Læs den officielle beskrivelse

Den Certified Accounting Technician (CAT) er en faglig kvalifikation designet af ACCA, som giver dig mulighed for at støtte arbejdet hos professionelle revisorer. De afsluttende eksamener svarer til standard til det første år af et universitetsuddannelsesprogram. Derfor kan CAT-kandidater flytte direkte til Fundamentals Level (Skills Module).

Den viden, færdigheder og praktiske erfaring, du har opnået under studiet af CAT-kvalifikationen, kan fritage dig fra bestemte papirer og regne med det praktiske erfaringskrav i ACCA-kvalifikationen.

Der er ni undersøgelser til CAT, som er opdelt i fire niveauer. Hvert niveau er designet til at teste den viden, færdigheder og forståelse, der er nødvendig for at arbejde i regnskabsunderstøttende roller. Udover at afslutte din eksamen skal du have mindst et års relevant erfaring, mens du gennemgår din økonomiske uddannelse for at opnå Teknikerkvalifikation.

Når du har opfyldt kriterierne for certificeret regnskabsteknologistatus, vil ACCA give dig titlen Certified Accounting Technician, og du vil kunne bruge bogstaverne 'CAT' efter dit navn.

CAT-kvalifikationen kan være din skridt til ACCA-kvalifikationen og medlemskab af den globale organisation for professionelle revisorer.

Program Syllabus

Indledende certifikat i økonomi og ledelsesregnskab **

  • FA1 - Registrering af finansielle transaktioner
  • MA1 - Ledelsesinformation

Intermediate Certificate i økonomi og ledelse regnskab **

  • FA2 - Vedligeholdelse af finansielle poster
  • MA2 - Forvaltning af omkostninger og økonomi

Diplom i regnskab og erhverv **

  • FAB - Revisor i Erhverv
  • FMA - Ledelsesregnskab
  • FFA - Finansregnskab

Valgmuligheder (Any 2 papers)

  • FAU - Grunde til revision
  • FTX - Skattefonde *
  • FFM - Grundlag i Financial Management

* Varianter til rådighed (MYS, UK)

** Ekstra certifikater fra ACCA

Eksaminer

De første 7 papirer er computerbaserede eksamener. Optionspapirerne er papirbaserede eksamener. Studerende, der forsøger de computerbaserede eksamener, er i stand til at opnå deres resultater straks efter afslutningen af ​​prøverne. Papirbaserede eksamensresultater frigives inden for 5 til 6 uger.

Forældres dag

Forældrenes dag afholdes hvert semester. På denne dag er forældrene i stand til at diskutere de studerendes fremskridt med forelæsere. En rapport om deltagelse og karakterer af interne eksamener vil være til rådighed for at øge diskussionen mellem forelæsere og forældre. Hidtil har svaret været positivt og skabt god rapport mellem forældre, studerende og lærere.

Kandidater

Kandidater med et års relevant og superviseret praktisk erfaring er forpligtet til at indsende deres praktiske erfaring krav, som kan være før, under eller efter eksamen / studier til ACCA. Efter godkendelse kan CAT-kandidater tilføje de prestigefyldte designatoriske initialer "CAT" til deres navne.

Progression til ACCA

KAT-kandidater, der forsøger at forfølge ACCA-kvalifikationen, får undtagelse fra vidensmodulet (3 papirer) og kan således gå videre til færdighedsmodulet (6 papirer).

Karriereudsigter

CAT kandidater vil være i stand til at støtte Financial Managers i enhver form for forretning, både lokalt og internationalt.

Indtag

Januar, marts, april, juli og september

Bemærk: CAT tilbydes kun som et fuldtidsprogram

Program undervist i:
Engelsk

Se 22 flere kurser fra Sunway University »

This course is Campusbaseret
Start Date
Jan 2020
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date