Filter
Certificate
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et certifikat i Mad og drikkevarer Studier giver hands-on instruktion og værdifulde oplysninger om historie af føde-og drikkevareindustrien, samt aktuelle oplysninger om branchen. Studerende, der ønsker at skabe deres egne opskrifter eller blive ledere og direktører i fødevarer og gæstfrihed industrien kan modtage værdifuld erfaring og færdigheder ved at modtage et certifikat i Mad og drikkevarer Studier.

Hvad er Certificate i Mad og drikkevarer Studies? Denne type program lærer eleverne om sammensætningen af fødevarer og drikkevarer og instruerer dem i, hvordan at skabe deres egne unikke opskrifter. Et certifikat i Mad og drikkevarer Studier forbereder også de studerende til at tilmelde sig mere avancerede kulinariske kunst uddannelse programmer, hvis de ønsker det. Studerende vil lære emner som fødevaresikkerhed, service management, mad og drikke omkostningsstyring, og gæstfrihed uddannelse.Studerende kan også lære mere om globale køkkener, professionel kok uddannelse og internationale vin og smage mad.

Personer, der ønsker at forfølge en karriere i fødevarer og gæstfrihed tjenester kan drage fordel af de mange forskellige mad-relaterede emner, der er dækket i et certifikat i Mad og drikkevarer Studies program. Studerende, der fuldføre programmet og modtage deres certifikat i Mad og drikkevarer Der vil blive udstyret med den nødvendige erfaring og viden til at forfølge en bred vifte af karriereforløb i fødevare-og nydelsesmiddelindustrien, herunder gæstfrihed ledelse og rådgivning positioner. Studerende, der foretrækker at arbejde som kokke kan også få værdifuld hands-on erfaring, som vil hjælpe dem med at udmærke sig i deres karriere.

Kostprisen for et certifikat i Mad og drikkevarer Studier afhænger af den specifikke program, hvor en studerende tilmelder, samt den globale placeringen af skolen, de vælger at deltage. For specifik undervisning oplysninger, kontakt skolen efter eget valg direkte.

 

Studerende, der ønsker at blive succesrige kokke, corporate mad og drikke rådgivere og ledere i den gæstfrihed industri opfordres til at finde ud af mere om at modtage et certifikat i Mad og drikkevarer Studier. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Other options within this field of study:

43 Results in Fødevarestudier

Good Tastes Of Tuscany

Kurser, der tilbydes af Accademia Italiana di Cucina Pandolfini, er en praktisk tilgang til at lære regionalt italiensk køkken. Mesteren udvider og uddyber kendskabet til ... [+]

Læs mere om dette kursus

Kurser, der tilbydes af Accademia Italiana di Cucina Pandolfini, er en praktisk tilgang til at lære regionalt italiensk køkken. Mesteren udvider og uddyber kendskabet til traditionel italiensk mad og hvordan den relaterer til regioner og kultur gennem en virtuel gastronomisk tur.

Disse kurser er en intens kulinarisk, geografisk, historisk og kulturel virtuel rejse, der opdager gennem sine fødevarer de storslåede regionale forskelle. Italiensk køkken er tydeligt Regional: Mange af forskellene kan tilskrives geografi, fra bjergene, der strækker sig over nord, slår ned over landets længde, til at være en halvø, der næsten udelukkende er omgivet af havet, eller helt som i I tilfælde af øregionerne Sicilien og Sardinien. Tilføj derefter i tusindvis af år med angribere eller vedtagelsen af ​​tilbagevendende udforskere 'kulinariske opdagelser, og du har en eksotisk blanding af kultur, tradition og køkken.... [-]

Italien Florence
October 2019
Fuldtid
15 - 30 dage
på universitet
Læs mere på dansk
ALMA - The International School of Italian Cuisine

Det italienske kulinariske program er et etårigt kursus organiseret i to uddannelsesenheder. Det er det perfekte kursus, hvis du leder efter en rigtig fuld nedsænkning i ... [+]

Det nye italienske kulinariske program, der er organiseret i to uddannelsesenheder, er det perfekte kursus, hvis du er på udkig efter en rigtig fuld nedsænkning i den italienske mad og en komplet studieoplevelse for at blive en professionel kok af italiensk køkken.

Det italienske kulinariske program er et langsigtet / etårigt kursus. Fra det grundlæggende går det op til det avancerede niveau og tilbyder en fuld og professionel italiensk mad

Udformet til at tilbyde en oplevelse af det italienske køkken, vil de kunne deltage i trænings- og demonstrationsundervisning samt rejse på tværs af Italien ledsaget af ALMA-lærere og besøge de vigtigste italienske fødevarekvaliteter, mad... [-]

Italien Parma
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute Kul IN

Dette fælles program mellem Culinary Institute Kul IN og ZSEM Business Academy giver eleverne en balance mellem den kreative kulinariske kunst og den finansielle realisme ... [+]

Studerende, der planlægger at arbejde inden for gastronomi som restaurant- eller konditorvareforvaltere, eller som ønsker at åbne egen restaurantvirksomhed, vil få en omfattende forståelse af fødevareindustrien gennem dette velafrundede program. På Kul IN styrker eleverne deres madlavning færdigheder gennem intensive kulinariske praktikum. På ZSEM Business Academy lærer de sig om moderne forretning og ledelse gennem klasser inden for digital marketing, økonomi, erhvervsmiljø, innovation og andre områder inden for økonomi, der er vigtige for forståelsen i restaurant- og fødevareindustrien.

Passion er ikke det eneste, der er nødvendigt for at åbne en vellykket forretning, især i HoReCa-industrien. Dette fælles program mellem Culinary Institute Kul IN og ZSEM Business Academy giver eleverne en balance mellem den kreative kulinariske kunst og den finansielle realisme, der er nødvendig for at lykkes. Culinary Management er designet til studerende, der planlægger at arbejde inden for gastronomi som restaurant- eller konditoriforvaltere, eller som ønsker at åbne en egen restaurantvirksomhed. Studerende styrker først deres kulinariske færdigheder på Kul IN i to måneder. Derefter lærer de sig om moderne forretning og ledelse gennem klasser inden for digital marketing, økonomi, erhvervsmiljø, innovation og andre områder inden for økonomi, der er vigtige for forståelsen i restaurant- og fødevareindustrien.... [-]

Kroatien Sisak
June 2019
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Australian College of Applied Education

Certifikatet III i Patisserie svarer til off-the-job træning af kokken Patissier læreplads. Kurset omfatter industri praktikophold giver dig den nødvendige on-the-job erf ... [+]

1 års fuld tid; Deltid er også tilgængelig

Karakteriseres som en wienerbrød kok er ny og innovativ i Western Australia. Denne nye handel kvalifikation blev godkendt af Institut for Uddannelse og Arbejdsplads Udvikling i marts 2010. Dette certifikat giver dig kokken Patissier kvalifikation, herunder en praktisk industri placering, er de studerende også forpligtet til at gennemføre mindst 250 timers industriens praktik.

Fordele

Certifikatet III i Patisserie svarer til off-the-job træning af kokken Patissier læreplads. Kurset omfatter industri praktikophold giver dig den nødvendige on-the-job erfaring i en wienerbrød køkken.

Processen med at kvalificere med handel ækvivalens kan tage op til 3 år, men de studerende er ansat i hele denne gang i branchen få betydelige og relevant erfaring. De placeringer er organiseret af ASCA.... [-]

Australien Perth
January 2020
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Texas Tech University in the Hill Country

Texas Tech Viticulture Certificate Program er designet til vinindustri iværksættere og potentielle vingårdsledere, der søger omfattende viden om vindyrkningsprincipper og ... [+]

Texas Tech Viticulture Certificate Program

Næste ansøgningsperiode: 1. juni - 31. juli 2018

Texas Tech Viticulture Certificate Program er designet til vinindustri iværksættere og potentielle vingårdsledere, der søger omfattende viden om vindyrkningsprincipper og produktion af druer til druer. Programmet er produceret af Department of Plant

Vinavlsprogrammet består af seks kurser, der afholdes over en toårig periode. En vellykket gennemførelse af alle seks kurser er påkrævet for at modtage professionelt certifikat i vinavl. Certifikatprogrammet fungerer på kohortbasis for at forbedre læringserfaringen og lette netværksmuligheder for deltagere. Af denne grund er programmet begrænset til 40 deltagere, der er villige til at forpligte sig til at bevæge sig gennem alle kurser i løbet af toårsperioden. Indskrivning i individuelle kurser er ikke tilgængelig.... [-]

USA Fredericksburg
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Tecmilenio

Anvendes på en omfattende måde de bedste praksis i drift og administration i restaurantbranchen for at maksimere fortjenesten i den kulinariske forretning. ... [+]

Anvendes på en omfattende måde de bedste praksis i drift og administration i restaurantbranchen for at maksimere fortjenesten i den kulinariske forretning.

[-]
Mexico Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo  + 19 Mere
July 2019
Deltid
3 måneder
Online
Læs mere på dansk
Saddleback College

Den grundlæggende Culinary Arts program forbereder de studerende til mange nutidige beskæftigelsesmuligheder. ... [+]

Den Grundlæggende program Culinary Arts forbereder de studerende til mange nutidige beskæftigelsesmuligheder. Disse omfatter Chef, Cook, specielle og etniske Restaurant Operations, Mad og drikkevarer, fastfood Operations, og Mad Service i skoler og daginstitutioner for unge og ældre.

Program Student Learning Outcomes

Studerende, der afslutter dette program vil være i stand til:

Demonstrere forberedelse til beskæftigelse i food service industrien. Demonstrere praktiske færdigheder i en bred vifte af ansøgninger fra food service. Demonstrere dygtige sikkerheds- og sanitet produktionsmetoder som relateret til food service industrien. Krævede kurser CWE 180 CO-OP-ED FOODS og ernæring 2 enheder † og FN 261 PRAKTIK 1 Unit † FN 50 Fundamentals of NUTRITION 3 enheder eller FN 205 ERNÆRING til kulinariske PROFESSIONELLE 3 Units FN 110 FREMSTILLING ESSENTIALS 3 Enheder * FN 120 CONTEMPORARY MÅLTIDER 3 enheder * FN 171 sanitet og SIKKERHED 2 enheder eller FN 210 SERVSAFE fødevareproduktion 1 Enhed FN 240 til madlavning PRINCIPPER I 3 Enheder * FN 241 til madlavning PRINCIPPER II 3 Enheder * FN 244 BAGESTEN Fundamentals I 3 Enheder * FN 246 spisekammer 3 Enheder * ... [-]
USA Mission Viejo
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
E-Learning University of Athens

Gamle som mennesker, hellige som gamle riter, så værdifulde, at de blev betragtet som gudernes gaver til menneskeheden, optrådte oliventræet og olivenolie i Middelhavsomr ... [+]

Gamle som mennesker, hellige som gamle riter, så værdifulde, at de blev betragtet som gudernes gaver til menneskeheden, optrådte oliventræet og olivenolie i Middelhavsområdet og blev dominerende og permanente inventar af landskabet. Dette kursus deles i historie og kultur af oliventræ og olivenolie, mens det understreger deres næringsværdi.

I dette online kursus vil du lære at klassificere olivenolie i overensstemmelse med dets kvalitetskarakteristika og hvordan man producerer olivenolie af høj kvalitet. Du vil også lære, hvordan olivenolie har været inspirationskilde, og hvordan flere kunstnere brugte det for at skabe kunstværker fra oldtiden til i dag. Indholdet af dette kursus præsenterer olivenes sorter og egenskaber og de forskellige typer olivenolie, der er bestemt til at blive konsumeret og anvendt i opskrifter baseret på middelhavs kost.... [-]

Grækenland Athens
June 2019
7 uger
Online
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Ottawa

Dette niveau fokuserer på udviklingen af ​​franske teknikker, der giver mulighed for personlig kreativitet og beherskelse af klassiske og nutidige køkkenkundskaber. ... [+]

Køkken Supérieure

Master klassisk og moderne køkken færdigheder og tilføje din egen signatur stil

Dette niveau fokuserer på udviklingen af ​​franske teknikker, der giver mulighed for personlig kreativitet og beherskelse af klassiske og nutidige køkkenkundskaber.

Supérieure-modulet:

Befæstelse af klassisk og moderne "Haute Cuisine"

Opdag nye trends i præsentation, farve og klassisk køkken

Beherskelse af indviklede teknikker og metoder

Lær de mest indviklede teknikker i fransk køkken, der kan anvendes til enhver verdenskøkken

Kunst af moderne præsentation gennem gruppe- og individuelle retter

Lær udviklingen af ​​præsentationsteknikker og præsentationen af ​​individuelle retter... [-]

Canada Ottawa
June 2019
Fuldtid
11 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Melbourne Polytechnic

Vil du være chef? Eller endda ejer restauranten? Melbourne Polytechnic s certifikat IV i Commercial Cookery har alle de ingredienser og teknikker, du skal bruge til at sk ... [+]

Vil du være chef? Eller endda ejer restauranten? Melbourne Polytechnic s certifikat IV i Commercial Cookery har alle de ingredienser og teknikker, du skal bruge til at skabe din perfekte karriere.

Den fulde pakke er bare til dig

Melbourne Polytechnic er det eneste træningscenter i Victoria, der giver adgang til en fuldt operationel vingård og kødforarbejdningsanlæg på Epping Campus. Vi har det bedste for at gøre dig bedst.

En spændende karriere menu

Melbourne Polytechnic s Certificate IV i Commercial Cookery kombinerer dine tekniske kogekompetencer med administration af gæstfrihed. Du vil lære af branchefaglige fagfolk i moderne, state-of-the-art faciliteter, herunder den populære St Georges restaurant på Preston campus.... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Fuldtid
1 måned
på universitet
Læs mere på dansk
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Hvis du har en stor passion for madlavning og dedikation til at nå dit mål som kok, mad iværksætter og mere, er der ingen bedre tid til at starte en karriere i dette blom ... [+]

DETTE PROGRAM INKLUDERER MANDATORISK FACE-TO-FACE TRAINING I EN PROFESSIONEL KØKKEN LOCATED IN ORANGE COUNTY, CA, USAOversigt

Hvis du har en stor passion for madlavning og dedikation til at nå dit mål som kok, mad iværksætter og mere, er der ingen bedre tid til at starte en karriere i dette blomstrende landskab. Dette program giver en stærk kulinarisk fundamenning med en praktisk eksternship.

Studerende erhverver intensiv faglig og praktisk erfaring med de daglige kulinariske forberedelser og drift af et professionelt køkken. Leveringsteknologi med kulinarisk ekspertise i verdensklasse, dette program leverer førsteklasses træning i et langt mere overkommeligt format end traditionelle madlavningskoler. Ved at lære grundlæggende madlavningsteori og -teknikker ved at engagere online læseplan, kan eleverne sætte deres færdigheder i praksis i hvert klassemøde, som finder sted i et professionelt køkken sammen med top kokke.... [-]

USA Irvine USA Online
September 2019
Fuldtid
Deltid
3 - 6 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
John Academy

En kage dekoration ekspert er en person, der er dygtig i isning eller frosting og kage design. Eksperterne tager sædvanligvis år i at lære færdighederne i kageindretning, ... [+]

Hvem er kurset for?Forretningsindstillede mennesker, der er i Cake Decorating business.Folk, der har interesse i at starte en Cake Decorating forretningIndgangskrav:Dette kursus er tilgængeligt for alle elever, af alle akademiske baggrunde.God forståelse af engelsksprog, numeracy og ikt er påkrævet for at deltage i dette kursus.Vurdering:I slutningen af ​​kurset skal du sidde en online multiple choice test. Din test vil blive vurderet automatisk og straks, så du straks vil vide, om du har haft succes.Før du sidder til din afsluttende eksamen, får du mulighed for at teste din færdighed med en mock eksamen.Certificering:Når du har bestået testen, vil du kunne opnå et akkrediteret certifikat for præstation. Du kan dog også få et kursusafslutningscertifikat efter kursets afslutning uden at afprøve. Certifikater kan fås enten i hard copy til en pris af £ 39 eller i PDF-format til prisen for £ 24.Hvorfor vælge os?Overkommelige, engagerendeTutorial videoer / materialer fra branchens førende eksperter;Undersøg i en brugervenlig, avanceret online læringsplatform;Effektive eksamenssystemer til vurdering og øjeblikkelig resultatEnglandAdgang til kursusindhold på mobil, tablet eller skrivebord fra hvor som helst når som helstFordelen ved at ansøge om NUS Extra Discount Card;24/7-studiestøtte via email.Karrierevej:... [-]
Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
iStudy

Køkkenstyring - Hjælp dig til et varmt måltid hver dag Madlavning kan repræsentere ens sjæl, når de sætter tilstrækkelig kærlighed ind i det, mange tror endda at det er v ... [+]

Kursus højdepunkter

Kitchen Management Certificate Course er en prisvindende og den bedst sælgende kursus, der har fået CPD Certification

Det anses for at være et af de perfekte kurser i Storbritannien, der kan hjælpe elever / elever med at blive fortrolig med emnet og få de nødvendige færdigheder til at fungere godt på dette område. Vi har pakket Kitchen Management Certificate Course i 38 moduler til at lære dig alt, hvad du behøver for at blive succesfuld i dette erhverv.

For at give dig nem adgang er dette kursus designet til både deltids- og fuldtidsstuderende. Du kan blive akkrediteret på bare 1 dag, 5 timer, og det er også muligt at studere i dit eget tempo.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Indian Institute of Plantation Management

De 45 dage Programmet vil dække de moderne principper for te business management, markedsinformation og teknikker og praksis af te smagning dygtighed til at forberede en ... [+]

Programmet vil blive tilbudt af IIPM i samarbejde med Tea Board of India, Ministry of Commerce & Indiens regering og te sektor. Programmet er anerkendt af Tea Board of India, og Tea Industri, for den professionelle praksis af te gør te smagning og. Felt-og fabriksbesøg er vigtig del af programmet. Programmet vil sikre deltagerne til at opgradere deres færdigheder i te smagning og markedsføring, således at deres karriere bliver fremdrevet i rigtige retning.

Kurset struktur er fleksibel til at imødekomme behovene hos deltagerne. Programmet er inddelt i tre strømme baseret på baggrund af programmets deltagere. Klassifikationen af ​​programmets deltagere er friskere til te industrien, erfaring i te produktion og Erfaring med te smagning. I alle vandløb, de tekniske, funktionelle og markedsføring / blanding aspekter af te & smagning, er blandet anderledes for at udfylde huller i deres kvalifikationer af deltagerne.... [-]

Indien Bengaluru
June 2019
Fuldtid
45 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Ad Astra Institute

Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der har en tilsynsførende eller teamledende rolle i køkkenet. De opererer selvstændigt eller med begrænset ve ... [+]

Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der har en tilsynsførende eller teamledende rolle i køkkenet.

De opererer selvstændigt eller med begrænset vejledning fra andre og anvender skøn for at løse ikke-rutinemæssige problemer.

Adgangskrav (International Students)

Ansøgere skal vise, at de opfylder et af følgende indgangskriterier:

Engelsk sprogfærdighed svarende til IELTS 5.5;18 år eller deroverTilfredsstille det australske immigrationsministeriets (DIBP) ægte midlertidige deltagere (GTE) kriterier for et studentvisum (underklasse 500);Færdiggørelse af australsk år 11 (gymnasial uddannelse) eller oversøisk tilsvarende ELLERDemonstreret færdigheder erhvervet gennem erhvervserfaring ELLERAnsat i en relevant stilling med mulighed for at erhverve færdigheder ELLERDemonstrere gennem et indlæggelsesinterview, enten personligt eller telefonisk, at de har evner og evner til at lykkes i kurset.... [-]
Australien Melbourne
January 2020
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk