certifikat i business administration

AVT Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

certifikat i business administration

AVT Business School

Certificate in Business Administration

Den Certificate in Business Administration (CBA) er den første del af Executive MBA ved AVT Business School .

Den Executive MBA ved AVT Business School er en 18-måneder program i to dele:

&nbsp

• Del 1 er CBA som tager seks måneder, og

• Del 2 er dencom/MBA/1-year-MBA/Denmark/AVT-Business-School/MBA-AVTBS / "target = " _blank "> MBA, der tager 12 måneder og bygger på den vellykkede afslutning af CBA-programmet.

&nbsp

CBA er et seks måneders intensivt executive certifikat program. Den fokuserer på de centrale emner og ledelse discipliner i MBA pensum.Er CBA rigth for dig?


Den CBA pensum omfatter strategi, ledelse, markedsføring, finansiering, Operations Management, og Human Resources. Programmet giver et moderne, praktisk tilgang til de reelle forretningsmæssige problemstillinger inden for din egen organisation - ved hjælp af afprøvede forretningsmodeller og ekspert indsigter.


Styrken af CBA kommer fra de rige erfaring fra erhvervslivet af vores deltagere samt vores høje kaliber fakultet.Disse elite undervisere, der underviser på Amerikas bedste business skoler, er hver anerkendte myndigheder på deres område - og kommer med mange års erfaring i klasseværelset og udenfor.


Vigtigst er CBA program designet til din travle liv, så du kan synkronisere dine studier med de igangværende krav arbejde og familie.CBA Admissions


Det AVT Admissions Udvalget gør alle endelige beslutninger om optagelse på CBA-programmet. Et minimum af fem års erfaring fra erhvervslivet er påkrævet for alle vores uddannelser, samt en succesfuld indlæggelser interview.


For at sikre en klasse sammensætning, der maksimerer den personlige lærerig oplevelse for deltagerne, Admissions udvalget fokuserer på følgende kvaliteter af hver kandidat:


• Ambition og drive

• Individuel forretning og / eller ledelseserfaring

• Personlig profil og demonstreret lederpotentiale

• engelskkundskaberDen Admissions Interview


Den indlæggelser interview foregår på engelsk. Ansøgerne bedes om at udarbejde en 10-minutters præsentation på en business case sammen med svar på specifikke spørgsmål. Du vil modtage business case og spørgsmålene forud for en samtale med Program Manager.


Formålet med CBA indlæggelser interview er at fastslå, at:


• Du opfylder indlæggelser krav

• En komplet ansøgning form er blevet fremlagt, herunder alle bilag (dokumentation for forudgående akademisk erfaring osv.)

• Du har støtte fra en sponsor selskab samt fra din familie

• Du forstår indholdet, struktur og planlagte læringsmål for CBA-programmet

• Det CBA-programmet matcher de forventninger og behov kandidat


Den CBA indlæggelser interview finder sted på AVT Business School. I særlige tilfælde kan det ske via Skype.Varigheden af ​​interviewet er cirka en time.


Et udfyldt ansøgningsskema med alle bilag skal indsendes til AVT før interviewet. Program Manager vil rådgive dig om, hvorvidt din ansøgning er fuldstændig og tilstrækkelig for indlæggelser processen.Hvad GMAT?


Mens GMAT (General Management Admission Test) er nyttig til bestemmelse af studiet formåen hos en MBA-studerende, er det af størst værdi, når de vurderer yngre kandidater med lidt eller ingen erhvervserfaring.


Eftersom alle CBA deltagere har rigelig erfaring og en solid karriere spor, er AVT ikke kræve resultater af GMAT i vores indlæggelser procedure. Vi tager et holistisk syn på din profil - under hensyntagen til din tidligere studier, karriere og bedrifter. Vores primære adgangskrav er erfaring, sprogfærdigheder, ambition og drive.Dette er hvad der gør vores CBA sådan en intensiv og lærerig oplevelse.CBA Anvendelsesdatoer


CBA programmet starter to gange om året, i august og januar.
Da AVT har en rullende indlæggelser proces, er det muligt at blive optaget på en CBA klasse inden for 10 dage efter start. Men CBA er en meget efterspurgt executive uddannelse. For at sikre et sted, vi kraftigt opfordre til tidlig anvendelse.


Vores mål er at samle en klasse af deltagere med en bred vifte af baggrunde - både i uddannelse og branchekendskab. Denne mangfoldighed øger lærerig oplevelse for alle deltagere.Ansøgningsfrister:


• 15. december for CBA klassen, begyndende i januar 2013


Program Omkostninger


Prisen for CBA-programmet er DKK 149.800, omkring 20.000 Euro (ekskl. moms), pr deltager. Dette inkluderer alle undervisningsmaterialer og cases fra Harvard Business Publishing, og studietur til Boston. Kost og logi, mens på turné er inkluderet i studieafgift.Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Sep. 2019
Duration
Varighed
6 måneder
Deltid
Price
Pris
149,800 DKK
Information
Deadline
Locations
Danmark - Copenhagen
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Danmark - Copenhagen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2019
Danmark - Copenhagen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen