Filter
Certificate
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Studerende, der opnår et certifikat i et bestemt felt eller disciplin, er i stand til at fremme deres færdigheder og viden på en betydelig måde. Certifikatprogrammer kræver normalt gennemførelse af et sæt kurser designet specifikt til at fremme en studerendes forståelse af hans eller hendes valgte industri.

Hvad er et certifikat i professionel madlavning? Når enkeltpersoner beslutter at forfølge et certifikat i professionel madlavning, søger de ofte et kreativt udløb indenfor kulinariske felt. I et certifikatprogram af denne type kan eleverne lære at skære deres passion ind i en karriere som professionel kok. Mulige kurser kunne være centreret om menuplanlægning og ernæring, madlavning, hygiejnebestemmelser og praktisk kreativ design.

Certifikat i professionelle madlavning elever kan få et færdighedssæt, der er nyttigt ud over køkkenet. Udover de tekniske færdigheder, der involverer egentlige kulinariske teknikker, kan eleverne lære at styrke nøglekvaliteter, som de vil have brug for som professionelle kokke, såsom tidsledelse, motivation af medarbejderne og stor opmærksomhed på detaljer.

Udgifterne til færdiggørelse af et certifikatprogram varierer alt efter den enkelte skole. Typisk varer denne type certifikatprogram ca. et år. Da nogle programmer tager længere tid at fuldføre eller kræve yderligere gebyrer, vil undervisningsomkostningerne også ændre sig.

Afslutningen af ​​et certifikat i professionel madlavning kan forberede kandidater til at arbejde i kulinariske stillinger, der giver adgang til en verden af ​​professionel madlavning. Nogle eksempler på karriereforløb valgt af professionelle madlavningskandidater omfatter kommerciel kok, restaurantchef, cateringfirma, assisterende kok og hovedkoge. Derudover kan kandidater udforske karrieremuligheder i en bred vifte af indstillinger, såsom hotelrestauranter, cateringfirmaer, forlystelsesparker eller resorts.

Studerende interesseret i et certifikat i professionel madlavning kan vælge mellem en række institutionelle indstillinger. Disse varierer fra programmer, der gennemføres helt online til kurser i personlige faciliteter som handelsskoler, tekniske skoler, samfundskollegier eller universiteter. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Other options within this field of study:

3 Results in Professional Cooking

Ad Astra Institute

Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der bruger en bred vifte af veludviklede madlavningsfærdigheder og god viden om køkkenoperationer til at forb ... [+]

Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der bruger en bred vifte af veludviklede madlavningsfærdigheder og god viden om køkkenoperationer til at forberede mad og menupunkter.

Ved brug af skøn og dømmekraft arbejder de med en vis uafhængighed og under begrænset tilsyn ved hjælp af planer, politikker og procedurer til at lede arbejdsaktiviteter.

Adgangskrav (International Students)

Ansøgere skal vise, at de opfylder et af følgende indgangskriterier:

Engelsk sprogfærdighed svarende til IELTS 5.5;18 år eller deroverTilfredsstille det australske immigrationsministeriets (DIBP) ægte midlertidige deltagere (GTE) kriterier for et studentvisum (underklasse 500);Færdiggørelse af australsk år 11 (gymnasial uddannelse) eller oversøisk tilsvarende ELLERDemonstrere gennem et Admissions Interview, enten personligt eller telefonisk, at de har færdigheder og evner til at lykkes i kurset.... [-]
Australien Melbourne
January 2020
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ad Astra Institute

Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der har en tilsynsførende eller teamledende rolle i køkkenet. De opererer selvstændigt eller med begrænset ve ... [+]

Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der har en tilsynsførende eller teamledende rolle i køkkenet.

De opererer selvstændigt eller med begrænset vejledning fra andre og anvender skøn for at løse ikke-rutinemæssige problemer.

Adgangskrav (International Students)

Ansøgere skal vise, at de opfylder et af følgende indgangskriterier:

Engelsk sprogfærdighed svarende til IELTS 5.5;18 år eller deroverTilfredsstille det australske immigrationsministeriets (DIBP) ægte midlertidige deltagere (GTE) kriterier for et studentvisum (underklasse 500);Færdiggørelse af australsk år 11 (gymnasial uddannelse) eller oversøisk tilsvarende ELLERDemonstreret færdigheder erhvervet gennem erhvervserfaring ELLERAnsat i en relevant stilling med mulighed for at erhverve færdigheder ELLERDemonstrere gennem et indlæggelsesinterview, enten personligt eller telefonisk, at de har evner og evner til at lykkes i kurset.... [-]
Australien Melbourne
January 2020
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN og partnerskole ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana tilbyder et internationalt fælles program for studerende, der er interesseret i ... [+]

Culinary Institute Kul IN og partnerskolen ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana tilbyder et nyt internationalt fælles program for studerende, der er interesseret i at specialisere sig professionelt i italiensk køkken. Dette 10-måneders program har til formål at producere fuldtuddannede professionelle kokke, der er specialiseret inden for italiensk køkken. Den unikke læseplan giver eleverne mulighed for at øve deres nyopkøbte færdigheder, som de har opnået gennem intensive kurser på Kul IN og ALMA ved at interning på elite italienske restauranter og hoteller. Interning i udlandet giver eleverne den uvurderlige mulighed for at arbejde internationalt og forbinde med nogle af de mest succesfulde kokke i Italien og i verden. PROGRAM DETALJER FOR PROFESSIONEL KØB ITALIAN CUISINE... [-]

Kroatien Sisak
June 2019
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk