Filter
Certificate
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et certifikat er et bevis på kvalificering af et bestemt sæt af færdigheder. Studerende, der opnår et certifikat har gennemført uddannelsesmæssige krav og tests. Gennem afslutning, bliver de klar til at forfølge en grad eller et eksamensbevis, eller at hovedet ind i professionel verden i deres område af ekspertise.

En professionel studier program er et fremragende pædagogisk valg for alle, der er interesseret i at forfølge en spændende karriere efter at have forladt en videregående uddannelse. Denne type program er beregnet til at lære eleverne, hvad de behøver at vide om at komme ind og lykkes på arbejdspladsen.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

3 Resultater i Professionsuddannelse

edX

Lær livsstil medicin behandling protokoller til behandling og forebyggelse af livsstilsbaserede kroniske sygdomme og teknikker til at hjælpe patienter med adfærd og livss ... [+]

Lær livsstil medicin behandling protokoller til behandling og forebyggelse af livsstilsbaserede kroniske sygdomme og teknikker til at hjælpe patienter med adfærd og livsstilsændringer.

Nuværende lægehjælp er ikke designet til at opretholde et godt helbred, og de tjenester, der er beregnet til at forbedre sundheden, svigter ofte uhyre. Stigningen i kronisk sygdom og sundhedsudgifter er en truende global krise.

Livsstil Medicin indebærer anvendelse af evidensbaserede livsstilsterapeutiske tilgange, for at forhindre, behandle og ofte ændre den livsstilsrelaterede, kroniske sygdom, der alt for altomfattende er.

I denne professionelle serie undersøger Dr. Amanda McKinney, en amerikansk College of Lifestyle Medicine-stipendiat, livsstilmedicinens principper og hvordan man bruger dem til behandling af mange almindelige kroniske sygdomme. Licenserede læger, kan opdatere eller tilføje til deres eksisterende viden om livsstil medicin. DoaneX Lifestyle Medicine Professional Certifikatprogrammet giver licenserede læger mulighed for at optjene op til 30 AMA PRA Kategori 1 (fortsat medicinsk uddannelse).... [-]

USA Cambridge
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 9 uger
Online
Læs mere på dansk
edX

Lær sandheden om mad og ernæring for bedre at vurdere, analysere og implementere strategier til forbedring af det generelle helbred. ... [+]

Lær sandheden om mad og ernæring for bedre at vurdere, analysere og implementere strategier til forbedring af det generelle helbred.

I dette Professional Certificate program, undervist af prof. Sander Kersten, en førende global ekspert inden for ernæring, lærer dig at analysere og fortolke informationen overbelastning om ernæring og sundhed for at hjælpe med at opbygge en sundere livsstil for dig og / eller dine patienter.

Du vil lære om sammensætningen af makro- og mikronæringsstoffer, deres rolle i kroppen og deres indvirkning på vores helbred. Du vil få en god forståelse af energi homeostase og regulering af kropsvægt. Desuden vil du lære om sundhedsproblemer i forbindelse med overbelastning og underernæring. Du vil lære strategier for at forbedre ernæringsstatus og bekæmpe overfølsomhed og underernæring baseret på videnskabelig viden. Programmet dækker alt fra fedt, protein, kulhydrater, vitaminer, mineraler og vand. Du vil erhverve den nødvendige viden, færdigheder og værktøjer til at blive mere kritiske over for de fødevarer og sundhedsrelaterede meddelelser, vi hele tiden bombarderes med.... [-]

USA Cambridge
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
14 - 16 uger
Online
Læs mere på dansk
VERITAS

De latinamerikanske regeringers og de sociale bevægelsers rolle har haft et væsentligt bidrag til ideen og udøvelsen af internationale menneskerettigheder. At skabe opmær ... [+]

OversigtVarighed: 12 ugerSprog: EngelskVilkår: Efterår, forår,Kredit: 12

De latinamerikanske regeringers og de sociale bevægelsers rolle har haft et væsentligt bidrag til ideen og udøvelsen af internationale menneskerettigheder. At skabe opmærksomhed omkring sociale spørgsmål i regionen er en af de bedste måder at sikre en positiv fremtidig udvikling af aktivisme og styring.

Vælg 4 af følgende kurser for et certifikat i:Samfundsvidenskab og Menneskerettigheder i LATAMCosta Rica tradition for fred og demokratiMenneskerettigheder i LatinamerikaLGBTQ Mangfoldighed og seksuel identitet i LatinamerikaKreativ konfliktløsningKulturpsykologiInterkulturel kommunikationModerne latinamerikansk historieCosta Rica Colloquium: Historie og KulturIntroduktion til retshåndhævelse i Costa RicaKøn og bæredygtighed... [-]
Costa Rica San José
September 2019
Engelsk
Fuldtid
12 uger
på universitet
Læs mere på dansk