Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Energi

Når du deltager i et certifikat program, kan du forvente at modtage en meget specifik skillset og / eller grundig forberedelse til en eksamen, du har brug for. Disse programmer ofte tage et år eller mindre fra start til slut. Vejen til et certifikat er typisk både hurtig og fokuseret.

Hvad er et certifikat i Energi? Udviklingen og bæredygtigheden af energi står over for mange udfordringer, såsom en voksende global befolkning og økonomisk ustabilitet. Formålet med et certifikat program i energisektoren er typisk at give studerende med disse kurser er nødvendige for at forberede dem til at tage fat på de mange spørgsmål, der er involveret i at levere pålidelige, økonomisk overkommelige, og ren energi. Et eksempel på de kurser, der er fastsat for denne type program omfatter energiinfrastrukturer og energinet i den globale arena.

De studerende, der afslutter certifikat program kan være klar til at flytte ind i et job position, eller de kan have den akademiske uddannelse, de har brug for at forfølge en videregående uddannelse. Studerende kan ofte nå denne stilling inden for en kort tid, at tage dem på en hurtig vej til deres valgte destination.

Omkostningerne forbundet med at udfylde et certifikat program kan være meget forskellige. Skoler, især på tværs af internationale grænser, kan indstille undervisning og gebyrer, der varierer en hel del. For specifik information, bør potentielle studerende kontakte de enkelte skoler.

Med et certifikat i energi, kan kandidater håbe på at besætte stillinger som akademikere eller fagfolk. Disse holdninger er ofte tilgængelige i den private sektor samt for non-profit eller offentlige institutioner. Kandidater kan også finde positioner i akademiske organisationer.Job ansvar kan omfatte udvikling af sammenkoblingen mellem ny teknologi, miljø, og de politiske beslutningstagere.

 

For at søge en stilling i certifikatet programmet kan potentielle studerende nødt til at besøge med en rådgiver. Brug programoversigter og bly formularer for at få flere oplysninger. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular. 

Læs mere

Wind Energy Certificate Program

Texas Tech University Worldwide eLearning
Online Fuldtid September 2019 USA USA Online

Vores certifikat inden for vindenergi tilbyder professionelle post-baccalaureat niveau træningsmuligheder i seks emneområder, der er relevante for branchen. Du kan vælge at tage individuelle kurser eller færdiggøre fem af de seks tilbud og få et professionelt certifikat i vindenergi. [+]

Wind Energy Certificate Program

Vores certifikat inden for vindenergi tilbyder professionelle post-baccalaureat niveau træningsmuligheder i seks emneområder, der er relevante for branchen. Du kan vælge at tage individuelle kurser eller færdiggøre fem af de seks tilbud og få et professionelt certifikat i vindenergi. Programmet er specielt designet til ikke-tekniske fagfolk, der ønsker at påtage sig ledelsesmæssige ansvar inden for vindenergi.

Programoversigt

Alle kurser er udviklet af eksperter fra TTU Wind Science and Engineering Research Center (WISE). Hvert kursus svarer til 38 timers undervisningstid og kan udfyldes uafhængigt inden for en fire til seks ugers tidsramme.

... [-]

Kursus i design og optimering af nul energiforbrug bygninger

E-Learning University of Athens
Online 26 uger June 2019 Grækenland Athens

Dette online kursus er resultatet af samarbejdet mellem Aten Universitet og Den Internationale Union for Arkitekter - ARES Int. WP og er baseret på fjernundervisning med sin base er uddannelsessystemet af E- Learning Programme fra Center for Videregående Uddannelse og Livslang Læring af National and Kapodistrian University of Athens (UOA). [+]

Dette online kursus er resultatet af samarbejdet mellem Aten Universitet og Den Internationale Union for Arkitekter - ARES Int. WP og er baseret på fjernundervisning med sin base er uddannelsessystemet af E- Learning Programme fra Center for Videregående Uddannelse og Livslang Læring af National and Kapodistrian University of Athens (UOA). Kurset gebyrer for de 25 første ansøgere vil være 700 euro.

Formålet med hele modulet er erhvervsuddannelse og uddannelse primært for arkitekter og andre relaterede specialer som civilingeniører og / eller andre ingeniører, der beskæftiger sig med planlægning, evaluering og optimering af bygninger med nul energi ved den positive energibalance.... [-]


Certificate in PowerPathway Gas Pipeline Welding

Butte College
på universitet Fuldtid 12 - 24 måneder August 2019 USA Chico

[+]

. Opsætning og betjene svejseudstyr. Anvend certificeringsprocedurer for API og ASME til certificering. [-]

Solenergi teknik

Fraunhofer Academy
Online Fuldtid Deltid 6 - 12 måneder October 2019 Tyskland Freiburg Baden-Baden + 2 mere

Fra hvert år i foråret og efteråret, den Freiburg-universitetet i samarbejde med Fraunhofer tilbyder en række uddannelsesmoduler inden for Solar Energy Engineering med fokus på solcelle-teknologi. [+]

Fra hvert år i marts og oktober Freiburg-universitetet i samarbejde med Fraunhofer tilbyder en række uddannelsesmoduler inden for Solar Energy Engineering med fokus på solcelle-teknologi.

Certifikatet Programmet vil blive tilbudt i vinter og sommer sigt. Efter en vellykket afslutning af et modul, vil deltagerne modtage et certifikat for deltagelse udstedt af universitetet i Freiburg.

De videreuddannelse moduler udbydes i et blended learning format: en kombination af selvstændige læring faser, regelmæssige online møder og fremmøde faser (campus faser) i Freiburg. I løbet af campus faser, studerende har mulighed for at netværke med fakultetet og medstuderende, tage eksaminer og sætte deres viden til praksis i laboratorier af Fraunhofer Institute for Solar Energy Systems ISE.... [-]


løbet af certificeret ekspert i klima & finans vedvarende energi

Frankfurt School of Finance & Management
på universitet Deltid 6 måneder September 2019 Tyskland Frankfurt

Klimaændringer er højt på dagsordenen for regeringer i hele verden. Den strukturelle ændring af det globale energisystem er allerede i gang. Den nye Linked e-learning kursus om Climate & Renewable Energy Finance giver deltagerne mulighed for at forstå to forskellige perspektiver i retning af dette spørgsmål. På den ene side ... [+]

Kursus af Certified Expert i Climate & Renewable Energy Finance Klimaændringer er højt på dagsordenen for regeringer i hele verden. Den strukturelle ændring af det globale energisystem er allerede i gang. Den nye Linked e-learning kursus om Climate & Renewable Energy Finance giver deltagerne mulighed for at forstå to forskellige perspektiver i retning af dette spørgsmål. På den ene side, kurset beskæftiger sig med såkaldte "markedsfejl", der påvirker de fornødne investeringer i sektoren og viser de politiske instrumenter, der er til rådighed til at afhjælpe disse mangler. På den anden side, kurset dækker projektfinansiering perspektiv med fokus på detaljerne i Vedvarende Energi finansiering, herunder politik og regulering. Kurset giver relevant indhold, der vil bidrage til at opnå personlige karriere mål og gøre en indvirkning på den nederste linje i deltagernes institutioner.Det er en 6-måneders deltids-certificering program, der matcher individuelle tidsplaner. Det er op til deltageren, når og hvor de skal studere. Dette gør det muligt at balancere en travl arbejdsbyrde og familiemæssige forpligtelser med et intellektuelt stimulerende program. Interesseret? Den første Certified Expert i Climate & Renewable Energy Finance (CECRF) begynder allerede i marts 2014. Tilmelding er muligt fra december 2013. Kursus indhold Introduktion til klima og vedvarende energi finance Grundlæggende om vedvarende energiteknologier og deres rolle i den samlede energisammensætning Miljøøkonomi og international klima politik Klima finans og investors perspektiv på RE investeringer Casestudier af den private sektor finansierede VE-projekter og støtteprogrammer Studieafgifter Den regelmæssige studieafgift er EUR 1.100.Hvis du tilmelder dig inden den 15. januar 2014 early... [-]