close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et certifikat er en akademisk dokument, der giver bevis for uddannelsesmæssige krav. Det kan kvalificere en studerende for de videregående uddannelser, eller kan indikere, at den studerende er dygtige i et bestemt emne eller dygtighed sæt.  Bioteknologi er et udfordrende område, der kombinerer videnskab og teknik koncepter. Studerende, der forfølger denne pædagogiske vej vil sandsynlig… Læs mere

Et certifikat er en akademisk dokument, der giver bevis for uddannelsesmæssige krav. Det kan kvalificere en studerende for de videregående uddannelser, eller kan indikere, at den studerende er dygtige i et bestemt emne eller dygtighed sæt. 

Bioteknologi er et udfordrende område, der kombinerer videnskab og teknik koncepter. Studerende, der forfølger denne pædagogiske vej vil sandsynligvis få viden i mikrobiologi, kemi, genetik, cellebiologi, bioetik, gen-kloning, bioinstrumentation, bioinformatik, genomforskning og biometri.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Oakland er kernen byen på vestkysten, Californien, USA. Oakland er hjemsted for nogle velkendte og akkrediterede universiteter. Oakland højere uddannelse konsortiet og Oakland samfundet og den økonomiske udvikling agentur hjælpe de videregående uddannelser udbyder inden for fælles byfunktioner.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Laney College
Oakland, USA

Certificate of Completion in Quality and Regulatory Practices in Biotechnology (CCt BIOL) forbereder de studerende til at arbejde i et reguleret felt. Studerende vil udforske ... +

Certificate of Completion in Quality and Regulatory Practices in Biotechnology (CCt BIOL) forbereder de studerende til at arbejde i et reguleret felt. Studerende vil udforske begreber relateret til kvalitetskontrol og kvalitetssikring. -
Certificate
Fuldtid
Deltid
90 timer
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her