Filter
Certificate
Finland Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Finland tilbyder bachelorer programmer.

Et certifikat er et dokument, der viser beherskelse af en bestemt færdighed eller disciplin. Fordi certifikat programmer varierer bredt med hensyn til indhold og længde, kan forventes fra et certifikat program til den næste stærke variation.

Den formel videregående uddannelsessystem Finland er det 7-3-2-2 mønster. Universitetet tager to år i erhvervsmæssig eller teknisk uddannelse og endelig to år pre-videregående uddannelse. Finland har også flere offentlige såvel som private universiteter, der har aktiveret adgang til videregående uddannelse for studerende.

Universiteter for bachelorgrad i Finland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Finland her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Aeropole Flight Training

Aeropole accepterer nu ansøgninger til vores Diamond Cadet ab initio Airline Transport Pilot Course (frosne ATPL) fra højt motiverede personer med en passion for flyvning ... [+]

Aeropole" src="//cdn02.masterstudies.com/element_db/37/37622_Pilots.jpg" alt="Aeropole" />

Flyselskab Pilot ab-initio ATPL kursus

alt = "Aeropole accepterer nu ansøgninger til vores banebrydende Diamond Cadet ™ ab initio Airline Transport Pilot Course (frosne ATPL) fra højt motiverede personer med en passion for flyvning. Kursusprisen er 124 800 € * og inkluderer al den uddannelse, du vil skal ansøge om dit drømmejob med et flyselskab. Kursusgebyret betales i månedlige rater.

Luftfartsselskabets job kræver præcision og viden, men ingen ekstraordinær færdighed eller fysisk kondition. Du behøver kun normalt syn (med eller uden briller) og god generel sundhed - og vigtigst af alt et stærkt drev og motivation til at sigte mod himlen! Hvis du har motivation til at studere hårdt og blive det bedste af det bedste, er du den person, vi leder efter!... [-]

Finland Helsinki
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
18 - 24 måneder
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk