Filter
Certificate
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Certifikat programmer giver de studerende med særlige kompetencer og forberede dem med den viden, de har brug for kvalifikationer eksamener. Disse programmer generelt tager omkring et år at færdiggøre. Når et certifikat, er fremstillet, kan eleverne være klar til at komme videre i deres karriere, eller de kan have nået en vigtig akademisk milepæl. Certifikatet viser, at særlige kompetencer er blevet udviklet og specialiseret uddannelse er modtaget.

 

Hvad er et certifikat i uddannelse? Det er en faglig kvalifikation, at lærerne i mange lande bruger til at forbedre deres evne til at undervise på videregående niveau eller inden for specialiserede områder. Der er mange typer af programmer at vælge imellem: Sport, Fitness, og ledelse; Early Childhood Education; Engelsksprogede uddannelse; og Computing og IT er blot nogle få eksempler. Klasser, der er truffet som led i dette program giver muligheder for studerende til at finpudse deres færdigheder og få et dybere niveau af forståelse.For eksempel Certificate of Higher Education i Business and Management program omfatter fokus på økonomi og regnskab, personaleledelse, og marketing.

 

Der er flere fordele ved at udfylde et certifikat program. Mange fagfolk nyde evnen til at fokusere på et bestemt område inden for uddannelsesområdet. En studerendes personlige uddannelse kan skræddersys til at opfylde deres mål og interesser. Med afslutningen af ​​programmet, kan fagfolk har adgang til bedre karrieremuligheder. En anden vigtig fordel er fundamentet for yderligere undersøgelser.

 

Udgifterne til certifikat programmer varierer meget fra den ene skole til den anden, og på tværs af landegrænser. Kommende studerende skal kontakte de enkelte skoler for specifikke oplysninger om omkostningerne.

 

Med et certifikat i hånden, kan kandidater forvente at finde stillinger som undervisere, ledere af programmer i en skole, undervisningsassistenter, eller som fortsættende studerende.Jobs kan findes som forskere, i udvikling af læseplaner, og på specialiserede områder inden for uddannelsesområdet. Mange kandidater er allerede etableret i deres karriere og bruge programmet til at åbne op for muligheden for avancement.

 

Kommende studerende kan gennemgå de forskellige skoler og programmer, der tilbydes. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

 

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

34 Resultater i Uddannelse

Reeves College

Start en givende og efterspurgt karriere med uddannelsesassistent-diplomprogrammet på Reeves College . ... [+]

Start en givende og efterspurgt karriere med uddannelsesassistent-diplomprogrammet på Reeves College .

På mindre end et år lærer du hvordan du hjælper børn og unge, der har brug for ekstra støtte for at opnå deres fulde potentiale. Dine kurser vil dække nøgleområder, herunder fundamenter af specialundervisning, læring og adfærd, autisme, kognitive og fysiske udfordringer og meget mere. For at størkne dine nye færdigheder og viden, vil du også gennemføre to praktiske praktikophold. Når du er færdiguddannet, vil du være klar til at gøre en forskel i klasseværelset og andre uddannelsesmiljøer.

[-]
Canada Edmonton
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
WITS Language School

Idéen om at undervise engelsk til talere af andre sprog tiltrækker en række mennesker fra alle hjørner af den engelsktalende verden, fra universitetsstuderende, der tager ... [+]

Start din undervisnings karriere

Idéen om at undervise engelsk til talere af andre sprog tiltrækker en række mennesker fra alle kanter af den engelsktalende verden, fra universitetsstuderende, der tager et mellemrum år til langsigtede rejsende til dem, der har besluttet at ændre deres karriere (og deres livsstil ) og dem, der har pensioneret. Undervisning i udlandet er en uforglemmelig oplevelse, der giver dig den sjældne mulighed for at fordybe dig i en udenlandsk kultur og lære om et land og dets folk, mens du rejser og tjener penge. Der er også mange spændende muligheder for at undervise i engelsk som et andet eller fremmedsprog i Sydafrika.

Undervisning i engelsk til talere af andre sprog er en tilfredsstillende og givende karriere. Der er stillinger til rådighed til at undervise forskellige niveauer og aldersgrupper, fra børnehave til videregående uddannelse og business engelsk. Det meste andet eller fremmedsprog Engelske klasser er studentcentrerede, kommunikative og aktivitetsbaserede, så de studerende får mulighed for at interagere og lære engelsk i et stimulerende og interessant miljø, mens de har det sjovt. TESOL kursuset forbereder dig til en karriere i engelsk sprogundervisning.... [-]

Sydafrika Johannesburg
August 2019
Fuldtid
Deltid
4 - 12 uger
på universitet
Undervisning både online og på universitetet
Læs mere på dansk
Vancouver Career College

Early Childhood Education certifikatprogrammet på Vancouver Career College kombinerer teori og praktisk viden for at forberede dig til en givende karriere inden for børne ... [+]

At arbejde med børn er et krævende, men inspirerende job. Fællesskaber er altid på jagt efter entusiastiske og veluddannede kandidater til at udfylde en række dynamiske holdninger i tidlig barndomsuddannelse.

Early Childhood Education certifikatprogrammet på Vancouver Career College kombinerer teori og praktisk viden for at forberede dig til en givende karriere inden for børnepasning. Core læseplan fokuserer på børnevækst og udvikling, vejledningsfærdigheder, forholdsbygning, adfærdshåndtering, sundhed, sikkerhed og programplanlægning. Studerende lærer også at bruge musik, drama, kunst og bevægelse for at muliggøre læring. Efter at have gennemført de krævede kurser, kan eleverne ansøge om et ECEA-certifikat fra Early Childhood Education Assistant via Early Childhood Education Registry.... [-]

Canada Burnaby Vancouver Surrey Abbotsford Port Coquitlam Kelowna  + 3 Mere
September 2019
Deltid
43 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University Preparation College

Denne kvalifikation giver arbejdstagere, der søger at arbejde sammen med børn i overvåget eller uovervåget kapacitet med forståelse af børnecentreret tilgang, viden om læ ... [+]

Oversigt

Denne kvalifikation giver arbejdstagere, der søger at arbejde sammen med børn i overvåget eller uovervåget kapacitet med forståelse af børnecentreret tilgang, viden om læring og udvikling og anvendelse af organisationspolitikker, procedurer og individuelle børneprofiler til planlægning af aktiviteter og pasning af børn, hvilket letter deres fritid og leg og gør det muligt for børnene at opnå deres fysiske og mentale udvikling.

At gennemføre denne kvalifikation vil forberede dig til arbejde i de tidlige barndomsuddannelsesinstitutioner, der opfylder kravene i uddannelses- og plejedienstatens forordninger og den nationale kvalitetsstandard.

Dette program omfatter 540 timer ansigt til ansigt, hvoraf 120 timer er praktiske.... [-]

Australien Bankstown Surry Hills
April 2019
Fuldtid
9 måneder
Undervisning både online og på universitetet
Læs mere på dansk
Tufts University - School of Engineering

Lærer Engineering Education Program (TEEP) Certifikat Program graduate kurser er designet til at opbygge viden inden for teknik og ekspertise inden for undervisning tekni ... [+]

Lærer Engineering Education Program (TEEP) Certificate Program giver lærere mulighed for at bringe praktisk teknologi til deres studerende.

Lærer Engineering Education Program (TEEP) Certifikat Program graduate kurser er designet til at opbygge viden inden for teknik og ekspertise inden for undervisning teknik. Deltagerne indskriver som elever i fire kandidatniveau kurser, der er strenge og engagerende. Hvert kursus er værd at fire graduate credit timer, hvilket giver deltagerne i alt 16 kredit timer efter afslutningen.

TEEP programmet er modelleret efter Tufts Center for Engineering Education og Outreach personligt, praktiske workshops og kurser. Kurserne er ikke fyldt med forelæsninger og flere valgmuligheder, men med praktiske udfordringer, arbejde med dine egne elever og diskussioner. For indholdskurser deles deltagerne et materialepakke lige til deres dør og uploade billeder og video af deres designløsninger på et brugervenligt websted. Pædagogik kurser opgave deltagere med interviewe studerende, forsøger aktiviteter i deres klasseværelser, og diskutere aflæsninger. Ugentlige opgaver er designet til at arbejde med travle tidsplaner.... [-]

USA Medford
August 2019
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Vores TEFL Certificate Program kombinerer omhyggeligt de nuværende tendenser i sprogundervisningspædagogik med traditionelle bedste praksis inden for sprogundervisning. U ... [+]

Oversigt

Vores TEFL Certificate Program kombinerer omhyggeligt de nuværende tendenser i sprogundervisningspædagogik med traditionelle bedste praksis inden for sprogundervisning. Uanset om dit mål er at undervise voksne, børn eller begge, behandler vores programindhold omhyggeligt disse unikke målgrupper. Dette er et fuldtidsdagsprogram.

FordeleVælg mellem et 3-måneders program af TEFL kursus eller et 6-måneders program af TEFL kursusarbejde plus TEFL praktikopholdLær bedste praksis i forskellige nuværende og traditionelle metoder fra fremtrædende lærerlærereStuder sammen med indfødte engelsktalende i integrerede klasserDeltag lokale og / eller regionale professionelle CATESOL konferencer for at udforske de seneste tendenser og udviklingerFortsæt din karriere som engelsklærer, mens du samarbejder med fagfolk på TESL / TEFL-feltetOverhold lærere i amerikanske ESL-klasseværelser og planlæg og gennemføre en lektion på en amerikansk skoleØv dine undervisningsfærdigheder i en klasseværelseUdvikle de færdigheder, du har brug for til at lykkes i yderligere post-graduate studier i TEFL og relaterede felterFå en konkurrencemæssig fordel på det globale engelskundervisningsmarked med muligheder for TEFL-praktik inden for vores egne brancheførende ESL-programmerCurriculumPræsentationsfærdigheder SeminarTEFL Professional WorkshopsIntroduktion til sprogundervisningsteorierMetoder til TEFLUndervisning af færdighederneUndervisning UdtalelsesfærdighederUndervisning unge lærere (K-12)Sprogdiagnostik og vurderingUndervisningspraksisPraktikophold... [-]
USA Irvine
April 2019
Fuldtid
2 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Johns Hopkins-certifikatet inden for bioteknologiuddannelse består af fem kandidatniveauer, der indeholder undersøgelsesorienterede tilgange og integrering af teknologi i ... [+]

Johns Hopkins-certifikatet inden for bioteknologiuddannelse består af fem kandidatniveauer, der understreger undersøgelsesorienterede tilgange og integrering af teknologi inden for biovidenskabelig uddannelse.

Programmet udfordrer dig også til at analysere ny forskning inden for biovidenskab uddannelse, reflektere over din læring og praksis, og udvikle undervisningsværktøjer og evalueringsstrategier til at engagere dine studerende i biovidenskab-relaterede problemer og forespørgsler. Certifikatet udnytter Johns Hopkins Universitets ekspertise inden for bioteknologi og lærer forberedelse til at hjælpe lærere udvikle effektive nye tilgange til at bringe disciplinen til liv i dagens klasseværelse. Efter at have afsluttet certifikatet inden for bioteknologiuddannelse kan du tælle nogle kreditter mod en cand.merc. I bioteknologi.... [-]

USA Washington
September 2019
Deltid
1 - 5 år
Online
Læs mere på dansk
Westcliff University

Den College of Education har vedtaget en internationalt anerkendt program på engelsk instruktion pædagogik. Det er anerkendt for sin innovative metode til engelsk pædagog ... [+]

Gateway til Worldwide Opportunities Lær engelsk til taler andre sprog

Westcliff Universitets TESOL certifikat program er skræddersyet specifikt til erhvervsaktive voksne. Du kan vælge mellem campus og online-program. I løbet af 8-ugers program, vil du være i stand til at interagere med forskellige professorer og lære forskellige undervisningsmetoder.

Den College of Education har vedtaget en internationalt anerkendt program på engelsk instruktion pædagogik. Det er anerkendt for sin innovative metode til engelsk pædagogik med dokumenteret succes på engelsk instruktions skoler rundt omkring i verden.

Seminariet programmer giver instruktion til taler fremmedsprog at lære engelsk fundamentals. Undervisningen vil forberede de studerende til at lære engelsk, så de kan anvende det i Business eller Education.... [-]

USA Irvine
Deltid
Undervisning både online og på universitetet
Læs mere på dansk
Full Sail University

Engelsk som andet sprog på Full Sail University er skræddersyet til studerende, der ønsker at fortsætte deres studier i underholdning og medier. Det er ikke beregnet til ... [+]

engelsk som andetsprog på Full Sail University er skræddersyet til studerende, der ønsker at fortsætte deres studier i underholdning og medier. Det er ikke beregnet til studerende, der ønsker en generel eller "stand-alone" engelsk sprogprogram. Målene er relateret til erhvervsuddannelse og begreber, og vil forberede de studerende til indrejse i uddannelser i underholdnings- og medievidenskab.

Full Sail University engelsk som andet sprog (ESL) kurser af undersøgelsen fokus på de sproglige færdigheder testet i universitetet anerkendt, sprogkundskaber eksamener. Der indføres også eleverne til industrien underholdning og medier. Studerende behøver ikke at være dygtige i det engelske sprog til at deltage.... [-]

USA Winter Park
January 2020
Fuldtid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Saint Joseph's University Online

Saint Joseph's University tilbyder et af de eneste online træningsprogrammer i verden til det populære Wilson Reading System® til studerende med særlige behov. Efter afsl ... [+]

Saint Joseph's University tilbyder et af de eneste online træningsprogrammer i verden til det populære Wilson Reading System® til studerende med særlige behov. Efter færdiggørelsen af ​​dette spor vil kandidater modtage Wilson Reading System®-certificeringen og være parat til at levere multi-sensorisk læsning til studerende i en række forskellige indstillinger.

Der er mange fordele ved at tjene din Wilson Reading System® certificering online, såsom evnen til at:

Opnå dine uddannelsesmål, samtidig med at du opfylder dine professionelle forpligtelserLog ind i klassen lige fra din bærbare computer eller hjemmecomputerArbejd behageligt i dit eget tempoUdnyt evnen til at forbinde og arbejde med en lang række online-eleverIndsende opgaver elektronisk... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
International Montessori Institute

Montessori Education Law er et uddannelsesprogram med et solidt videnskabeligt fundament. Dens innovative funktioner til at hjælpe børns fysiske og mentale udvikling som ... [+]

Begrænsede steder

Montessori Education Law er et uddannelsesprogram med et solidt videnskabeligt fundament. Dens innovative funktioner til at hjælpe børns fysiske og mentale udvikling som helhed er bredt anerkendt over hele verden.

Som en videnskabelig metode baseret på systematisk observation af børns naturlige natur tilpasser den sig til de særlige behov i hver fase af menneskelig udvikling.

Dr. Maria Montessori fandt ud af, at de første tre år af nyt liv er afgørende og behovet for at skabe et sandt livs hjælper for børn på dette stadium som et innovativt element i vores samfund.

International Montessori College (IMI) håber at give dig en innovativ træning, der foregår online, så dit ønske om selvuddannelse er koordineret med din familie og dit arbejde. Eksisterende nye teknologier giver os mulighed for at nyde denne fleksible model og opretholde et højt kvalitetsniveau.... [-]

Spanien Vilafant Italien Rome Barcelona  + 1 Mere
April 2019
Fuldtid
1 år
Online
Læs mere på dansk
Glasgow Clyde College

Dette kursus er ideelt, hvis du ikke har nogen tidligere undervisningskvalifikationer, eller hvis du allerede arbejder i træning, voksenuddannelse, samfundsuddannelse og ... [+]

Lær at lære din dygtighed eller profession

Dette kursus er ideelt, hvis du ikke har nogen tidligere undervisningskvalifikationer, eller hvis du allerede arbejder i træning, voksenuddannelse, samfundsuddannelse og arbejdsbaseret læring og ønsker at opnå en nationalt anerkendt kvalifikation. Det indebærer en periode med kort fuldtidsstudium i Skotland, Storbritannien. Kurset leveres normalt over et 2 ugers program./>

Det ville hjælpe med at forberede dig til en karriere inden for erhvervsuddannelse som træner eller forelæser i dit eget fagområde.

Hvad skal jeg lære?/>roller, ansvar og forhold i uddannelse og erhvervsuddannelseinklusiv undervisnings- og læringsmetoder inden for uddannelse og erhvervsuddannelsevurdering i uddannelse og erhvervsuddannelse.... [-]
Det Forenede Kongerige Glasgow
April 2019
Deltid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Efter afslutningen af ​​ESL-strengen på Master of Arts i pensum og undervisning eller Master of Arts i ESL, er kandidater berettiget til ESL-godkendelsen, der skal vedhæf ... [+]

ESL og tosprogede påtegninger er designet til lærere, der har tilladelse til at undervise i USA. Efter afslutningen af ​​kurser er kandidater berettiget til ESL-godkendelsen, der skal vedhæftes til en eksisterende standardundervisningstilladelse, der tilbydes af staten Illinois. Kandidater uden for Illinois bør kontakte deres statslige bestyrelse for at blive berettiget. Kandidater, der søger den tosprogede påtegning i staten Illinois, bliver nødt til at bestå en sprogfærdighedseksamen. Se venligst ISBE's hjemmeside for mere information.

ESL og tosprogede godkendelsesprogrammer er tilpasset TESOL-standarderne.

[-]
USA River Forest
August 2019
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

ECT-certifikatprogrammet er designet til pædagoger og praktikere, der arbejder med småbørn i førskolebarn gennem anden klasse i forskellige uddannelsesmæssige rammer. ... [+]

ECT-certifikatprogrammet er designet til pædagoger og praktikere, der arbejder med småbørn i førskolebarn gennem anden klasse i forskellige uddannelsesmæssige rammer. På trods af den nationale indsats for at gøre teknologi og teknik til en prioritet i den tidlige barndomsuddannelse, viser forskning, at få lærere har en baggrund, der forbereder dem til at opnå dette tilstrækkeligt. Udover lærere, der arbejder i formelle skoleindstillinger, er der et stigende antal praktikere og fagfolk, der arbejder med unge børn i uformelle uddannelsesmæssige forhold som museer, biblioteker, dagpleje, lejre, skaberrum, efterskoleprogrammer og andre læringsmiljøer , der føler et øget behov for at integrere teknologi i deres arbejde med små børn. ECT certifikatprogrammet er designet til at imødekomme disse travle fagfolks behov ved at tilbyde et blandet program, der overvejende er online (med kun ét på campuskrav) ved den studerendes eget tempo for at give deltagere over hele USA og verden mulighed for at øge deres selvtillid undervisning med og gennem nye teknologier.... [-]

USA Medford
September 2019
Deltid
Undervisning både online og på universitetet
Læs mere på dansk
Stenberg College

Early Childhood Educators (ECE) plan og bly aktiviteter for førskolebørn til at opmuntre deres intellektuelle, fysiske, følelsesmæssige, sociale, sproglige og kulturelle ... [+]

Early Childhood Educators (ECE) plan og bly aktiviteter for førskolebørn til at opmuntre deres intellektuelle, fysiske, følelsesmæssige, sociale, sproglige og kulturelle vækst. Børn erhverver 85% af deres personlighed, færdigheder og intellekt, når de er fem år gamle. Vær en del af deres uddannelse i deres mest formative år.

I løbet af dette program vil eleverne:Lær teknikker, der hjælper børn med at lære gennem spilUdvikle færdigheder til at skabe et sikkert, sundt og stimulerende børnepasningsmiljøFå evnen til at give rige læringserfaringer for børn at sætte scenen for livslang læringFaktaVarighed: 76 uger, herunder en 8-ugers praktikum og en 30-ugers co-opLeveringsmetode: I klasseSprog: EngelskIndtag: april og septemberCredentialtildeling: CertifikatArtikulation / Pathway : Kandidater bevilget overførselskreditter til BCIT's Business Management Advanced Diploma - ved afslutningen kan de fortsætte med at BCIT's Bachelor of Business Administration (BBA)Program... [-]
Canada Surrey
April 2019
Fuldtid
76 uger
på universitet
Læs mere på dansk