndklæde, en række ark, og et tæppe ved ankomsten.

kulturel berigelse

(Omtalt ovenfor) Herunder er en liste over de kulturelle berigelse aktiviteter, som lærere vil particiapate i:

 • Historisk New Orleans Tour - Treme - River Front, Fodreise af French Quarter, besøger de vigtigste steder, vartegn, og historiske markører til at orientere dem til den nationale og internationale historiske værdi i New Orleans. Start - Café du Monde.
 • Historisk Verdenskrig Meusem - Features udstillinger og interaktive oplevelser. Virkelige liv mellemstore fly, skibe, kampvogne og andre vitale maskiner i hidtil uset antal er til rådighed for visning. Deltagerne har også mulighed for at opleve en 4D film. Over alle grænser, skabt eksklusivt til The National WWII Museum, er en unik og kraftfuld 4-D biografoplevelse tilgængelig andre steder i verden. Lavet og udformet med det 21. århundredes teknologi og udnytte en 120-fødder bred medrivende skærm, produktionen kaster seere ind i det 20. århundrede mest titaniske kamp
 • Historisk French Quarter - Fra de elegante hoteller og restauranter til de fantastiske musikklubber, shopping og meget mere. Alle er fundet her i den historiske New Orleans franske kvartaler.
 • New Orleans Area Plantations - Plantations var engang grundpillerne i en regional landbrugsreform økonomi samt bastioner en standsmæssig.
 • New Orleans Cemeteries- Kun i New Orleans kunne kirkegårde være store turistattraktioner
 • Offentlige parker og Squares- Parker og haver i New Orleans er store historiske steder at turnere.
 • Historiske huse og Bygninger- Fra yndefulde verandaer til elegante malkestalde, New Orleans 'historiske huse og bygninger er arkitektoniske skatte.
 • Kirker af Historisk / Architectural rente- Udforsk New Orleans 'åndelige perler: monumentale bedesteder, ekstraordinære historie, og uforlignelige billedsprog.
Program undervist i:
Engelsk
This course is Campusbaseret
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date