Certifikat i introduktion til filmskabelse

afilm International Film Workshops

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Certifikat i introduktion til filmskabelse

afilm International Film Workshops

Introduktion til filmfremstilling Programmet er et filmkursus, der udforsker alle aspekter af filmskabelse, designet til personer, der ønsker at starte en levedygtig karriere i visuel historiefortælling med vægt på film. Dette introduktionsprogram er designet til personer med lidenskab, kreativitet, beslutsomhed og en ægte forpligtelse til at indlede en varig karriere som professionel inden for filmindustrien. Det giver dig en enestående mulighed for at få førstehånds erfaring ved at lave en række individuelle kortfilm samt crewing på en spillefilm.

I de næste otte måneder vil du blive med i en stram gruppe af ligesindede kunstnere, der arbejder for at opdage deres stemmer som visuelle fortællere. En gruppe af arbejdende filmskabere vil lede dig, opmuntre og lede en lille gruppe af lidenskabelige og specielt udvalgte studerende dedikeret til professionelt at lave historier om den menneskelige tilstand. Du vil være en del af et internationalt team, der er taget på en rejse, der skriver, styrer og redigerer tre korte film hver, mens man crew på alle andre afilm-produktioner, som alle får erfaring og tillid med alle vores handelsværktøjer.

Intensiv og praktisk

Dette program sætter dig på din søgen efter at udvikle din karriere mod din drøm, hvilket giver dig mulighed for at lære alle stadier af filmskabelse gennem at gøre. Studerende vil besætte et bredt udvalg af projekter, herunder en spillefilm, skabe et showreel og udvikle en karriereplan. Kurset er hurtigt, intensivt og absorberende. Vores vigtigste mål er at give eleverne de værktøjer, tankegangen og den støtte, de har brug for til at starte deres karriere inden for filmskabelse.

I slutningen af ​​programmet vil eleverne have udviklet sig kunstnerisk og professionelt, arbejdede sammen med branchens ledere, have erfaring i real-life, en karriereplan og et showreel af deres arbejde, samt tre korte film, der vil blive taget til filmfestivaler. Disse er karakteristiske træk ved Afilm-programmer.

Graduate Prospects

Kandidater vil have alle de centrale færdigheder, der kræves for adgang til filmindustrien, at begynde at arbejde inden for branchen og være parat til at fortsætte med at studere avanceret filmskabelse. Udvalgte studerende kan inviteres tilbage til afilms avancerede Digital Feature Film-program. Som en afilm kandidat vil du være i en unik position at have besat på en rigtig spillefilm. Du vil også blive coachet med kommercielle og netværk færdigheder til at gå ud og finde arbejde og skabe dine egne film projekter, samt fortsætte din filmskabelse
uddannelse.

MENTORARBEJDE

I slutningen af ​​kurset er de studerende, der har vist sig at være de mest motiverede, inviteret til at dele et projekt, de er lidenskabelige med at gøre relateret til branchen. Gennem en udvælgelsesproces tilbyder afilm-foredragsholdere et mentorprogram til støtte for projektets gennemførelse.

Alumni

Studerende danner tætte venskabsbånd på afilm og har skabt et blomstrende professionelt alumni netværk. De fleste af vores tidligere studerende har adgang til højere uddannelsesmål, kører vellykkede virksomheder, involveret i filmfremstilling eller arbejder i karriere relateret til historiefortælling, produktion og design. Se, hvad vores alumner arbejder på.

Produktionsselskab

Nogle af vores bedste studerende har arbejdet sammen med os på afilm produktionsselskabet, en søsterselskab, hvor vi producerer, direkte og skaber film til industrielle kunder.

VIGTIG INFORMATION
Ved at deltage i programmet opkræver vi nøjagtigt det samme for lokalbefolkningen som for internationale / engang accepteret. Vi leverer alle nødvendige supportdokumenter. Hvis visum nægtes, giver vi 100% refusion (minus bankgebyrer (selv om vi har næsten 100% visum givet succes sats)

Ikke-EU / EØS-studerende Visa Krav
Hvis du ikke er hjemmehørende i EU eller EØS, skal du ansøge om et spansk studentvisum. Det er dit ansvar at ansøge om dette visum, og det er meget vigtigt, at du starter din visumansøgningsprocessen tidligt som det kan tage lang tid. Kontakt den nærmeste spanske ambassade eller konsulat for at få yderligere oplysninger.

Lige muligheder
Afilm bifalder ansøgninger fra handicappede studerende. Det er vigtigt, at du informerer os i ansøgningsprocessen, om du har nogen langsigtet handicap, som kan påvirke dine studier, så vi kan forberede dig.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Price
Pris
6,500 EUR
+ Moms (I alt: 7.865 - 50 euro Ansøgningsgebyr) Engangsbetaling.
Information
Deadline
Locations
Spanien - Sitges, Catalonia
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Spanien - Sitges, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen