Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Studerende, der opnår et certifikat i et bestemt felt eller disciplin, er i stand til at fremme deres færdigheder og viden på en betydelig måde. Certifikatprogrammer kræver normalt gennemførelse af et sæt kurser designet specifikt til at fremme en studerendes forståelse af hans eller hendes valgte industri.

Hvad er et certifikat i professionel madlavning? Når enkeltpersoner beslutter at forfølge et certifikat i professionel madlavning, søger de ofte et kreativt udløb indenfor kulinariske felt. I et certifikatprogram af denne type kan eleverne lære at skære deres passion ind i en karriere som professionel kok. Mulige kurser kunne være centreret om menuplanlægning og ernæring, madlavning, hygiejnebestemmelser og praktisk kreativ design.

Certifikat i professionelle madlavning elever kan få et færdighedssæt, der er nyttigt ud over køkkenet. Udover de tekniske færdigheder, der involverer egentlige kulinariske teknikker, kan eleverne lære at styrke nøglekvaliteter, som de vil have brug for som professionelle kokke, såsom tidsledelse, motivation af medarbejderne og stor opmærksomhed på detaljer.

Udgifterne til færdiggørelse af et certifikatprogram varierer alt efter den enkelte skole. Typisk varer denne type certifikatprogram ca. et år. Da nogle programmer tager længere tid at fuldføre eller kræve yderligere gebyrer, vil undervisningsomkostningerne også ændre sig.

Afslutningen af ​​et certifikat i professionel madlavning kan forberede kandidater til at arbejde i kulinariske stillinger, der giver adgang til en verden af ​​professionel madlavning. Nogle eksempler på karriereforløb valgt af professionelle madlavningskandidater omfatter kommerciel kok, restaurantchef, cateringfirma, assisterende kok og hovedkoge. Derudover kan kandidater udforske karrieremuligheder i en bred vifte af indstillinger, såsom hotelrestauranter, cateringfirmaer, forlystelsesparker eller resorts.

Studerende interesseret i et certifikat i professionel madlavning kan vælge mellem en række institutionelle indstillinger. Disse varierer fra programmer, der gennemføres helt online til kurser i personlige faciliteter som handelsskoler, tekniske skoler, samfundskollegier eller universiteter. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Certifikat i kulinariske færdigheder - kok uddannelse

Fanshawe College
på universitet Fuldtid 30 uger September 2019 Canada London

En karriere i Culinary Arts er en sjælden mulighed for at kombinere kreativitet madlavning med tilfredshed, der kommer fra at gøre folk glade. [+]

Certifikat i kulinariske færdigheder - Chef Training

En karriere i Culinary Arts er en sjælden mulighed for at kombinere kreativitet madlavning med tilfredshed, der kommer fra at gøre folk glade. Hvis du ønsker at gøre din madlavning hobby til en karriere, eller hvis du er interesseret i at tage din allerede imponerende kulinariske færdigheder sæt til det næste niveau, den kulinariske færdigheder program vil få dig på din vej.

Madlavning er en kunst, og de fornødne værktøjer til at trives i den spændende verden af ​​professionelle køkken er, hvad dette program handler om. Du vil udvikle kniv færdigheder, mens finjustere dit lager, suppe, bagning og braisering færdigheder. Du vil også lære om turisme og restaurationsbranchen, indkøb og menu planlægning, kød og bagning teori.... [-]


Certificat de commis de køkken (certifikat iii i kommercielle madlavning)

Le Cordon Bleu Australia
på universitet Fuldtid 15 måneder January 2019 Australien Adelaide

Gennem Certificat de Kommissio de Cuisine (Certificate III i Commercial Cookery) vil du lære grundlaget viden og færdigheder i klassiske franske kulinariske teknikker, der ligger til grund for moderne retter. Fransk undersøgelse moduler kombineres med australske enheder af kompetence til at skabe et unikt studieprogram. En industri placering gør det muligt at sætte i praksis de færdigheder, du har lært i løbet af din on-campus studie i en rigtig gæstfrihed forretning. [+]

Certificat de Kommis de Cuisine (Certificate III i Commercial Cookery)

Gennem Certificat de Kommissio de Cuisine (Certificate III i Commercial Cookery) vil du lære grundlaget viden og færdigheder i klassiske franske kulinariske teknikker, der ligger til grund for moderne retter. Fransk undersøgelse moduler kombineres med australske enheder af kompetence til at skabe et unikt studieprogram. En industri placering gør det muligt at sætte i praksis de færdigheder, du har lært i løbet af din on-campus studie i en rigtig gæstfrihed forretning.

Tilbydes i: Adelaide

Karriereveje

Sous Chef, Executive Chef, Restaurant manager, banket Manager, Food & Beverage Manager Catering Manager.... [-]


Diplôme de Cuisine (certifikat III i kommerciel madlavning)

Le Cordon Bleu Australia
på universitet Fuldtid 15 måneder January 2019 Australien Melbourne Sydney + 1 mere

Vores Dipl [+]

Diplôme de Cuisine (certifikat III i kommerciel madlavning)

Vores Diplôme de Cuisine er det mest strenge og omfattende program i klassiske franske kulinariske teknikker til rådighed i dag. Som du går videre gennem kurset (Basic, Intermediate and Superior) vil du gradvist lære og mestre teknikkerne i traditionelle og moderne franske retter.

Industriplacering vil give dig chancen for at arbejde i en virksomhed med ægte gæstfrihed og i praksis at udøve de færdigheder, du har lært under din studie på campus. I en industri, der stadig vokser, giver dette program dig de færdigheder og viden, der gør dig til en meget ønskelig kandidat til arbejdsgivere.

Tilbydes i: Melbourne eller Sydney... [-]


Certifikat i Professionel Cook af italiensk køkken

Culinary Institute Kul IN
på universitet Fuldtid 10 måneder June 2019 Kroatien Sisak

Culinary Institute Kul IN og partnerskole ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana tilbyder et internationalt fælles program for studerende, der er interesseret i at specialisere sig professionelt i italiensk køkken. Dette 10-måneders program har til formål at producere fuldtuddannede professionelle kokke, der er specialiseret inden for italiensk køkken. Studerende begynder med en intensiv 2-måneders generel kulinarisk kursus på Kul IN , og derefter fortsætte med at specialisere sig i italiensk køkken på ALMA. Studerende derefter praktikant på en elite italiensk restaurant eller hotel i 5 måneder. Interning i udlandet giver eleverne den uvurderlige mulighed for at arbejde internationalt og forbinde med nogle af de mest succesfulde kokke i Italien og i verden. [+]

Culinary Institute Kul IN og partnerskolen ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana tilbyder et nyt internationalt fælles program for studerende, der er interesseret i at specialisere sig professionelt i italiensk køkken. Dette 10-måneders program har til formål at producere fuldtuddannede professionelle kokke, der er specialiseret inden for italiensk køkken. Den unikke læseplan giver eleverne mulighed for at øve deres nyopkøbte færdigheder, som de har opnået gennem intensive kurser på Kul IN og ALMA ved at interning på elite italienske restauranter og hoteller. Interning i udlandet giver eleverne den uvurderlige mulighed for at arbejde internationalt og forbinde med nogle af de mest succesfulde kokke i Italien og i verden. PROGRAM DETALJER FOR PROFESSIONEL KØB ITALIAN CUISINE... [-]