Filter
Certificate
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Efter post-gymnasiet, kan eleverne vælge at tilmelde sig et certifikat program for at lære om en teknisk disciplin. De længde, omkostninger, graduering krav og indhold i et program varierer afhængigt af marken den studerende ønsker at forfølge. Studerende kan vælge fra programmer af en varighed sted mellem et par måneder til et par år.

Hvad er et certifikat i automotive engineering? Ofte tages som et supplement til en associeret eller bachelorgrad, et certifikat i automobilteknik fokuserer på design og fremstilling af biler, lastbiler og andre motorkøretøjer. Studerende tager kurser på køretøjer og elektrisk teknologi, matematik og software til at lære avancerede teknikker til en bred vifte af mærker og modeller, samt hvordan man effektivt reparere nedbrud og forskydninger.

De tekniske færdigheder opnået fra et certifikat bane vejen til en succesfuld ingeniør karriere, især hvis suppleret med en grad.Enkeltpersoner kan bruge deres problemløsning, teamwork og reparation kompetencer til at samarbejde med ligesindede og hjælpe kunderne.

Certifikat programmer i automobilteknik er tilgængelige på deltid, online eller i en workshop format. Prisen varierer for forskellige institutioner. Hvis du vil vide mere om prisen på et særligt program, se på en institutions hjemmeside eller planlægge en aftale med en indlæggelser rådgiver.

Mange certifikat programmer kræve, at studerende bestå en række tests før eksamen. Kandidater kan forfølge beskæftigelse som mekanikere eller reparation teknikere, der arbejder på motorer, batterier, brændstofsystemer, bremser, elektriske kredsløb og andre komponenter for at reparere problemer og vedligeholde køretøjer. Andre vælger at blive bilindustrien ingeniører, designe nye dele for at øge funktionaliteten af ​​biler og gøre dem mere overkommelig og bæredygtig. Højere betalende positioner er tilgængelige med erfaring og beherskelse af forskellige reparations- og design teknikker.

Der er mange forskellige certifikat programmer er åbne for tilmelding. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

10 Resultater i Autoteknologi

edX

Få en omfattende forståelse af elektrisk mobilitet til at lede projekter og initiativer til succes. ... [+]

Få en omfattende forståelse af elektrisk mobilitet til at lede projekter og initiativer til succes.

Elektriske køretøjer er fremtiden for transport. Elektrisk mobilitet er blevet en væsentlig del af energistrategien og vil medføre betydelige ændringer for køretøjsfabrikanter, regeringer, virksomheder og enkeltpersoner.

I dette program får du en samlet oversigt over elektrisk mobilitet. Du vil få kendskab til de vigtigste aspekter af dette nye marked, herunder state-of-the-art teknologi for elbiler og ladningsinfrastruktur; rentable forretningsmodeller, der kan fungere for virksomheder på dette marked; og effektive politikker for statslige organer, hvilket vil fremskynde optagelsen af elektrisk mobilitet. Denne serie på fire kurser vil levere ekspertise, som du kan anvende til alle aspekter af elektrisk mobilitet, da dens betydning vokser. Det vil hjælpe politikere, ingeniører og flådeforvaltere til at træffe sunde strategiske beslutninger om e-mobilitetsprodukter og deres konsekvenser.... [-]

USA Cambridge
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
16 uger
Online
Læs mere på dansk
Imagine Education Australia

Forestil dig Uddannelse Australiens Fakultet for Automotive leverer uddannelse i Certificate III i Light Vehicle Mechanical Technology og Certificate IV i Automotive Mech ... [+]

Kør din karriere i den rigtige retning på Imagine

Forestil dig Uddannelse Australiens Fakultet for Automotive leverer uddannelse i Certificate III i Light Vehicle Mechanical Technology og Certificate IV i Automotive Mechanical Diagnosis. Vi er en unik træningsorganisation, da vi har et kommercielt bilværksted på stedet for vores elever at få adgang til live praktisk træning. Imagine's Fakultet for Automotive er forpligtet til forskning og faglig udvikling, som videreføres gennem vores uddannelsesprogrammer.

AUTOMOTIVE KURSER: Certificate III i lette køretøjsmekaniske teknologier Certificate IV i Automotive Mechanical Diagnosis [-]
Australien Gold Coast Brisbane
Januar 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Tec-NQ

Dette kursus er en fantastisk måde at få adgang til færdigheder inden for bilindustrien. Denne kvalifikation dækker de færdigheder og viden, der kræves for at udføre en r ... [+]

Kursusbeskrivelse

Dette kursus er en fantastisk måde at få adgang til færdigheder inden for bilindustrien. Denne kvalifikation dækker de færdigheder og viden, der kræves for at udføre en række opgaver med lette køretøjer, tunge køretøjer eller motorcykler.

Kursets varighed

Dette kursus leveres over en periode på 22 uger. Du er indskrevet i en klasseværelsesbaseret tilstand for 33,75 timer om ugen. For at få mest muligt ud af dit kursus skal du selv foretage en selvstudium på din egen tid.

Kursus krav

For oversøiske deltagere, hvis første sprog ikke er engelsk, er det krævede niveau for adgang til dette kursus mindst:

IELTS (International English Language Testing System) med en score på 6 uden individuel score på mindre end 5 eller tilsvarende. Deltagerne skal være over 18 år. ... [-]
Australien Townsville City
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
22 uger
på universitet
Læs mere på dansk
TAFE Queensland International

... [+]

[-]
Australien Brisbane
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Kangan Institute

Den Certificate IV i Automotive Mekanisk Diagnose Kurset giver avanceret uddannelse til automotive teknikere, der ønsker at videreudvikle deres diagnostiske og tekniske f ... [+]

Kursus Code: AUR40212 Afdeling: AUTOMOTIVE GRUPPE AFDELINGER Undersøgelse Area (r): Automotive Campus: DOCKLANDS Kursus længde: Deltid dag (2 år)

Den Certificate IV i Automotive Mekanisk Diagnose Kurset giver avanceret uddannelse til automotive teknikere, der ønsker at videreudvikle deres diagnostiske og tekniske færdigheder.

Denne automotive diagnostik kursus giver deltagerne mulighed for at komme i arbejde i en overordnet, tilsyns-, eller ledelsesmæssig rolle i bilindustrien og reparation industrien.

Hvordan vil jeg blive vurderet?

Du vil blive vurderet til at vise, at du har opnået de færdigheder og viden, der kræves af kurset. Vurderingen kan omfatte skriftlige, mundtlige eller praktiske vurderingsmetoder. Du vil vide på forhånd om den type vurdering, og hvordan det vil fungere. Der er mulighed for revurdering og appel, og du vil blive forsynet med disse oplysninger.... [-]

Australien Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kangan Institute

Certifikatet III i Light Vehicle mekaniske Technology kursus åbner dørene til beskæftigelse inden for bilindustrien, specielt for lette køretøjer og virksomhedsovertagels ... [+]

Kursus Code: AUR30612 Afdeling: AUTOMOTIVE GRUPPE AFDELINGER Undersøgelse Area (r): Automotive Campus: DOCKLANDS Kursus længde: Deltid dag (3 år)

Denne automotive lærlingeuddannelse til formål at give viden og færdigheder inden for området af lette køretøjer mekanik.

Certifikatet III i Light Vehicle mekaniske Technology kursus åbner dørene til beskæftigelse inden for bilindustrien, specielt for lette køretøjer og virksomhedsovertagelse.

Hvordan vil jeg blive vurderet?

Du vil blive vurderet til at vise, at du har opnået de færdigheder og viden, der kræves af kurset. Vurderingen kan omfatte skriftlige, mundtlige eller praktiske vurderingsmetoder. Du vil vide på forhånd om den type vurdering, og hvordan det vil fungere. Der er mulighed for revurdering og appel, og du vil få denne information.... [-]

Australien Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
esocaet Studies by CADFEM

De fluid dynamik (CFD) er nøglen til en vellykket produktinnovation. Uddannelsen giver omfattende ekspertise til den vellykkede anvendelse. ... [+]

De fluid dynamik (CFD) giver talrige anvendelsesmuligheder tilgange til vellykket produktinnovation: at øge effektiviteten af ​​pumper og turbiner, køling af elektriske maskiner eller mikrochips, reduktion af brændstofforbrug af køretøjer. udføre CFD simuleringer, er ikke længere en udfordring at drage konklusioner fra resultaterne af de rigtige konklusioner, dog mere end nogensinde for ingeniøren. Det er her Postgraduate Kursus Computational Fluid Dynamics og giver omfattende ekspertise til den vellykkede anvendelse - videnskabeligt forsvarlig og praktisk.

At studere på et øjeblik

På HSR Hochschule für Technik Rapperswil i Schweiz er blevet tilbudt universitet certifikat Computational Fluid Dynamics siden 2016:e Følgende kan købes ved tilsætning af moduler af Master vifte af TH Ingolstadt og Landshut HAW en kandidatgrad.... [-]

Tyskland Grafing
Oktober 2019
Engelsk,Tysk
Deltid
6 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Illinois Eastern Community Colleges

Automotive Service Specialist certifikatet skal give eleverne specialiserede færdigheder til bilindustrien. Dette certifikat og de medfølgende kurser er blevet evalueret ... [+]

Oversigt

Automotive Service Specialist certifikatet skal give eleverne specialiserede færdigheder til bilindustrien. Dette certifikat og de medfølgende kurser er blevet evalueret af NATEF (National Automotive Technicians Education Foundation) og har opfyldt alle nødvendige retningslinjer. NATEF har tildelt dette automotive-program MASTER ASE-niveauet for certificering.

Semester 1

Automotive Tech OrienteringAutomotive MotorerAutomotive ElectronicsKommunikation

Semester 2

Automotive Engine PerformanceShop OrganisationBeskæftigelsesfærdighederSocial Science Gen Ed Valgfrit

Semester 3

Automotive Chassis SystemshybridTeknisk matematik

Semester 4

Automotive Air Condi... [-]
USA Robinson Olney Mount Carmel Fairfield  + 1 Mere
September 2019
Engelsk
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Aspira University College

Vær en af de elektro-tekniske medarbejdere, der har afsluttet ETO-kursus i Kroatien og har deres kompetencebevis. Mere end 400 søfarende har tilsluttet sig vores kurser o ... [+]

Få din ETO-licens i Kroatien!

Vær en af de elektro-tekniske medarbejdere, der har afsluttet ETO-kursus i Kroatien og har deres kompetencebevis. Mere end 400 søfarende har tilsluttet sig vores kurser og gennemført kurset hurtigst muligt.

Vi havde kandidater, der ankom fra hele verden, og vi gør vores bedste for at hjælpe dem med den komplekse procedure, der er nødvendig for at kunne opnå ETO-licenser i Kroatien. Fuldstændige detaljer for kurset er tilgængelige på vores hjemmeside

Certifikater udstedt af EU-lande (eller lande anerkendt af EU i overensstemmelse med direktivet om minimumsstandarder for søfarende) accepteres i Republikken Kroatien, hvis de overholder ovenstående, eller hvis Kroatien har en stående bilateral aftale med et tredjeland om gensidig anerkendelse af certifikater i overensstemmelse med bestemmelserne i STCW-konventionen. Atlantis vil give grundlæggende vejledning om evaluering af legitimationsoplysninger, hvis du er usikker.... [-]

Kroatien Split
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
190 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Benjamin Franklin Institute of Technology

Etableret i 1908 er Benjamin Franklin Institute of Technology's Automotive Technology-program, der er placeret i Boston, Massachusetts, den ældste i nationen og certifice ... [+]

Etableret i 1908 er Benjamin Franklin Institute of Technology's Automotive Technology-program i Boston, Massachusetts, den ældste i nationen og certificeret af National Automotive Technician Educational Foundation (NATEF) .

Kollegiet forbedrer mulighederne for beskæftigelse gennem tæt samarbejde med forhandlere og uafhængige reparationsfaciliteter i hele Massachusetts. Succesfuld gennemførelse af dette program giver den studerende en associate of science grad og mulighed for at fortsætte i Bachelor of Science program i Automotive Management. Automotive Department støtter stærkt AutomotiveService Excellence (ASE) Certification. Alle Automotive Fakultet er ASE Certified, og vi opfordrer vores studerende til at tage disse tests for national certificering, da de er klar.... [-]

USA Boston
September 2019
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk