Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Fødevarestudier

Et certifikat i Mad og drikkevarer Studier giver hands-on instruktion og værdifulde oplysninger om historie af føde-og drikkevareindustrien, samt aktuelle oplysninger om branchen. Studerende, der ønsker at skabe deres egne opskrifter eller blive ledere og direktører i fødevarer og gæstfrihed industrien kan modtage værdifuld erfaring og færdigheder ved at modtage et certifikat i Mad og drikkevarer Studier.

Hvad er Certificate i Mad og drikkevarer Studies? Denne type program lærer eleverne om sammensætningen af fødevarer og drikkevarer og instruerer dem i, hvordan at skabe deres egne unikke opskrifter. Et certifikat i Mad og drikkevarer Studier forbereder også de studerende til at tilmelde sig mere avancerede kulinariske kunst uddannelse programmer, hvis de ønsker det. Studerende vil lære emner som fødevaresikkerhed, service management, mad og drikke omkostningsstyring, og gæstfrihed uddannelse.Studerende kan også lære mere om globale køkkener, professionel kok uddannelse og internationale vin og smage mad.

Personer, der ønsker at forfølge en karriere i fødevarer og gæstfrihed tjenester kan drage fordel af de mange forskellige mad-relaterede emner, der er dækket i et certifikat i Mad og drikkevarer Studies program. Studerende, der fuldføre programmet og modtage deres certifikat i Mad og drikkevarer Der vil blive udstyret med den nødvendige erfaring og viden til at forfølge en bred vifte af karriereforløb i fødevare-og nydelsesmiddelindustrien, herunder gæstfrihed ledelse og rådgivning positioner. Studerende, der foretrækker at arbejde som kokke kan også få værdifuld hands-on erfaring, som vil hjælpe dem med at udmærke sig i deres karriere.

Kostprisen for et certifikat i Mad og drikkevarer Studier afhænger af den specifikke program, hvor en studerende tilmelder, samt den globale placeringen af skolen, de vælger at deltage. For specifik undervisning oplysninger, kontakt skolen efter eget valg direkte.

 

Studerende, der ønsker at blive succesrige kokke, corporate mad og drikke rådgivere og ledere i den gæstfrihed industri opfordres til at finde ud af mere om at modtage et certifikat i Mad og drikkevarer Studier. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Certificate IV i Commercial Cookery

Ad Astra Institute
på universitet Fuldtid 18 måneder January 2019 Australien Melbourne

Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der har en tilsynsførende eller teamledende rolle i køkkenet. De opererer selvstændigt eller med begrænset vejledning fra andre og anvender skøn for at løse ikke-rutinemæssige problemer. [+]

Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der har en tilsynsførende eller teamledende rolle i køkkenet.

De opererer selvstændigt eller med begrænset vejledning fra andre og anvender skøn for at løse ikke-rutinemæssige problemer.

Adgangskrav (International Students)

Ansøgere skal vise, at de opfylder et af følgende indgangskriterier:

Engelsk sprogfærdighed svarende til IELTS 5.5;18 år eller deroverTilfredsstille det australske immigrationsministeriets (DIBP) ægte midlertidige deltagere (GTE) kriterier for et studentvisum (underklasse 500);Færdiggørelse af australsk år 11 (gymnasial uddannelse) eller oversøisk tilsvarende ELLERDemonstreret færdigheder erhvervet gennem erhvervserfaring ELLERAnsat i en relevant stilling med mulighed for at erhverve færdigheder ELLERDemonstrere gennem et indlæggelsesinterview, enten personligt eller telefonisk, at de har evner og evner til at lykkes i kurset.... [-]

ALMA nyt italiensk kulinarisk program

ALMA - The International School of Italian Cuisine
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Italien Parma

Det italienske kulinariske program er et etårigt kursus organiseret i to uddannelsesenheder. Det er det perfekte kursus, hvis du leder efter en rigtig fuld nedsænkning i den italienske mad og en komplet studieoplevelse for at blive en professionel kok af italiensk køkken. [+]

Det nye italienske kulinariske program, der er organiseret i to uddannelsesenheder, er det perfekte kursus, hvis du er på udkig efter en rigtig fuld nedsænkning i den italienske mad og en komplet studieoplevelse for at blive en professionel kok af italiensk køkken.

Det italienske kulinariske program er et langsigtet / etårigt kursus. Fra det grundlæggende går det op til det avancerede niveau og tilbyder en fuld og professionel italiensk mad

Udformet til at tilbyde en oplevelse af det italienske køkken, vil de kunne deltage i trænings- og demonstrationsundervisning samt rejse på tværs af Italien ledsaget af ALMA-lærere og besøge de vigtigste italienske fødevarekvaliteter, mad... [-]


Professionelle madlavningskurser

Good Tastes Of Tuscany
på universitet Fuldtid 15 - 30 dage October 2019 Italien Florence

Kurser, der tilbydes af Accademia Italiana di Cucina Pandolfini, er en praktisk tilgang til at lære regionalt italiensk køkken. Mesteren udvider og uddyber kendskabet til traditionel italiensk mad og hvordan den relaterer til regioner og kultur gennem en virtuel gastronomisk tur. [+]

Læs mere om dette kursus

Kurser, der tilbydes af Accademia Italiana di Cucina Pandolfini, er en praktisk tilgang til at lære regionalt italiensk køkken. Mesteren udvider og uddyber kendskabet til traditionel italiensk mad og hvordan den relaterer til regioner og kultur gennem en virtuel gastronomisk tur.

Disse kurser er en intens kulinarisk, geografisk, historisk og kulturel virtuel rejse, der opdager gennem sine fødevarer de storslåede regionale forskelle. Italiensk køkken er tydeligt Regional: Mange af forskellene kan tilskrives geografi, fra bjergene, der strækker sig over nord, slår ned over landets længde, til at være en halvø, der næsten udelukkende er omgivet af havet, eller helt som i I tilfælde af øregionerne Sicilien og Sardinien. Tilføj derefter i tusindvis af år med angribere eller vedtagelsen af ​​tilbagevendende udforskere 'kulinariske opdagelser, og du har en eksotisk blanding af kultur, tradition og køkken.... [-]


Certifikat i Professionel Cook af italiensk køkken

Culinary Institute Kul IN
på universitet Fuldtid 10 måneder June 2019 Kroatien Sisak

Culinary Institute Kul IN og partnerskole ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana tilbyder et internationalt fælles program for studerende, der er interesseret i at specialisere sig professionelt i italiensk køkken. Dette 10-måneders program har til formål at producere fuldtuddannede professionelle kokke, der er specialiseret inden for italiensk køkken. Studerende begynder med en intensiv 2-måneders generel kulinarisk kursus på Kul IN , og derefter fortsætte med at specialisere sig i italiensk køkken på ALMA. Studerende derefter praktikant på en elite italiensk restaurant eller hotel i 5 måneder. Interning i udlandet giver eleverne den uvurderlige mulighed for at arbejde internationalt og forbinde med nogle af de mest succesfulde kokke i Italien og i verden. [+]

Culinary Institute Kul IN og partnerskolen ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana tilbyder et nyt internationalt fælles program for studerende, der er interesseret i at specialisere sig professionelt i italiensk køkken. Dette 10-måneders program har til formål at producere fuldtuddannede professionelle kokke, der er specialiseret inden for italiensk køkken. Den unikke læseplan giver eleverne mulighed for at øve deres nyopkøbte færdigheder, som de har opnået gennem intensive kurser på Kul IN og ALMA ved at interning på elite italienske restauranter og hoteller. Interning i udlandet giver eleverne den uvurderlige mulighed for at arbejde internationalt og forbinde med nogle af de mest succesfulde kokke i Italien og i verden. PROGRAM DETALJER FOR PROFESSIONEL KØB ITALIAN CUISINE... [-]


Diplôme de Cuisine (certifikat III i kommerciel madlavning)

Le Cordon Bleu Australia
på universitet Fuldtid 15 måneder January 2019 Australien Melbourne Sydney + 1 mere

Vores Dipl [+]

Diplôme de Cuisine (certifikat III i kommerciel madlavning)

Vores Diplôme de Cuisine er det mest strenge og omfattende program i klassiske franske kulinariske teknikker til rådighed i dag. Som du går videre gennem kurset (Basic, Intermediate and Superior) vil du gradvist lære og mestre teknikkerne i traditionelle og moderne franske retter.

Industriplacering vil give dig chancen for at arbejde i en virksomhed med ægte gæstfrihed og i praksis at udøve de færdigheder, du har lært under din studie på campus. I en industri, der stadig vokser, giver dette program dig de færdigheder og viden, der gør dig til en meget ønskelig kandidat til arbejdsgivere.

Tilbydes i: Melbourne eller Sydney... [-]


Certifikat iii i konditori

Australian College of Applied Education
på universitet Fuldtid Deltid 1 år January 2019 Australien Perth + 1 mere

Certifikatet III i Patisserie svarer til off-the-job træning af kokken Patissier læreplads. Kurset omfatter industri praktikophold giver dig den nødvendige on-the-job erfaring i en wienerbrød køkken. [+]

1 års fuld tid; Deltid er også tilgængelig

Karakteriseres som en wienerbrød kok er ny og innovativ i Western Australia. Denne nye handel kvalifikation blev godkendt af Institut for Uddannelse og Arbejdsplads Udvikling i marts 2010. Dette certifikat giver dig kokken Patissier kvalifikation, herunder en praktisk industri placering, er de studerende også forpligtet til at gennemføre mindst 250 timers industriens praktik.

Fordele

Certifikatet III i Patisserie svarer til off-the-job træning af kokken Patissier læreplads. Kurset omfatter industri praktikophold giver dig den nødvendige on-the-job erfaring i en wienerbrød køkken.

Processen med at kvalificere med handel ækvivalens kan tage op til 3 år, men de studerende er ansat i hele denne gang i branchen få betydelige og relevant erfaring. De placeringer er organiseret af ASCA.... [-]


Texas Tech Viticulture Certificate Program

Texas Tech University in the Hill Country
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA Fredericksburg

Texas Tech Viticulture Certificate Program er designet til vinindustri iværksættere og potentielle vingårdsledere, der søger omfattende viden om vindyrkningsprincipper og produktion af druer til druer. [+]

Texas Tech Viticulture Certificate Program

Næste ansøgningsperiode: 1. juni - 31. juli 2018

Texas Tech Viticulture Certificate Program er designet til vinindustri iværksættere og potentielle vingårdsledere, der søger omfattende viden om vindyrkningsprincipper og produktion af druer til druer. Programmet er produceret af Department of Plant

Vinavlsprogrammet består af seks kurser, der afholdes over en toårig periode. En vellykket gennemførelse af alle seks kurser er påkrævet for at modtage professionelt certifikat i vinavl. Certifikatprogrammet fungerer på kohortbasis for at forbedre læringserfaringen og lette netværksmuligheder for deltagere. Af denne grund er programmet begrænset til 40 deltagere, der er villige til at forpligte sig til at bevæge sig gennem alle kurser i løbet af toårsperioden. Indskrivning i individuelle kurser er ikke tilgængelig.... [-]


Basic Pâtisserie Certifikat

Le Cordon Bleu New Zealand
på universitet Fuldtid 10 uger January 2019 New Zealand Wellington

Basic Pâtisserie-programmet (Basic Certificate) er designet til at give dig et stærkt grundlæggende fundament for at opbygge dine færdigheder og viden inden for hospitalsbranchen. Dette spændende kursus introducerer dig til de forskellige begreber, egenskaber og anvendelser af Pâtisserie, da du gradvist lærer at forberede et bredt udvalg af kager, desserter og bagværk. [+]

Basic Pâtisserie Certifikat

Basic Pâtisserie-programmet (Basic Certificate) er designet til at give dig et stærkt grundlæggende fundament for at opbygge dine færdigheder og viden inden for hospitalsbranchen. Dette spændende kursus introducerer dig til de forskellige begreber, egenskaber og anvendelser af Pâtisserie, da du gradvist lærer at forberede et bredt udvalg af kager, desserter og bagværk. Demonstrationen og de praktiske sessioner vil lede dig trin for trin gennem det grundlæggende i French Pâtisserie.

4 indtag pr. År: januar, april, juli, oktober (eller slutningen af ​​september)NøgleinformationVarighed: 10 ugerPris: NZD $ 12.500 (kan ændres)Afgifter inkluderer: 2x uniformer (jakke, bukser, hat, slips), WÜSTOF Kniv Værktøjssæt, Alle Ingredienser, Kursusmaterialer, Prøver, GradueringTimer om ugen: Ca. 20-25 timerAdgangskrav: IELTS 5.0, uden bånd lavere end 5,016 år (ingen øvre aldersgrænse)Kursusdetaljer... [-]

Certifikat i Culinary Business Administration

Universidad Tecmilenio
Online Deltid 3 måneder July 2019 Mexico Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo + 21 mere

Anvendes på en omfattende måde de bedste praksis i drift og administration i restaurantbranchen for at maksimere fortjenesten i den kulinariske forretning. [+]

Anvendes på en omfattende måde de bedste praksis i drift og administration i restaurantbranchen for at maksimere fortjenesten i den kulinariske forretning.

[-]

Certifikat i kulinarisk kunst

Saddleback College
på universitet Fuldtid September 2019 USA Mission Viejo

Den grundlæggende Culinary Arts program forbereder de studerende til mange nutidige beskæftigelsesmuligheder. [+]

Den Grundlæggende program Culinary Arts forbereder de studerende til mange nutidige beskæftigelsesmuligheder. Disse omfatter Chef, Cook, specielle og etniske Restaurant Operations, Mad og drikkevarer, fastfood Operations, og Mad Service i skoler og daginstitutioner for unge og ældre.

Program Student Learning Outcomes

Studerende, der afslutter dette program vil være i stand til:

Demonstrere forberedelse til beskæftigelse i food service industrien. Demonstrere praktiske færdigheder i en bred vifte af ansøgninger fra food service. Demonstrere dygtige sikkerheds- og sanitet produktionsmetoder som relateret til food service industrien. Krævede kurser CWE 180 CO-OP-ED FOODS og ernæring 2 enheder † og FN 261 PRAKTIK 1 Unit † FN 50 Fundamentals of NUTRITION 3 enheder eller FN 205 ERNÆRING til kulinariske PROFESSIONELLE 3 Units FN 110 FREMSTILLING ESSENTIALS 3 Enheder * FN 120 CONTEMPORARY MÅLTIDER 3 enheder * FN 171 sanitet og SIKKERHED 2 enheder eller FN 210 SERVSAFE fødevareproduktion 1 Enhed FN 240 til madlavning PRINCIPPER I 3 Enheder * FN 241 til madlavning PRINCIPPER II 3 Enheder * FN 244 BAGESTEN Fundamentals I 3 Enheder * FN 246 spisekammer 3 Enheder * ... [-]

Kursus i olivenolie

E-Learning University of Athens
Online 7 uger June 2019 Grækenland Athens

Gamle som mennesker, hellige som gamle riter, så værdifulde, at de blev betragtet som gudernes gaver til menneskeheden, optrådte oliventræet og olivenolie i Middelhavsområdet og blev dominerende og permanente inventar af landskabet. Dette kursus deles i historie og kultur af oliventræ og olivenolie, mens det understreger deres næringsværdi. [+]

Gamle som mennesker, hellige som gamle riter, så værdifulde, at de blev betragtet som gudernes gaver til menneskeheden, optrådte oliventræet og olivenolie i Middelhavsområdet og blev dominerende og permanente inventar af landskabet. Dette kursus deles i historie og kultur af oliventræ og olivenolie, mens det understreger deres næringsværdi.

I dette online kursus vil du lære at klassificere olivenolie i overensstemmelse med dets kvalitetskarakteristika og hvordan man producerer olivenolie af høj kvalitet. Du vil også lære, hvordan olivenolie har været inspirationskilde, og hvordan flere kunstnere brugte det for at skabe kunstværker fra oldtiden til i dag. Indholdet af dette kursus præsenterer olivenes sorter og egenskaber og de forskellige typer olivenolie, der er bestemt til at blive konsumeret og anvendt i opskrifter baseret på middelhavs kost.... [-]


Certificate IV i Commercial Cookery

Melbourne Polytechnic
på universitet Fuldtid 1 måned February 2019 Australien Melbourne

Vil du være chef? Eller endda ejer restauranten? Melbourne Polytechnic s certifikat IV i Commercial Cookery har alle de ingredienser og teknikker, du skal bruge til at skabe din perfekte karriere. [+]

Vil du være chef? Eller endda ejer restauranten? Melbourne Polytechnic s certifikat IV i Commercial Cookery har alle de ingredienser og teknikker, du skal bruge til at skabe din perfekte karriere.

Den fulde pakke er bare til dig

Melbourne Polytechnic er det eneste træningscenter i Victoria, der giver adgang til en fuldt operationel vingård og kødforarbejdningsanlæg på Epping Campus. Vi har det bedste for at gøre dig bedst.

En spændende karriere menu

Melbourne Polytechnic s Certificate IV i Commercial Cookery kombinerer dine tekniske kogekompetencer med administration af gæstfrihed. Du vil lære af branchefaglige fagfolk i moderne, state-of-the-art faciliteter, herunder den populære St Georges restaurant på Preston campus.... [-]


Pâtisserie intermédiaire

Le Cordon Bleu Ottawa
på universitet Fuldtid 11 uger June 2019 Canada Ottawa

Pâtisserie Intermédiaire er baseret på praksis og gentagelse. Da eleverne mestrer vigtige teknikker som f.eks. At lave en svamp eller bavarian fløde, bliver eleverne mere effektive [+]

Pâtisserie Intermédiaire

Giv mere tid til dekoration og præsentation af dine kager.

Pâtisserie Intermédiaire er baseret på praksis og gentagelse. Da eleverne mestrer vigtige teknikker som f.eks. At lave en svamp eller bavarian fløde, bliver eleverne mere effektive.

Intermediate Module:

Kunstneriske dekorative færdigheder

Lær fin linje og grænse rør og forlængelse arbejde med Royal icing

Variationer over restaurant desserter

Lær at forberede frosne desserter som is og sorbet og andre cremefyldte desserter

Miniaturisering - søde petits fours

Lær kunsten med miniaturisering og søde petits fours

Klassiske og nutidige præsentationer ... [-]

Certifikat i kulinariske kunst

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Online på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 måneder September 2019 USA Irvine USA Online + 3 mere

Hvis du har en stor passion for madlavning og dedikation til at nå dit mål som kok, mad iværksætter og mere, er der ingen bedre tid til at starte en karriere i dette blomstrende landskab. Dette program giver en stærk kulinarisk fundamenning med en praktisk eksternship. DETTE PROGRAM INKLUDERER MANDATORISK FACE-TO-FACE TRAINING I EN PROFESSIONEL KØKKEN LOCATED IN ORANGE COUNTY, CA, USA [+]

DETTE PROGRAM INKLUDERER MANDATORISK FACE-TO-FACE TRAINING I EN PROFESSIONEL KØKKEN LOCATED IN ORANGE COUNTY, CA, USAOversigt

Hvis du har en stor passion for madlavning og dedikation til at nå dit mål som kok, mad iværksætter og mere, er der ingen bedre tid til at starte en karriere i dette blomstrende landskab. Dette program giver en stærk kulinarisk fundamenning med en praktisk eksternship.

Studerende erhverver intensiv faglig og praktisk erfaring med de daglige kulinariske forberedelser og drift af et professionelt køkken. Leveringsteknologi med kulinarisk ekspertise i verdensklasse, dette program leverer førsteklasses træning i et langt mere overkommeligt format end traditionelle madlavningskoler. Ved at lære grundlæggende madlavningsteori og -teknikker ved at engagere online læseplan, kan eleverne sætte deres færdigheder i praksis i hvert klassemøde, som finder sted i et professionelt køkken sammen med top kokke.... [-]


Intensive Certificate Course

Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)
på universitet Fuldtid 4 uger August 2019 Det Forenede Kongerige Edinburgh

[+]

Brød, bagning og wienerbrød Menuplanlægning og omkostning Tilberedning til større tal

CV Bygningsværksted

Som led i Intensive Certificate Course tilbyder vi også et uvurderligt interview og CV byggeri. Mentoreret af erfarne HR- og forretningseksperter er dette en glimrende mulighed for at perfektere dit CV og finpudse din interviewteknik som forberedelse til enten en karriereændring eller til at dykke ind i arbejdslivet.

Vin Studies

I løbet af kurset gives eleverne en engangs introduktion til mad og vin matchning, ledet af vores ekspert sommelier.

Dette vil give eleverne et fundament for forståelse med hensyn til sammensætning af vine og deres evne til at matche forskellige smags- og fødevaretyper.... [-]