Filter
Certificate
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En professionel certifikat kan gennemføres på de fleste colleges eller universiteter. Mange studerende vælger at tjene et certifikat inden for deres valg at enten sætte skub i deres nuværende karriere eller hjælpe dem med at få fremtidig beskæftigelse. Mens længden af ​​undersøgelsen vil variere afhængigt af programmet og institution, kan de fleste være afsluttet inden for et år.

Hvad er et certifikat i Culinary Arts? Dette program er designet til at forberede og kvalificere enkeltpersoner til at lave mad i enten en kommerciel køkken miljø eller inden for en bred vifte af kulinariske erhverv. Eleverne kan lære det grundlæggende i madlavning, herunder alt fra, hvordan man korrekt brug en kniv til hvilke krydderier bedst supplerer hinanden i et fad. Nogle af de udbudte kurser kan dække kniv færdigheder, plating, forbereder kød, aktier og supper, kager, vegetarretter, moderne madlavning teknikker, fødevaresikkerhed og hygiejne, kanapéer, og hvordan man forbereder grøntsager.

Der er mange fordele forbundet med at tjene et certifikat.For de fleste individer, det tjener som et springbræt mod videregående uddannelse. Selv om det også kan gavne personer i visse arbejdsmiljøer, der kræver professionel certificering. Nogle virksomheder kan også tilbyde en højere løn for dem, der er blevet certificeret.

Studieafgifter for programmerne vil variere afhængigt af institutionen, land, det er placeret, og fagområde. Interesserede personer opfordres til at kontakte institutionen direkte for at finde ud af mere information.

Jobs i den kulinariske kunst er i høj efterspørgsel, og kandidater af programmet kan finde en vellykket karriere inden for madlavning industrien på en række forskellige institutioner, såsom bistroer, restauranter, hoteller og catering. Dette program kan bringe de færdigheder og kundskaber er nødvendige for at blive en kvalificeret kok.Nogle mulige ambitioner kandidater kan forfølge omfatter sous chef, manager for catering operationer, banket eller funktion leder, kok Patissier, køkkenchef, køkken eller spil manager, og private kok.

Disse programmer udbydes fra institutioner rundt omkring på kloden, med online-klasser til rådighed for dem, der har begrænset adgang til faciliteten. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

21 Resultater i Gastronomi

Ad Astra Institute

Denne kvalifikation afspejler kagernes rolle, der bruger en bred vifte af veludviklede konditorivarer og god viden om køkkenoperationer til fremstilling af konditorvarer. ... [+]

Denne kvalifikation afspejler kagernes rolle, der bruger en bred vifte af veludviklede konditorivarer og god viden om køkkenoperationer til fremstilling af konditorvarer. Ved brug af skøn og dømmekraft arbejder de med en vis uafhængighed og under begrænset tilsyn ved hjælp af planer, politikker og procedurer til at lede arbejdsaktiviteter.

Denne kvalifikation giver en Pathway til arbejde i forskellige organisationer, hvor konditorier fremstilles og serveres, herunder konditorier, restauranter, hoteller, cateringvirksomheder, klubber, pubber, caféer og caféer.

Ved brug af skøn og dømmekraft arbejder de med en vis uafhængighed og under begrænset tilsyn ved hjælp af planer, politikker og procedurer til at lede arbejdsaktiviteter.... [-]

Australien Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
E-Learning University of Athens

Gamle som mennesker, hellige som gamle riter, så værdifulde, at de blev betragtet som gudernes gaver til menneskeheden, optrådte oliventræet og olivenolie i Middelhavsomr ... [+]

Gamle som mennesker, hellige som gamle riter, så værdifulde, at de blev betragtet som gudernes gaver til menneskeheden, optrådte oliventræet og olivenolie i Middelhavsområdet og blev dominerende og permanente inventar af landskabet. Dette kursus deles i historie og kultur af oliventræ og olivenolie, mens det understreger deres næringsværdi.

I dette online kursus vil du lære at klassificere olivenolie i overensstemmelse med dets kvalitetskarakteristika og hvordan man producerer olivenolie af høj kvalitet. Du vil også lære, hvordan olivenolie har været inspirationskilde, og hvordan flere kunstnere brugte det for at skabe kunstværker fra oldtiden til i dag. Indholdet af dette kursus præsenterer olivenes sorter og egenskaber og de forskellige typer olivenolie, der er bestemt til at blive konsumeret og anvendt i opskrifter baseret på middelhavs kost.... [-]

Grækenland Athens
Kontakt skolen
Engelsk
7 uger
Online
Læs mere på dansk
Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Brød, bagning og wienerbrød Menuplanlægning og omkostning Tilberedning til større tal CV Bygningsværksted Som led i Intensive Certificate Course tilbyde ... [+]

Brød, bagning og wienerbrød Menuplanlægning og omkostning Tilberedning til større tal

CV Bygningsværksted

Som led i Intensive Certificate Course tilbyder vi også et uvurderligt interview og CV byggeri. Mentoreret af erfarne HR- og forretningseksperter er dette en glimrende mulighed for at perfektere dit CV og finpudse din interviewteknik som forberedelse til enten en karriereændring eller til at dykke ind i arbejdslivet.

Vin Studies

I løbet af kurset gives eleverne en engangs introduktion til mad og vin matchning, ledet af vores ekspert sommelier.

Dette vil give eleverne et fundament for forståelse med hensyn til sammensætning af vine og deres evne til at matche forskellige smags- og fødevaretyper.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
ICAE: International College of Advanced Education

Certifikat IV i Commercial Cookery er et års kursus, der omfatter en semester af on-campus studier og praktisk undervisning efterfulgt af et semester af betalt Industri P ... [+]

Certifikat IV i Commercial Cookery

Certifikat IV i Commercial Cookery er et års kursus, der omfatter en semester af on-campus studier og praktisk undervisning efterfulgt af et semester af betalt Industri Placement (studerende kan vælge at gøre ulønnet IP, hvis det ønskes). På campus, lærer eleverne i vores specialbyggede kommercielle køkken, træning under vejledning af vores internationalt erfarne kokke. Mens på IP, kan eleverne foretage op til 45 timers lønnet arbejde i en kommerciel køkken. Dette er en meget praktisk kursus, forberede de studerende til en karriere som kok eller kok.

Denne kvalifikation afspejler den rolle, kommercielle kokke, der har en tilsynsførende eller hold ledende rolle i køkkenet. De opererer uafhængigt eller med begrænset vejledning fra andre og bruge diskretion til at løse ikke-rutinemæssige problemer.... [-]

Australien Darwin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
ICAE: International College of Advanced Education

Certifikat III i Commercial Cookery er et års kursus, der omfatter en semester af on-campus studier og praktisk undervisning efterfulgt af et semester af betalt Industri ... [+]

Certifikat III i Commercial Cookery

Certifikat III i Commercial Cookery er et års kursus, der omfatter en semester af on-campus studier og praktisk undervisning efterfulgt af et semester af betalt Industri Placement (studerende kan vælge at gøre ulønnet IP, hvis det ønskes). På campus, lærer eleverne i vores specialbyggede kommercielle køkken, træning under vejledning af vores internationalt erfarne kokke. Mens på IP, kan eleverne foretage op til 45 timers lønnet arbejde i en kommerciel køkken. Dette er en meget praktisk kursus, forberede de studerende til en karriere som kok eller kok.

Denne kvalifikation afspejler den rolle, kommercielle kokke, der bruger en bred vifte af veludviklede madlavning færdigheder og solidt kendskab til køkken operationer for at forberede mad og menupunkter. Brug diskretion og dom, de arbejder med en vis uafhængighed og under begrænset tilsyn hjælp planer, politikker og procedurer til at guide arbejdsaktiviteter.... [-]

Australien Darwin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kangan Institute

Dette kursus er designet til folk, der søger en karriere i madlavning i et kommercielt miljø. ... [+]

Dette kursus er designet til folk, der søger en karriere i madlavning i et kommercielt miljø. Kurset giver deltagerne med færdigheder, viden og erfaring i praktisk fødevareproduktion, hygiejne, menu koster, arbejdsmiljø og sikkerhed, teamwork og grundlæggende ernæring.

Cookery er en givende karriere, en, der vil bringe din naturlige kreativitet og muligvis tage dig over hele verden! Certifikatet IV består af kurser og vurdering. I en typisk uge studerende er ansvarlige for op til 30 timers overvåget uddannelse gennem kursus arbejde.

De pædagogiske metoder, der anvendes omfatter klasseværelse undervisning og overvåget practicum i en workshop. De vurderingsmetoder omfatter skriftlige opgaver og eksaminer, mundtlige evalueringer herunder individuelle præsentationer og praktiske demonstrationer i en workshop miljø.... [-]

Australien Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Melbourne City Institute of Education

Denne kvalifikation afspejler den rolle, kommercielle kokke, der har en tilsynsførende eller hold ledende rolle i køkkenet. De opererer uafhængigt eller med begrænset vej ... [+]

Denne kvalifikation afspejler den rolle, kommercielle kokke, der har en tilsynsførende eller hold ledende rolle i køkkenet. De opererer uafhængigt eller med begrænset vejledning fra andre og bruge diskretion til at løse ikke-rutinemæssige problemer. Denne kvalifikation er egnet til en australsk Lærlinge vej.

CERTIFIKAT IV I kommercielle madlavning DETALJER National Code: SIT40413 Enheder: 27 core & 6 valgfrie enheder Gebyrer: Fra $ 10 * Beliggenhed: Multiple Levering Mode: klasseværelse, Praktikophold, Arbejdsplads, Self-paced Varighed: 2 dage om ugen i 52 uger Vurdering: Metoder til vurdering inkluderer skrevet, praktisk / observation & demonstration Tidligere erfaring: RPL & Credit Transfer er tilgængelig KARRIERE MULIGHEDER ... [-]
Australien Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Deltid
52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cookery School at Little Portland Street

Denne spændende fast track, seks uger intensivt professionel madlavning kursus giver den størst mulige kulinariske viden. Deltagerne kan derefter gå videre til begynde at ... [+]

En madlavning lektion for livet!

Denne spændende fast track, seks uger intensivt professionel madlavning kursus giver den størst mulige kulinariske viden. Deltagerne kan derefter gå videre til begynde at arbejde som kok i et professionelt køkken, gør sæsoner på en yacht eller i en skihytte, tage højde for middagsselskaber eller blot øge deres egne madlavning repertoire.

Design af vores kursus Hovedlinjerne i kurset er at opbygge kompetencer og tillid. Dette opnås gennem intensiv læring i små klasser med en høj andel af lærere til de studerende. Cookery School kokke forlader os følelse dygtige og godt udstyret med evnen til at planlægge og udføre menuer, der passer til den lejlighed, og til at gå på at opfylde ambitionerne, der bragte dem til kurset i første omgang. Kurset er baseret på den forudsætning, at alle har huller i deres kulinariske viden, så intet på kurset tages for givet. Alle relevante emner - teoretiske og praktiske - er dækket som tilføjer til den tillid af vores studerende, hvilket gør dem til at føle, at de har en god forståelse af de madlavning færdigheder, at de vil kræve i fremtiden. Vi arbejder inden for en klart struktureret ramme med opskrifter, der er blevet finpudset og testet i løbet af ti år, og som er blevet brugt af tusindvis af studerende. Vi mener, at hvis man anvender en god opskrift, man producerer en god skålen. Vores studerende er forsynet med essentielle madlavning værktøjer og opbygge nødvendige færdigheder, så de føler sig fortrolig med de teknikker,... [-]
Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
6 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Ashburton Chefs Academy

Den Certificate in Professional Cookery er et akkrediteret 4-ugers kok fundament program designet til at undervise amatør kokke de færdigheder, der kræves for at lave mad ... [+]

Den Certificate in Professional Cookery er et akkrediteret 4-ugers kok fundament program designet til at undervise amatør kokke de færdigheder, der kræves for at lave mad til en professionel standard. I slutningen af ​​kurset vil du have færdigheder til at starte din karriere som junior kok i et professionelt køkken, starte din egen catering virksomhed, eller blot nyde den livsfærdigheder af en dygtig kok.

Over 4 uger, vil dette struktureret kursus give dig ekspert uddannelse fra vores erfarne kok tutorer i moderne madlavning teknikker. Dette kursus indeholder en niveau 2 Award i Culinary Skills QCF kvalifikation akkrediteret af Confederation of Tourism & Hospitality.... [-]

Det Forenede Kongerige Exeter
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Perth College of Business and Technology

PCBT sætter en ære i deres høje levering og kvalitetsvurdering for studerende at opnå kompetence som kok med Certificate III i Commercial Cookery SIT30830. ... [+]

PCBT sætter en ære i deres høje levering og kvalitetsvurdering for studerende at opnå kompetence som kok med Certificate III i Commercial Cookery SIT 30.830. Vi tilbyder de nyeste uddannelsespakke så eleverne kan være sikre på at de er en af ​​de første i branchen med det nye sæt kompetencemål standarder.

Denne kvalifikation afspejler den rolle, kommercielle kokke, der bruger en bred vifte af madlavning færdigheder. De bruger diskretion og dom og har et godt kendskab til køkken operationer. De arbejder med en vis uafhængighed og under begrænset tilsyn og kan yde operationel rådgivning og støtte til teammedlemmer.

KURSUS INFORMATION

NATIONAL CODE: SIT30830 CRICOS CODE: 082538J... [-]

Australien Perth
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Ottawa

Fra dag 1 introduceres knivhåndtering, klassiske nedskæringer og grundlagre. Efterhånden som begrebet skrider frem, er teknikker lagdelt på hinanden ... [+]

Cuisine de Base

Fra dag 1 introduceres knivhåndtering, klassiske nedskæringer og grundlagre. Efterhånden som begrebet skrider frem, er teknikker lagdelt på hinanden og bliver mere komplicerede og mere menuorienterede, der omfatter elementer som organisation, forberedelse, balance og timing. Du vil lære disse grundlæggende grunde, samtidig med at du øger dine konfidensniveauer.

Grundmodulet:

Sikker knivhåndtering og grundskæringer

Lær knivhåndteringsteknikker til opskæring og limning af grøntsager og kød

Fødevaresikkerhed, hygiejne og organisation

Lær fødevaresikkerhed, hygiejne og organisation, så du vil være parat til at arbejde i et professionelt køkken... [-]

Canada Ottawa
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
11 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Tante Marie Culinary Academy

Dette kursus er ideelt til erfarne kokke, der allerede arbejder om bord på et fartøj og skal opdatere deres certificering eller til kokke, der har solid erhvervserfaring ... [+]

Tante Marie Culinary Academy er med glæde at meddele, at vi nu leverer vurderingen i marinekøkken - skibets kogevurdering - et afgørende skridt i at nå det obligatoriske skibs kogtscertifikatbevis.

Dette kursus er ideelt til erfarne kokke, der allerede arbejder om bord på et fartøj og skal opdatere deres certificering eller til kokke, der har solid erhvervserfaring og søger at starte en karriere til søs.

Tante Marie Culinary Academy er baseret i det centrale Woking, kun 20 minutters togtur fra London, Waterloo. Vores avancerede faciliteter kombineret med vores online 'Virtual Learning Environment' (VLE) betyder, at vores akademi er det ideelle sted at opnå den akkreditering, du og dit besætning har brug for, så hurtigt og enkelt som muligt for at sikre overholdelse af MLC 2006.... [-]

Det Forenede Kongerige Woking
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Tante Marie Culinary Academy

Den 1 term Cordon Bleu Certificate kursus er velegnet til dem, der søger at udvikle en karriere inden for mad og gæstfrihed. ... [+]

Den 1 term Cordon Bleu Certificate kursus er velegnet til dem, der søger at udvikle en karriere inden for mad og gæstfrihed.

Vi har kørt dette kursus siden 1954, hvilket har ført til dets globale anerkendelse som et af de førende fundament niveau kulinariske træningsprogrammer.

Cordon Bleu Certificate kursus indeholder også CTH Level 2 Diploma i kulinariske færdigheder, en niveau 2-pris i fødevaresikkerhed og en 1-dages vin kursus med Master of Wine, John Downes.

Hvad du vil lære

Dit kursus begynder med en introduktion til at arbejde i et professionelt køkkenmiljø, der omfatter praktisk færdighedsudvikling såsom knivevidenskab, inden du går videre til fundamentet for professionel madlavning.... [-]

Det Forenede Kongerige Woking
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Hvis du har en stor passion for madlavning og dedikation til at nå dit mål som kok, mad iværksætter og mere, er der ingen bedre tid til at starte en karriere i dette blom ... [+]

DETTE PROGRAM INKLUDERER MANDATORISK FACE-TO-FACE TRAINING I EN PROFESSIONEL KØKKEN LOCATED IN ORANGE COUNTY, CA, USAOversigt

Hvis du har en stor passion for madlavning og dedikation til at nå dit mål som kok, mad iværksætter og mere, er der ingen bedre tid til at starte en karriere i dette blomstrende landskab. Dette program giver en stærk kulinarisk fundamenning med en praktisk eksternship.

Studerende erhverver intensiv faglig og praktisk erfaring med de daglige kulinariske forberedelser og drift af et professionelt køkken. Leveringsteknologi med kulinarisk ekspertise i verdensklasse, dette program leverer førsteklasses træning i et langt mere overkommeligt format end traditionelle madlavningskoler. Ved at lære grundlæggende madlavningsteori og -teknikker ved at engagere online læseplan, kan eleverne sætte deres færdigheder i praksis i hvert klassemøde, som finder sted i et professionelt køkken sammen med top kokke.... [-]

USA Irvine USA Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Melbourne Polytechnic

Vil du være chef? Eller endda ejer restauranten? Melbourne Polytechnic s certifikat IV i Commercial Cookery har alle de ingredienser og teknikker, du skal bruge til at sk ... [+]

Vil du være chef? Eller endda ejer restauranten? Melbourne Polytechnic s certifikat IV i Commercial Cookery har alle de ingredienser og teknikker, du skal bruge til at skabe din perfekte karriere.

Den fulde pakke er bare til dig

Melbourne Polytechnic er det eneste træningscenter i Victoria, der giver adgang til en fuldt operationel vingård og kødforarbejdningsanlæg på Epping Campus. Vi har det bedste for at gøre dig bedst.

En spændende karriere menu

Melbourne Polytechnic s Certificate IV i Commercial Cookery kombinerer dine tekniske kogekompetencer med administration af gæstfrihed. Du vil lære af branchefaglige fagfolk i moderne, state-of-the-art faciliteter, herunder den populære St Georges restaurant på Preston campus.... [-]

Australien Melbourne
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
1 måned
på universitet
Læs mere på dansk