Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Ingeniørvidenskab

Certifikatet Programmet er typisk passende for de studerende, der søger en meget bestemt sæt af færdigheder. Dette kan være en ung studerende forbereder anden skolegang eller en professionel, der ønsker at gøre en karriere forandring. Programmet tager normalt op til et år fra start til slut.

Hvad er et certifikat i Engineering? Certifikatet Programmet giver den studerende en chance for at gå videre end den traditionelle læseplan. Ved afslutning, har kandidat udviklet de særlige kvalifikationer, der kræves for at arbejde som ingeniør. Certifikater give kandidater med adgang til stillinger, hvor kandidaterne skal vise meget specifikke kompetencer. Kurserne kan omfatte projektstyring for ingeniører eller en række tekniske valgfag.

Efter endt uddannelse, kandidater er ofte i stand til at arbejde effektivt i en række tekniske roller.De kandidater er parate til at opnå attraktive stillinger i ingeniørvirksomheder eller at fortsætte med deres uddannelse. Den hurtige tempo i certifikatet programmet kan spare de studerende en masse tid, når der er behov for det program, der skal afsluttes hurtigt.

Omkostningerne ved deltagelse i et certifikat program kan være meget forskelligt fra den ene skole til den anden. Den undervisning og gebyrer kan variere meget, især på tværs af internationale grænser. Kommende studerende bør kontakte skolerne i deres valg af de specifikke oplysninger, de har brug for.

Der er mange forskellige karriere i maskinindustrien. Kandidater kan forfølge stillinger som maskinarbejdere eller som ingeniører i et statsligt organ. Nogle kandidater søge job som projektledere, som tekniske rådgivere, som ingeniører eller som virksomhedsledere. Der er forskellige fokusområder til rådighed, der passer til de forskellige mål, som de studerende.

 

For at afgøre, hvorvidt du ønsker at deltage i et certifikat i Engineering programmet, gennemgå oplysningerne i programmet notering. Udfyld føringen formular for at modtage yderligere oplysninger. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular. 

Læs mere

Certifikat i cnc bearbejdning

Goodwin College
på universitet Fuldtid 1 - 3 semestre Åben tilmelding USA East Hartford

Goodwin College tilbyder CNC Machining programmer på certifikat og associeret grad niveauer. Begge integrere en forståelse af fremstillingsprocesserne, viden om materialer, og en arbejdsgruppe forståelse af fremstilling matematik. Du vil også få kompetence i tekniske tegninger, specifikationer og computerstøttet bearbejdning. [+]

CNC Operatør træning

På forsiden af ​​industrien, som vi kender det har ændret for evigt. Lær de færdigheder, du behøver for at lykkes i dagens produktion i CNC Machining. Goodwin akademiets CNC Machining programmer er designet til at sætte dig på sporet til en spændende karriere i dette in-demand område.

Goodwin College tilbyder CNC Machining programmer på certifikat og associeret grad niveauer. Begge integrere en forståelse af fremstillingsprocesserne, viden om materialer, og en arbejdsgruppe forståelse af fremstilling matematik. Du vil også få kompetence i tekniske tegninger, specifikationer og computerstøttet bearbejdning.

Kombineret klasseundervisning og hands-on drift af vores nye CNC 3-akse fræsning og drejning maskiner vil give dig den viden og bearbejdning erfaring, du har brug for at få succes i branchen. I denne CNC operatør træningsprogram, vil du også få en dybdegående forståelse af avancerede Mastercam færdigheder til programmeringsværktøj placering, bevægelse og feeds og hastigheder.... [-]


Certifikat for færdigheder i føringeniør

Irvine Valley College
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA Irvine

Dette program er designet til at forbedre elevernes interesse for matematik og naturvidenskab ved at forfølge en karriere inden for ingeniørvidenskab. Programmets centrale læseplan kræver, at eleverne tager matematik og fysik klasser, der er grundlaget for alle ingeniørprojekter. Certifikatet består af kurser inden for ingeniørdesign, ingeniørstatistik og dynamik, materialevidenskab, netværksanalyse, termodynamik og programmering. [+]

IVC Engineering Program forbereder de aspirerende ingeniørstuderende til at mødes de første to år af et fireårigt universitetsingeniørprogram. IVC ingeniørstuderende vil være godt rustet til at overføre til UC, CSU, og de fleste lokale universiteter. Studerende kan også vælge at erhverve et eksamensbevis i teknik.

På IVC får du meget personlig opmærksomhed. Mindre klassestørrelser betyder flere muligheder for at stille spørgsmål og interagere med instruktører. IVC Engineering afdeling har en fakultet, der består af praktiserende fagfolk med PE certificering og erfaring i branchen, og pædagoger, der er vel erfarne og dedikeret til eleverne læring og succes. ... [-]


Executive certifikat program i håndtering af produkt design og udvikling

Northwestern University Master of Product Design and Development Management
på universitet Fuldtid 3 dage September 2019 USA Evanston

Få færdigheder til at styre design og udvikling af produkter til strategisk konkurrencefordel. Dette intensive 3-dages certifikatprogram giver de færdigheder, der er forbundet med at forvalte kreativitet og design, kundefokuseret innovation, mellemrumsanalyse i designprocessen, strategi inden for design, væsentlige industrielle design, menneskelige faktorer, forskning, markedsføring og intellektuel ejendomsret. Deltagerne vil også få færdigheder i at styre produktudviklings fase-gate proces, hold og produkt performance metrics. [+]

Få færdigheder til at styre design og udvikling af produkter til strategisk konkurrencefordel. Dette intensive 3-dages certifikatprogram giver de færdigheder, der er forbundet med at forvalte kreativitet og design, kundefokuseret innovation, mellemrumsanalyse i designprocessen, strategi inden for design, væsentlige industrielle design, menneskelige faktorer, forskning, markedsføring og intellektuel ejendomsret. Deltagerne vil også få færdigheder i at styre produktudviklings fase-gate proces, hold og produkt performance metrics.

Fordele

Du vil lære:

At identificere muligheder i produktudviklingsprocessen En struktureret proces for produktudvikling, herunder faser og kriterier for vellykkede produkt introduktioner Menneskelige faktorer og brugervenlighed i designprocessen Ledelsesstrategier og støttemålinger for at sikre optimal holdytelse At forbedre kreativiteten og styre intellektuel kapital De grundlæggende principper for succesfuld projektledelse Sådan udfører du end-user-fokuseret innovationsforskning og designerens rolle i at opnå produktsucces Kundefokuseret innovation og indsigt i markedsundersøgelser Real Case Studies undervist af industri eksperter ... [-]

Certificate in Manufacturing Engineering

Tufts University - School of Engineering
på universitet Fuldtid Deltid August 2019 USA Medford

Certifikatprogrammet uddanner eleverne i de nyeste teknologier gennem en praktisk, branchebaseret læseplan og bidrager til dannelsen af ​​fremtidige ledere inden for produktionsteknologi. [+]

Da USA fortsat konkurrerer på globale markeder, har behovet for fremstilling af ingeniører, som kan designe, bygge, drive og styre konkurrencedygtige produktionssystemer aldrig været større.

Excellence i tredimensionel design og produktion - især kendskab til kvalitet CAD, CAM, CNC-bearbejdning og robotik - forbliver kritisk, da industrier stræber efter at reducere lønomkostningerne, øge produktiviteten og rentabiliteten, stramme ydeevnen og forbedre kvaliteten.

Certifikatprogrammet uddanner eleverne i de nyeste teknologier gennem en praktisk, branchebaseret læseplan og bidrager til dannelsen af ​​fremtidige ledere inden for produktionsteknologi.

Hvem skal anvende?... [-]


Certificate in Automotive Technology

Benjamin Franklin Institute of Technology
på universitet September 2019 USA Boston

Etableret i 1908 er Benjamin Franklin Institute of Technology's Automotive Technology-program, der er placeret i Boston, Massachusetts, den ældste i nationen og certificeret af National Automotive Technician Educational Foundation (NATEF). Fællesskabet for Akkrediterede Online Skoler rangerer vores program blandt de 50 bedste programmer i USA til mekanikereuddannelse. Vi er rangeret 35. sammenlignet med 4-årige gymnasier. [+]

.

Etableret i 1908 er Benjamin Franklin Institute of Technology's Automotive Technology-program i Boston, Massachusetts, den ældste i nationen og certificeret af National Automotive Technician Educational Foundation (NATEF) .

Kollegiet forbedrer mulighederne for beskæftigelse gennem tæt samarbejde med forhandlere og uafhængige reparationsfaciliteter i hele Massachusetts. Succesfuld gennemførelse af dette program giver den studerende en associate of science grad og mulighed for at fortsætte i Bachelor of Science program i Automotive Management. Automotive Department støtter stærkt AutomotiveService Excellence (ASE) Certification. Alle Automotive Fakultet er ASE Certified, og vi opfordrer vores studerende til at tage disse tests for national certificering, da de er klar.... [-]


Certifikat i sysadmin

The Learning People
Online August 2019 Det Forenede Kongerige Brighton Irland Dublin Australien Sydney New Zealand Wellington + 4 mere

Hvis du søger at udvide din it-viden og få alle de certificeringer, der er nødvendige for at blive en sysadmin-ekspert, så er denne samling til dig. [+]

Hvis du søger at udvide din it-viden og få alle de certificeringer, der er nødvendige for at blive en sysadmin-ekspert , så er denne samling til dig.

1. Skræddersyet til dig

Vores systemadministratorsamling indeholder nøje udvalgte kurser og lærer alt, hvad du behøver for at starte din karriere i IT.

2. Prisbelønnet støtte

Med ekspertmentorer, vores prisbelønnede StudentCare ™ og ubegrænset adgang til at praktisere labs, har du al den hjælp, du har brug for til at essere dine eksamener.

3. Lær i dit eget tempo

Alle vores kurser er tilgængelige 24/7 og kan fås fra hvor som helst i verden.

Din hurtigindsamling guideLeverandører: CompTIA, Microsoft, Red Hat, Linux Professional InstituteUdbyder: SkillsoftStuderende: StudentCare ™ og eksperterForudsætninger: Se individuelle kurserBedømmelse: EksamenbaseretRessourcer: Internetadgang og e-mailIdeel til: IT-konsulenter, systemadministratorer, systemanalytikere og virksomhedsarkitekterHvad er der i samlingen?CompTIA ACompTIA NetworkCompTIA LinuxCompTIA ServerMTA Security FundamentalsMTA Mobility and Devices FundamentalsMCSA Windows 7MCSA Windows 10MCSA Windows Server 2012MCSA Windows Server 2016MCSE Cloud Platform og InfrastrukturMCSE ProduktivitetMCSE MobilityRed Hat Certified Systems AdministratorFå certificeret The Learning People mådeProfessionel udvikling, der virker omkring digVerdens # 1 eLearning portal24x7 adgangEkspert mentorerPraktiske interaktive Practice LabsEt globalt fællesskab af jævnaldrendeTest præp praksis eksaminerPrisvindende StudentCare-teamHundredvis af online bøger, eksamen guider og videoer [-]

Certifikat i ledelse og civilsamarbejde

Butte College
på universitet Fuldtid 12 - 24 måneder August 2019 USA Chico

Den Certificate i Ledelse og Civic Engagement vil give de studerende et fundament og hands-on erfaring i ledelse teori og civile engagement aktiviteter. [+]

Certifikat i Ledelse og Civic Engagement

Ledelse og Civic Engagement Program

Rådgivning og rådgivning: (530) 895-2378 Overførsel Rådgivning Center: (530) 895-2264 Overførselsoplysninger: www.assist.org Afdelings Office: Student Aktiviteter Afdelingen (530) 895-2427 Kelly Munson, Advisor (530) 895-2945

Om uddannelsen

Den Certificate i Ledelse og Civic Engagement vil give de studerende et fundament og hands-on erfaring i ledelse teori og civile engagement aktiviteter. Kurserne fokuserer på temaerne forstå sig selv, forstå andre, der arbejder i teams, civilt engagement og social og globalt ansvar og er gældende for alle områder af uddannelse og karriere. Studerende vil have mulighed for at søge ud og udføre i ledende stillinger i hele programmet og vil deltage i en månedlig kohorte.... [-]


Vinterskole Smart Fabriksbevis

RWTH International Academy / RWTH Aachen University
på universitet Fuldtid 2 uger February 2019 Tyskland Stolberg (Rhineland)

I 2019 vil vi for første gang tilbyde en WINTER SCHOOL til internationale studerende, og vi glæder os til at byde mange studerende velkommen til dette NYE PROGRAM. Denne vinterskole drejer sig om "Smart Factory". Det vil fokusere på sammensmeltning af de virtuelle og fysiske verdener gennem cyber-fysiske systemer. Disse systemer er en del af Industry 4.0-bevægelsen for automatisering og dataudveksling i produktionsteknologier. I denne sammenhæng spiller digitalisering, automatisering, interaktion mellem menneske maskine og bedre netværkssystemer en vigtig rolle. [+]

I 2019 vil vi for første gang tilbyde en WINTER SCHOOL til internationale studerende, og vi glæder os til at byde mange studerende velkommen til dette NYE PROGRAM.

Denne vinterskole drejer sig om "Smart Factory". Det vil fokusere på sammensmeltning af de virtuelle og fysiske verdener gennem cyber-fysiske systemer. Disse systemer er en del af Industry 4.0-bevægelsen for automatisering og dataudveksling i produktionsteknologier. I denne sammenhæng spiller digitalisering, automatisering, interaktion mellem menneske maskine og bedre netværkssystemer en vigtig rolle.

HURTIGE FAKTAStudieformat: VinterskoleVarighed: 2 uger (8.-19. Februar 2019)Omfang: 90 UndervisningsenhederBetingelser: B.Sc./BE studerende, minimumsalder 18 årKursusgebyrer: 1.990,00 EURKvalifikation: Certifikat (indeholdende modullister, arbejdsbyrde og karakterer for anerkendelse af ECTS Credits på dit hjem universitet)Sprog: EngelskFAGLIGT INDHOLD... [-]

Højere National Certificate (HNC) i Engineering

Barking & Dagenham College
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Det Forenede Kongerige Dagenham

Har du studeret teknik på BTEC niveau 3 og ønsker at gå videre til en højere kvalifikation? Det Højere Nationalcertifikat giver et solidt fundament i nøglekoncepterne (både mekaniske og elektriske) og praktiske færdigheder, der er nødvendige i den moderne ingeniørindustri. Dette etårige program er designet til dem med stor interesse i problemløsning, design og hvordan tingene fungerer. Det svarer til det første år af en gradskvalifikation. Efter afslutningen af ​​dette program kan du gå videre til HND i Engineering, som også tilbydes hos Barking [+]

Har du studeret teknik på BTEC niveau 3 og ønsker at gå videre til en højere kvalifikation?

Det Højere Nationalcertifikat giver et solidt fundament i nøglekoncepterne (både mekaniske og elektriske) og praktiske færdigheder, der er nødvendige i den moderne ingeniørindustri.

Dette etårige program er designet til dem med stor interesse i problemløsning, design og hvordan tingene fungerer. Det svarer til det første år af en gradskvalifikation. Efter afslutningen af ​​dette program kan du gå videre til HND i Engineering, som også tilbydes hos Barking

Hvad skal jeg lære?

Du vil lære projektledelse, elektronik, maskinteknik, ingeniørvidenskab og materialer.... [-]


Certifikat i Marine Diesel Mechanics

NBCC
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Canada Saint Andrews

Marine Diesel Mechanics er motor specialister. De har ekspertviden af ​​elektriske og motorsystemer i dieseldrevne marinefartøjer og udstyr. Du lærer at installere, reparere og vedligeholde større mekaniske komponenter i kommercielt maskineri. [+]

Programoversigt

Marine Diesel Mechanics er motor specialister. De har ekspertviden af ​​elektriske og motorsystemer i dieseldrevne marinefartøjer og udstyr. Du lærer at installere, reparere og vedligeholde større mekaniske komponenter i kommercielt maskineri. Din træning vil også overføre til andre handler, herunder Heavy Equipment Service Technician og Truck and Transport Service Technician. Vandtransport er afgørende for industri og fritid, og Marine Diesel Mechanics er ønsket over hele kloden i forskellige sektorer.

Varighed

Kravene til dette certifikatprogram kan opnås inden for et studieår på heltidsstudiet.

Adgangskrav

Profil A

High School Diploma eller Voksen High School Diploma eller GED Diploma of High School EquivalencyKarrieremuligheder... [-]

Arbejdsterapi Avanceret Professionelt Certifikat i Skolebaseret Practice

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Online Deltid 3 semestre September 2019 USA Medford

Tufts Institut for Arbejdsterapi Avanceret Professionel Certifikat i Skolebaseret Practice er et ikke-opholdstilladelse, online certifikat designet til at arbejde i skolearbejdere. [+]

Advanced Professional Certificate i skolebaseret praksis er en serie af tre kurser, der leveres i et asynkront onlineformat i løbet af et kalenderår, og sigter mod at skabe en understøttet faglig udviklingsmulighed for at arbejde i skolebaserede terapeuter. I lyset af reformen af specialundervisning og borgerlige lovgivninger, nuværende retningslinjer for bedste praksis i bestemmelserne om uddannelsesrelaterede relaterede tjenester til studerende med handicap samt skolesystemtryk, herunder øget ansvarlighed for elevers resultater, forbereder programmet deltagerne til at blive mere bevisbaseret og effektiv til at fremme en systemtilgang til levering af tjenester. Certifikatet vil fokusere på systemovervejelser, aktuelle beviser for evaluering og intervention, forskning på tværfaglige teams og samarbejde, selvrefleksion på personlige praksismønstre og handlingsplanlægning for potentiel praksisændring.... [-]


Certificate Course i GIS

AF Academy
Online Deltid 6 måneder April 2019 Indien India Online

GIS og Remote Sensing er et kommende felt, og uddannede fagfolk er i stor efterspørgsel inden for forskellige sektorer, herunder minedrift, infrastruktur, byggeri, grundvand, anlægsarbejde mv. [+]

GIS og Remote Sensing er et kommende felt og uddannede fagfolk er i stor efterspørgsel inden for forskellige sektorer, herunder minedrift, infrastruktur, byggeri, grundvand, anlægsarbejde mv. Kurset er designet til personale fra beslægtede sektorer, der ønsker at forbedre deres viden og kvalifikationer til at arbejde som kvalificeret GIS

Studiematerialet vil blive sendt til studerende en gang. Opgaverne relateret til studiematerialet sendes, udfyldes og sendes tilbage af kandidaten inden for den fastsatte tidsperiode. Praktisk træning er obligatorisk for at afslutte dette kursus. Instituttet har alle de nødvendige faciliteter til at give praktisk træning. Udenlandske studerende har mulighed for at gennemgå denne uddannelse i deres eget land.... [-]


Kursus i design og optimering af nul energiforbrug bygninger

E-Learning University of Athens
Online 26 uger June 2019 Grækenland Athens

Dette online kursus er resultatet af samarbejdet mellem Aten Universitet og Den Internationale Union for Arkitekter - ARES Int. WP og er baseret på fjernundervisning med sin base er uddannelsessystemet af E- Learning Programme fra Center for Videregående Uddannelse og Livslang Læring af National and Kapodistrian University of Athens (UOA). [+]

Dette online kursus er resultatet af samarbejdet mellem Aten Universitet og Den Internationale Union for Arkitekter - ARES Int. WP og er baseret på fjernundervisning med sin base er uddannelsessystemet af E- Learning Programme fra Center for Videregående Uddannelse og Livslang Læring af National and Kapodistrian University of Athens (UOA). Kurset gebyrer for de 25 første ansøgere vil være 700 euro.

Formålet med hele modulet er erhvervsuddannelse og uddannelse primært for arkitekter og andre relaterede specialer som civilingeniører og / eller andre ingeniører, der beskæftiger sig med planlægning, evaluering og optimering af bygninger med nul energi ved den positive energibalance.... [-]


Online certifikat i Embedded Systems Engineering

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Online Fuldtid 9 - 15 måneder Åben tilmelding USA USA Online

Dagens indlejrede systemudvikling spænder fra mikroprocessorbaserede styresystemer til system-on-chip (SoC) design og udvikling af enheds software. Et utal af implementeringer kan findes i forbrugerelektronik, medicinsk udstyr og kommercielle og militære applikationer. [+]

Oversigt

Dagens indlejrede systemudvikling spænder fra mikroprocessorbaserede styresystemer til system-on-chip (SoC) design og udvikling af enheds software. Et utal af implementeringer kan findes i forbrugerelektronik, medicinsk udstyr og kommercielle og militære applikationer.

Dette certifikatprogram ser på indlejret systems engineering som en synergistisk funktion mellem hardware og software enhed design og udvikling. Deltagerne lærer de væsentlige begreber indenfor indlejret systemudvikling gennem en praktisk, praktisk løsning ved brug af EDA-værktøjer og designkit.

Hvem skal tilmelde sig

Dette program er designet til at arbejde fagfolk, der er interesseret i at overgå til den integrerede system / system-on-chip (SoC) industri, herunder hardware / software ingeniører; computer ingeniører; Kommunikations- og netværksingeniører; styringssystem ingeniører; og andre tekniske fagfolk involveret i embedded systems design og udvikling.... [-]


Fibre og biopolymerer certifikat

Texas Tech University Worldwide eLearning
Online Fuldtid Deltid 12 timer July 2019 USA USA Online + 1 mere

Texas Tech University's online Fibers and Biopolymers Certificate adresserer emner i forbindelse med de 400.000 amerikanske job i forbindelse med produktion og behandling af bomuld. Studerende kan forfølge certifikatet uafhængigt eller samtidigt med en relateret kandidatuddannelse. [+]

Fibre og biopolymerer certifikat

Texas Tech University's online Fibers and Biopolymers Certificate adresserer emner i forbindelse med de 400.000 amerikanske job i forbindelse med produktion og behandling af bomuld. Studerende kan forfølge certifikatet uafhængigt eller samtidigt med en relateret kandidatuddannelse. Programmet giver fagfolk en mulighed for at forstå betydningen og kompleksiteten af ​​bomuldsproduktion og -forarbejdning og dens indflydelse på industrielle bomuldsprodukter.

Programoversigt12 kredit timerDe fleste kurser tilbydes online Men nogle kurser tilbydes kun ansigt til ansigt i Lubbock.Forudsætning: BacheloruddannelseStuderende er ikke forpligtet til at tilmelde sig et bestemt antal kurser hvert semester, så færdiggørelsestid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserede kurser er i overensstemmelse med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studerende kan tilmelde sig i begyndelsen af ​​et af de fire semestre i løbet af året.Ansøgningsproces... [-]