Populære kategorier

Certifikat Programmer

Der er forskellige former for attester til rådighed: fra bachelor til kandidat-og avancerede certifikater. Certifikater tjener en lang række formål for forskellige studerende: De er undertiden bruges til at bygge bro mellem de forskellige faser af akademiske studier, eller at give yderligere faglig uddannelse og kvalifikationer. Der er beviser i en bred vifte af emner i Kunst, Humaniora, Business, biologiske og Life Sciences, Engineering, teknologi, naturvidenskab og endnu mere. De mange forskellige certifikater kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære certifikater nedenfor.

Nyligt tilføjede certifikatuddannelser

Illinois Eastern Community Colleges

Landbrugsteknologi Business Certificate

June 20, 2018
Kandidater fra Agricultural Technology Business Option programmet kvalificere sig til en række givende positioner. Arbejdsområder omfatter landbrugs salg, markedsføring, mid-management hos forhandlere eller distributører, forskning eller andre landbrugspositioner. Jobmuligheder omfatter driftsmæssige eller mellemledende stillinger hos landbrugsleverandører af fo… [+]der, frø, gødning, kemikalier, korn, udstyr og andre produkter og tjenester. [-]

Business School Netherlands, Nigeria

Management Development Program

June 21, 2018
Management Development Program er et in-company program, kun leveret i de lande, hvor BSN har en dedikeret campus.

TACT-Technology Academy for Competency Training

Certificeret Scrum Master (CSM)

June 8, 2018
Certified ScrumMaster (CSM) er en betegnelse, der tilbydes af Scrum Alliance til praktikere, der med succes har gennemført et CSM kursus og demonstrerer deres forståelse gennem CSM testen.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er et certifikat?