Read the Official Description

Denne kvalifikation afspejler regnskabsmæssige jobfunktioner inden for finansielle tjenesteydelser og andre industrier, der kræver regnskabsmæssig støttefunktioner. Målgrupperne for denne kvalifikation er mennesker, der kræver viden og færdigheder til at arbejde i de finansielle tjenester og regnskabsområdet. Denne gruppe kan omfatte: lokale og internationale studerende, medarbejdere, der kræver færdigheder inden for finansielle tjenesteydelser. Den primære vej fra denne kvalifikation er beskæftigelsen i regnskabsmæssige job roller. En yderligere uddannelsesforløb udnytte kvalifikationer såsom Diplom for Regnskab ville støtte karriereforløb.

Adgangskrav

Kravene til deltagelse i denne kvalifikation er:

 • De studerende skal være over 18 år,
 • De studerende skal have en vellykket gennemførelse af australske år 12 eller tilsvarende.

Engelsk sprogfærdighed Krav

Primær dokumentation: For at blive tilbudt en plads på Pacific College, skal de oversøiske studerende demonstrere bevis på en af ​​følgende prøver:

 • IELTS 5,5 *
 • TOEFL iBT 46
 • PTE Academic 42
 • Cambridge English: Advanced (CAE) 47
 • OET Pass
 • TOEFL PBT 527

Alternativ dokumentation:

 • Den oversøiske studerende, der har scoret under det minimum krævede score i de ovennævnte tests, han / hun skal have foretaget, eller enige i virksomhed i engelsk sprog programmet (ELICOS) på mindst 10 uger.

eller

 • Den oversøiske studerende, der har studeret i Australien, så i mindst 6 måneder, vil blive anset for at have krævet niveau af sprogkundskaber forudsat at ansøgningen er ledsaget af bevis for, at han / hun har behørigt udfyldt certifikat IV eller højere kvalifikationer og mediet af instruktioner var Engelsk.

eller

 • Den studerende på land ikke har IELTS / TOEFL / PTE Academic / Cambridge eller ELICOS certifikat kan også opfylde sprogkravet, hvis de kan påvise ALTE Niveau 3 eller derover score i test foretaget af kollegiet.

Kursus Outcomes

Dette kursus har til formål at give de studerende viden, færdigheder og holdninger i Regnskab ledsaget af en bred vifte af relevante generiske forretningsmæssige og finansielle færdigheder. Denne kvalifikation er designet til at afspejle den rolle, som medarbejdere, der udfører opgaver såsom:

 • Indførelse og vedligeholdelse af regnskabssystemer
 • Fastholdelse interne kontrolsystemer
 • Udarbejdelse af regnskaber for en regnskabsaflæggende virksomhed
 • Forbereder BAS udsagn
 • Rapportering om virksomhedens resultater
 • Forberedelse management regnskabsrapporter

Efter en vellykket gennemførelse af alle enheder i dette kursus, er studerende berettiget til Certificate IV i Regnskab. Efter afslutningen af ​​dette kursus, kan eleverne vælge yderligere undersøgelser i Regnskab.

Kursus Units

Certifikat IV i Regnskab indebærer færdiggørelse af 13 enheder af kompetence omfatter 9 'centrale enheder "og 4' valgfrie 'enheder.

Undervisning og Assessment Method

Undervisningen metode omfatter teoretiske begreber og diskussion klasseværelse med sager fra forskellige organisationer. Studerende vil blive lettet for at udvikle færdigheder og viden til at opfylde kravene til hver kompetence enheder og deres elementer.

Alle vurdering af enheder af kompetence vil blive gennemført i overensstemmelse med de retningslinjer vurderingsrapporter og kompetencebehov standarder for den officielt godkendt Training Package for denne kvalifikation.

Vurderingen, procedurer og kriterier for bedømmelse af præstation vil blive gjort klart for alle deltagere tilmeldt dette kursus. Vurderingerne vil blive gennemført for hver del af uddannelsen, og de processer vil være gyldige, pålidelige, fair og fleksibel.

Vurdering processer vil dække den brede vifte af færdigheder og viden er nødvendig for at demonstrere kompetence og vil integrere viden og færdigheder med deres praktiske anvendelse. Vurdering processer vil give for anerkendelse af kompetencer, uanset hvor, hvor eller hvornår de er erhvervet.

Generelt i løbet af dette kursus, vurdering omfatter elevernes præstationer på række kriterier, herunder klasse ydeevne og præsentation, mundtlig og skriftlig prøve, demonstrationer og andre klasse værker.

Studerende vil modtage feedback efter afslutningen af ​​vurderingen processen fra relevant vurderingsmand. Hvis eleverne ikke er tilfredse med det resultat vurdering, kan de appellere til revurdering efter kollegiet revurdering politik og en procedure (se Student Handbook).

Campus Beliggenhed

Campus er bekvemt placeret i Auburn, hvilket er ca. 20 km fra Sydney CBD og er kun 3 minutters gang fra Auburn Station. Gaden adresse er Level 1, 91-95 Rawson Street, Auburn NSW 2144.

Lokale miljø og faciliteter

Australien er et multikulturelt land. Et stort antal internationale studerende kommer til Australien for at forfølge deres undersøgelse årligt. Vores campus ligger i Sydney, en af ​​de smukkeste byer i verden. Sydney har kendte steder at besøg, herunder smukke operahus, Harbour Bridge, og Bondi Beach.

Vores klasse består af studerende fra forskellige lande i Asien, Afrika og Europa. Klasseværelser er udstyret med moderne computere med nyeste udstyr og high-speed internet søgning. Andre faciliteter inkluderer bibliotek med ressource bøger og opslagsværker, køkken mv

Vores klasser er små i størrelse og vores venlige undervisere fokuserer på enkelte studerende behov under indlæringsprocessen.

Mange undervisere bruger multimedie projektorer eller overhead-projektorer til visuelle hjælpemidler under deres klasser. Computere er tilgængelige i computer-labs til studerende brug. Eleverne kan bruge disse computere i løbet af deres klasse timer at gennemføre deres opgaver, eller til Internet forskning. Opgaver kan udskrives for et symbolsk beløb eller kan indgives til undervisere via e-mail.

Omkostninger forbundet til at studere i Australien

Omkostningerne ved at modtage en uddannelse i Australien er temmelig høj, idet der tages hensyn studieafgifter, leveomkostninger og internationale rejser. Living omkostninger altid afhænger af individuelle studerende dog Institut for indvandring og multikulturelle og indfødte anliggender rådgiver studerende til at have AU $ 18,610 om året. Derfor er du nødt til at træffe foranstaltninger for at sikre betaling af omkostninger i Australien før flytningen.

Andre gebyrer

 • Kursus Ansøgning Gebyr: AU $ 150
 • Overnatning Placering Gebyr: AU $ 200
 • Lufthavn Transfer Gebyr: AU $ 200
Program taught in:
Engelsk

See 8 more programs offered by Pacific College of Technology »

This course is Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
12 måneder
Fuldtid
Price
10,000 AUD
per år
Deadline
By locations
By date
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date