Filter
Certificate
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et certifikatprogram har sine fordele. Det kan være kortere end et typisk uddannelsesprogram, og det kan tjene som bevis for, at en person har opfyldt de professionelle krav til at udføre et bestemt job på et bestemt niveau. Certificeringsprogrammer kan vare fra et par uger til flere måneder afhængigt af studieplanen.

Hvad er et certifikat i internationalt køkken? Denne type certifikat kan være af interesse for studerende, der ønsker at erhverve viden om, og lære at forberede mad fra lande rundt om i verden. Certificering i internationalt køkken involverer generelt lærer eleverne oprindelsen af ​​mad over hele verden, samt madlavningsteknikker og opskrifter. Nogle skoler tilbyder praktikophold på hoteller eller restauranter, og andre kan endda tilbyde sprogstudier og forretningspraksis som led i deres læseplan.

Studerende, der gennemfører certificeringskurser i internationalt køkken, kan lære færdigheder som kulturel bevidsthed, kreativitet og kommunikation. Disse færdigheder kan være gavnlige for at udvikle interpersonelle relationer med andre.

Mange faktorer kan påvirke omkostningerne ved at opnå et certifikat i internationalt køkken. Disse omfatter, men er ikke begrænset til, det land, hvor uddannelsen tilbydes, skolen og uddannelsens varighed.

En studerende, der fuldfører certificering, kan være i stand til at ansætte som souschef, restaurantchef, cateringfirma, banketchef eller chef. Studerende kan erhverve speciel viden om sanitet og mad og ernæring, hvilket gør dem endnu mere omsættelige. Beskæftigelsesmuligheder er måske ikke begrænset til ens eget land eller det land, hvor certifikatet blev opnået. Nogle studerende kan muligvis få arbejde internationalt.

Certifikater i internationalt køkken tilbydes på verdensplan af forskellige gymnasier, universiteter og skoler med speciale i madvarer. Klasser kan tilbydes på stedet hos institutionen eller online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Other options within this field of study:
MSc

11 Results in International Cuisines

Tokyo Sushi Academy

8 uger Course, der kombinerer 4 uger Sushi Kursus og 4 uger Washoku er selvfølgelig mest populære og valgt med 70% af udenlandske studerende. ... [+]

8 uger sushi og Washoku (japansk køkken) COURSE 8 uger Course, der kombinerer 4 uger Sushi Kursus og 4 uger Washoku er selvfølgelig mest populære og valgt med 70% af udenlandske studerende. Vi tilbyder rabat på 50,000JPY fra den samlede pris.

4 uger SUSHI KURSUS Du vil lære fra japansk kniv håndtering til rå forberedelse fisk til sushi, fra basis til dybere viden! Alt om sushi at gøre!

3 fordele ved denne COURSE Grundlæggende til avancerede teknikker Du kan erhverve en bred vifte af færdigheder og viden om sushi, herunder hvordan man bruger en japansk køkkenkniv, hvordan man forbereder ris til sushi (Shari), hvordan man kan rense og helbrede fisk, hvordan man kan gøre Edomae stil sushi, ruller eller sashimi, og fødevarehygiejne ledelse. En lang række skaldyr Du vil lære at lave sushi med mere end 20 typer af fisk og skaldyr: hvid, rød, små, mellemstore eller store fisk, skaldyr, blæksprutte eller blæksprutte. Tun, laks, King Fish og rejer er populære i udlandet, men du vil også beskæftige sig med grundlæggende fisk til Edomae stil sushi, såsom Kohada (kråse stamsild) eller Conger ål. Teknikker tilpasset hver enkelt ingrediens Edomae stil sushi bevarer ældgamle visdom af kokke i Tokyo (Edo), såsom Kobu-Jime og Su-Jime (hærdning med tang eller eddike) og Zuke (Marinering med sojasauce). At lære de grundlæggende teknikker, der bringer ud den bedste smag af ingredienser vil udvide mulighederne for din madlavning. ... [-]
Japan Tokyo
April 2019
Fuldtid
8 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Tokyo Sushi Academy

Du vil lære at lave Dashi (japansk suppe lager) til berømte Tempura, Sashimi, Yakitori, Tonkatsu, Izakaya fødevarer, Okonomiyaki og meget mere! ... [+]

4 uger Washoku (japansk køkken) KURSUS Du vil lære at lave Dashi (japansk suppe lager) til berømte Tempura, Sashimi, Yakitori, Tonkatsu, Izakaya fødevarer, Okonomiyaki og meget mere!

3 fordele ved denne COURSE Grundlæggende og anvendelser af Dashi og Umami Dashi er en bestand lavet af japanske ingredienser såsom katsuobushi (Bonito flager), Niboshi (tørrede små sardiner), tang og tørrede shiitake svampe. Også kendt som Umami er Dashi tiltrække opmærksomhed fra hele verden. Dashi er grundlæggende for Washoku, så du vil lære sine grundlæggende og applikationer: dets ingredienser, hvordan man kan gøre det, og hvordan man bruger det til retter. En bred vifte af japanske retter Japanske køkken har udviklet entydigt under indflydelse af fremmede kulturer fra oldtiden. Du kan lære en bred vifte af retter, herunder lokale mad serveret på Izakaya samt Tempura, Sashimi, Yakitori og Tonkatsu der er populære i udlandet. Værktøj og madlavning teknikker til Washoku Du vil lære fem teknikker-betjener rå (skæring), ulmende, griller, dampende og friturestegning-med japanske værktøjer, herunder en køkkenkniv. Madlavning teknikker, der appellerer til fem sanser og bringe det bedste smag af ingredienser er stærkt evalueret i verden, således at de vil hjælpe dig med at udvikle din fremtidige karriere. ... [-]
Japan Tokyo
April 2019
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Tokyo Sushi Academy

Du vil lære fra japansk kniv håndtering til rå forberedelse fisk til sushi, fra basis til dybere viden! Alt om sushi at gøre! ... [+]

4 uger SUSHI KURSUS Du vil lære fra japansk kniv håndtering til rå forberedelse fisk til sushi, fra basis til dybere viden! Alt om sushi at gøre!

3 fordele ved denne COURSE Grundlæggende til avancerede teknikker Du kan erhverve en bred vifte af færdigheder og viden om sushi, herunder hvordan man bruger en japansk køkkenkniv, hvordan man forbereder ris til sushi (Shari), hvordan man kan rense og helbrede fisk, hvordan man kan gøre Edomae stil sushi, ruller eller sashimi, og fødevarehygiejne ledelse. En lang række skaldyr Du vil lære at lave sushi med mere end 20 typer af fisk og skaldyr: hvid, rød, små, mellemstore eller store fisk, skaldyr, blæksprutte eller blæksprutte. Tun, laks, King Fish og rejer er populære i udlandet, men du vil også beskæftige sig med grundlæggende fisk til Edomae stil sushi, såsom Kohada (kråse stamsild) eller Conger ål. Teknikker tilpasset hver enkelt ingrediens Edomae stil sushi bevarer ældgamle visdom af kokke i Tokyo (Edo), såsom Kobu-Jime og Su-Jime (hærdning med tang eller eddike) og Zuke (Marinering med sojasauce). At lære de grundlæggende teknikker, der bringer ud den bedste smag af ingredienser vil udvide mulighederne for din madlavning. ... [-]
Japan Tokyo
April 2019
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Mexico

Mexicanske køkken, en UNESCO kulturelle og immaterielle kulturarv menneskeheden, er en af ​​de mest varierede og rigeste køkkener. Det er berømt for sine karakteristiske ... [+]

Mexican Cooking Kursus I

Mexicanske køkken, en UNESCO kulturelle og immaterielle kulturarv menneskeheden, er en af ​​de mest varierede og rigeste køkkener. Det er berømt for sine karakteristiske og sofistikerede smag med stor smag, hvilket bringer kulinariske traditioner fra præ-spansktalende kulturer til i dag. Lær teknikker, præparater, kultur, historie og sofistikerede stil præsentationer Cordon Bleu.

Certifikat Information

Dage: Tirsdage og torsdage Åbningstider: 11:00 til 17:30 Varighed: 20 flere test sessioner Metode: Demonstration og Praktisk Minimum studerende: 8 studerende Maksimum studerende: 16 studerende

Det omfatter:

1 fuld uniform af Le Cordon Bleu Ingredienser Kogebog Student ID Certificate of Mexican Cuisine I Dimissionsfest ... [-]
Mexico Buenavista Mexicali
July 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Mexico

Vi nærmer moderne internationalt køkken og nye trends. I dette kursus studerende opfordres til at udvikle avancerede opskrifter med kreativitet, hjælp og ... [+]

Superior Kursus Køkken

At træffe de nødvendige videregående studie Basic og Intermediate Course.

Vi nærmer moderne internationalt køkken og nye trends. I dette kursus studerende opfordres til at udvikle avancerede opskrifter med kreativitet, bruge og kombinere ingredienser, smag, farver og teksturer i hver af retterne.

Certifikat Information

Dage: Mandag, onsdag og fredag Åbningstider: Mandag og fredag ​​fra 8:00 til 14:00 | onsdag fra 11:00 til 17:00 timer Varighed: 28 sessioner over en feedback-session og diskussion Metode: Praktisk og Demonstrationsprogram Minimum studerende: 8 studerende Maksimum studerende: 16 studerende

Det omfatter:... [-]

Mexico Buenavista Mexicali
July 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Mexico

Fortsætter med den erhvervede viden på det grundlæggende niveau, understreger mellemniveau klassiske, traditionelle opskrifter og præsentationen af ​​retterne og vigtighe ... [+]

Madlavning Kursus Intermediate

At tage Intermediate kurser er nødvendige for at forfølge grundforløbet.

Fortsætter med den erhvervede viden på det grundlæggende niveau, understreger mellemniveau klassiske, traditionelle opskrifter og præsentationen af ​​retterne og betydningen af ​​"mise en kniplinger" og organiseret i køkkenet opdage nye arbejdsformer præsentere retter.

Certifikat Information

Dage: Mandag, tirsdag og fredag Åbningstider: 8:00 til 14:00 timer Varighed: 28 sessioner over en feedback-session og diskussion Metode: Praktisk og Demonstrationsprogram Minimum studerende: 8 studerende Maksimum studerende: 16 studerende

... [-]

Mexico Buenavista Mexicali
July 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Mexico

Fra den første dag de studerende vil lære principper, grundlag, fonde og madlavning teknikker til at stræbe efter et internationalt niveau, der giver de nødvendige værktø ... [+]

Grundlæggende madlavningskursus

Fra den første dag de studerende vil lære principper, grundlag, fonde og madlavning teknikker til at stræbe efter et internationalt niveau, der giver de værktøjer, der er nødvendige for en omfattende uddannelse i den kulinariske verden.

Certifikat Information

Dage: Mandag, onsdag og torsdag Timer: 8:00 til 14:00 timer Varighed: 28 sessioner plus eksamen Metode: Praktisk og Demonstrationsprogram Minimum studerende: 8 studerende Maksimum studerende: 16 studerende

Det omfatter:

2 fulde uniformer Le Cordon Bleu Rejsetaske af knive og køkkenredskaber Par sko til køkken Kogebog Ingredienser Kogebog Eksamensbevis for videregående Cuisine Dimissionsfest ... [-]
Mexico Buenavista Mexicali
July 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Ottawa

Dette niveau fokuserer på udviklingen af ​​franske teknikker, der giver mulighed for personlig kreativitet og beherskelse af klassiske og nutidige køkkenkundskaber. ... [+]

Køkken Supérieure

Master klassisk og moderne køkken færdigheder og tilføje din egen signatur stil

Dette niveau fokuserer på udviklingen af ​​franske teknikker, der giver mulighed for personlig kreativitet og beherskelse af klassiske og nutidige køkkenkundskaber.

Supérieure-modulet:

Befæstelse af klassisk og moderne "Haute Cuisine"

Opdag nye trends i præsentation, farve og klassisk køkken

Beherskelse af indviklede teknikker og metoder

Lær de mest indviklede teknikker i fransk køkken, der kan anvendes til enhver verdenskøkken

Kunst af moderne præsentation gennem gruppe- og individuelle retter

Lær udviklingen af ​​præsentationsteknikker og præsentationen af ​​individuelle retter... [-]

Canada Ottawa
June 2019
Fuldtid
11 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Ottawa

Undersøg franske regionale køkkener, ingredienser og oprindelser og studer de mest berømte opskrifter fra Frankrig. Gennem øvelse og gentagelse vil du begynde at udføre ... [+]

Køkken Intermédiaire

Forfin dig og blive mere effektiv i køkkenet, når du bruger dine nye færdigheder og teknikker til at skabe berømte opskrifter.

Undersøg franske regionale køkkener, ingredienser og oprindelser og studer de mest berømte opskrifter fra Frankrig. Gennem praksis og gentagelse vil du begynde at udføre opgaver med større lethed, mens kokkens instruktører fremhæver præsentationer fra tallerken til plade.

Intermediate Module:

Produktets oprindelse og indflydelse på regionalt køkken

Introduceres til de tolv regioner i Frankrig og de unikke madlavningstilstande i de forskellige regioner

Mere avancerede tekniske nedskæringer (slagteri) og præsentation ... [-]
Canada Ottawa
June 2019
Fuldtid
11 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Ottawa

Fra dag 1 introduceres knivhåndtering, klassiske nedskæringer og grundlagre. Efterhånden som begrebet skrider frem, er teknikker lagdelt på hinanden ... [+]

Cuisine de Base

Fra dag 1 introduceres knivhåndtering, klassiske nedskæringer og grundlagre. Efterhånden som begrebet skrider frem, er teknikker lagdelt på hinanden og bliver mere komplicerede og mere menuorienterede, der omfatter elementer som organisation, forberedelse, balance og timing. Du vil lære disse grundlæggende grunde, samtidig med at du øger dine konfidensniveauer.

Grundmodulet:

Sikker knivhåndtering og grundskæringer

Lær knivhåndteringsteknikker til opskæring og limning af grøntsager og kød

Fødevaresikkerhed, hygiejne og organisation

Lær fødevaresikkerhed, hygiejne og organisation, så du vil være parat til at arbejde i et professionelt køkken... [-]

Canada Ottawa
June 2019
Fuldtid
11 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN og partnerskole ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana tilbyder et internationalt fælles program for studerende, der er interesseret i ... [+]

Culinary Institute Kul IN og partnerskolen ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana tilbyder et nyt internationalt fælles program for studerende, der er interesseret i at specialisere sig professionelt i italiensk køkken. Dette 10-måneders program har til formål at producere fuldtuddannede professionelle kokke, der er specialiseret inden for italiensk køkken. Den unikke læseplan giver eleverne mulighed for at øve deres nyopkøbte færdigheder, som de har opnået gennem intensive kurser på Kul IN og ALMA ved at interning på elite italienske restauranter og hoteller. Interning i udlandet giver eleverne den uvurderlige mulighed for at arbejde internationalt og forbinde med nogle af de mest succesfulde kokke i Italien og i verden. PROGRAM DETALJER FOR PROFESSIONEL KØB ITALIAN CUISINE... [-]

Kroatien Sisak
June 2019
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk