Certifikat i digital spillefilm

afilm International Film Workshops

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Certifikat i digital spillefilm

afilm International Film Workshops

Feature Film Programmet er unikt designet til personer, der ønsker at gennemgå en højt erhvervsrettet og industriel fokuseret træning og uddannelse som moderne filmskabere. I 8 måneder vil du skyde en spillefilm, så vidt vi ved, det er det eneste kursus i det slags i verden.

Dette professionelle program er designet til enkeltpersoner med lidenskab, kreativitet, beslutsomhed og en ægte forpligtelse til at opnå en varig karriere som historiefortæller i film. Det giver dig en enestående mulighed for at få førstehånds erfaring med hvad der kræves for at lave en spillefilm.

I de næste otte måneder vil du blive en del af et lille stramt produktionsteam med ét fælles mål; at lave en flot og bevægende spillefilm. Erhvervseksperter vil arbejde sammen med dig, opmuntre og lede en lille gruppe af lidenskabelige og specielt udvalgte studerende til at lave en film til festivaler. Filmen vil blive skudt på plads i og omkring de fantastiske byer Barcelona og Sitges, der arbejder både udendørs og med kontrollerede lysforhold indendørs. Du vil være en del af et internationalt team, der er taget på en rejse gennem kunsten at styre / producere / filmografi / screenwriting / produktion design / redigering og lyd.

Afilm arbejder med professionelle agenturer, hår, makeup & prop virksomheder.

Intensiv og praktisk

Dette program er helt unikt og giver dig mulighed for at lære alle stadier af lmmaking gennem gør. Studerende vil gennemføre et stort antal praktiske, kreative og tekniske workshops i grupper eller undergrupper og bliver derefter bedt om at sætte deres viden i praksis. Kurset er hurtigt, intensivt og absorberende. Vores vigtigste mål er at give eleverne de værktøjer, tankegangen og den støtte, de har brug for til at gøre det i den virkelige verden.

I slutningen af ​​programmet har eleverne udviklet sig professionelt, arbejdet med branchens ledere, har en filmoplevelse, en karriereplan og et showreel af deres arbejde, samt en funktion lm, der vil blive taget til filmfestivaler. Dette er et kendetegn ved Afilm-programmer.

Graduate Prospects

Kandidater vil have alle de centrale færdigheder, der kræves for at få adgang til og arbejde inden for filmindustrien. Som en alm kandidat vil du være i en unik position at have arbejdet på en rigtig spillefilm. Du vil også blive coachet med kommercielle og netværkskompetencer til at gå ud og finde arbejde og lave dine egne filmprojekter.

MENTORARBEJDE

I slutningen af ​​kurset inviteres eleverne til at dele et projekt, de er lidenskabelige med at gøre relateret til branchen. Gennem en udvælgelsesproces vil afilm-foredragsholdere derefter tilbyde et mentorprogram til støtte for gennemførelsen af ​​udvalgte projekter.

Alumni

Takket være den intense arbejdserfaring danner de tætte venskabsbånd og vi har et blomstrende professionelt alumni netværk. Så mange af vores tidligere studerende kører succesfulde virksomheder og gør bølger i filmindustrien. Tjek hvad alumner arbejder på.

Produktionsselskab

Nogle af vores bedste studerende har arbejdet sammen med os på Afilm Studio, Afilm Production Company, en søsterselskab, hvor vi producerer, direkte og skaber film til industrielle kunder.

VIGTIG INFORMATION
Ved at deltage i programmet opkræver vi nøjagtigt det samme for lokalbefolkningen som for internationale / engang accepteret. Vi leverer alle nødvendige supportdokumenter. Hvis visum nægtes, giver vi 100% refusion (minus bankgebyrer (selv om vi har næsten 100% visum givet succes sats)

Ikke-EU / EØS-studerende Visa Krav
Hvis du ikke er hjemmehørende i EU eller EØS, skal du ansøge om et spansk studentvisum. Det er dit ansvar at ansøge om dette visum, og det er meget vigtigt, at du starter din visumansøgningsprocessen tidligt som det kan tage lang tid. Kontakt den nærmeste spanske ambassade eller konsulat for at få yderligere oplysninger.

Lige muligheder
Afilm bifalder ansøgninger fra handicappede studerende. Det er vigtigt, at du informerer os i ansøgningsprocessen, om du har nogen langsigtet handicap, som kan påvirke dine studier, så vi kan forberede dig.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret January 2, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Price
Pris
9,500 EUR
+ 21% moms (i alt: 11.495 €) engangsbetaling ..
Information
Deadline
Locations
Spanien - Sitges, Catalonia
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Spanien - Sitges, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen