Certifikat For Videregående Studier - Retlige Rammer For Den Humanitære Indsats

CERAH - The Geneva Centre for Education and Research in Humanitarian Action

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Certifikat For Videregående Studier - Retlige Rammer For Den Humanitære Indsats

CERAH - The Geneva Centre for Education and Research in Humanitarian Action

I de nationale og internationale sammenhænge, ​​som humanitære nødsituationer udfolde, retstilstanden er ofte meget komplekse og endda selvmodsigende. Aktører kan forsøge at manipulere loven til at præsentere deres handlinger i det bedst mulige lys eller for at miskreditere andre. Humanitære projekter kan blive viklet ind i denne situation - at styre en klar vej, humanitære arbejdere har brug for en god juridisk jordforbindelse.

Menneskerettigheder, der gælder overalt, er relevant for de samfund, hvor humanitære indsats sker samt adfærd humanitære aktører. Humanitære folkeret stærkt påvirkninger rettigheder og ansvar for humanitære organisationer. Andre grene af loven også påvirke direkte eller indirekte, at handlinger humanitære arbejdere, som kan blive pålagt at samarbejde med juridiske institutioner som for eksempel Den Internationale Straffedomstol. Derfor er det vigtigt at have et detaljeret kendskab til og nyt perspektiv på det juridiske miljø, hvor den humanitære indsats finder sted, for bedre at forstå samspillet mellem rettigheder og humanitære indsats og til at udvikle en kritisk analyse af de juridiske værktøjer til rådighed for humanitære fagfolk .

Hvad du kan forvente af dette kursus

Hvis du er en humanitær professionel eller arbejde i en international organisation, vil dette kursus giver dig mulighed for at udvide din viden om loven gælder for den humanitære indsats.

Hvis du er en jurist, der arbejder uden den humanitære sektor, vil dette kursus giver dig mulighed for at gøre dig bekendt med de juridiske særlige forhold humanitær praksis og loven ansøgning inden for humanitær intervention.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Apr. 2019
Duration
Varighed
7 uger
Fuldtid
Price
Pris
5,000
Information
Deadline
Locations
Schweiz - Genève
Startdato: Apr. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Apr. 2019
Schweiz - Genève
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen