Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Finland.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Finland tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

Et certifikat er et dokument, der viser beherskelse af en bestemt færdighed eller disciplin. Fordi certifikat programmer varierer bredt med hensyn til indhold og længde, kan forventes fra et certifikat program til den næste stærke variation.

Den formel videregående uddannelsessystem Finland er det 7-3-2-2 mønster. Universitetet tager to år i erhvervsmæssig eller teknisk uddannelse og endelig to år pre-videregående uddannelse. Finland har også flere offentlige såvel som private universiteter, der har aktiveret adgang til videregående uddannelse for studerende.

Universiteter for bachelorgrad i Finland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Finland her.

Læs mere

Airline Transport Pilot ab-initio ATPL kursus

Aeropole Flight Training
på universitet Fuldtid Deltid 18 - 24 måneder Åben tilmelding Finland Helsinki + 1 mere

Aeropole accepterer nu ansøgninger til vores Diamond Cadet ab initio Airline Transport Pilot Course (frosne ATPL) fra højt motiverede personer med en passion for flyvning. Kurset er selvfinansieret, og kursprisen er 119 800 € og inkluderer al den uddannelse, du skal bruge til dit drømmejob med et flyselskab. [+]

Flyselskab Pilot ab-initio ATPL kursus

Aeropole accepterer nu ansøgninger om vores banebrydende Diamond Cadet ™ ab initio Airline Transport Pilot Course (frosne ATPL) fra højt motiverede personer med en passion for flyvning. Kursusprisen er 119 800 € * og inkluderer al den uddannelse, du skal bruge til dit drømmejob med et flyselskab. Kursusgebyret betales i månedlige afdrag.

Flyselskabet pilotens job kræver præcision og viden, men ingen usædvanlige færdigheder eller fysisk kondition. Du skal kun normalt syn (med eller uden briller) og god generelle sundhed - og vigtigst en stærk drive og motivation til at sigte efter skyerne! Hvis du har motivation til at studere hårdt og blive det bedste af det bedste, er du den person, vi leder efter!... [-]