certifikat iv i små business management

Technical College of Western Australia

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

certifikat iv i små business management

Technical College of Western Australia

Denne kvalifikation afspejler den rolle, personer, der bruger veludviklede færdigheder og en bred viden base i en bred vifte af små forretningsmæssige sammenhænge. De gælder opløsninger til en defineret række uforudsigelige problemer, og analysere og evaluere oplysninger fra en række forskellige kilder. De kan sørge for lederskab og vejledning til andre, og har ansvaret for produktionen af ​​andre.

Adgangskrav

  • Academic: År 10 eller tilsvarende.
  • Engelskkundskaber

Kursus Varighed, mode / gebyrer

Fuldtid: 2 Vilkår (26 uger), herunder sigt pauser Studieafgifter: AUD $ 3,600.000 Ansøgning Gebyrer: AUD $ 230,00 (gælder på nye tilmeldinger kun, når off gebyr) Ressourcer: AUD $ 500,00

Indtag

Månedlige indtag rådighed. Kontakt venligst Tilmelding for flere detaljer. Studerende under 18: TCWA politik forhindrer studerende under 18 år fra at registrere i TCWA kurser eller programmer.

Arbejdsplads Affiliate

Ugentlige planlagte arbejdsplads besøg har været arrangeret med vores arbejdsplads affiliate at give de studerende reelle industri eksponering.

Undersøgelse Pathway og karrieremuligheder

Pathways i kvalifikationen: Ansøgere kan komme ind i kvalifikation gennem en række indgange demonstrerer potentiale til at foretage erhvervsuddannelse på certifikat-niveau, herunder:

  • med personlig eller faglig
  • erfaring i et specifikt
  • Industri
  • med erhvervserfaring
  • i en bestemt branche og et
  • branchespecifik kvalifikation.

Efter en vellykket afslutning af: Beviset IV i Small Business Management, kan eleverne videre til en kvalifikation i et specialiseret område inden for denne Training Package såsom marketing, ledelse, menneskelige ressourcer.

Lærende kan fuldføre individuelle enheder af kompetenceudvikling og modtage en opgørelse over Kundskaber for denne enhed.

Arbejdsfunktioner og titler varierer på tværs af forskellige brancher.

Mulige stillingsbetegnelser er relevante for denne kvalifikation omfatter:

  • Small Business Manager

Vurdering

Alle enheder kompetenceområder vil blive vurderet ved hjælp af et udvalg af værktøjer. Porteføljer, essays, rapporter, rollespil, praktiske observationer, casestudier, afhøring, simulation aktiviteter og skriftlige prøver kan bruges til at indsamle beviser for enheden for kompetenceudvikling. Anerkendelse af realkompetencer (RPL) indregnes til TCWA som en proces, hvor en elev kan ydes kredit eller delvis kredit til en kvalifikation i erkendelse af skillsand viden, som en studerende har opnået gennem arbejdet oplevelse, livserfaring og / eller formel uddannelse.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Duration
Varighed
26 uger
Fuldtid
Price
Pris
3,600 AUD
Information
Deadline
Locations
Australien - Perth, Western Australia
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Australien - Perth, Western Australia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen