Filter
Certificate
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Optjening et certifikat er en enkel måde at vise beherskelse af en færdighed eller disciplin. Mange certifikat programmer tager mindre tid end at tjene en bachelorgrad. Længden af ​​programmet og antal kurser involverede afhænger i høj grad af, hvad du vælger at studere.

Hvad er et certifikat på spansk? Et certifikat i spansk fokuserer på de sproglige færdigheder, der er nødvendige til at kommunikere på spansk. Kurser kan være i en afslappet indstilling klasseværelse. Intensive kurser kan kræve, at studerende at tilbringe tid i et land, hvor spansk er det primære sprog. Selvom online-kurser kan være til rådighed gennem nogle programmer kan mange kræver studerende til at deltage i klassen på en campus for at interagere med klassekammerater og instruktører. Kurser kan variere afhængigt af sproglige mål, såsom konversation spansk for beboere eller business spansk for erhvervsledere.

Ud over at være i stand til at tale med en stor del af verdens befolkning, kan personer, der tjener et certifikat i spansk finde de har en kant, når de søger job end folk, der ikke har de evner. Disse færdigheder kan også kvalificere certifikatindehavere for højere lønninger.

Fordi der er mange forskellige faktorer involveret med omkostningerne ved at tjene et certifikat, er studerende opfordres til at kontakte deres program direkte for at lære om detaljer, der involverer undervisning og gebyrer. Boliger er en ekstra omkostning studerende har brug for at overveje, om de har planer om at studere spansk i et fremmed land.

Der er mange forskellige karrierer, der nyder godt en studerende tjene et certifikat i spansk. I lande, hvor der er en høj population af spansk-talende individer, kan alle i servicebranchen gavn af at forstå og tale spansk.Personer, der går på at tjene en bachelor-eller kandidatuddannelse i spansk kan være i stand til at finde beskæftigelse som tolke, lingvister, sproglærere, eller oversættere. I erhvervslivet indstillinger, kan business personale kunne arbejde som samarbejdspartnere med spansk-talende partnere eller endda rejse til spansksprogede områder på business.

Spansk er blot en af ​​mange nyttige sprog at lære. For at finde det rigtige program til dit behov, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Spansk

Native Language College

SIELE er Servicio Internacional de Evaluación de la Lengua Española, der certificerer elektronisk den kommando af den spanske sprogfærdighed for studerende og fagfolk. De ... [+]

Hvad er SIELE?

-SIELE er Servicio Internacional de Evaluación de la Lengua Española, der certificerer elektronisk den kommando af den spanske sprogfærdighed for studerende og fagfolk. Det er en officiel spansk eksamen anerkendt internationalt.

- Fremmes af Instituto Cervantes, Universidad Autónoma de México, Universidad de Salamanca og Universidad de Buenos Aires. Disse institutioner garanterer standarderne for kvalitet og god praksis i forbindelse med oprettelsen af ​​prøverne og brugen af ​​forskellige sproglige sorter i den latinamerikanske verden.

SIELE certificerer graden af ​​færdighed for det spanske sprog med fire tests: Læsning og lytteforståelse, Skriftligt udtryk og interaktion og Talt udtryk og interaktion; eksamen tager også som reference de niveauer, der er fastlagt ved den fælles europæiske referenceramme for sprog (CEFR)... [-]

Spanien Madrid
Åben tilmelding
Spansk
Fuldtid
1 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
WITS Language School

WITS Language School tilbyder dig et bredt udvalg af deltid korte kurser på afrikanske, asiatiske og europæiske sprog. Vores kurser er designet til voksne og fokuserer på ... [+]

Udtryk dig selv på et nyt sprog!

WITS Language School tilbyder dig et bredt udvalg af deltid korte kurser på afrikanske, asiatiske og europæiske sprog. Vores kurser er designet til voksne og fokuserer på det sprog, der bruges i hverdagens samtale.

UDVÆLGELSEN AF SPROG, DER ER TILBUDET, INKLUDERER:

BEMÆRK: * Kurser, der kun tilbydes gennem privat undervisning eller underlagt efterspørgsel.

1. Offentlige kurser

Vores offentlige kurser er opdelt i niveauer, og hvert niveau har to moduler (A

Bemærk: Aftenklasser er afhængige af, at minimumskrav til studentnummer er opfyldt.

Kursusniveauer og struktur

Vores kurser tilbydes på tre grundlæggende niveauer af sprogkompetencer: Niveau 1, Niveau 2 og Niveau 3. Kurserne er moduleret, hvor hver kompetence har to moduler (A... [-]

Sydafrika Johannesburg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
10 uger
på universitet
Læs mere på dansk