Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Miljøvidenskab

Et certifikat giver eleverne mulighed for at have et akademisk bevis på et bestemt færdighedssæt. Det er typisk designet til studerende, der ønsker at bygge bro over kløften mellem tidligere uddannelse og et fremtidigt uddannelsesprogram. Programmerne varer normalt fra ni måneder til to år.

Hvad er et certifikat i miljøstudier? Denne legitimation giver eleverne mulighed for at erhverve mere viden i studiet af natur og miljø. Formålet med dette program kan være at lære at navigere inden for energieffektivitet, alternativ energi og miljømæssig bæredygtighed. Studerende kan også studere miljødilemmaer og hvordan man løser dem. Nogle programmer giver mulighed for at tage yderligere fag som teknologi og miljø og samfundsvidenskab.

Studerende, der tager dette program, kan få en mere holistisk forståelse af miljøproblemer generelt samt færdigheder i at analysere specifikke problemer i dagens verden, problemløsning og kommunikation med vigtige interessenter på dette område. Dette kan hjælpe med at fremme karriere.

Omkostningerne ved et certifikat i miljøstudier varierer afhængigt af undervisningsraterne og længden af ​​det valgte program. En anden faktor er, om man studerer online eller på campus.

Studerende, der afslutter et certifikatprogram i miljøstudier, kan være velforberedte til at forfølge yderligere uddannelse på dette område. Nogle går videre til mere avancerede grader i miljøstudier eller ressourceforvaltning. Ved at fremme deres viden og færdigheder kan de have mulighed for at udføre karriere som bevarende, skovbrugere, økologer, advokater, politikere, forskere og andre eksperter, der har en passion for bevarelse eller problemløsning når det gælder mennesker og den naturlige verden.

En række uddannelsesinstitutioner kan tilbyde et certifikat i miljøstudier. Hvis din tidsplan allerede er fuld, eller du ikke har nem adgang til et universitet, skal du overveje online studie muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

Læs mere

Certificates in Management (Faculty of Engineering and Built Environment)

University of Johannesburg
på universitet Deltid 3 måneder February 2019 Sydafrika Johannesburg

The Department of Quality and Operations Management at the University of Johannesburg, offers certificate courses to individuals who would like to upgrade their formal qualification. [+]

. [-]

Online certifikat i miljøledelse

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Online Fuldtid 9 - 15 måneder Åben tilmelding USA USA Online

Overholdelse af lovkrav, afhjælpning og planlægning for bæredygtighed påvirker i høj grad virksomhedens operationelle problemer og forretningsbeslutninger. UC Irvine Certifikat Program i Environmental Management forbereder fagfolk på alle karriere niveau for at imødekomme udfordringerne i det udvidende regelsæt og det stigende behov for bæredygtige og grønne initiativer i det hurtigt skiftende miljø erhverv. [+]

Oversigt

Overholdelse af lovkrav, afhjælpning og planlægning for bæredygtighed påvirker i høj grad virksomhedens operationelle problemer og forretningsbeslutninger. UC Irvine Certifikat Program i Environmental Management forbereder fagfolk på alle karriere niveau for at imødekomme udfordringerne i det udvidende regelsæt og det stigende behov for bæredygtige og grønne initiativer i det hurtigt skiftende miljø erhverv.

Hvem skal tilmelde sig

Personer, der overgår til miljøområdet; specialister og mid-level erfarne fagfolk, der ønsker at forbedre og opdatere deres færdigheder og viden for at være bedre forberedt på yderligere tekniske og ledelsesmæssige ansvar.

Karriereindsigt... [-]

Certificering i Leader Auditor ISO 14001: 2015 Akkrediteret af Exemplar Global

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
på universitet Fuldtid Deltid 40 timer May 2019 Mexico Monterrey Santiago de Querétaro + 2 mere

Formålet med dette program er at øge dine færdigheder, erfaring og professionelle CV gennem et dokument, der garanterer din viden baseret på den internationale standard ISO 9001: 2015 og ISO 19011: 2011. [+]

objektiv

Forøg dine færdigheder, erfaringer og faglige læseplaner gennem et dokument, der vil vurdere din viden baseret på den internationale standard ISO 9001: 2015 og ISO 19011: 2011.

fordeleDu vil lære indhold, faser, typer, forberedelse og gennemførelse af en revision samt rapporter, optegnelser, opfølgninger og korrigerende handlinger, der genereres fra samme revision.Rettet til

Miljøledere, interne revisorer til miljøledelsessystemet, revisorer for kvalitetssystemer og nøglepersonale i implementeringen af ​​ISO 14001-systemer.

Indholdet af programmet

Certificeringen af ​​Leader Auditor ISO 14001: 2015 akkrediteret af Exemplar Global består af et modul, der i alt udgør 40 timers studie.... [-]


Certificate in Community Environmental Studies

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
på universitet Deltid September 2019 USA Medford

[+]

Mid-karriere fagfolk søger at anvende deres evner til miljøarbejde Forretningsfolk, der arbejder med lokalsamfund om miljøspørgsmål Studerende interesseret i at opnå en kandidatgrad kan ofte anvende certifikatkurserne mod en Tufts mastergrad i by- og miljøpolitik og planlægning.

[-]

Certifikat for forvaltning af naturressourcer: økologisk restaurering

Butte College
på universitet Fuldtid 12 - 24 måneder August 2019 USA Chico

Den Naturressourcer pensum er designet til at imødekomme efterspørgslen efter uddannet personale i en bred vifte af Natural Resource / Environmental Science felter foruden en lang række private organisationer. [+]

Certifikat i Natural Resources Management: Økologisk Restoration

Naturressource Management Program

Ricky Wittsell, Advisor (530) 879-6194 Afdelingskontor: AHPS 251 (530) 895-2551 Rådgivning og rådgivning: (530) 895-2378

Om uddannelsen

Den Naturressourcer pensum er designet til at imødekomme efterspørgslen efter uddannet personale i en bred vifte af Natural Resource / Environmental Science felter foruden en lang række private organisationer.

Karrieremuligheder

Intense pres bliver placeret på nationens miljøressourcer som befolkningen stiger. Dette skaber en stadigt voksende efterspørgsel efter uddannede folk til at arbejde inden for skovbrug, rekreation, vand, jord, vilde dyr og andre naturressourcer / miljømæssige forvaltningsområder. findes Karrieremuligheder med USA Forest Service, Bureau of Land Management, Bureau of Reclamation, Californien Institut for fiske- og dyreliv, National Park Service, og amerikansk jord service samt talrige private forvaltning virksomheder, miljøvirksomheder, og jord udviklere, til listen et par jobmuligheder. Beskæftigelsen i nogen af ​​disse områder vil give mulighed for at arbejde i en af ​​landets mest interessante, diversificeret og hurtigt voksende områder. Arbejdet er varieret. Men visse grundlæggende færdigheder er grundlæggende.... [-]