Filter
Certificate
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et certifikat i Mad og drikkevarer Studier giver hands-on instruktion og værdifulde oplysninger om historie af føde-og drikkevareindustrien, samt aktuelle oplysninger om branchen. Studerende, der ønsker at skabe deres egne opskrifter eller blive ledere og direktører i fødevarer og gæstfrihed industrien kan modtage værdifuld erfaring og færdigheder ved at modtage et certifikat i Mad og drikkevarer Studier.

Hvad er Certificate i Mad og drikkevarer Studies? Denne type program lærer eleverne om sammensætningen af fødevarer og drikkevarer og instruerer dem i, hvordan at skabe deres egne unikke opskrifter. Et certifikat i Mad og drikkevarer Studier forbereder også de studerende til at tilmelde sig mere avancerede kulinariske kunst uddannelse programmer, hvis de ønsker det. Studerende vil lære emner som fødevaresikkerhed, service management, mad og drikke omkostningsstyring, og gæstfrihed uddannelse.Studerende kan også lære mere om globale køkkener, professionel kok uddannelse og internationale vin og smage mad.

Personer, der ønsker at forfølge en karriere i fødevarer og gæstfrihed tjenester kan drage fordel af de mange forskellige mad-relaterede emner, der er dækket i et certifikat i Mad og drikkevarer Studies program. Studerende, der fuldføre programmet og modtage deres certifikat i Mad og drikkevarer Der vil blive udstyret med den nødvendige erfaring og viden til at forfølge en bred vifte af karriereforløb i fødevare-og nydelsesmiddelindustrien, herunder gæstfrihed ledelse og rådgivning positioner. Studerende, der foretrækker at arbejde som kokke kan også få værdifuld hands-on erfaring, som vil hjælpe dem med at udmærke sig i deres karriere.

Kostprisen for et certifikat i Mad og drikkevarer Studier afhænger af den specifikke program, hvor en studerende tilmelder, samt den globale placeringen af skolen, de vælger at deltage. For specifik undervisning oplysninger, kontakt skolen efter eget valg direkte.

 

Studerende, der ønsker at blive succesrige kokke, corporate mad og drikke rådgivere og ledere i den gæstfrihed industri opfordres til at finde ud af mere om at modtage et certifikat i Mad og drikkevarer Studier. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

41 Resultater i Fødevarestudier

Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN og partnerskole ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana tilbyder et internationalt fælles program for studerende, der er interesseret i ... [+]

Culinary Institute Kul IN og partnerskolen ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana tilbyder et nyt internationalt fælles program for studerende, der er interesseret i at specialisere sig professionelt i italiensk køkken. Dette 10-måneders program har til formål at producere fuldtuddannede professionelle kokke, der er specialiseret inden for italiensk køkken. Den unikke læseplan giver eleverne mulighed for at øve deres nyopkøbte færdigheder, som de har opnået gennem intensive kurser på Kul IN og ALMA ved at interning på elite italienske restauranter og hoteller. Interning i udlandet giver eleverne den uvurderlige mulighed for at arbejde internationalt og forbinde med nogle af de mest succesfulde kokke i Italien og i verden. PROGRAM DETALJER FOR PROFESSIONEL KØB ITALIAN CUISINE... [-]

Kroatien Sisak
Oktober 2019
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ALMA - The International School of Italian Cuisine

Et 1-ugers sommerprogram rettet til internationale studerende på udkig efter en første kulinarisk kunstoplevelse med en passion for italiensk mad og ønsker at berige dere ... [+]

En smag af Italien er ALMA's første kort kursus :

Et 1-ugers program rettet til internationale studerende på udkig efter en første kulinarisk kunstoplevelse med en passion for italiensk mad og ønsker at berige deres tur til Italien, herunder en anden måde at udforske landet og opdage excellence af italiensk Gastronomi i en helt ny vej.

Kurset kombinerer akademiske lektioner, direkte erfaring med produkter og råvarer, kommando af teknikker og processer, viden og praksis af italienske traditionelle opskrifter og omfatter fokus på pasta, vin og wienerbrød samt foredrag om historien om italiensk køkken og en prøvesmagning. Derfor er det den bedste mulighed for de studerende, der rejser til Italien for at opdage hemmelighederne i det italienske køkken og at have en første tilgang til kulinarisk kunstuddannelse.... [-]

Italien Parma
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk
Good Tastes Of Tuscany

Kurser, der tilbydes af Accademia Italiana di Cucina Pandolfini, er en praktisk tilgang til at lære regionalt italiensk køkken. Mesteren udvider og uddyber kendskabet til ... [+]

Læs mere om dette kursus

Kurser, der tilbydes af Accademia Italiana di Cucina Pandolfini, er en praktisk tilgang til at lære regionalt italiensk køkken. Mesteren udvider og uddyber kendskabet til traditionel italiensk mad og hvordan den relaterer til regioner og kultur gennem en virtuel gastronomisk tur.

Disse kurser er en intens kulinarisk, geografisk, historisk og kulturel virtuel rejse, der opdager gennem sine fødevarer de storslåede regionale forskelle. Italiensk køkken er tydeligt Regional: Mange af forskellene kan tilskrives geografi, fra bjergene, der strækker sig over nord, slår ned over landets længde, til at være en halvø, der næsten udelukkende er omgivet af havet, eller helt som i I tilfælde af øregionerne Sicilien og Sardinien. Tilføj derefter i tusindvis af år med angribere eller vedtagelsen af ​​tilbagevendende udforskere 'kulinariske opdagelser, og du har en eksotisk blanding af kultur, tradition og køkken.... [-]

Italien Florence
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
15 - 30 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Tecmilenio

Anvendes på en omfattende måde de bedste praksis i drift og administration i restaurantbranchen for at maksimere fortjenesten i den kulinariske forretning. ... [+]

Anvendes på en omfattende måde de bedste praksis i drift og administration i restaurantbranchen for at maksimere fortjenesten i den kulinariske forretning.

[-]
Mexico Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo  + 19 Mere
Juli 2019
Spansk
Deltid
3 måneder
Online
Læs mere på dansk
Saddleback College

Den grundlæggende Culinary Arts program forbereder de studerende til mange nutidige beskæftigelsesmuligheder. ... [+]

Den Grundlæggende program Culinary Arts forbereder de studerende til mange nutidige beskæftigelsesmuligheder. Disse omfatter Chef, Cook, specielle og etniske Restaurant Operations, Mad og drikkevarer, fastfood Operations, og Mad Service i skoler og daginstitutioner for unge og ældre.

Program Student Learning Outcomes

Studerende, der afslutter dette program vil være i stand til:

Demonstrere forberedelse til beskæftigelse i food service industrien. Demonstrere praktiske færdigheder i en bred vifte af ansøgninger fra food service. Demonstrere dygtige sikkerheds- og sanitet produktionsmetoder som relateret til food service industrien. Krævede kurser CWE 180 CO-OP-ED FOODS og ernæring 2 enheder † og FN 261 PRAKTIK 1 Unit † FN 50 Fundamentals of NUTRITION 3 enheder eller FN 205 ERNÆRING til kulinariske PROFESSIONELLE 3 Units FN 110 FREMSTILLING ESSENTIALS 3 Enheder * FN 120 CONTEMPORARY MÅLTIDER 3 enheder * FN 171 sanitet og SIKKERHED 2 enheder eller FN 210 SERVSAFE fødevareproduktion 1 Enhed FN 240 til madlavning PRINCIPPER I 3 Enheder * FN 241 til madlavning PRINCIPPER II 3 Enheder * FN 244 BAGESTEN Fundamentals I 3 Enheder * FN 246 spisekammer 3 Enheder * ... [-]
USA Mission Viejo
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Melbourne Polytechnic

Vil du være chef? Eller endda ejer restauranten? Melbourne Polytechnic s certifikat IV i Commercial Cookery har alle de ingredienser og teknikker, du skal bruge til at sk ... [+]

Vil du være chef? Eller endda ejer restauranten? Melbourne Polytechnic s certifikat IV i Commercial Cookery har alle de ingredienser og teknikker, du skal bruge til at skabe din perfekte karriere.

Den fulde pakke er bare til dig

Melbourne Polytechnic er det eneste træningscenter i Victoria, der giver adgang til en fuldt operationel vingård og kødforarbejdningsanlæg på Epping Campus. Vi har det bedste for at gøre dig bedst.

En spændende karriere menu

Melbourne Polytechnic s Certificate IV i Commercial Cookery kombinerer dine tekniske kogekompetencer med administration af gæstfrihed. Du vil lære af branchefaglige fagfolk i moderne, state-of-the-art faciliteter, herunder den populære St Georges restaurant på Preston campus.... [-]

Australien Melbourne
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
1 måned
på universitet
Læs mere på dansk
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Hvis du har en stor passion for madlavning og dedikation til at nå dit mål som kok, mad iværksætter og mere, er der ingen bedre tid til at starte en karriere i dette blom ... [+]

DETTE PROGRAM INKLUDERER MANDATORISK FACE-TO-FACE TRAINING I EN PROFESSIONEL KØKKEN LOCATED IN ORANGE COUNTY, CA, USAOversigt

Hvis du har en stor passion for madlavning og dedikation til at nå dit mål som kok, mad iværksætter og mere, er der ingen bedre tid til at starte en karriere i dette blomstrende landskab. Dette program giver en stærk kulinarisk fundamenning med en praktisk eksternship.

Studerende erhverver intensiv faglig og praktisk erfaring med de daglige kulinariske forberedelser og drift af et professionelt køkken. Leveringsteknologi med kulinarisk ekspertise i verdensklasse, dette program leverer førsteklasses træning i et langt mere overkommeligt format end traditionelle madlavningskoler. Ved at lære grundlæggende madlavningsteori og -teknikker ved at engagere online læseplan, kan eleverne sætte deres færdigheder i praksis i hvert klassemøde, som finder sted i et professionelt køkken sammen med top kokke.... [-]

USA Irvine USA Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Mexico

Fortsætter med den erhvervede viden på det grundlæggende niveau, understreger mellemniveau klassiske, traditionelle opskrifter og præsentationen af ​​retterne og vigtighe ... [+]

Madlavning Kursus Intermediate

At tage Intermediate kurser er nødvendige for at forfølge grundforløbet.

Fortsætter med den erhvervede viden på det grundlæggende niveau, understreger mellemniveau klassiske, traditionelle opskrifter og præsentationen af ​​retterne og betydningen af ​​"mise en kniplinger" og organiseret i køkkenet opdage nye arbejdsformer præsentere retter.

Certifikat Information

Dage: Mandag, tirsdag og fredag Åbningstider: 8:00 til 14:00 timer Varighed: 28 sessioner over en feedback-session og diskussion Metode: Praktisk og Demonstrationsprogram Minimum studerende: 8 studerende Maksimum studerende: 16 studerende

... [-]

Mexico Buenavista Mexicali
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Perth College of Business and Technology

PCBT sætter en ære i deres høje levering og kvalitetsvurdering for studerende at opnå kompetence som kok med Certificate III i Commercial Cookery SIT30830. ... [+]

PCBT sætter en ære i deres høje levering og kvalitetsvurdering for studerende at opnå kompetence som kok med Certificate III i Commercial Cookery SIT 30.830. Vi tilbyder de nyeste uddannelsespakke så eleverne kan være sikre på at de er en af ​​de første i branchen med det nye sæt kompetencemål standarder.

Denne kvalifikation afspejler den rolle, kommercielle kokke, der bruger en bred vifte af madlavning færdigheder. De bruger diskretion og dom og har et godt kendskab til køkken operationer. De arbejder med en vis uafhængighed og under begrænset tilsyn og kan yde operationel rådgivning og støtte til teammedlemmer.

KURSUS INFORMATION

NATIONAL CODE: SIT30830 CRICOS CODE: 082538J... [-]

Australien Perth
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
E-Learning University of Athens

Gamle som mennesker, hellige som gamle riter, så værdifulde, at de blev betragtet som gudernes gaver til menneskeheden, optrådte oliventræet og olivenolie i Middelhavsomr ... [+]

Gamle som mennesker, hellige som gamle riter, så værdifulde, at de blev betragtet som gudernes gaver til menneskeheden, optrådte oliventræet og olivenolie i Middelhavsområdet og blev dominerende og permanente inventar af landskabet. Dette kursus deles i historie og kultur af oliventræ og olivenolie, mens det understreger deres næringsværdi.

I dette online kursus vil du lære at klassificere olivenolie i overensstemmelse med dets kvalitetskarakteristika og hvordan man producerer olivenolie af høj kvalitet. Du vil også lære, hvordan olivenolie har været inspirationskilde, og hvordan flere kunstnere brugte det for at skabe kunstværker fra oldtiden til i dag. Indholdet af dette kursus præsenterer olivenes sorter og egenskaber og de forskellige typer olivenolie, der er bestemt til at blive konsumeret og anvendt i opskrifter baseret på middelhavs kost.... [-]

Grækenland Athens
Kontakt skolen
Engelsk
7 uger
Online
Læs mere på dansk
Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Brød, bagning og wienerbrød Menuplanlægning og omkostning Tilberedning til større tal CV Bygningsværksted Som led i Intensive Certificate Course tilbyde ... [+]

Brød, bagning og wienerbrød Menuplanlægning og omkostning Tilberedning til større tal

CV Bygningsværksted

Som led i Intensive Certificate Course tilbyder vi også et uvurderligt interview og CV byggeri. Mentoreret af erfarne HR- og forretningseksperter er dette en glimrende mulighed for at perfektere dit CV og finpudse din interviewteknik som forberedelse til enten en karriereændring eller til at dykke ind i arbejdslivet.

Vin Studies

I løbet af kurset gives eleverne en engangs introduktion til mad og vin matchning, ledet af vores ekspert sommelier.

Dette vil give eleverne et fundament for forståelse med hensyn til sammensætning af vine og deres evne til at matche forskellige smags- og fødevaretyper.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Kangan Institute

Dette kursus er designet til folk, der søger en karriere i madlavning i et kommercielt miljø. ... [+]

Dette kursus er designet til folk, der søger en karriere i madlavning i et kommercielt miljø. Kurset giver deltagerne med færdigheder, viden og erfaring i praktisk fødevareproduktion, hygiejne, menu koster, arbejdsmiljø og sikkerhed, teamwork og grundlæggende ernæring.

Cookery er en givende karriere, en, der vil bringe din naturlige kreativitet og muligvis tage dig over hele verden! Certifikatet IV består af kurser og vurdering. I en typisk uge studerende er ansvarlige for op til 30 timers overvåget uddannelse gennem kursus arbejde.

De pædagogiske metoder, der anvendes omfatter klasseværelse undervisning og overvåget practicum i en workshop. De vurderingsmetoder omfatter skriftlige opgaver og eksaminer, mundtlige evalueringer herunder individuelle præsentationer og praktiske demonstrationer i en workshop miljø.... [-]

Australien Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Melbourne City Institute of Education

Denne kvalifikation afspejler den rolle, kommercielle kokke, der har en tilsynsførende eller hold ledende rolle i køkkenet. De opererer uafhængigt eller med begrænset vej ... [+]

Denne kvalifikation afspejler den rolle, kommercielle kokke, der har en tilsynsførende eller hold ledende rolle i køkkenet. De opererer uafhængigt eller med begrænset vejledning fra andre og bruge diskretion til at løse ikke-rutinemæssige problemer. Denne kvalifikation er egnet til en australsk Lærlinge vej.

CERTIFIKAT IV I kommercielle madlavning DETALJER National Code: SIT40413 Enheder: 27 core & 6 valgfrie enheder Gebyrer: Fra $ 10 * Beliggenhed: Multiple Levering Mode: klasseværelse, Praktikophold, Arbejdsplads, Self-paced Varighed: 2 dage om ugen i 52 uger Vurdering: Metoder til vurdering inkluderer skrevet, praktisk / observation & demonstration Tidligere erfaring: RPL & Credit Transfer er tilgængelig KARRIERE MULIGHEDER ... [-]
Australien Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Deltid
52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Ad Astra Institute

Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der har en tilsynsførende eller teamledende rolle i køkkenet. De opererer selvstændigt eller med begrænset ve ... [+]

Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der har en tilsynsførende eller teamledende rolle i køkkenet.

De opererer selvstændigt eller med begrænset vejledning fra andre og anvender skøn for at løse ikke-rutinemæssige problemer.

Adgangskrav (International Students)

Ansøgere skal vise, at de opfylder et af følgende indgangskriterier:

Engelsk sprogfærdighed svarende til IELTS 5.5;18 år eller deroverTilfredsstille det australske immigrationsministeriets (DIBP) ægte midlertidige deltagere (GTE) kriterier for et studentvisum (underklasse 500);Færdiggørelse af australsk år 11 (gymnasial uddannelse) eller oversøisk tilsvarende ELLERDemonstreret færdigheder erhvervet gennem erhvervserfaring ELLERAnsat i en relevant stilling med mulighed for at erhverve færdigheder ELLERDemonstrere gennem et indlæggelsesinterview, enten personligt eller telefonisk, at de har evner og evner til at lykkes i kurset.... [-]
Australien Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Tante Marie Culinary Academy

Dette kursus er ideelt til erfarne kokke, der allerede arbejder om bord på et fartøj og skal opdatere deres certificering eller til kokke, der har solid erhvervserfaring ... [+]

Tante Marie Culinary Academy er med glæde at meddele, at vi nu leverer vurderingen i marinekøkken - skibets kogevurdering - et afgørende skridt i at nå det obligatoriske skibs kogtscertifikatbevis.

Dette kursus er ideelt til erfarne kokke, der allerede arbejder om bord på et fartøj og skal opdatere deres certificering eller til kokke, der har solid erhvervserfaring og søger at starte en karriere til søs.

Tante Marie Culinary Academy er baseret i det centrale Woking, kun 20 minutters togtur fra London, Waterloo. Vores avancerede faciliteter kombineret med vores online 'Virtual Learning Environment' (VLE) betyder, at vores akademi er det ideelle sted at opnå den akkreditering, du og dit besætning har brug for, så hurtigt og enkelt som muligt for at sikre overholdelse af MLC 2006.... [-]

Det Forenede Kongerige Woking
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 dage
på universitet
Læs mere på dansk