Filter
Certificate
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et certifikat er en akademisk betegnelse tildelt studerende, der med succes gennemfører forudbestemte kurser i et bestemt område eller felt. Et certifikat kræver typisk mindre tid og kræfter end et uddannelsesprogram, men kan tjene som en stigningstakt for dem, der ønsker at fremme deres akademiske karriere.

Hvad er et certifikat i projektledelse? Denne omfattende studieforløb arbejder for at sikre, at deltagerne er parat til at opfylde kravene fra forskellige projekter verden over. Et sådant kursus lærer typisk eleverne vigtige værktøjer og teknikker, der kan bruges i adskillige projektledelsesmiljøer. Studerende lærer at administrere og køre projekter med hårde og hurtige tidsbegrænsninger og deadlines, og vil gennemgå, hvordan man maksimerer budgetter til det bedste af deres evner.

Studerende, der afslutter et certifikat i projektledelse, er forberedt på arbejde på en række forskellige steder over hele verden og har også tjent værdifulde livskvalifikationer, der kan gennemføres i en lang række globale sektorer. Certifikatindehavere er også ofte i stand til at kommandere flere penge end dem uden certifikater og bliver ofte ansat over ejere af certifikater.

Der er stor variation i omkostningerne ved at opnå et certifikat i projektledelse. Faktorer, der spiller en rolle i forbindelse med fastsættelse af programudgifter, omfatter generelt længden af ​​det program, der er taget, og den geografiske region, hvorigennem den tilbydes.

Projektledelse færdigheder er yderst ønskværdige i dagens globale arbejdsstyrke, og dem, der med held tjener et certifikat i projektledelse, er parat til at fungere som projektledere i stort set enhver branche verden over. Mange fortsætter med at finde arbejde inden for finansiering, teknik, administration, informationsteknologi, produktion, regering eller fast ejendom, blandt andre områder.

Hvis en givende karriere som projektleder lyder som noget, du gerne vil lære mere om, udnytter vores omfattende katalog over globale programmer og bruger føringsformularen til at finde en, der passer til dine unikke behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

35 Resultater i Projektledelse

edX

Forbedre dine projektledelsesevner og lær de vigtigste strategier for at skabe afgørende finansiering til dit projekt. Dette program vil give dig den grundlæggende viden ... [+]

Forbedre dine projektledelsesevner og lær de vigtigste strategier for at skabe afgørende finansiering til dit projekt.

Er du involveret i udvikling og gennemførelse af tekniske projekter og ivrig efter at vide, hvad der kræves for at finansiere et projekt med succes? Vil du være mere i kontakt med de seneste udviklinger i projektfinansiering og kunne bruge disse til din fordel? For at drage fordel af en række nye projektkontrakter og finansieringsmetoder skal fagfolk, der arbejder med infrastruktur og industrielle projekter, have en god forståelse for, hvordan projektfinansiering fungerer, og hvordan projektinvesteringer og långivere tænker og vurderer risikoen ved et projekt.

... [-]
USA Cambridge
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
10 - 14 uger
Online
Læs mere på dansk
edX

Udvikle de projektledelseskompetencer, du har brug for for at kunne klare kompleks ingeniørarbejde, infrastruktur og andre store projekter. ... [+]

Udvikle de projektledelseskompetencer, du har brug for for at kunne klare kompleks ingeniørarbejde, infrastruktur og andre store projekter.

Undervurdering af projektkompleksitet er bredt accepteret som en af ​​hovedårsagerne til projektfejl. På baggrund af internationale benchmarkingaktiviteter (Merrow, 2010) ved vi, at i gennemsnit 40% af projekterne ikke leverer det, de lovede.

Så hvordan kan du som ingeniør med teknisk baggrund forbedre din projektydelse?

I dette program lærer du de projektledelseskompetencer, du har brug for for at kunne klare tekniske projekter. For det første vil du fokusere på de tidlige projektfaser, som er afgørende for at opnå projektsucces. Områderne omfatter projektlederen og teamet, projektprocessen og projektets kontekst. I slutningen af denne del af programmet har du oprettet din egen projektudførelsesplan.... [-]

USA Cambridge
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
10 - 14 uger
Online
Læs mere på dansk
edX

I dette professionelle certifikatprogram lærer du mekanikerne til, hvordan man designer og lette projekter ved hjælp af "rene" Agile Scrum og Lean Kanban teknikker. Du vi ... [+]

Master Scrum og principperne for Agile projektledelse til at levere hurtigere og mere innovative løsninger ved at frigøre dit teams potentiale.

I dette professionelle certifikatprogram lærer du mekanikerne til, hvordan man designer og lette projekter ved hjælp af "rene" Agile Scrum og Lean Kanban teknikker. Du vil også lære afvejninger af brugen af hybridteknikker som Lean Startup, Scaled Agile For Enterprise (SAFe) og Disciplined Agile Development.

Vi vil derefter gå ud over disse rammer til de videnskabelige og grundlæggende principper, du skal sikre dig, at du får de største fordele ved Agile Project Management-metoder: Hastighed, Innovation, Ledelse og Kaizen (Change to the Better).... [-]

USA Cambridge
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
20 uger
Online
Læs mere på dansk
The Learning People

Hvis du vil udvikle dine projektledelseskompetencer med globalt anerkendte kvalifikationer fra PMI og PRINCE2, og blive en førende projektleder, så er vores projektledels ... [+]

Hvis du vil udvikle dine projektledelsesevner med globalt anerkendte kvalifikationer fra PMI og PRINCE2 og blive en førende projektleder, så er vores projektledelsessamling til dig.

1. Tilpasset til nye og mid-level projektledere

Certified Associate in Project Management - CAPM - validerer din viden om projektledelsesprocessen og hjælper dig med at øge din beskæftigelsesevne i alle brancher.

2.Access til bøger 24x7

Indeholder titler af ledende industrieksperter, der er tilgængelige for dig, mens du er på farten.

3.Praktise miljø

Et engagerende læringsmiljø gør det muligt for virkelige scenarier at spille ud i en sikker sammenhæng, så eleverne kan trække ud af erfaring.... [-]

Det Forenede Kongerige Brighton Irland Dublin Australien Sydney New Zealand Wellington  + 4 Mere
August 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 4 måneder
Online
Læs mere på dansk
The Learning People

Vores projektledelsessamlinger indeholder de kurser, træning og ressourcer, du har brug for til at lykkes som projektleder, med globalt anerkendte certificeringer fra PMI ... [+]

Vores projektledelsessamlinger indeholder de kurser, træning og ressourcer, du har brug for til at lykkes som projektleder, med globalt anerkendte certificeringer fra PMI og PRINCE2.

1. Tilpasset til erfarne projektledere

Projektledelse Professionel - PMP - anerkender en persons kompetence til at udføre som projektleder som ledende og ledende projekter.

2. Adgang til bøger 24x7

Indeholder titler af ledende industrieksperter, der er tilgængelige for dig, mens du er på farten.

3. Øvelsesmiljø

Et engagerende læringsmiljø gør det muligt for virkelige scenarier at spille ud i en sikker sammenhæng, så eleverne kan trække ud af erfaring.

VejledningCer... [-]
Det Forenede Kongerige Brighton Irland Dublin Australien Sydney New Zealand Wellington  + 4 Mere
August 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
FOCUS LEARNING

Denne kvalifikation er egnet til autonome personer, der identificerer og anvender projektledelsesevner og -kendskab i mange forskellige sammenhænge. ... [+]

Hvem er dette kursus for?

Denne kvalifikation er egnet til autonome personer, der identificerer og anvender projektledelsesevner og -kendskab i mange forskellige sammenhænge.

Jobtitler til disse roller kan omfatte kontraktansvarlige, projektadministratorer, kvalitetsofficerer og små virksomheder. Personer i disse roller kan være medlemmer af et projektteam uden direkte ansvar for de samlede projektresultater. Først og fremmest vil disse roller understøtte større projektoperationer.

Kurset er velegnet til lokale og internationale studerende, der vil være involveret i uddannelse i fuld tid kapacitet inden for klasseværelset miljø.

Vurdering Sammendrag

Teori og praktisk viden og færdigheder vurderes i et klasseværelse og færdiggøres enkeltvis ved hjælp af en række vurderingsmetoder.... [-]

Australien Melbourne
Kontakt skolen
Engelsk
26 uger
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
The Learning People

Hvis du bruger agile praksis i dine projekter, eller hvis din organisation vedtager agile tilgange til projektledelse, er PMI Agile Certified Practitioner - ACP-certifice ... [+]

Hvis du bruger agile praksis i dine projekter, eller hvis din organisation vedtager agile tilgange til projektledelse, er PMI Agile Certified Practitioner - ACP-certificering til dig.

1. Agile metoder anvendes i 80% af alle udviklingsprojekter

Brugen af ​​en fleksibel tilgang til styring af it-projekter er dramatisk steget i løbet af de sidste syv år, hvilket har bidraget til at fremskynde softwarelevens udviklingslivscyklus - SDLC - og undlade unødvendige stadier.

2. Industri standard agile certificering

PMI ACP tester et bredere spektrum af metoder end alternative fleksible kvalifikationer, herunder Scrum XP, Lean og Kanban.

3. Den ideelle kvalifikation til it-projektledere... [-]

Det Forenede Kongerige Brighton Irland Dublin Australien Sydney New Zealand Wellington  + 4 Mere
August 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 12 uger
Online
Læs mere på dansk
American Heritage College

Dette kursus er en omfattende undersøgelse af Projektledelse principper og kendskabet til viden. Studerende vil lære om procesgrupper og videnområder. ... [+]

Projektledelse Uddannelse

Dette kursus er en omfattende undersøgelse af Projektledelse principper og kendskabet til viden.

Studerende vil lære om procesgrupper og videnområder. Programmet introducerer de praktiske indsigter og teknikker, der kan anvendes til styring af projekter, total kvalitetsstyring, løbende forbedringsprogrammer og drevet til radikalt omstrukturering af forretningsprocesser, integreret visning af projektledelse, effektiv forretningskommunikationsfærdigheder, strategiske eller organisatoriske færdigheder, rekruttering og bemandingskoncepter og teknikker. Selv om certificering ikke er påkrævet, færdiggørelsen af ​​dette program og opfylder andre faglige og erfaringsmæssige krav, skal du forberede den professionelle, der gerne vil opnå Procurement Management Professional (PMP) certificering.... [-]

USA Orange Garden Grove Long Beach Oceanside  + 1 Mere
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
E-Learning University of Athens

Den uddannelsesmæssige online kursus "Advanced Project Management - Professional Education" er baseret på International Project Management Association (IPMA) standarder. ... [+]

Professionel Uddannelse

Den uddannelsesmæssige online kursus "Advanced Project Management - Professional Education" er baseret på International Project Management Association (IPMA) standarder.

En ekstra valgfri træningslektion er også tilgængelig (med et ekstra gebyr 150 €) for at uddanne kandidaterne til eksamensbeviset IPMA Level D (Certified Project Management Associate), som er organiseret af det autoriserede hellenske IPMA Project Managers Certification Body ( PMGCert) i Athen, Grækenland.

Læringsmaterialet består af omfattende tekst, præsentationer, videoforelæsninger og løsningen af ​​de erhvervede videntests, der er vurderet og integreret med vejledning og forklaringer fra vejleder. Det nuværende kursus er inkluderet i Business - Economics kategori af vores online kurser, og det kører via en brugervenlig uddannelsesplatform.... [-]

Grækenland Athens
Kontakt skolen
Engelsk
20 uger
Online
Læs mere på dansk
ExcelR Raising Excellene

ExcelR tilbyder fire dage PMP® certificering uddannelse som en del af vores portefølje af projektledelse kurser. PMI PMP® Certificering træning leveres af højt erfarne og ... [+]

ExcelR tilbyder fire dage PMP® certificering uddannelse som en del af vores portefølje af projektledelse kurser. PMI PMP ® Certificering træning leveres af højt erfarne og certificerede undervisere, der betragtes som en af ​​de bedste træner i branchen.

Vi er et af de bedste PMP® træningsinstitutter, og vores bedste træningsuddannelse giver dig en grundig viden om projektledelse baseret på PMBOK Guide Femte udgave og hjælper dig med at få PMP ® certificeret. Sammen med den fire dages træning tilbyder vi dig 180-dages e-learning adgang, tre sæt 200 simulerede PMP ® mock undersøgelser, viden område kloge test, 35 kontakt timer, gratis online instruktør ledet begynder MS Project Professional 2013 træning og meget flere sådanne faciliteter.... [-]

Indien Bengaluru
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Online
Læs mere på dansk
ExcelR Raising Excellene

ExcelR tilbyder to dage Certified Lean Six Sigma Green Belt Certificering og træning for både enkeltpersoner og virksomhedens medarbejdere. Lean Six Sigma certificering t ... [+]

. Hvad er LEAN SIX SIGMA GREEN BELT?

ExcelR tilbyder to dage Certified Lean Six Sigma Green Belt Certificering og træning for både enkeltpersoner og virksomhedens medarbejdere. Lean Six Sigma certificering træning er leveret af erfarne og en af ​​de bedste Six Sigma trænere i branchen. Uddannelsen vil blive drevet af Mini-tab og praktisk eksponering er sikret med et klasseværelsesprojekt.

Lean Six Sigma er designet til at indarbejde begreberne Lean (reducere affald) og Six Sigma (reducere variation). Begreberne af disse metoder komplementerer hinanden og skaber synergistisk indvirkning på at opnå dybe resultater. Resultaterne er så fremragende, at det øger både bundlinjen (overskud) og toplinjen (stigning i forretningen).... [-]

Indien Bengaluru
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Central Law Training

CLT Skotland er også glade for at tilbyde Online Certificate i Project Management for advokater, der introducerer gennemprøvede teknikker til forvaltning og tilpasser dis ... [+]

CLT Skotland er også glade for at tilbyde Online Certificate i Project Management for advokater, der introducerer gennemprøvede teknikker til forvaltning og tilpasser disse til at gøre dem relevante og gælder for den juridiske sektor. Du vil blive introduceret til strukturerede tilgange, der sikrer du opfylder forretningsmål samtidig øge klient værdi og sikre rentabiliteten. En række skabeloner er inkluderet, og du vil blive vejledt i brugen at få dem til at arbejde bedst for dig. Kurset afsluttes fleksibelt online omkring andre forpligtelser. Ved afslutningen vil du modtage et certifikat i Project Management for advokater, der indgås af CLT Skotland i samarbejde med University of Strathclyde.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
August 2019
Engelsk
Deltid
6 timer
Online
Læs mere på dansk
Morgan International

Få en omfattende forståelse af alle aspekter af projektledelse, fra væsentlige teknikker og nyeste bedste praksis, helt frem til at maksimere ROI af et projekt og strateg ... [+]

Project Management Professional

Få en omfattende forståelse af alle aspekter af projektledelse, fra væsentlige teknikker og nyeste bedste praksis, helt frem til at maksimere ROI af et projekt og strategisk beslutningstagning.

Hvad betyder det for dig?

[-]
Libanon Beirut Jordan Amman Saudi-Arabien Dammam Jeddah Riyadh Kuwait Kuwait City Indien Pune Hyderabad Chennai New Delhi Canada Mississauga Vancouver Montreal Frankrig Paris Schweiz Geneva Tyskland Frankfurt Qatar Doha Ukraine Kyiv Bahrain Manama Forenede Arabiske Emirater Abu Dhabi Dubai Al Ain Rusland Moscow Ægypten Cairo Kasakhstan Almaty Bengaluru  + 38 Mere
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
Online
Læs mere på dansk
ADEN Tegucigalpa

Hvordan man korrekt styre projektet KORREKT ... [+]

styring korrekt PROJEKTET KORREKT

MÅL

Tilegne sig den viden, færdigheder og redskaber, der er nødvendige for en korrekt og effektiv administration af projekterne, ifølge den viden (god praksis) defineret af Project Management Institute (PMI) i PMBOK® 5. udg. (Guide til Project Management Body of Knowledge - PMBOK Guide). At kende og anvende processen til at formulere og evaluere et investeringsprojekt: identificere, måle, vurdere, orden og sammenligne og dermed identificere den korrekte projekt. Påfør softwareværktøjer til kunst at lave processer og projektstyring. Træn dine evner som projektleder, ved hjælp af management simulatorer, ligesom piloter er uddannet i flysimulatorer. At lære at identificere de kritiske variabler, der bestemmer succes projekter. Administrer situationer risiko og usikkerhed, for at maksimere sandsynligheden for og konsekvenserne af positive hændelser og minimere sandsynligheden for og konsekvenserne af uønskede mål hændelser projekter. Øge korrekt forvaltning af det rigtige projekt, anvender agile management teknikker. Vær et skridt til at gælde for internationale certificeringer af Project Management Institute PMP ® (Project Management Professional) og PMI-ACP ® (PMI Agile Certified Practitioner). ... [-]
Honduras Tegucigalpa
September 2019
Engelsk,Spansk
Fuldtid
130 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Adept Technology Dubai

Adept er en global uddannelse Virksomheden startede i 2004, som nu er udvidet over hele kloden, som bekræfter over 100.000 fagfolk! Vi har ført MSP Uddannelse & Certi ... [+]

Inkluderet i kurset Online uddannelse klasse for både MSP (Managing Successful Programmes) Foundation & Practitioner E-bøger 2 Eksamen Inkluderet (taget online) 98% eksamen Pass Rate Eksamen støtte og forberedelse Pass Garanti * Hvis du ikke kan passere, 2. forsøg er gratis Deltagelse Certifikat MSP Certificeringer sendt til dig Oversigt

MSP - hjælper dig opnå gode resultater af omlægningen Organisationer er i stigende grad erkender deres behov for programforvaltningen. Vedtagelsen af ​​MSP er vokset i hele verden, som den er blevet etableret som standard for programforvaltningen. Store, komplekse leverancer er ofte opdelt i håndterbare, indbyrdes forbundne projekter. For dem forvalte denne samlede levering, principperne for programforvaltningen er nøglen til at levere til tiden og inden for budgettet. Managing Successful Programmes består af et sæt principper, governance temaer og en transformerende flow til at give den rutekort for programmet livscyklus. Det bygger på den bedste praksis, selvom det ikke er præskriptiv. Det er meget fleksibel og designet til at blive tilpasset til at opfylde behovene hos de lokale forhold... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
4 dage
på universitet
Online
Læs mere på dansk