Læs den officielle beskrivelse

1

Lær at blive lærer på deltid undervisningsmæssige kvalifikationer. Din undervisning karriere er i sikre hænder, når du studerer hos os.

Vores resultater taler for sig selv. De succesrater for de fleste af vores kurser er højere end det nationale benchmark. Kurserne udbydes med City og guilds, Cambridge ESOL og Canterbury Christ Church University (CCCU)Blev disse gradueret Udestående på CCCU seneste Ofsted inspektion.

Der er mange grunde til, at undervisning er en stadig mere populært valg af karriere for en bred vifte af dygtige og talentfulde mennesker. Undervisning er en af ​​de mest givende erhverv og giver dig mulighed for at interagere med mennesker i alle aldre og baggrunde, giver det fantastiske karrieremuligheder og udviklingsmuligheder i tillæg til konkurrencedygtige finansielle fordele.

Kensington og Chelsea College tilbyder kurser, der vil hjælpe dig med at komme videre i undervisningen og udvikle dine færdigheder til klasseværelset.

Vi tilbyder undervisning kurser for dem, der søger at undervise i engelsk til taler andre sprog eller for dem, der gerne vil undervise i sektoren for livslang læring. Alle programmer vil give de studerende mulighed for at arbejde hen imod Kvalificeret Lærer Learning and Skills (QTL'er) og åbne porten til beskæftigelse i undervisningen af ​​voksne.

Kursusoversigt

På kurset vil du modtage instruktion om undervisningsmetoder sprog og analyse af det engelske sprog til undervisningsbrug. Undervisning praksis er en integreret del af kurset, og du vil lære 6 timer på to forskellige niveauer. Din undervisning vil blive observeret af din vejleder og kolleger praktikanter.

Efter at have undervist vil du blive givet mundtlig og skriftlig feedback og din vejleder vil støtte dig i planlægningen af ​​din næste lektion. Vurdering på kurset er baseret på din undervisningspraksis og 4 Celta skriftlige opgaver.

Disse opgaver vil være på de praktiske aspekter af undervisning og alle sammen kræver ikke mere end 4.000 ord. For at få succes på det kursus, du skal deltage i mindst 88% af kurset, udfylde alle opgaverne og nå den krævede standard i din undervisningspraksis.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: fre 9:30 til 17:00 ELLER
  • Times: Tue 9:30 til 17:00
Program undervist i:
Engelsk

Se 130 flere kurser fra Kensington and Chelsea College »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
20 uger
Deltid
Price
2,739 GBP
Fuld gebyr £ 1300; Ikke-EU Fee £ 2739
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date