Filter
Certificate
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En professionel certifikat kan gennemføres på de fleste colleges eller universiteter. Mange studerende vælger at tjene et certifikat inden for deres valg at enten sætte skub i deres nuværende karriere eller hjælpe dem med at få fremtidig beskæftigelse. Mens længden af ​​undersøgelsen vil variere afhængigt af programmet og institution, kan de fleste være afsluttet inden for et år.

Hvad er et certifikat i Culinary Arts? Dette program er designet til at forberede og kvalificere enkeltpersoner til at lave mad i enten en kommerciel køkken miljø eller inden for en bred vifte af kulinariske erhverv. Eleverne kan lære det grundlæggende i madlavning, herunder alt fra, hvordan man korrekt brug en kniv til hvilke krydderier bedst supplerer hinanden i et fad. Nogle af de udbudte kurser kan dække kniv færdigheder, plating, forbereder kød, aktier og supper, kager, vegetarretter, moderne madlavning teknikker, fødevaresikkerhed og hygiejne, kanapéer, og hvordan man forbereder grøntsager.

Der er mange fordele forbundet med at tjene et certifikat.For de fleste individer, det tjener som et springbræt mod videregående uddannelse. Selv om det også kan gavne personer i visse arbejdsmiljøer, der kræver professionel certificering. Nogle virksomheder kan også tilbyde en højere løn for dem, der er blevet certificeret.

Studieafgifter for programmerne vil variere afhængigt af institutionen, land, det er placeret, og fagområde. Interesserede personer opfordres til at kontakte institutionen direkte for at finde ud af mere information.

Jobs i den kulinariske kunst er i høj efterspørgsel, og kandidater af programmet kan finde en vellykket karriere inden for madlavning industrien på en række forskellige institutioner, såsom bistroer, restauranter, hoteller og catering. Dette program kan bringe de færdigheder og kundskaber er nødvendige for at blive en kvalificeret kok.Nogle mulige ambitioner kandidater kan forfølge omfatter sous chef, manager for catering operationer, banket eller funktion leder, kok Patissier, køkkenchef, køkken eller spil manager, og private kok.

Disse programmer udbydes fra institutioner rundt omkring på kloden, med online-klasser til rådighed for dem, der har begrænset adgang til faciliteten. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

19 Resultater i kulinariske kunst

ALMA - The International School of Italian Cuisine

Et 1-ugers program rettet til internationale studerende på udkig efter en første kulinarisk kunstoplevelse med en passion for italiensk mad og ønsker at berige deres tur ... [+]

En smag af Italien er ALMA's første kort kursus :

Et 1-ugers program rettet til internationale studerende på udkig efter en første kulinarisk kunstoplevelse med en passion for italiensk mad og ønsker at berige deres tur til Italien, herunder en anden måde at udforske landet og opdage excellence af italiensk Gastronomi i en helt ny vej.

Kurset kombinerer akademiske lektioner, direkte erfaring med produkter og råvarer, kommando af teknikker og processer, viden og praksis af italienske traditionelle opskrifter og omfatter fokus på pasta, vin og wienerbrød samt foredrag om historien om italiensk køkken og en prøvesmagning. Derfor er det den bedste mulighed for de studerende, der rejser til Italien for at opdage hemmelighederne i det italienske køkken og at have en første tilgang til kulinarisk kunstuddannelse.... [-]

Italien Parma
July 2019
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk
Good Tastes Of Tuscany

Kurser, der tilbydes af Accademia Italiana di Cucina Pandolfini, er en praktisk tilgang til at lære regionalt italiensk køkken. Mesteren udvider og uddyber kendskabet til ... [+]

Læs mere om dette kursus

Kurser, der tilbydes af Accademia Italiana di Cucina Pandolfini, er en praktisk tilgang til at lære regionalt italiensk køkken. Mesteren udvider og uddyber kendskabet til traditionel italiensk mad og hvordan den relaterer til regioner og kultur gennem en virtuel gastronomisk tur.

Disse kurser er en intens kulinarisk, geografisk, historisk og kulturel virtuel rejse, der opdager gennem sine fødevarer de storslåede regionale forskelle. Italiensk køkken er tydeligt Regional: Mange af forskellene kan tilskrives geografi, fra bjergene, der strækker sig over nord, slår ned over landets længde, til at være en halvø, der næsten udelukkende er omgivet af havet, eller helt som i I tilfælde af øregionerne Sicilien og Sardinien. Tilføj derefter i tusindvis af år med angribere eller vedtagelsen af ​​tilbagevendende udforskere 'kulinariske opdagelser, og du har en eksotisk blanding af kultur, tradition og køkken.... [-]

Italien Florence
October 2019
Fuldtid
15 - 30 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute Kul IN

Dette fælles program mellem Culinary Institute Kul IN og ZSEM Business Academy giver eleverne en balance mellem den kreative kulinariske kunst og den finansielle realisme ... [+]

Studerende, der planlægger at arbejde inden for gastronomi som restaurant- eller konditorvareforvaltere, eller som ønsker at åbne egen restaurantvirksomhed, vil få en omfattende forståelse af fødevareindustrien gennem dette velafrundede program. På Kul IN styrker eleverne deres madlavning færdigheder gennem intensive kulinariske praktikum. På ZSEM Business Academy lærer de sig om moderne forretning og ledelse gennem klasser inden for digital marketing, økonomi, erhvervsmiljø, innovation og andre områder inden for økonomi, der er vigtige for forståelsen i restaurant- og fødevareindustrien.

Passion er ikke det eneste, der er nødvendigt for at åbne en vellykket forretning, især i HoReCa-industrien. Dette fælles program mellem Culinary Institute Kul IN og ZSEM Business Academy giver eleverne en balance mellem den kreative kulinariske kunst og den finansielle realisme, der er nødvendig for at lykkes. Culinary Management er designet til studerende, der planlægger at arbejde inden for gastronomi som restaurant- eller konditoriforvaltere, eller som ønsker at åbne en egen restaurantvirksomhed. Studerende styrker først deres kulinariske færdigheder på Kul IN i to måneder. Derefter lærer de sig om moderne forretning og ledelse gennem klasser inden for digital marketing, økonomi, erhvervsmiljø, innovation og andre områder inden for økonomi, der er vigtige for forståelsen i restaurant- og fødevareindustrien.... [-]

Kroatien Sisak
June 2019
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Saddleback College

Den grundlæggende Culinary Arts program forbereder de studerende til mange nutidige beskæftigelsesmuligheder. ... [+]

Den Grundlæggende program Culinary Arts forbereder de studerende til mange nutidige beskæftigelsesmuligheder. Disse omfatter Chef, Cook, specielle og etniske Restaurant Operations, Mad og drikkevarer, fastfood Operations, og Mad Service i skoler og daginstitutioner for unge og ældre.

Program Student Learning Outcomes

Studerende, der afslutter dette program vil være i stand til:

Demonstrere forberedelse til beskæftigelse i food service industrien. Demonstrere praktiske færdigheder i en bred vifte af ansøgninger fra food service. Demonstrere dygtige sikkerheds- og sanitet produktionsmetoder som relateret til food service industrien. Krævede kurser CWE 180 CO-OP-ED FOODS og ernæring 2 enheder † og FN 261 PRAKTIK 1 Unit † FN 50 Fundamentals of NUTRITION 3 enheder eller FN 205 ERNÆRING til kulinariske PROFESSIONELLE 3 Units FN 110 FREMSTILLING ESSENTIALS 3 Enheder * FN 120 CONTEMPORARY MÅLTIDER 3 enheder * FN 171 sanitet og SIKKERHED 2 enheder eller FN 210 SERVSAFE fødevareproduktion 1 Enhed FN 240 til madlavning PRINCIPPER I 3 Enheder * FN 241 til madlavning PRINCIPPER II 3 Enheder * FN 244 BAGESTEN Fundamentals I 3 Enheder * FN 246 spisekammer 3 Enheder * ... [-]
USA Mission Viejo
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
E-Learning University of Athens

Gamle som mennesker, hellige som gamle riter, så værdifulde, at de blev betragtet som gudernes gaver til menneskeheden, optrådte oliventræet og olivenolie i Middelhavsomr ... [+]

Gamle som mennesker, hellige som gamle riter, så værdifulde, at de blev betragtet som gudernes gaver til menneskeheden, optrådte oliventræet og olivenolie i Middelhavsområdet og blev dominerende og permanente inventar af landskabet. Dette kursus deles i historie og kultur af oliventræ og olivenolie, mens det understreger deres næringsværdi.

I dette online kursus vil du lære at klassificere olivenolie i overensstemmelse med dets kvalitetskarakteristika og hvordan man producerer olivenolie af høj kvalitet. Du vil også lære, hvordan olivenolie har været inspirationskilde, og hvordan flere kunstnere brugte det for at skabe kunstværker fra oldtiden til i dag. Indholdet af dette kursus præsenterer olivenes sorter og egenskaber og de forskellige typer olivenolie, der er bestemt til at blive konsumeret og anvendt i opskrifter baseret på middelhavs kost.... [-]

Grækenland Athens
June 2019
7 uger
Online
Læs mere på dansk
Universidad Tecmilenio

Anvendes på en omfattende måde de bedste praksis i drift og administration i restaurantbranchen for at maksimere fortjenesten i den kulinariske forretning. ... [+]

Anvendes på en omfattende måde de bedste praksis i drift og administration i restaurantbranchen for at maksimere fortjenesten i den kulinariske forretning.

[-]
Mexico Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo  + 19 Mere
July 2019
Deltid
3 måneder
Online
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Ottawa

Fra dag 1 introduceres knivhåndtering, klassiske nedskæringer og grundlagre. Efterhånden som begrebet skrider frem, er teknikker lagdelt på hinanden ... [+]

Cuisine de Base

Fra dag 1 introduceres knivhåndtering, klassiske nedskæringer og grundlagre. Efterhånden som begrebet skrider frem, er teknikker lagdelt på hinanden og bliver mere komplicerede og mere menuorienterede, der omfatter elementer som organisation, forberedelse, balance og timing. Du vil lære disse grundlæggende grunde, samtidig med at du øger dine konfidensniveauer.

Grundmodulet:

Sikker knivhåndtering og grundskæringer

Lær knivhåndteringsteknikker til opskæring og limning af grøntsager og kød

Fødevaresikkerhed, hygiejne og organisation

Lær fødevaresikkerhed, hygiejne og organisation, så du vil være parat til at arbejde i et professionelt køkken... [-]

Canada Ottawa
June 2019
Fuldtid
11 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Melbourne Polytechnic

Vil du være chef? Eller endda ejer restauranten? Melbourne Polytechnic s certifikat IV i Commercial Cookery har alle de ingredienser og teknikker, du skal bruge til at sk ... [+]

Vil du være chef? Eller endda ejer restauranten? Melbourne Polytechnic s certifikat IV i Commercial Cookery har alle de ingredienser og teknikker, du skal bruge til at skabe din perfekte karriere.

Den fulde pakke er bare til dig

Melbourne Polytechnic er det eneste træningscenter i Victoria, der giver adgang til en fuldt operationel vingård og kødforarbejdningsanlæg på Epping Campus. Vi har det bedste for at gøre dig bedst.

En spændende karriere menu

Melbourne Polytechnic s Certificate IV i Commercial Cookery kombinerer dine tekniske kogekompetencer med administration af gæstfrihed. Du vil lære af branchefaglige fagfolk i moderne, state-of-the-art faciliteter, herunder den populære St Georges restaurant på Preston campus.... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Fuldtid
1 måned
på universitet
Læs mere på dansk
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Hvis du har en stor passion for madlavning og dedikation til at nå dit mål som kok, mad iværksætter og mere, er der ingen bedre tid til at starte en karriere i dette blom ... [+]

DETTE PROGRAM INKLUDERER MANDATORISK FACE-TO-FACE TRAINING I EN PROFESSIONEL KØKKEN LOCATED IN ORANGE COUNTY, CA, USAOversigt

Hvis du har en stor passion for madlavning og dedikation til at nå dit mål som kok, mad iværksætter og mere, er der ingen bedre tid til at starte en karriere i dette blomstrende landskab. Dette program giver en stærk kulinarisk fundamenning med en praktisk eksternship.

Studerende erhverver intensiv faglig og praktisk erfaring med de daglige kulinariske forberedelser og drift af et professionelt køkken. Leveringsteknologi med kulinarisk ekspertise i verdensklasse, dette program leverer førsteklasses træning i et langt mere overkommeligt format end traditionelle madlavningskoler. Ved at lære grundlæggende madlavningsteori og -teknikker ved at engagere online læseplan, kan eleverne sætte deres færdigheder i praksis i hvert klassemøde, som finder sted i et professionelt køkken sammen med top kokke.... [-]

USA Irvine USA Online
September 2019
Fuldtid
Deltid
3 - 6 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
John Academy

En kage dekoration ekspert er en person, der er dygtig i isning eller frosting og kage design. Eksperterne tager sædvanligvis år i at lære færdighederne i kageindretning, ... [+]

Hvem er kurset for?Forretningsindstillede mennesker, der er i Cake Decorating business.Folk, der har interesse i at starte en Cake Decorating forretningIndgangskrav:Dette kursus er tilgængeligt for alle elever, af alle akademiske baggrunde.God forståelse af engelsksprog, numeracy og ikt er påkrævet for at deltage i dette kursus.Vurdering:I slutningen af ​​kurset skal du sidde en online multiple choice test. Din test vil blive vurderet automatisk og straks, så du straks vil vide, om du har haft succes.Før du sidder til din afsluttende eksamen, får du mulighed for at teste din færdighed med en mock eksamen.Certificering:Når du har bestået testen, vil du kunne opnå et akkrediteret certifikat for præstation. Du kan dog også få et kursusafslutningscertifikat efter kursets afslutning uden at afprøve. Certifikater kan fås enten i hard copy til en pris af £ 39 eller i PDF-format til prisen for £ 24.Hvorfor vælge os?Overkommelige, engagerendeTutorial videoer / materialer fra branchens førende eksperter;Undersøg i en brugervenlig, avanceret online læringsplatform;Effektive eksamenssystemer til vurdering og øjeblikkelig resultatEnglandAdgang til kursusindhold på mobil, tablet eller skrivebord fra hvor som helst når som helstFordelen ved at ansøge om NUS Extra Discount Card;24/7-studiestøtte via email.Karrierevej:... [-]
Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
iStudy

Reveal kokken i dig med denne Cooking Bundle Course Vi elsker alle at spise lækker mad, men madlavning kræver en stor mængde færdigheder og hårdt arbejde. Men hvis du har ... [+]

Kursus højdepunkter

Cooking Bundle Course er en prisvindende og bedst sælgende kursus, der har fået CPD Certification

Det anses for at være et af de perfekte kurser i Storbritannien, der kan hjælpe elever / elever med at blive fortrolig med emnet og få de nødvendige færdigheder til at fungere godt på dette område. Vi har pakket Cooking Bundle Course i flere moduler til at lære dig alt, hvad du behøver for at blive succesfuld i dette erhverv.

For at give dig nem adgang er dette kursus designet til både deltids- og fuldtidsstuderende. Du kan blive akkrediteret om kun 20/30 timer, og det er også muligt at studere i dit eget tempo.

Vi har oplevet vejledere, som vil hjælpe dig gennem hele kurset på dette kursus og besvare alle dine spørgsmål via e-mail.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Brød, bagning og wienerbrød Menuplanlægning og omkostning Tilberedning til større tal CV Bygningsværksted Som led i Intensive Certificate Course tilbyde ... [+]

Brød, bagning og wienerbrød Menuplanlægning og omkostning Tilberedning til større tal

CV Bygningsværksted

Som led i Intensive Certificate Course tilbyder vi også et uvurderligt interview og CV byggeri. Mentoreret af erfarne HR- og forretningseksperter er dette en glimrende mulighed for at perfektere dit CV og finpudse din interviewteknik som forberedelse til enten en karriereændring eller til at dykke ind i arbejdslivet.

Vin Studies

I løbet af kurset gives eleverne en engangs introduktion til mad og vin matchning, ledet af vores ekspert sommelier.

Dette vil give eleverne et fundament for forståelse med hensyn til sammensætning af vine og deres evne til at matche forskellige smags- og fødevaretyper.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
August 2019
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Melbourne City Institute of Education

Denne kvalifikation afspejler den rolle, kommercielle kokke, der har en tilsynsførende eller hold ledende rolle i køkkenet. De opererer uafhængigt eller med begrænset vej ... [+]

Denne kvalifikation afspejler den rolle, kommercielle kokke, der har en tilsynsførende eller hold ledende rolle i køkkenet. De opererer uafhængigt eller med begrænset vejledning fra andre og bruge diskretion til at løse ikke-rutinemæssige problemer. Denne kvalifikation er egnet til en australsk Lærlinge vej.

CERTIFIKAT IV I kommercielle madlavning DETALJER National Code: SIT40413 Enheder: 27 core & 6 valgfrie enheder Gebyrer: Fra $ 10 * Beliggenhed: Multiple Levering Mode: klasseværelse, Praktikophold, Arbejdsplads, Self-paced Varighed: 2 dage om ugen i 52 uger Vurdering: Metoder til vurdering inkluderer skrevet, praktisk / observation & demonstration Tidligere erfaring: RPL & Credit Transfer er tilgængelig KARRIERE MULIGHEDER ... [-]
Australien Melbourne
January 2020
Deltid
52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Perth College of Business and Technology

PCBT sætter en ære i deres høje levering og kvalitetsvurdering for studerende at opnå kompetence som kok med Certificate III i Commercial Cookery SIT30830. ... [+]

PCBT sætter en ære i deres høje levering og kvalitetsvurdering for studerende at opnå kompetence som kok med Certificate III i Commercial Cookery SIT 30.830. Vi tilbyder de nyeste uddannelsespakke så eleverne kan være sikre på at de er en af ​​de første i branchen med det nye sæt kompetencemål standarder.

Denne kvalifikation afspejler den rolle, kommercielle kokke, der bruger en bred vifte af madlavning færdigheder. De bruger diskretion og dom og har et godt kendskab til køkken operationer. De arbejder med en vis uafhængighed og under begrænset tilsyn og kan yde operationel rådgivning og støtte til teammedlemmer.

KURSUS INFORMATION

NATIONAL CODE: SIT30830 CRICOS CODE: 082538J... [-]

Australien Perth
Åben tilmelding
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Cookery School at Little Portland Street

Denne spændende fast track, seks uger intensivt professionel madlavning kursus giver den størst mulige kulinariske viden. Deltagerne kan derefter gå videre til begynde at ... [+]

En madlavning lektion for livet!

Denne spændende fast track, seks uger intensivt professionel madlavning kursus giver den størst mulige kulinariske viden. Deltagerne kan derefter gå videre til begynde at arbejde som kok i et professionelt køkken, gør sæsoner på en yacht eller i en skihytte, tage højde for middagsselskaber eller blot øge deres egne madlavning repertoire.

Design af vores kursus Hovedlinjerne i kurset er at opbygge kompetencer og tillid. Dette opnås gennem intensiv læring i små klasser med en høj andel af lærere til de studerende. Cookery School kokke forlader os følelse dygtige og godt udstyret med evnen til at planlægge og udføre menuer, der passer til den lejlighed, og til at gå på at opfylde ambitionerne, der bragte dem til kurset i første omgang. Kurset er baseret på den forudsætning, at alle har huller i deres kulinariske viden, så intet på kurset tages for givet. Alle relevante emner - teoretiske og praktiske - er dækket som tilføjer til den tillid af vores studerende, hvilket gør dem til at føle, at de har en god forståelse af de madlavning færdigheder, at de vil kræve i fremtiden. Vi arbejder inden for en klart struktureret ramme med opskrifter, der er blevet finpudset og testet i løbet af ti år, og som er blevet brugt af tusindvis af studerende. Vi mener, at hvis man anvender en god opskrift, man producerer en god skålen. Vores studerende er forsynet med essentielle madlavning værktøjer og opbygge nødvendige færdigheder, så de føler sig fortrolig med de teknikker,... [-]
Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Fuldtid
6 uger
på universitet
Læs mere på dansk