Filter
Certificate
Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et certifikat er et bevis på kvalificering af et bestemt sæt af færdigheder. Studerende, der opnår et certifikat har gennemført uddannelsesmæssige krav og tests. Gennem afslutning, bliver de klar til at forfølge en grad eller et eksamensbevis, eller at hovedet ind i professionel verden i deres område af ekspertise.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Instructional Design

University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Bygningsfærdigheder i at udvikle og levere online-læring er integrerede for at løse opgaven med at træne online. Da virksomhederne i stigende grad genkender værdien af ​​ ... [+]

Oversigt

Bygningsfærdigheder i at udvikle og levere online-læring er integrerede for at løse opgaven med at træne online. Da virksomhederne i stigende grad genkender værdien af ​​online læring, skal træningsfunktionerne holde trit med fremskridtene i instruktionsmetoder og ny teknologi. Det er afgørende, at uddannelsesmedarbejdere forbliver up-to-date med ændringer i, hvordan træning produceres og leveres.

Dette program indeholder emner om metodologi, færdigheder og teknikker, der er nødvendige for at tilpasse e-læringsstrategier med forretningsstrategier. Dette program udgør grundlaget for dagens instruktionsudvikling, der fokuserer på at tilpasse færdigheder og viden, der er nødvendig for at nå organisatoriske strategiske mål og målsætninger. Indhold giver også viden og færdigheder til planlægning og design af e-læringsinstruktion på træningsområder, der matcher dagens varierede forretningsbehov baseret på identificerbare læringsmål, hurtige redigeringsværktøjer, indholdskrav og resultater.... [-]

USA USA Online
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
9 - 18 måneder
Online
Læs mere på dansk