Læs den officielle beskrivelse

1

Frisørfaget sektion på Kensington og Chelsea College har et ry for en venlig og støttende miljø, hvor vores studerende studere NVQ niveau 1, 2 og 3 Frisør kurser.

Alle vores frisør kurser finder sted i vores veludstyrede salon, hvor du kan lære frisør færdigheder og klient procedurer i et professionelt miljø.

Vi har gode succesrate og en imponerende beskæftigelse rekord for vores tidligere studerende. Vi nyder stærke forbindelser til frisørbranchen industrien, giver os mange muligheder for praktikophold. Accept på vores videre uddannelse frisør kurser er ved individuel samtale, så vi kan bygge et personligt studieprogram under hensyntagen dine eksisterende færdigheder og tid til rådighed til at studere. Vi tilstræber at være så fleksible som muligt for at imødekomme individuelle studerendes behov.

Studerende får også mulighed for at arbejde med digitale medier studerende i deres projekter for at give begge kurser at drage fordel af andres succes.

Kursusoversigt

Dette er en by og guilds kvalifikation, der er beregnet til dem, der vurderer både erhvervsmæssig kompetence i faglige færdigheder og viden og forståelse inden for arbejdsmiljø. Formålet med TaqA er at uddanne bedømmere at opnå kompetence inden for de gældende standarder vurdering. Det er vigtigt at opnå de kvalifikationer, der vil udstyre en bred vifte af bedømmere, undervisere, formidlere og undervisere til at støtte learners.You vil kræve en niveau 3 kvalifikationer eller arbejder hen imod niveau 3 i dit fagområde eller tilsvarende. Beviser vil blive krævet af dine kvalifikationer.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Tue Various
Program undervist i:
Engelsk

Se 130 flere kurser fra Kensington and Chelsea College »

This course is Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
20 uger
Deltid
Price
1,588 GBP
Fuld gebyr £ 925; Ikke-EU Fee £ 1588
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date