Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Biovidenskab

Et certifikat er et dokument, der giver bevis for, at en studerende har gennemført træning for en bestemt færdighed eller job. Modtagelse af et certifikat involverer normalt at tage en række kurser og prøver og tager typisk omkring et år at afslutte.

Hvad er et certifikat i biovidenskab? Studerende, der ønsker at lære mere om naturvidenskab og hvordan det svarer til og påvirker vores verden, er egnede kandidater til denne type certificering. Et kursus i bioteknologi er et eksempel på en potentiel studievej. Det er designet til at undervise eleverne i fundamentet af DNA-konstruktion og produktion af proteiner, vacciner, enzymer og metabolitter. Det lærer også eleverne om moderne teknikker til adskillelse af biomolekyler. Dette er et intensivt program for dem med en biologisk baggrund, som gerne vil vide mere om, hvordan man manipulerer cellernes genetik og hvordan man implementerer det i medicin, ernæring og miljø.

Med et certifikat i biovidenskab, kan eleverne gennemgå et mere fokuseret, detaljeret læringsprogram for at forbedre deres færdigheder inden for et bestemt felt. Med et jordhåndteringsbevis lærer eleverne f.eks. At klassificere jord, organisere forskningsmaterialer og hvordan man kommunikerer for at arbejde på et hold.

Omkostningerne ved en certificering om dette emne varierer. Deltids-og fuldtids online kurser kan være tilgængelige, såvel som på campus kurser for en mere praktisk erfaring.

Karrierevejene varierer for dem, der får et certifikat i biovidenskab. Det afhænger af programmets fokus. Med jordforvaltningsattesten kan eleverne blive certificerede jordforskere, der arbejder for at hjælpe med landbrugsproblemer ved at studere og kategorisere jorden i forskellige regioner. Med et horticultural landskab certifikat, kan eleverne styre planteskoler eller endda gå ind i landskabsarkitektur.

Undervisningsomkostninger varierer for et certifikat i biovidenskab. For dem, der er interesseret i at vide mere om certificeringsprogrammerne, kan du søge efter dit program nedenfor og kontakte direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Pet Food Making Accredited Course - CPD Certified

iStudy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Kærer du dyr og bekymrer dig om kæledyrspleje? Derefter vil dette kursus lære dig, hvordan du omdanner din fritidsaktivitet til et fagkundskab. Få den rigtige dygtighed og erfaring til at tilfredsstille din fantasi for at ende med at blive en specialist inden for foderstoffer. For at tage vare på kæledyr skal du finde ud af om kæledyrsføde. Det er afgørende for kæledyr at have en total og afbalanceret kostplan altid. At holde op med kæledyrs trivsel og næring er meget vigtigt. Læring og viden om passende kosttilskud og kosttilskud for at udfylde kæledyrs ernæringssprækker er givet i dette Pet Food Making Accredited Course. Også læringen om at lave overkommelig og sund mad til kæledyr vil være afgørende del af dette kursus. Så hvis du er den person, der leder efter en professionel karriere inden for foderstoffer eller skal være helt uddannet om dit kæledyrs næring, så er dette kursus en absolut nødvendighed for dig. [+]

Kursus højdepunkter

Pet Food Making Accredited Course er en prisbelønnet og bedst sælgende kursus, der har fået CPD Certification

Det anses for at være et af de perfekte kurser i Storbritannien, der kan hjælpe elever / elever med at blive fortrolig med emnet og få de nødvendige færdigheder til at fungere godt på dette område. Vi har pakket Pet Food Making Accredited Course i 23 moduler til at lære dig alt, hvad du behøver for at blive succesfuld i dette erhverv.

For at give dig nem adgang er dette kursus designet til både deltids- og fuldtidsstuderende. Du kan blive akkrediteret på bare 13 timer, 55 minutter, og det er også muligt at studere i dit eget tempo.

... [-]

Geder Farming Perfect Course - CPD-certificeret

iStudy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

For de af os interesseret i græsgange og opdræt af landbrugsdyr er geder en fantastisk ide. De er billigere end køer, men har dog evnen til at producere mælk, kød og læder. I det væsentlige er de penge indpakket i skjul. Det er dog ikke en nem opgave at hæve geder, der er en masse dyreplejearbejde, der går ud på at opdrætte en gedege og du kan lære dem med dette Goats Farming Perfect Course. Dette kursus vil hjælpe dig med at forstå mange aspekter af gedbrug, herunder hvordan man tager sig af nyfødte geder, hvordan man kan malkes en ged og hvordan man opdrætter dem også. Du vil også kunne opdage de forskellige racer såvel som Nubian og Pygmy geiter. Ved afslutningen af ​​kurset vil du vide det grundlæggende om at tage vare på geder og beskæftige sig med de fleste gedesygdomme. Hvis du skal tage gedproduktion seriøst, burde du have ideen om, hvordan man skal håndtere dem. Det bliver ikke en let opgave alene, så tag kurset nu og gøre processen meget enklere. [+]

Kursus højdepunkter

Geder Farming Perfect Course er en prisvindende og den bedst sælgende kursus, der har fået CPD Certification

Det anses for at være et af de perfekte kurser i Storbritannien, der kan hjælpe elever / elever med at blive fortrolig med emnet og få de nødvendige færdigheder til at fungere godt på dette område. Vi har pakket Goats Farming Perfect Course i 10 moduler til at lære dig alt, hvad du behøver for at blive succesfuld i dette erhverv.

For at give dig nem adgang er dette kursus designet til både deltids- og fuldtidsstuderende. Du kan blive akkrediteret på bare 8 timer, 55 minutter timer, og det er også muligt at studere i dit eget tempo.

Vi har oplevet vejledere, som vil hjælpe dig gennem hele kurset på dette kursus og besvare alle dine spørgsmål via e-mail.... [-]


Hundens adfærd: Stop Dog Barking - CPD Certified

iStudy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Er du en hund træner? Har du svært ved at tage sig af ham / hende fordi han / hun bøjer meget? Er du nysgerrig efter barking problem? Ønsker du at finde ud af, hvordan du håndterer dit hunds bjef problem? Hvis ja, så vil dette kursus helt sikkert guide dig til at løse problemer med hundens gøen. Hunde lever i den nuværende tid, hvilket betyder, at når de får den rigtige information og træning, ændres deres adfærd hurtigt, selvom de har opført en vis måde i lang tid. I modsætning til computere kræver hunde ikke konstante opdateringer eller nye hundetræningsmetoder udviklet, når du ved hvad du skal gøre, har du det! Vores hund træning kursus vil lære dig at kommunikere til din hund på et sprog, de forstår. Du vil opdage de rolige, sikre ord og hundetræningsmetoder, der hurtigt stopper konstant gøen ved døren, baggården og endda på postmanden. Du vil også lære at lave den usædvanlige 'De-sensibiliserende teknik', der beroliger hunde, der over reagerer på 'udløsere' som katte, lyde eller noget, de ikke kan lide! Kursus højdepunkter Hundens adfærd: Stop Dog Barking er en prisvindende og det bedst sælgende kursus, der har fået CPD Certification [+]

Hvorfor du bør vælge hundens adfærd: Stop hundens gøenLivstidsadgang til kursetIngen skjulte gebyrer eller eksamensgebyrerCPD-akkrediteret certificering efter vellykket gennemførelseFuld Tutor support på hverdage (mandag - fredag)Effektivt eksamenssystem, vurdering og øjeblikkelige resultaterDownload Printable PDF-certifikat umiddelbart efter færdiggørelsenHent den originale printkopi af dit certifikat, send den næste arbejdsdag til så lidt som 9 £.Forbedre din chance for at opnå faglige færdigheder og bedre indtjeningspotentiale.Hvem er dette kursus for?

Hundens adfærd: Stop Dog Barking er CPD certificeret og CiQ Gold akkrediteret. Dette gør det perfekt for alle, der forsøger at lære potentielle faglige færdigheder.... [-]


Certificeret Diplom i Hundepleje

iStudy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Er du en hund elsker eller har din egen hund hund? Uanset om du er på udkig efter en måde at tage vare på din egen hund eller arbejde professionelt hos en dyrlæge, vil dette præmie kursus tilbyde dig den nødvendige viden til at opfylde dine ønsker. Dette Certified Diploma in Dog Care [+]

Hvorfor skal du vælge Certified Diploma i Dog CareLivstidsadgang til kursetIngen skjulte gebyrer eller eksamensgebyrerCPD-akkrediteret certificering efter vellykket gennemførelseFuld Tutor support på hverdage (mandag - fredag)Effektivt eksamenssystem, vurdering og øjeblikkelige resultaterDownload Printable PDF-certifikat umiddelbart efter færdiggørelsenHent den originale printkopi af dit certifikat, send den næste arbejdsdag til så lidt som 9 £.Forbedre din chance for at opnå faglige færdigheder og bedre indtjeningspotentiale.Hvem er dette kursus for?

Certificeret Diplom i Hundepleje

Da der ikke er nogen erfaring og kvalifikation kræves for dette kursus, er den tilgængelig for alle elever fra enhver akademisk baggrund.... [-]


Valp: Grundlæggende om hundeuddannelse - CPD-certificeret

iStudy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Har du en sød hvalp? Ønsker du at kende de rigtige træningsevner og tage vare på et dyr? Kurset vil vejlede dig om det grundlæggende om hvalpepleje. Pleje en hvalp er den samme som at passe en nyfødt baby. Du skal give fuld opmærksomhed om at vokse op en hvalp sund og sikker. Hvalpe har forskellige evner, som vil blive lagt mærke til, når de vil vokse op. Så det er nødvendigt at træne hundene så tidligt som muligt. Små hvalpe er som bløde lerdukker. Den måde du forme legetøjet på, vil det være præcis som det samme, når det tørrer. Som den menneskelige vækst har hvalpe også en række udvikling. Det er nødvendigt at træne dem ud fra deres vækst. Kurset vil guide dig teknikker og metoder til pasning af en hvalp. Kurset omfatter potty træning, kennel træning, clicker træning. Kurset hjælper dig også med at træne din hund til at gå i snor eller lære dem at bøje på det rigtige tidspunkt. Endelig vil du efter at have afsluttet kurset få alle de nødvendige oplysninger om hvalpetræning. [+]

Kursus højdepunkter

Puppy: Dog Training Basics er en prisvindende og det bedst sælgende kursus, der har fået CPD Certification

Det anses for at være et af de perfekte kurser i Storbritannien, der kan hjælpe elever / elever med at blive fortrolig med emnet og få de nødvendige færdigheder til at fungere godt på dette område. Vi har pakket Puppy: Dog Training Basics i 7 moduler til at lære dig alt, hvad du behøver for at blive succesfuld i dette erhverv.

For at give dig nem adgang er dette kursus designet til både deltids- og fuldtidsstuderende. Du kan blive akkrediteret på bare 6 timer, 55 minutter timer, og det er også muligt at studere i dit eget tempo.

Vi har oplevet vejledere, som vil hjælpe dig gennem hele kurset på dette kursus og besvare alle dine spørgsmål via e-mail.... [-]


Niveau 2 Certifikat i Dyrepleje - CPD

iStudy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Dyr giver os komfort som kæledyr eller med deres skind, kød og ofte ved at deltage i kontrollerede eksperimenter for at sikre menneskers sikkerhed. Derfor er det uhyre vigtigt at tage vare på dyr. Hvis du er begejstret for dyrepleje, så har du helt sikkert brug for denne dyrepleje kursus. Kurset starter med dyrevelfærd som du lærer om, hvorfor det burde være en bekymring; give dem frihed fra sult, tørst, smerte, skade eller sygdom; og også til deres fysiske, følelsesmæssige og naturlige behov. Dernæst fokuserer du på dyrs sundhed ud fra et globalt perspektiv, og hvordan forskellige love bliver påvirket. Fra dette kursus kan du finde ud af om forskellige slags dyr som deres arter og roller, og hvordan man håndterer disse dyr gennem kommunikation eller begrænsninger. Du vil også lære om at identificere risici, transportere og fodre dyr også. Alt i alt er kurset godt for at hjælpe dig med at pleje dyr bedre. Hvis du vil have dem virkelig sikker, skal du tage tøjlerne i dine hænder og få kurset nu. [+]

Niveau 2 certifikat i dyrepleje er en prisvindende og det bedst sælgende kursus, der har fået CPD-kvalifikationsstandarderne

Det anses for at være et af de perfekte kurser i Storbritannien, der kan hjælpe elever / elever med at blive fortrolig med emnet og få de nødvendige færdigheder til at fungere godt på dette område. Vi har pakket Level 2 certifikat i dyrepleje i 8 moduler til at lære dig alt, hvad du behøver for at blive succesfuld i dette erhverv.

For at give dig nem adgang er dette kursus designet til både deltids- og fuldtidsstuderende. Du kan blive akkrediteret om kun 5 timer, 10 minutter timer, og det er også muligt at studere i dit eget tempo.

Vi har oplevet vejledere, som vil hjælpe dig gennem hele kurset på dette kursus og besvare alle dine spørgsmål via e-mail.... [-]


Gederbrugskursus - CPD

John Academy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Er du i øjeblikket en gedboer? Eller er du nogen, der ejer en gedebedrift? Hvis ja, så vil dette kursus hjælpe dig med at være vidende om, hvordan du rejser og plejer geder. Beskrivelse: Gederi er en spændende forretning eller kan også være en hobby, da mange mennesker elsker dyr, kan du også overveje at opdrage og passe en ged. Imidlertid skal du sørge for geder, hvis du er forpligtet til at kunne hæve en succes, og hvis du er op til denne udfordring, så kan du lige så godt gøre det. Og for at være i stand til at lykkes i din gedevirksomhed, vil dette kursus helt sikkert hjælpe dig. I dette kursus vil du lære de generelle oplysninger om opdræt af geder. Du vil også lære at tage sig af en nyfødt ged og hvordan man skal passe på deres mad og ernæring. Du vil også lære at male og opdrætte en ged. Der vil også være en diskussion om pygmy geiter og hvordan man fodrer mælk til baby pygmy geiter. Endelig vil du være i stand til at kende gedesygdomme og hvordan man skal passe på dem. [+]

. Hvem er kurset for?Geder eller ejere, der ønsker at blive mere vidende om gedbrug.Mennesker, der er interesseret i gedekød.Indgangskrav:Dette kursus er tilgængeligt for alle elever, af alle akademiske baggrunde.God forståelse af engelsksprog, numeracy og ikt er påkrævet for at deltage i dette kursus.Vurdering:I slutningen af ​​kurset skal du sidde en online multiple choice test. Din test vil blive vurderet automatisk og straks, så du straks vil vide, om du har haft succes.Før du sidder til din afsluttende eksamen, får du mulighed for at teste din færdighed med en mock eksamen.Certificering:Når du har bestået testen, vil du kunne opnå et akkrediteret certifikat for præstation. Du kan dog også få et kursusafslutningscertifikat efter kursets afslutning uden at afprøve. Certifikater kan fås enten i hard copy til en pris på £ 39 eller i PDF format til en pris af £ 24.Hvorfor vælge os?Overkommelige, engagerendeTutorial videoer / materialer fra branchens førende eksperter;Undersøg i en brugervenlig, avanceret online læringsplatform;Effektive eksamenssystemer til vurdering og øjeblikkelig resultatEnglandAdgang til kursusindhold på mobil, tablet eller skrivebord fra hvor som helst når som helstFordelen ved at ansøge om NUS Extra Discount Card;24/7-studiestøtte via email.Karrierevej:... [-]

Puppy Training Basics - CPD

John Academy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Er du i øjeblikket ved at tage vare på din hvalp eller vil du selv eje? Ønsker du at lære de rigtige træningsevner og tage sig af hvalpe? Hvis ja, så vil dette kursus sikkert lede dig med at give den rigtige træning til din hvalp. Beskrivelse: At have en hvalp er som at tage sig af et nyfødt barn. Du skal give dem al din opmærksomhed for dem at vokse op sundt. Hvalpe har også forskellige evner, som vi kunne opdage gennem forskellige tilgange og ordentlig træning. Træning dem så tidligt som muligt ville være ideel, fordi ligesom hvalpe også hvalpe har en række udvikling. Du vil gerne inddrage træningen i deres udvikling. Og dette kursus vil hjælpe dig med din hvalp træning bekymringer. Desuden vil dette kursus lære dig, hvordan du træner dine hvalpe med de grundlæggende ting, de har brug for. Du vil være i stand til at lære dem det vigtigste, hunde bør have, som pottestræning. Dette kursus vil give dig vejledninger til husbrud en hvalp. Derefter vil du også kunne gøre kennel træning, clicker træning, træne din hund til at gå i snor, lære dem at bøje på det rigtige tidspunkt og meget mere. [+]

Hvem er kurset for?Dyrepleje eller dyrepleje relaterede fagfolk, der søger at forbedre valpernes kvalifikationer og træne dem.For hundeejere, der ønsker at træne deres hund til at blive disciplinerede.Indgangskrav:Dette kursus er tilgængeligt for alle elever, af alle akademiske baggrunde.God forståelse af engelsksprog, numeracy og ikt er påkrævet for at deltage i dette kursus.Vurdering:I slutningen af ​​kurset skal du sidde en online multiple choice test. Din test vil blive vurderet automatisk og straks, så du straks vil vide, om du har haft succes.Før du sidder til din afsluttende eksamen, får du mulighed for at teste din færdighed med en mock eksamen.Certificering:Når du har bestået testen, vil du kunne opnå et akkrediteret certifikat for præstation. Du kan dog også få et kursusafslutningscertifikat efter kursets afslutning uden at afprøve. Certifikater kan fås enten i hard copy til en pris på £ 39 eller i PDF format til en pris af £ 24.Hvorfor vælge os?Overkommelige, engagerendeTutorial videoer / materialer fra branchens førende eksperter;Undersøg i en brugervenlig, avanceret online læringsplatform;Effektive eksamenssystemer til vurdering og øjeblikkelig resultatEnglandAdgang til kursusindhold på mobil, tablet eller skrivebord fra hvor som helst når som helstFordelen ved at ansøge om NUS Extra Discount Card;24/7-studiestøtte via email.Karrierevej:... [-]

Dog Training Course: Stop Dog Barking - CPD Certified

John Academy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Er du i øjeblikket en hund forælder eller ejer, men har du problemer på grund af sine gøenproblemer? Eller er du en, der arbejder professionelt til at træne og tage sig af hunde? Hvis ja, så vil dette kursus helt sikkert guide dig til at løse problemer med hundens gøen. Hundens gøenproblemer har altid været et problem for en hundejer. Hundebark er et stykke af deres almindelige og karakteristiske korrespondance og adfærd. Hunde kan bøje af rigtige og store grunde, som når udestående nærmer sig huset for hvor de bor, eller når de hører et ulige skød. Størstedelen af ​​os har brug for vores hunde som vagthund og vagthunde, og barking er den måde, hvorpå de larmer os til noget usædvanligt, men overdreven barking kan være en ulempe. Du bør altid være vedholdende hunde for at løse dette problem, og du har brug for en seriøs energi, der bruges før du løser dette. Hundebarking har en omfattende liste over årsager til, at der opstår overdreven gøen af ​​hunde. Du skal bruge denne liste som en reference til, hvordan hundene reagerer, hvordan de reagerer. Husk aldrig forsøge at ignorere hundens overdreven gøen. Jo mere det er gjort, jo mere forfærdeligt bliver din hunds gøen. Dette kursus vil være den perfekte vejledning for dig at løse dette så tidligt som muligt. [+]

. Hvem er kurset for?Pet care eller dyrepleje relaterede fagfolk, der hjælper folk med at løse barking problemer af deres hundeFor hundeejere, der ønsker at løse deres hunde gøen problemerIndgangskrav:Dette kursus er tilgængeligt for alle elever, af alle akademiske baggrunde.God forståelse af engelsksprog, numeracy og ikt er påkrævet for at deltage i dette kursus.Vurdering:I slutningen af ​​kurset skal du sidde en online multiple choice test. Din test vil blive vurderet automatisk og straks, så du straks vil vide, om du har haft succes.Før du sidder til din afsluttende eksamen, får du mulighed for at teste din færdighed med en mock eksamen.Certificering:Når du har bestået testen, vil du kunne opnå et akkrediteret certifikat for præstation. Du kan dog også få et kursusafslutningscertifikat efter kursets afslutning uden at afprøve. Certifikater kan fås enten i hardcopy til en pris af £ 39 eller i PDF format til en pris af £ 24.Hvorfor vælge os?Overkommelige, engagerendeTutorial videoer / materialer fra branchens førende eksperter;Undersøg i en brugervenlig, avanceret online læringsplatform;Effektive eksamenssystemer til vurdering og øjeblikkelig resultatEnglandAdgang til kursusindhold på mobil, tablet eller skrivebord fra hvor som helst når som helstFordelen ved at ansøge om NUS Extra Discount Card;24/7-studiestøtte via email.Karrierevej:... [-]

Niveau 2 certifikat i fødevarehygiejne og sikkerhed til fremstilling - CPD

John Academy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Dette niveau 2 certifikat kursus er designet til at hjælpe dig med at forbedre din viden om madhåndtering. Du vil opdage de juridiske krav for at forberede og servere mad i servicebranchen. Du vil også finde ud af HACCP, flere niveauer af farer og deres forebyggende foranstaltninger, og meget mere, herunder temperatur kontrol og håndtering grundlæggende. Viden og forståelsen af ​​den grundlæggende fødevarehygiejne og sikkerhed er et lovkrav for ikke at forurene mad og være sikker på arbejde hele tiden. Kurset giver eleverne up-to-date fødevarehygiejne information ved hjælp af en række skriftlige tekst og videoindhold for at sikre eleverne grundigt at forstå deres fødevaresikkerhedsansvar. [+]

Hvem er kurset for?

Alle fødevarehandlere er påkrævet i henhold til EU-lovgivningen om at gennemføre en orienteringsuddannelse, inden man starter et fødevarehåndteringsjob.

Dette niveau 2 certifikat i fødevarehygiejne og sikkerhed for fremstillingskursus giver læserne mulighed for at lære om de grundlæggende fødevarehygiejnepraksis for at kunne overholde alle lovkravene.

Dette kursus er velegnet til madhandlere i enhver sektor, herunder fastfoodforretninger, takeaways, madvogne, barer, restauranter, hoteller, caféer, hospitaler, skoler og gymnasier.

Indgangskrav:Dette kursus er tilgængeligt for alle elever, af alle akademiske baggrunde.Eleverne skal være 16 år eller derover for at udføre kvalifikationen.God forståelse af engelsksprog, numeracy og ikt er påkrævet for at deltage i dette kursus.Vurdering... [-]

Dyrepleje - CPD-certificeret

John Academy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Dyr giver os komfort som kæledyr eller med deres skind, kød og ofte ved at deltage i kontrollerede eksperimenter for at sikre menneskers sikkerhed. Derfor er det uhyre vigtigt at tage vare på dyr. Hvis du er begejstret for dyrepleje, så har du helt sikkert brug for denne dyrepleje kursus. Kurset starter med dyrevelfærd som du lærer om, hvorfor det burde være en bekymring; give dem frihed fra sult, tørst, smerte, skade eller sygdom; og også til deres fysiske, følelsesmæssige og naturlige behov. Dernæst fokuserer du på dyrs sundhed ud fra et globalt perspektiv, og hvordan forskellige love bliver påvirket. Fra dette kursus kan du finde ud af om forskellige slags dyr som deres arter og roller, og hvordan man håndterer disse dyr gennem kommunikation eller begrænsninger. Du vil også lære om at identificere risici, transportere og fodre dyr også. Alt i alt er kurset godt for at hjælpe dig med at pleje dyr bedre. Hvis du vil have dem virkelig sikker, skal du tage tøjlerne i dine hænder og få kurset nu. [+]

. Hvem er kurset for?Folk der er begejstrede for dyrevelfærdFolk, der ønsker at gå ind i dyreplejeindustrienIndgangskrav:Dette kursus er tilgængeligt for alle elever, af alle akademiske baggrunde.God forståelse af engelsksprog, numeracy og ikt er påkrævet for at deltage i dette kursus.Vurdering:I slutningen af ​​kurset skal du sidde en online multiple choice test. Din test vil blive vurderet automatisk og straks, så du straks vil vide, om du har haft succes.Før du sidder til din afsluttende eksamen, får du mulighed for at teste din færdighed med en mock eksamen.Certificering:Når du har bestået testen, vil du kunne opnå et akkrediteret certifikat for præstation. Du kan dog også få et kursusafslutningscertifikat efter kursets afslutning uden at afprøve. Certifikater kan fås enten i hardcopy til en pris af £ 39 eller i PDF format til prisen for £ 24.Hvorfor vælge os?Overkommelige, engagerendeTutorial videoer / materialer fra branchens førende eksperter;Undersøg i en brugervenlig, avanceret online læringsplatform;Effektive eksamenssystemer til vurdering og øjeblikkelig resultatEnglandAdgang til kursusindhold på mobil, tablet eller skrivebord fra hvor som helst når som helstFordelen ved at ansøge om NUS Extra Discount Card;24/7-studiestøtte via email.Karrierevej:... [-]

Pet Food Making Course - CPD

John Academy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Elsker du dyr og bekymrer dig for dyreernæring? Så lær hvordan du gør din hobby til en professionel karriere gennem dette kursus. Få færdigheder og erfaring til at opfylde din drøm for at blive en ekspert inden for dyreernæring. For at tage vare på kæledyr skal du lære om kæledyrs ernæring. Det er vigtigt for kæledyr at have en komplet og afbalanceret kost hele tiden. Vedligeholdelse af kæledyrs sundhed og ernæring er afgørende. Du kan lære om rigtige næringsstoffer og kosttilskud til at fylde dyrets ernæringsmæssige huller. At lære om overkommelige og sunde kæledyrsfødevarer bliver din prioritet. Så hvis du er en person, der søger et erhverv i dyreernæring eller ønsker at blive fuldt informeret om dit kæledyrs ernæring, er dette kursus et must for dig. [+]

Hvem er kurset for?Pet entusiaster, der ønsker at have en karriere inden for kæledyrspleje og ernæring.Mennesker, der er interesseret i dyreernæring.Indgangskrav:Dette kursus er tilgængeligt for alle elever, af alle akademiske baggrunde.God forståelse af engelsksprog, numeracy og ikt er påkrævet for at deltage i dette kursus.Vurdering:I slutningen af ​​kurset skal du sidde en online multiple choice test. Din test vil blive vurderet automatisk og straks, så du straks vil vide, om du har haft succes.Før du sidder til din afsluttende eksamen, får du mulighed for at teste din færdighed med en mock eksamen.Certificering:Når du har bestået testen, vil du kunne opnå et akkrediteret certifikat for præstation. Du kan dog også få et kursusafslutningscertifikat efter kursets afslutning uden at afprøve. Certifikater kan fås enten i hard copy til en pris på £ 39 eller i PDF format til en pris af £ 24.Hvorfor vælge os?Overkommelige, engagerendeTutorial videoer / materialer fra branchens førende eksperter;Undersøg i en brugervenlig, avanceret online læringsplatform;Effektive eksamenssystemer til vurdering og øjeblikkelig resultatEnglandAdgang til kursusindhold på mobil, tablet eller skrivebord fra hvor som helst når som helstFordelen ved at ansøge om NUS Extra Discount Card;24/7-studiestøtte via email.Karrierevej:... [-]

Niveau 1 Fødevarehygiejne og sikkerhed - CPD

John Academy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Investering i restaurantbranchen kan være en yderst god ide, men det kommer også med et stort ansvar. Du skal have forsigtighed og høje standarder for at få god sund mad til rådighed for dine kunder. Dette niveau 1 fødevarehygiejne og sikkerhedskursus kan hjælpe dig med at nå dette mål ved at give dig enkle tips, der hjælper med at forbedre din hygiejne på restauranterne [+]

. Hvem er kurset for?Professionelle, der ønsker at starte en virksomhed i fødevareindustrienFolk, der er interesseret i madlavningFolk der ønsker at lære mere om hygiejne og sikkerhedIndgangskrav:Dette kursus er tilgængeligt for alle elever, af alle akademiske baggrunde.God forståelse af engelsksprog, numeracy og ikt er påkrævet for at deltage i dette kursus.Vurdering:I slutningen af ​​kurset skal du sidde en online multiple choice test. Din test vil blive vurderet automatisk og straks, så du straks vil vide, om du har haft succes.Før du sidder til din afsluttende eksamen, får du mulighed for at teste din færdighed med en mock eksamen.Certificering:Når du har bestået testen, vil du kunne opnå et akkrediteret certifikat for præstation. Du kan dog også få et kursusafslutningscertifikat efter kursets afslutning uden at afprøve. Certifikater kan fås enten i hardcopy til en pris af £ 39 eller i PDF format til prisen for £ 24.Hvorfor vælge os?Overkommelige, engagerendeTutorial videoer / materialer fra branchens førende eksperter;Undersøg i en brugervenlig, avanceret online læringsplatform;Effektive eksamenssystemer til vurdering og øjeblikkelig resultatEnglandAdgang til kursusindhold på mobil, tablet eller skrivebord fra hvor som helst når som helstFordelen ved at ansøge om NUS Extra Discount Card;24/7-studiestøtte via email.Karrierevej:... [-]

Specialisering certifikat i fødevaresystem analyse

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Online Fuldtid October 2019 Spanien Spain Online

Den specialisering i Food Systems Analysis giver de studerende med en stærk forståelse af de vigtigste problemer, som fødevaresystemer i dag, herunder bæredygtige og lokale fødevaresystemer, frø, ernæring, køn, økologi, sociale bevægelser, økonomi, globalisering og lokalisering. Studerende overveje teorier og kritik af handelsliberalisering og mad regeringsførelse. [+]

De sidste par dage til at tilmelde dig!

Den Specialisering i Food Systemanalyse giver de studerende med en stærk forståelse af de vigtigste problemer, som fødevaresystemer i dag, herunder bæredygtige og lokale fødevaresystemer, frø, ernæring, køn, økologi, sociale bevægelser, økonomi, globalisering og lokalisering. Studerende overveje teorier og kritik af handelsliberalisering og mad regeringsførelse. Endelig er studerende introduceret til forskning metoder, der vil give dem mulighed for ikke kun effektivt at gennemføre forskning om spørgsmål i relation til fødevaresystemer, men også til at foretage politiske analyser. Denne specialisering er undervist af en international gruppe af eksperter. Med denne uddannelse, vil de studerende være bedre forberedt til at forstå, analysere og behandle spørgsmål i tilknytning til vore fødevaresystemer på tværs af en række sektorer.... [-]


Specialiseringskursus i vurderingen af ​​udviklingsprogrammernes indvirkning på fødevaresikkerhed

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Online Fuldtid 4 måneder October 2019 Spanien Spain Online

Dette 4 måneder online fælles UOC-FAO specialisering giver en bred forståelse og vejledning til vurdering af virkningerne af udviklingsprogrammer på fødevaresikkerheden. Konkret eleverne gennemgå vurdering sikkerhed indvirkning mad i forbindelse med udviklingsprogrammer; metoder og tilgange til at vurdere effekt; og, fortolke og formidle resultater af konsekvensanalysen. [+]

De sidste par dage til at tilmelde dig!

Dette 4 måneder online fælles UOC-FAO specialisering giver en bred forståelse og vejledning til vurdering af virkningerne af udviklingsprogrammer på fødevaresikkerheden. Konkret eleverne gennemgå vurdering sikkerhed indvirkning mad i forbindelse med udviklingsprogrammer; metoder og tilgange til at vurdere effekt; og, fortolke og formidle resultater af konsekvensanalysen. Denne specialisering samler de seneste oplysninger om vurdering af virkningerne fra mange retningslinjer og præsenterer det inden for rammerne af udviklingsprogrammer, adresse fødevareusikkerhed.

Fokus er på store programmer skala, men de metoder og tilgange er lige så anvendelige til mindre fødevaresikkerhedsprojekter. Studerende vil blive udfordret med regelmæssige opgaver og aktiviteter, og vil blive støttet af lærere med stor erfaring.... [-]