Certifikat program i design karakter

U-Tad Centro Universitario de Tecnología y Arte Digital

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Certifikat program i design karakter

U-Tad Centro Universitario de Tecnología y Arte Digital

Certifikat program i Character Design

Certifikatet programmet i Character Design ved U-tad tager på den kreative proces, der svarer til at designe tegn fra en fortælling, historie eller script i en digital animation, reklame, videospil eller TV serieproduktion.

Specialister i design karakter kan repræsentere kunstneriske ideer gennem design, konstruktion og form, vil være resultatet af certifikatet programmet i Character Design. Formålet med programmet er at lære de teknikker, der tillader forførelse, underholdning, fortælling og udtryk gennem kunsten at tegne, farve, kropssprog, psykologi og volumen. Den erhvervede viden, startende med traditionelle teknikker og nå den nyeste banebrydende software, er det værktøj af handelen med enhver professionel underholdning audiovisuelle kommunikation miljø: film, tv, reklame, videospil eller illustration.

Elevprofil

U-Tads Certificate program i Character Design er især rettet mod:

  • Mennesker med kreative interesser, der ønsker at udvide deres viden om tegning anvendes på underholdning og audiovisuel kommunikation industrier
  • Universitetsstuderende eller kandidater, især fra Fine Arts, grafisk design, Audiovisual kommunikation design eller andre relaterede områder relateret til produktion af grafiske materialer: 3D modelers, animatorer, illustratorer eller publicister bl.a.
  • Fagfolk fra animationen sektor, der ønsker at udvide deres viden og fortsætte med at lære og anvende viden sammen med meget gennemført aktive fagfolk fra branchen ved hjælp af den nyeste banebrydende teknologi
  • Mennesker med kreative tendenser, et naturligt talent for at tegne og en interesse i at forbedre og speciale og ønsker at studere en masteruddannelse, mens arbejder

Kursus indhold

Tegning og figurer

Teori og praksis af traditionel akademisk tegning og dens anvendelse på den menneskelige anatomi til at forstå, hvordan du opretter en karakter. Forståelse af den anatomiske form og struktur af den menneskelige figur, dens bevægelse, udtryk, holdning og hvordan man kan forenkle en karakter til de væsentlige begrænsninger.

Koncept og udvikling

Forståelse skabelse karakter ikke kun som tegning eller koncept, bus som del af en kreativ proces, hvis oprindelse overvejer og vide visse koder: specificitetsattestering situationer, psykologi, lyskilder, farve, detaljer, audiovisuelle fortælling, script og design dokument.

Digital Skulptur og Volume

Forstå grundlæggende tredimensionale former til at skabe og raffinering tal. Lær digital modellering og skulptur teknikker samt deres praktiske anvendelser i design karakter.

Tegn design og industrien

Anvendelse af den erhvervede viden til Industri parametre: spillefilm og serier, reklame, videospil, web-indhold, tegneserier, merchandising og licenser. Virkelige verden centrale projektledelse færdigheder: organisation, retning, planlægning og levering.

Master afgangsprojekt

Forberedelse af en professionel portefølje og præsentere den for branchefolk.

Specialisering og anvendelsesområder

Efter endt U-Tads Certificate program i Character Design, vil de studerende være kvalificeret til at arbejde under forskellige faglige profiler:

  • Tegn designer
  • Visuel udvikling kunstner
  • Storyboard kunstner
  • Illustrator
  • Tegneserie kunstner

Faciliteter og udstyr

U-TAD klasseværelser er udstyret med den nyeste teknologi, både hardware og software, som virksomheder bruger dag ind dag ud for at udføre deres aktiviteter. Certifikatet programmet i Karakter Design klasser på U-tad bruge de mest innovative programmer og teknologi, så de studerende kan udvikle alle deres spirende potentiale.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
300 timer
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen