Certifikat Programmer

Der er forskellige former for attester til rådighed: fra bachelor til kandidat-og avancerede certifikater. Certifikater tjener en lang række formål for forskellige studerende: De er undertiden bruges til at bygge bro mellem de forskellige faser af akademiske studier, eller at give yderligere faglig uddannelse og kvalifikationer. Der er beviser i en bred vifte af emner i Kunst, Humaniora, Business, biologiske og Life Sciences, Engineering, teknologi, naturvidenskab og endnu mere. De mange forskellige certifikater kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære certifikater nedenfor.

Nyligt tilføjede certifikatuddannelser

University of Bradford

Certificate of International Foundation Studies

Januar 15, 2019
Certificate of International Foundation Studies er et pre-graduate access foundation års program designet specielt til internationale studerende, der ikke har de nødvendige kvalifikationer til registrering direkte på en uddannelse.

Touro Graduate School of Business

Avanceret certifikat i Human Resource Management

Januar 7, 2019
Vores avancerede certifikatprogram tilbyder et forretningsbaseret, praktiseringsorienteret certifikat. Vi har designet vores program til at opfylde de universelt anerkendte højeste standarder for human resource management praksis, som fastsat af Society for Human Resource Management (SHRM) ®.

London College of International Business Studies

CertHE Business (PR)

December 21, 2018
Designet til at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din karriere, vil vores CertHE Public Relations udstyre dig med den viden, du har brug for for at komme videre, ved at diskutere vigtige aspekter af PR-branchen.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er et certifikat?