Læs den officielle beskrivelse

Denne kvalifikation giver de færdigheder og viden til en person til at installere og administrere netværk lille skala, enten som selvstændig netværksunderstøttelse tekniker eller som del af et team.

Efter en vellykket gennemførelse af alle enheder i dette kursus, er studerende berettiget til Certificate IV i Informationsteknologi Netværk-ICT40415. Mulige stillingsbetegnelser er relevante for denne kvalifikation omfatter:

 • støttenetværk
 • netværksdrift support
 • netværksdrift tekniker
 • netværk tekniker
 • netværksunderstøttelse tekniker

Veje fra kvalifikationen:

ICT50415 Diploma of Information Technology Networking eller en række andre it Diploma kvalifikationer.

Større studieområder:

 • Installer & administrere netværk og servere
 • Internet-infrastruktur
 • Projektledelse
 • Netværk design
 • Forretningsservice behov & tekniske krav

Adgangskrav

Krav til indrejse i denne kvalifikation er som følger:

 • De studerende skal være over 18 år,
 • De studerende skal have en vellykket gennemførelse af australske år 12 eller tilsvarende.

Foretrukne veje til kandidater overvejer denne kvalifikation omfatter:

 • Efter at have opnået ICT30115 Certificate III i Information, digitale medier og teknologi, eller andre relevante kvalifikationer eller enheder svarende til kernen af ​​ICT30115 OR
 • Med demonstreret faglig erfaring i en række arbejdsmiljøer i et netværk support rolle, herunder administrator, leder, operationer analytiker, operationer, ingeniør / tekniker eller tekniker.

Engelsk sprogfærdighed Krav

Primær dokumentation: For at blive tilbudt en plads på Pacific College, skal de oversøiske studerende demonstrere bevis på en af ​​følgende prøver:

 • IELTS 5,5 *
 • TOEFL iBT 46
 • PTE Academic 42
 • Cambridge English: Advanced (CAE) 47
 • OET Pass
 • TOEFL PBT 527

Alternativ dokumentation:

 • Den oversøiske studerende, der har scoret under det minimum krævede score i de ovennævnte tests, han / hun skal have foretaget, eller enige i virksomhed i engelsk sprog programmet (ELICOS) på mindst 10 uger.

eller

 • Den oversøiske studerende, der har studeret i Australien, så i mindst 6 måneder, vil blive anset for at have krævet niveau af sprogkundskaber forudsat at ansøgningen er ledsaget af bevis for, at han / hun har behørigt udfyldt certifikat IV eller højere kvalifikationer og mediet af instruktioner var Engelsk.

eller

 • Den studerende på land ikke har IELTS / TOEFL / PTE Academic / Cambridge eller ELICOS certifikat kan også opfylde sprogkravet, hvis de kan påvise ALTE Niveau 3 eller derover score i test foretaget af kollegiet.

Kursus Struktur og kompetenceenheder

For at opnå den ICT40415 Certificate IV i Informationsteknologi Networking, emballagen reglerne kræver de studerende at gennemføre 17 enheder omfatter otte (8) centrale enheder og ni (9) valgfrie enheder.

Ifølge reglerne emballage, er der ingen bestemte adgangskrav eller forudsætningerne for dette kursus.

Undervisning og Assessment Method

Undervisningen metode omfatter teoretiske begreber og diskussion klasseværelse med sager fra forskellige organisationer. Studerende vil blive lettet for at udvikle færdigheder og viden til at opfylde kravene til hver kompetence enheder og deres elementer.

Alle vurdering af enheder af kompetence vil blive gennemført i overensstemmelse med de retningslinjer vurderingsrapporter og kompetencebehov standarder for den officielt godkendt Training Package for denne kvalifikation.

Vurderingen, procedurer og kriterier for bedømmelse af præstation vil blive gjort klart for alle deltagere tilmeldt dette kursus. Vurderingerne vil blive gennemført for hver del af uddannelsen, og de processer vil være gyldige, pålidelige, fair og fleksibel.

Vurdering processer vil dække den brede vifte af færdigheder og viden er nødvendig for at demonstrere kompetence og vil integrere viden og færdigheder med deres praktiske anvendelse. Vurdering processer vil give for anerkendelse af kompetencer, uanset hvor, hvor eller hvornår de er erhvervet.

Generelt i løbet af dette kursus, vurdering omfatter elevernes præstationer på række kriterier, herunder klasse ydeevne og præsentation, mundtlig og skriftlig prøve, demonstrationer og andre klasse værker.

Studerende vil modtage feedback efter afslutningen af ​​vurderingen processen fra relevant vurderingsmand. Hvis eleverne ikke er tilfredse med det resultat vurdering, kan de appellere til revurdering efter kollegiet revurdering politik og en procedure (se Student Handbook).

Campus Beliggenhed

Campus er bekvemt placeret i Auburn, hvilket er ca. 20 km fra Sydney CBD og er kun 3 minutters gang fra Auburn Station. Gaden adresse er Level 1, 91-95 Rawson Street, Auburn NSW 2144.

Lokale miljø og faciliteter

Australien er et multikulturelt land. Et stort antal internationale studerende kommer til Australien for at forfølge deres undersøgelse årligt. Vores campus ligger i Sydney, en af ​​de smukkeste byer i verden. Sydney har kendte steder at besøg, herunder smukke operahus, Harbour Bridge, og Bondi Beach.

Vores klasse består af studerende fra forskellige lande i Asien, Afrika og Europa. Klasseværelser er udstyret med moderne computere med nyeste udstyr og high-speed internet søgning. Andre faciliteter inkluderer bibliotek med ressource bøger og opslagsværker, køkken mv

Vores klasser er små i størrelse og vores venlige undervisere fokuserer på enkelte studerende behov under indlæringsprocessen.

Mange undervisere bruger multimedie projektorer eller overhead-projektorer til visuelle hjælpemidler under deres klasser. Computere er tilgængelige i computer-labs til studerende brug. Eleverne kan bruge disse computere i løbet af deres klasse timer at gennemføre deres opgaver, eller til Internet forskning. Opgaver kan udskrives for et symbolsk beløb eller kan indgives til undervisere via e-mail.

Omkostninger forbundet til at studere i Australien

Omkostningerne ved at modtage en uddannelse i Australien er temmelig høj, idet der tages hensyn studieafgifter, leveomkostninger og internationale rejser. Living omkostninger altid afhænger af individuelle studerende dog Institut for indvandring og multikulturelle og indfødte anliggender rådgiver studerende til at have AU $ 18,610 om året. Derfor er du nødt til at træffe foranstaltninger for at sikre betaling af omkostninger i Australien før flytningen.

Andre gebyrer

 • Kursus Ansøgning Gebyr: AU $ 150
 • Overnatning Placering Gebyr: AU $ 200
 • Lufthavn Transfer Gebyr: AU $ 200
Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra Pacific College of Technology »

This course is Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
52 uger
Fuldtid
Price
10,000 AUD
per år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date