Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

kulinariske kunst

En professionel certifikat kan gennemføres på de fleste colleges eller universiteter. Mange studerende vælger at tjene et certifikat inden for deres valg at enten sætte skub i deres nuværende karriere eller hjælpe dem med at få fremtidig beskæftigelse. Mens længden af ​​undersøgelsen vil variere afhængigt af programmet og institution, kan de fleste være afsluttet inden for et år.

Hvad er et certifikat i Culinary Arts? Dette program er designet til at forberede og kvalificere enkeltpersoner til at lave mad i enten en kommerciel køkken miljø eller inden for en bred vifte af kulinariske erhverv. Eleverne kan lære det grundlæggende i madlavning, herunder alt fra, hvordan man korrekt brug en kniv til hvilke krydderier bedst supplerer hinanden i et fad. Nogle af de udbudte kurser kan dække kniv færdigheder, plating, forbereder kød, aktier og supper, kager, vegetarretter, moderne madlavning teknikker, fødevaresikkerhed og hygiejne, kanapéer, og hvordan man forbereder grøntsager.

Der er mange fordele forbundet med at tjene et certifikat.For de fleste individer, det tjener som et springbræt mod videregående uddannelse. Selv om det også kan gavne personer i visse arbejdsmiljøer, der kræver professionel certificering. Nogle virksomheder kan også tilbyde en højere løn for dem, der er blevet certificeret.

Studieafgifter for programmerne vil variere afhængigt af institutionen, land, det er placeret, og fagområde. Interesserede personer opfordres til at kontakte institutionen direkte for at finde ud af mere information.

Jobs i den kulinariske kunst er i høj efterspørgsel, og kandidater af programmet kan finde en vellykket karriere inden for madlavning industrien på en række forskellige institutioner, såsom bistroer, restauranter, hoteller og catering. Dette program kan bringe de færdigheder og kundskaber er nødvendige for at blive en kvalificeret kok.Nogle mulige ambitioner kandidater kan forfølge omfatter sous chef, manager for catering operationer, banket eller funktion leder, kok Patissier, køkkenchef, køkken eller spil manager, og private kok.

Disse programmer udbydes fra institutioner rundt omkring på kloden, med online-klasser til rådighed for dem, der har begrænset adgang til faciliteten. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

ALMA nyt italiensk kulinarisk program

ALMA - The International School of Italian Cuisine
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Italien Parma

Det italienske kulinariske program er et etårigt kursus organiseret i to uddannelsesenheder. Det er det perfekte kursus, hvis du leder efter en rigtig fuld nedsænkning i den italienske mad og en komplet studieoplevelse for at blive en professionel kok af italiensk køkken. [+]

.

Det nye italienske kulinariske program, der er organiseret i to uddannelsesenheder, er det perfekte kursus, hvis du er på udkig efter en rigtig fuld nedsænkning i den italienske mad og en komplet studieoplevelse for at blive en professionel kok af italiensk køkken.

Det italienske kulinariske program er et langsigtet / etårigt kursus. Fra det grundlæggende går det op til det avancerede niveau og tilbyder en fuld og professionel italiensk mad

Udformet til at tilbyde en oplevelse af det italienske køkken, vil de kunne deltage i trænings- og demonstrationsundervisning samt rejse på tværs af Italien ledsaget af ALMA-lærere og besøge de vigtigste italienske fødevarekvaliteter, mad... [-]


Professionelle madlavningskurser

Good Tastes Of Tuscany
på universitet Fuldtid 15 - 30 dage October 2019 Italien Florence

Kurser, der tilbydes af Accademia Italiana di Cucina Pandolfini, er en praktisk tilgang til at lære regionalt italiensk køkken. Mesteren udvider og uddyber kendskabet til traditionel italiensk mad og hvordan den relaterer til regioner og kultur gennem en virtuel gastronomisk tur. [+]

Læs mere om dette kursus

Kurser, der tilbydes af Accademia Italiana di Cucina Pandolfini, er en praktisk tilgang til at lære regionalt italiensk køkken. Mesteren udvider og uddyber kendskabet til traditionel italiensk mad og hvordan den relaterer til regioner og kultur gennem en virtuel gastronomisk tur.

Disse kurser er en intens kulinarisk, geografisk, historisk og kulturel virtuel rejse, der opdager gennem sine fødevarer de storslåede regionale forskelle. Italiensk køkken er tydeligt Regional: Mange af forskellene kan tilskrives geografi, fra bjergene, der strækker sig over nord, slår ned over landets længde, til at være en halvø, der næsten udelukkende er omgivet af havet, eller helt som i I tilfælde af øregionerne Sicilien og Sardinien. Tilføj derefter i tusindvis af år med angribere eller vedtagelsen af ​​tilbagevendende udforskere 'kulinariske opdagelser, og du har en eksotisk blanding af kultur, tradition og køkken.... [-]


Certifikat i kulinarisk ledelse

Culinary Institute Kul IN
på universitet 3 måneder March 2019 Kroatien Sisak

Dette fælles program mellem Culinary Institute Kul IN og ZSEM Business Academy giver eleverne en balance mellem den kreative kulinariske kunst og den finansielle realisme, der er nødvendig for at lykkes. Culinary Management er designet til studerende, der planlægger at arbejde inden for gastronomi som restaurant- eller konditoriforvaltere, eller som ønsker at åbne en egen restaurantvirksomhed. [+]

Studerende, der planlægger at arbejde inden for gastronomi som restaurant- eller konditorvareforvaltere, eller som ønsker at åbne egen restaurantvirksomhed, vil få en omfattende forståelse af fødevareindustrien gennem dette velafrundede program. På Kul IN styrker eleverne deres madlavning færdigheder gennem intensive kulinariske praktikum. På ZSEM Business Academy lærer de sig om moderne forretning og ledelse gennem klasser inden for digital marketing, økonomi, erhvervsmiljø, innovation og andre områder inden for økonomi, der er vigtige for forståelsen i restaurant- og fødevareindustrien.

Passion er ikke det eneste, der er nødvendigt for at åbne en vellykket forretning, især i HoReCa-industrien. Dette fælles program mellem Culinary Institute Kul IN og ZSEM Business Academy giver eleverne en balance mellem den kreative kulinariske kunst og den finansielle realisme, der er nødvendig for at lykkes. Culinary Management er designet til studerende, der planlægger at arbejde inden for gastronomi som restaurant- eller konditoriforvaltere, eller som ønsker at åbne en egen restaurantvirksomhed. Studerende styrker først deres kulinariske færdigheder på Kul IN i to måneder. Derefter lærer de sig om moderne forretning og ledelse gennem klasser inden for digital marketing, økonomi, erhvervsmiljø, innovation og andre områder inden for økonomi, der er vigtige for forståelsen i restaurant- og fødevareindustrien.... [-]


Certifikat i Culinary Business Administration

Universidad Tecmilenio
Online Deltid 3 måneder July 2019 Mexico Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo + 21 mere

Anvendes på en omfattende måde de bedste praksis i drift og administration i restaurantbranchen for at maksimere fortjenesten i den kulinariske forretning. [+]

Anvendes på en omfattende måde de bedste praksis i drift og administration i restaurantbranchen for at maksimere fortjenesten i den kulinariske forretning.

[-]

Certifikat i kulinarisk kunst

Saddleback College
på universitet Fuldtid September 2019 USA Mission Viejo

Den grundlæggende Culinary Arts program forbereder de studerende til mange nutidige beskæftigelsesmuligheder. [+]

Den Grundlæggende program Culinary Arts forbereder de studerende til mange nutidige beskæftigelsesmuligheder. Disse omfatter Chef, Cook, specielle og etniske Restaurant Operations, Mad og drikkevarer, fastfood Operations, og Mad Service i skoler og daginstitutioner for unge og ældre.

Program Student Learning Outcomes

Studerende, der afslutter dette program vil være i stand til:

Demonstrere forberedelse til beskæftigelse i food service industrien. Demonstrere praktiske færdigheder i en bred vifte af ansøgninger fra food service. Demonstrere dygtige sikkerheds- og sanitet produktionsmetoder som relateret til food service industrien. Krævede kurser CWE 180 CO-OP-ED FOODS og ernæring 2 enheder † og FN 261 PRAKTIK 1 Unit † FN 50 Fundamentals of NUTRITION 3 enheder eller FN 205 ERNÆRING til kulinariske PROFESSIONELLE 3 Units FN 110 FREMSTILLING ESSENTIALS 3 Enheder * FN 120 CONTEMPORARY MÅLTIDER 3 enheder * FN 171 sanitet og SIKKERHED 2 enheder eller FN 210 SERVSAFE fødevareproduktion 1 Enhed FN 240 til madlavning PRINCIPPER I 3 Enheder * FN 241 til madlavning PRINCIPPER II 3 Enheder * FN 244 BAGESTEN Fundamentals I 3 Enheder * FN 246 spisekammer 3 Enheder * ... [-]

Kursus i olivenolie

E-Learning University of Athens
Online 7 uger June 2019 Grækenland Athens

Gamle som mennesker, hellige som gamle riter, så værdifulde, at de blev betragtet som gudernes gaver til menneskeheden, optrådte oliventræet og olivenolie i Middelhavsområdet og blev dominerende og permanente inventar af landskabet. Dette kursus deles i historie og kultur af oliventræ og olivenolie, mens det understreger deres næringsværdi. [+]

Gamle som mennesker, hellige som gamle riter, så værdifulde, at de blev betragtet som gudernes gaver til menneskeheden, optrådte oliventræet og olivenolie i Middelhavsområdet og blev dominerende og permanente inventar af landskabet. Dette kursus deles i historie og kultur af oliventræ og olivenolie, mens det understreger deres næringsværdi.

I dette online kursus vil du lære at klassificere olivenolie i overensstemmelse med dets kvalitetskarakteristika og hvordan man producerer olivenolie af høj kvalitet. Du vil også lære, hvordan olivenolie har været inspirationskilde, og hvordan flere kunstnere brugte det for at skabe kunstværker fra oldtiden til i dag. Indholdet af dette kursus præsenterer olivenes sorter og egenskaber og de forskellige typer olivenolie, der er bestemt til at blive konsumeret og anvendt i opskrifter baseret på middelhavs kost.... [-]


Certificate IV i Commercial Cookery

Melbourne Polytechnic
på universitet Fuldtid 1 måned February 2019 Australien Melbourne

Vil du være chef? Eller endda ejer restauranten? Melbourne Polytechnic s certifikat IV i Commercial Cookery har alle de ingredienser og teknikker, du skal bruge til at skabe din perfekte karriere. [+]

Vil du være chef? Eller endda ejer restauranten? Melbourne Polytechnic s certifikat IV i Commercial Cookery har alle de ingredienser og teknikker, du skal bruge til at skabe din perfekte karriere.

Den fulde pakke er bare til dig

Melbourne Polytechnic er det eneste træningscenter i Victoria, der giver adgang til en fuldt operationel vingård og kødforarbejdningsanlæg på Epping Campus. Vi har det bedste for at gøre dig bedst.

En spændende karriere menu

Melbourne Polytechnic s Certificate IV i Commercial Cookery kombinerer dine tekniske kogekompetencer med administration af gæstfrihed. Du vil lære af branchefaglige fagfolk i moderne, state-of-the-art faciliteter, herunder den populære St Georges restaurant på Preston campus.... [-]


Cuisine de base

Le Cordon Bleu Ottawa
på universitet Fuldtid 11 uger June 2019 Canada Ottawa

Fra dag 1 introduceres knivhåndtering, klassiske nedskæringer og grundlagre. Efterhånden som begrebet skrider frem, er teknikker lagdelt på hinanden [+]

Cuisine de Base

Fra dag 1 introduceres knivhåndtering, klassiske nedskæringer og grundlagre. Efterhånden som begrebet skrider frem, er teknikker lagdelt på hinanden og bliver mere komplicerede og mere menuorienterede, der omfatter elementer som organisation, forberedelse, balance og timing. Du vil lære disse grundlæggende grunde, samtidig med at du øger dine konfidensniveauer.

Grundmodulet:

Sikker knivhåndtering og grundskæringer

Lær knivhåndteringsteknikker til opskæring og limning af grøntsager og kød

Fødevaresikkerhed, hygiejne og organisation

Lær fødevaresikkerhed, hygiejne og organisation, så du vil være parat til at arbejde i et professionelt køkken... [-]


Certifikat i kulinariske kunst

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Online på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 måneder September 2019 USA Irvine USA Online + 3 mere

Hvis du har en stor passion for madlavning og dedikation til at nå dit mål som kok, mad iværksætter og mere, er der ingen bedre tid til at starte en karriere i dette blomstrende landskab. Dette program giver en stærk kulinarisk fundamenning med en praktisk eksternship. DETTE PROGRAM INKLUDERER MANDATORISK FACE-TO-FACE TRAINING I EN PROFESSIONEL KØKKEN LOCATED IN ORANGE COUNTY, CA, USA [+]

DETTE PROGRAM INKLUDERER MANDATORISK FACE-TO-FACE TRAINING I EN PROFESSIONEL KØKKEN LOCATED IN ORANGE COUNTY, CA, USAOversigt

Hvis du har en stor passion for madlavning og dedikation til at nå dit mål som kok, mad iværksætter og mere, er der ingen bedre tid til at starte en karriere i dette blomstrende landskab. Dette program giver en stærk kulinarisk fundamenning med en praktisk eksternship.

Studerende erhverver intensiv faglig og praktisk erfaring med de daglige kulinariske forberedelser og drift af et professionelt køkken. Leveringsteknologi med kulinarisk ekspertise i verdensklasse, dette program leverer førsteklasses træning i et langt mere overkommeligt format end traditionelle madlavningskoler. Ved at lære grundlæggende madlavningsteori og -teknikker ved at engagere online læseplan, kan eleverne sætte deres færdigheder i praksis i hvert klassemøde, som finder sted i et professionelt køkken sammen med top kokke.... [-]


Skibets Cook-certifikat

Tante Marie Culinary Academy
på universitet Fuldtid 4 dage May 2019 Det Forenede Kongerige Woking

Dette kursus er ideelt til erfarne kokke, der allerede arbejder om bord på et fartøj og skal opdatere deres certificering eller til kokke, der har solid erhvervserfaring og søger at starte en karriere til søs. [+]

Tante Marie Culinary Academy er med glæde at meddele, at vi nu leverer vurderingen i marinekøkken - skibets kogevurdering - et afgørende skridt i at nå det obligatoriske skibs kogtscertifikatbevis.

Dette kursus er ideelt til erfarne kokke, der allerede arbejder om bord på et fartøj og skal opdatere deres certificering eller til kokke, der har solid erhvervserfaring og søger at starte en karriere til søs.

Tante Marie Culinary Academy er baseret i det centrale Woking, kun 20 minutters togtur fra London, Waterloo. Vores avancerede faciliteter kombineret med vores online 'Virtual Learning Environment' (VLE) betyder, at vores akademi er det ideelle sted at opnå den akkreditering, du og dit besætning har brug for, så hurtigt og enkelt som muligt for at sikre overholdelse af MLC 2006.... [-]


Intensive Certificate Course

Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)
på universitet Fuldtid 4 uger August 2019 Det Forenede Kongerige Edinburgh

[+]

Brød, bagning og wienerbrød Menuplanlægning og omkostning Tilberedning til større tal

CV Bygningsværksted

Som led i Intensive Certificate Course tilbyder vi også et uvurderligt interview og CV byggeri. Mentoreret af erfarne HR- og forretningseksperter er dette en glimrende mulighed for at perfektere dit CV og finpudse din interviewteknik som forberedelse til enten en karriereændring eller til at dykke ind i arbejdslivet.

Vin Studies

I løbet af kurset gives eleverne en engangs introduktion til mad og vin matchning, ledet af vores ekspert sommelier.

Dette vil give eleverne et fundament for forståelse med hensyn til sammensætning af vine og deres evne til at matche forskellige smags- og fødevaretyper.... [-]


Certifikat i kulinariske færdigheder - kok uddannelse

Fanshawe College
på universitet Fuldtid 30 uger September 2019 Canada London

En karriere i Culinary Arts er en sjælden mulighed for at kombinere kreativitet madlavning med tilfredshed, der kommer fra at gøre folk glade. [+]

Certifikat i kulinariske færdigheder - Chef Training

En karriere i Culinary Arts er en sjælden mulighed for at kombinere kreativitet madlavning med tilfredshed, der kommer fra at gøre folk glade. Hvis du ønsker at gøre din madlavning hobby til en karriere, eller hvis du er interesseret i at tage din allerede imponerende kulinariske færdigheder sæt til det næste niveau, den kulinariske færdigheder program vil få dig på din vej.

Madlavning er en kunst, og de fornødne værktøjer til at trives i den spændende verden af ​​professionelle køkken er, hvad dette program handler om. Du vil udvikle kniv færdigheder, mens finjustere dit lager, suppe, bagning og braisering færdigheder. Du vil også lære om turisme og restaurationsbranchen, indkøb og menu planlægning, kød og bagning teori.... [-]


Certifikat iv i kommercielle madlavning

Kangan Institute
på universitet Fuldtid 1 år January 2019 Australien Melbourne

Dette kursus er designet til folk, der søger en karriere i madlavning i et kommercielt miljø. [+]

Dette kursus er designet til folk, der søger en karriere i madlavning i et kommercielt miljø. Kurset giver deltagerne med færdigheder, viden og erfaring i praktisk fødevareproduktion, hygiejne, menu koster, arbejdsmiljø og sikkerhed, teamwork og grundlæggende ernæring.

Cookery er en givende karriere, en, der vil bringe din naturlige kreativitet og muligvis tage dig over hele verden! Certifikatet IV består af kurser og vurdering. I en typisk uge studerende er ansvarlige for op til 30 timers overvåget uddannelse gennem kursus arbejde.

De pædagogiske metoder, der anvendes omfatter klasseværelse undervisning og overvåget practicum i en workshop. De vurderingsmetoder omfatter skriftlige opgaver og eksaminer, mundtlige evalueringer herunder individuelle præsentationer og praktiske demonstrationer i en workshop miljø.... [-]


Certifikat iii i kommerciel madlavning

Perth College of Business and Technology
på universitet Fuldtid 12 måneder Åben tilmelding Australien Perth

PCBT sætter en ære i deres høje levering og kvalitetsvurdering for studerende at opnå kompetence som kok med Certificate III i Commercial Cookery SIT30830. [+]

PCBT sætter en ære i deres høje levering og kvalitetsvurdering for studerende at opnå kompetence som kok med Certificate III i Commercial Cookery SIT 30.830. Vi tilbyder de nyeste uddannelsespakke så eleverne kan være sikre på at de er en af ​​de første i branchen med det nye sæt kompetencemål standarder.

Denne kvalifikation afspejler den rolle, kommercielle kokke, der bruger en bred vifte af madlavning færdigheder. De bruger diskretion og dom og har et godt kendskab til køkken operationer. De arbejder med en vis uafhængighed og under begrænset tilsyn og kan yde operationel rådgivning og støtte til teammedlemmer.

KURSUS INFORMATION

NATIONAL CODE: SIT30830 CRICOS CODE: 082538J... [-]


Cooking Bundle Course - CPD Certified

iStudy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Reveal kokken i dig med denne Cooking Bundle Course Vi elsker alle at spise lækker mad, men madlavning kræver en stor mængde færdigheder og hårdt arbejde. Men hvis du har lidenskaben om at lave velsmagende mad med et strejf af finesser i din plating, så vil dette kursus give dig en stor interesse. Topkvalitets restauranter er altid på udkig efter en dygtig kok til at forberede lækre måltider i henhold til menuen. Du vil lave mad, der vil glæde kunderne med deres smag og rettidig levering. En fremragende kok skal kunne følge instruktionerne i madlavning og levere velforberedte måltider. De skal være fyldt med at flytte rundt i køkkenet og have mulighed for multi-tasking. Erfaring med at bruge forskellige ingredienser og madlavningsteknikker er også vigtig. Uanset om du er en person, der koger professionelt eller en husmor, der kokken til din familie, vil dette madlavningbundt kursus udvikle dine madlavningsevner. Lær madlavning af sunde opskrifter i denne bundle kursus. [+]

Kursus højdepunkter

Cooking Bundle Course er en prisvindende og bedst sælgende kursus, der har fået CPD Certification

Det anses for at være et af de perfekte kurser i Storbritannien, der kan hjælpe elever / elever med at blive fortrolig med emnet og få de nødvendige færdigheder til at fungere godt på dette område. Vi har pakket Cooking Bundle Course i flere moduler til at lære dig alt, hvad du behøver for at blive succesfuld i dette erhverv.

For at give dig nem adgang er dette kursus designet til både deltids- og fuldtidsstuderende. Du kan blive akkrediteret om kun 20/30 timer, og det er også muligt at studere i dit eget tempo.

Vi har oplevet vejledere, som vil hjælpe dig gennem hele kurset på dette kursus og besvare alle dine spørgsmål via e-mail.... [-]