Populære kategorier

Certifikat Programmer

Der er forskellige former for attester til rådighed: fra bachelor til kandidat-og avancerede certifikater. Certifikater tjener en lang række formål for forskellige studerende: De er undertiden bruges til at bygge bro mellem de forskellige faser af akademiske studier, eller at give yderligere faglig uddannelse og kvalifikationer. Der er beviser i en bred vifte af emner i Kunst, Humaniora, Business, biologiske og Life Sciences, Engineering, teknologi, naturvidenskab og endnu mere. De mange forskellige certifikater kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære certifikater nedenfor.

Nyligt tilføjede certifikatuddannelser

YKBS LTD

Højere Certificate in Business Management

November 15, 2018
Det højere certifikat i Business Management (HCIBM) ​​giver et overblik over de væsentligste elementer i business management teori og praksis. Det er designet til at give en bekvem og hensigtsmæssig avenue til business management undersøgelser for de personer, hvis formål er at få beskæftigelse eller med succes klatre virksomhedens stige.… [+] [-]

Australian Training & Qualification College

Certificate IV i regnskab og bogføring

November 5, 2018
Denne kvalifikation afspejler arbejdstageres arbejdsrolle i regnskabsbranchen, herunder BAS Agents og kontrakt bogholdere; og af de medarbejdere, der udfører bogføringsopgaver for organisationer i en række industrier.

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

International certificering i Agile Project Management (Agile Project Manager)

Oktober 25, 2018
Formålet med dette program er at kende og anvende de vigtigste nuværende metoder i fleksibel projektstyring for at sikre, at komplekse og usikre projekter overholder den planlagte tid, med de forventede kvalitetskrav og med de budgetterede omkostninger.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er et certifikat?